Τι κάνει τους άντρες να αγαπούν

Είναι το άγνωστο ερώτημα που κάθε γυναίκα πεθαίνει να γνωρίζει: ποιο είναι το ένα πράγμα που κάνει έναν άντρα να ερωτεύεται; Λοιπόν, ο καθένας είναι διαφορετικός - αλλά αναφέρουμε τους κορυφαίους 15 λόγους για τους οποίους μπορεί να πάει ένας άνθρωπος: "Γεια σου, μου αρέσει αυτή η γκόμενα" στο "είμαι επικεφαλής πάνω από τα τακούνια της ερωτευμένης". Δώστε τους μια δοκιμή - ποτέ δεν ξέρεις ποιο είναι το αποτέλεσμα.

5fb592d8d4bc5ba4ffe696dba3e0ef99

1. Αισθάνεται επιθυμητός και αναγκαίος

Δεν είναι μυστικό ότι είναι ανθρώπινη φύση να θέλει να αισθάνεται ότι ήθελε και χρειάζεται από τον σύντροφό σας. Αλλά μερικές φορές, όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση, ξεχνάμε να κάνουμε τον συνεργάτη μας να αισθάνεται με αυτόν τον τρόπο (ειδικά όταν η σχέση συνεχίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα). Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι ο τύπος σας αισθάνεται ότι ήθελε και χρειαζόταν ανά πάσα στιγμή, αν θέλετε να ανοίξει ένα βάζο για εσάς ή αν θέλετε να σας δώσει ένα μεγάλο γιγαντιαίο φιλί κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε.

ισχυρός morals

2. Η γνώμη του είναι ουσιώδης

Ήσαστε ποτέ σε σχέση με κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται λιγότερο για το τι σκέφτεσαι ή νιώθεις για ένα συγκεκριμένο θέμα; Είναι χάλια. Κακό. Η φωνή σας δεν ακούγεται και αισθάνεστε άνευ αξίας. Η εξασφάλιση ότι παίρνετε συχνά την άποψή του για τα πράγματα - και στην πραγματικότητα ακούγοντας και εξετάζοντας τις απόψεις του - θα τον κάνει να αισθάνεται WANTED και NEEDED και ότι η φωνή του έχει σημασία για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι ρωτάτε πώς αισθάνεται για τα πράγματα, από το μεγάλο στο μικρό (τι σκέφτεται για το νέο σας κόκκινο φόρεμα ή το νέο αυτοκίνητο που σκέφτεστε να αγοράσετε!).

φόρεμα up

3. Τον ελκύει

Πιθανότατα σκέφτεστε "Duh". Αλλά αυτό είναι πραγματικά τόσο σημαντικό. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει ποτέ τη φράση "Οι άντρες ερωτεύονται με αυτό που βλέπουν, οι γυναίκες ερωτεύονται με αυτό που ακούν", αλλά ως επί το πλείστον είναι αλήθεια. Βεβαιωθείτε ότι το βλέπετε καλά γι 'αυτόν όσο το δυνατόν περισσότερο. Προφανώς δεν χρειάζεται να μοιάζετε με την είσοδο στο κόκκινο χαλί κάθε μέρα, αλλά θα πρέπει να είστε τουλάχιστον εμφανείς και να ντύσετε συχνά.

caa8a301f9f1ec03ade79211e9cda9b3

4. Αισθάνεται σαν τον προσωπικό σας υπερήρωα

Οι άνδρες αγαπούν να είναι υπερήρωες για τις γυναίκες. Είναι μέρος του DNA τους. Αν τον κάνεις να αισθάνεσαι σαν να είναι το δικό σου υπερήρωα, πιθανότατα θα σου κρίνει τη μικρή του Lois Lane και θα πέσει το κεφάλι σου πάνω σου. Έτσι, όταν μπορείτε, παίξτε την αθώα κυρία που χρειάζεται το χέρι ενός ισχυρού άνδρα όσο το δυνατόν περισσότερο.

FLYNET - Celebrities Attending The V Festival 2012

5. Τον φλερτάρει

Οι άντρες αγαπούν όταν η γυναίκα τους καμαρώνει. Τους κάνει να αισθάνονται ισχυροί, ειδικοί και αγαπημένοι, και τους δίνουν μια σοβαρή ώθηση στο εγώ. Προσπαθήστε να φοράτε τα ρούχα του (στο κρεβάτι και στο κοινό) και να μιλάτε για αυτόν με τις φίλες σας πολύ (και αν κατά λάθος "ακούει" τη συνομιλία σας, αυτό είναι bonus points!).

mon

6. Έχει άφθονο προσωπικό χώρο

Δεν με νοιάζει πόσο αγαπάς κάποιον - χρειάζεσαι προσωπικό χώρο κάθε μέρα. Και η προσκόλληση είναι μια MAJOR απενεργοποίηση. Σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη και δεν εμπιστεύεστε τον άνθρωπο σας (και ίσως να είστε λίγο και απελπισμένος!). Πώς θα μπορούσε να ερωτευτεί κάποιον που δεν τον εμπιστεύεται και είναι λίγο απελπισμένος / ζηλότυπος για την προσοχή του; Είναι βασικά αδύνατο.

πειράζω

7. Παίζει δύσκολο να πάρει

Είναι το παλιό παιχνίδι της γάτας και του ποντικιού. Οι άνδρες αγαπούν μια καλή κυνηγητό, οπότε παίζει σκληρά για να πάρει είναι πάντα μια καλή ιδέα. Φυσικά, δεν θέλεις να τον κρατήσεις πολύ μακριά ή μπορεί να βαρεθεί. Αλλά να είσαι μυστηριώδης και να είσαι λίγος τύπος μπορεί πραγματικά να πάει μακριά όταν πρόκειται για ρομαντισμό.

miranda3

8. Είναι αυθόρμητη 

Κυρίες, αγαπάμε όταν οι άντρες μας είναι αυθόρμητες, έτσι; Λοιπόν, τότε θα πρέπει να είμαστε και εγώ! Λειτουργεί με δύο τρόπους. Δεν θέλουμε να είμαστε με κάποιον βαρετό και ούτε καν. Να είστε αυθόρμητοι. Να είστε ελεύθεροι και απρόσεκτοι και ανόητοι από καιρό σε καιρό. Ελάτε με τυχαίες και διασκεδαστικές νύχτες. Να είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα (μέσα και έξω από το υπνοδωμάτιο). Θα τον αγαπήσει και σίγουρα θα τον βοηθήσει να αναρριχηθεί στο τρένο "LOVE".

λάγνος

9. Τον κάνει να αισθάνεται πιο σέξι

Ένας άνθρωπος θέλει να είναι με μια γυναίκα που τον κάνει να αισθάνεται πιο σέξι. Είναι τόσο εύκολο. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Φλερτάρετε μαζί του πολλά: ακόμα κι αν έχετε μια σχέση εδώ και μήνες (ή ακόμα και χρόνια). Ποτέ μην αφήνετε τη φλόγα να πεθάνει. Συμπληρώστε τον συχνά και πάντα τον κάνει να αισθάνεται σαν να είναι ο πιο σέξι άντρας στη γη. Δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην ερωτευμένη από εσάς.

Γέλιο is a sign of interest.

10. Τον κάνει πιο ευτυχισμένο

Αυτό είναι αρκετά αυτονόητο. Θέλω να πω, γιατί θα ερωτευτείς κάποιον που σε κάνει να νιώθεις κατάθλιψη, πόσο μάλλον να είσαι σε σχέση; Αν τον κάνετε ευτυχισμένο, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνει: και αυτό σας αγαπά. Προσπαθήστε λοιπόν να τοποθετήσετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του όσο το δυνατόν πιο συχνά και προσπαθήστε να απομακρυνθείτε από το να είναι ένα nag ή ένα "debbie downer".

311301f2c991f2303b863e22f105997f

11. Είναι άνετα σε αυτόν

Ακόμα και οι άνδρες έχουν κακές μέρες, και όταν έχουν κακές μέρες, υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θέλουν: και αυτό είναι οι υποστηρικτικές γυναίκες τους. Οι άνδρες ποθούν γυναίκες που θα είναι δίπλα τους, ανεξάρτητα από το τι. Και αν είσαι το κορίτσι που πάντα γυρίζει σε διαμάχη και ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ κορίτσι που μπορεί να τον βγάλει από τη διαδρομή του με υποστήριξη, άνεση και θετικότητα, θα κολλήσει σε εσένα σαν κόλλα.

διασκέδαση

12. Είναι διασκέδαση

Αυτό συμβαίνει πραγματικά με το να είσαι αυθόρμητο και είναι απολύτως σημαντικό. Ξέρετε ότι λένε ότι το πιο σέξι για μια γυναίκα είναι το χαμόγελό της - και οι άνδρες αγαπούν μια γυναίκα που χαμογελάει συχνά. Τους αγαπούν ακόμα περισσότερο όταν αυτό το ανόητο, χαμογελαστό γκόμενα δεν φοβάται να είναι εντελώς τρελός και ανόητος από καιρό σε καιρό. Δείξτε του ότι δεν είστε κάπως κολλημένος μέχρι που είναι "πολύ ζεστός για να περάσετε καλά". Δείξε του ότι μπορείς να είσαι εντελώς διασκεδαστικός, ανεξάρτητα από το τι και θα σε αγαπάει γι 'αυτό.

flirty10

13. Είναι σεξουαλικά ικανοποιημένος

Οι άνδρες σκέφτονται το σεξ. Πολύ. Πρέπει να είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι. (Εντάξει, αυτό ισχύει και για τη γυναίκα, αλλά για χάρη αυτού του ιστολογίου μπορείτε να εστιάσετε στους άνδρες). Αν δεν είναι ικανοποιημένος στην κρεβατοκάμαρα, απλά δεν υπάρχει τρόπος να γίνει οποιαδήποτε αγάπη. Μετά από όλα, όταν αγαπάς κάποιον, το σεξ αυτόματα συσσωρεύει και περιορίζει καλύτερα τις σχέσεις με κάποιον με τον οποίο δεν είσαι συναισθηματικά συνδεδεμένος. (Έχει αποδειχθεί). Συνεπώς, κρατήστε τα πράγματα πικάντικα, ανοίξτε τα και πείτε τους κάθε στιγμή!

επιχείρηση man

14. Κάνει τον καλύτερο άνθρωπο

Θα πρέπει πάντα να είστε με κάποιον που σας κάνει έναν καλύτερο άνθρωπο. Κάτω τα χέρια. Προσπαθήστε πάντα να είστε μια θετική και υποστηρικτική γυναίκα και θα σας ευχαριστήσει μακροπρόθεσμα.

εμπιστοσύνη

15. Αυτός αισθάνεται Secure

Οι άνδρες χρειάζονται ασφάλεια ακριβώς όπως κάνουν οι γυναίκες. Εάν αισθάνεται ασφαλής σε εσάς και στη σχέση, τότε η αγάπη είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει. Αφήστε τον να γνωρίζει ότι μπορεί να σας μιλήσει για κυριολεκτικά οτιδήποτε και να του αποδείξει ότι είστε αξιόπιστη κυρία που θα είναι δίπλα του, ανεξάρτητα από το τι. Αυτός ο τύπος ασφάλειας θα του δώσει την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που απαιτείται για την είσοδο στον κόσμο της ΑΓΑΠΗΣ.

Leave A Comment

− 6 = 1