Πώς να φλερτάρει με έναν ντροπαλό τύπο

Εάν έχετε τα βλέμματά σας σε έναν ντροπαλό τύπο, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε τις τεχνικές φλερτ σας λίγο, για να ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά του. Οι εσωστρεφείς τύποι έχουν την τάση να περνούν πολύ χρόνο με τα κεφάλια τους στα σύννεφα και μπορεί να δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τα κορίτσια - πράγμα που καθιστά το καθήκον σας λίγο πιο δύσκολο. Έτσι, πώς μπορείτε να φλερτάρετε με έναν ντροπαλό τύπο, και να τον ενημερώσετε ότι σας ενδιαφέρει; Παρακάτω υπάρχουν μερικές συμβουλές που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για το φλερτ με έναν εσωστρεφόμενο τύπο.

flirtingwithashyguy_1

Κάνοντας την πρώτη κίνηση

Εάν ενδιαφέρεστε για έναν ντροπαλό τύπο, οι πιθανότητες είναι ότι θα πρέπει να κάνετε την πρώτη κίνηση πλησιάζοντας τον, αντί να περιμένετε να έρθει σε σας. Γενικά, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αρχίσετε κάνοντας επαφή με τα μάτια και χαμογελώντας όταν τραβάει το μάτι σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στο χαιρετισμό του, να εισαγάγετε τον εαυτό σας και να αρχίσετε μια συζήτηση για κάτι που έχετε κοινό.

Για παράδειγμα, αν μοιραστείτε μια τάξη μαζί, πηγαίνετε επάνω σε αυτόν μετά και αρχίστε να μιλάτε για το μάθημα ή τη διάλεξη που μόλις είχατε. Κρατήστε την αλληλεπίδρασή σας φιλική και σύντομη, ώστε να μην τον συντρίψετε - πιθανότατα δεν είναι συνηθισμένος να προσεγγίζει τα κορίτσια!

flirtingwithashyguy_2

Αργά αλλά σίγουρα, αυξήστε την ένταση

Μόλις σπάσετε τον πάγο με την πρώτη εισαγωγή σας, μπορείτε σιγά-σιγά αλλά σίγουρα να αυξήσετε την ένταση του φλερτ σας. Προσοχή να έρχεστε πολύ δυνατά, καθώς θα μπορούσε να γίνει συνειδητή και να αποσυρθεί. Μάλλον, σεβόμαστε τα όριά του και τον γνωρίζουμε με την πάροδο του χρόνου. Συμπληρώστε τον χωρίς να τον ενοχλείτε, και να θυμάστε ότι επειδή είναι εσωστρεφής, μπορεί να είναι δύσκολο να δεχτεί μια φιλοφρόνηση ή να σας ευχαριστήσει γι 'αυτό. Παρ 'όλα αυτά, θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σας και μπορεί να του δώσει μια ένδειξη ως προς τα ρομαντικά συναισθήματά σας γι' αυτόν.

flirtingwithashyguy_3

Συλλάβισέ το

Μόλις είναι άνετο να μιλάει μαζί σας και έχετε αναπτύξει μια φιλία, μπορείτε να αρχίσετε να καταστήσετε σαφές ότι σας ενδιαφέρει ως δυνητικός φίλος. Οι εσωστρεφείς τύποι περνούν πολύ χρόνο μέσα στα κεφάλια τους και μπορεί να αγνοούν εντελώς ότι τους αρέσουν με ρομαντικό τρόπο! Κάποιες (αλλά όχι όλες) εσωστρεφείς υποφέρουν επίσης από χαμηλή αυτοεκτίμηση, οπότε ίσως να μην πιστεύει ότι θα τον θελήσετε ως φίλο.

Η εμφάνιση του ενδιαφέροντός σας μπορεί να τον καθησυχαστεί και να του δώσει λίγο εμπιστοσύνη. Παρόλο που είναι τόσο ανοιχτό με τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνο, καθώς μπορεί να αποσυρθεί ή να μην αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο, αξίζει να το δοκιμάσετε. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με έναν γενικό και μη απειλητικό τρόπο - για παράδειγμα, φλερτάροντας και σπάζοντας το φράγμα αφής (αγγίζοντας το χέρι του, τον αγκαλιά του κτλ.). Είναι πιθανό να μην συνειδητοποιήσει καν ότι τον φαντάζεστε μέχρι να το καταστήσετε ξεκάθαρο.

flirtingwithashyguy_4

 Δώστε του την ευκαιρία να κάνει μια κίνηση

Αφού κάνετε την πρώτη κίνηση, μπορεί να μην χρειαστεί να συνεχίσετε να ελέγχετε όλη την σχέση. Οι ντροπαλοί τύποι μπορεί να είναι εσωστρεφείς (που σημαίνει ότι προτιμούν να είναι μόνοι, και να αισθάνονται άβολα γύρω από πολλούς ανθρώπους), ή μπορεί να είναι μόνο ντροπαλοί! Ο τύπος σας μπορεί να αισθάνεται ντροπαλός γύρω από τους νέους ανθρώπους ή να αγωνίζεται να ζητήσει από τα κορίτσια έξω, αλλά μόλις τον γνωρίσετε μπορεί να σας δείξει την αληθινή του προσωπικότητα. Μόλις είναι αρκετά βέβαιος για να κάνει μια κίνηση, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να τον αφήσει να φλερτάρει στο περιεχόμενο της καρδιάς του.

flirtingwithashyguy_5

Κάνε υπομονή…

Το αντικείμενο της αγάπης σας μπορεί να πάρει το χρόνο του για να δημιουργήσει την εμπιστοσύνη για να φλερτάρει πίσω. Εφόσον συνηθίζει στη δική του επιχείρηση, το φλερτ μπορεί να είναι καινούργιο γι 'αυτόν. Να είστε υπομονετικοί ενώ επεξεργάζεται τα συναισθήματά του και μπορείτε να ανταμειφθείτε με μια μοναδική ιδέα για τον εσωτερικό κόσμο του. Αν προσπαθήσετε να τον βιαστούμε ή να αμφισβητήσουμε τα συναισθήματά του, μπορεί να αποσυρθεί στις δικές του σκέψεις. Ωστόσο, μην αισθάνεστε άσχημα εάν είστε κουρασμένοι από την αναμονή - μερικές φορές οι προσωπικότητες απλά συγκρούονται, και μπορείτε να είστε πιο ευτυχισμένοι χρονολογώντας κάποιον πιο εξωστρεφή.

flirtingwithashyguy_6

Αποδεχτείτε τον για ποιον είναι

Ένας ντροπαλός τύπος είναι απίθανο να αλλάξει, όσο κι αν θέλετε. Αν θέλετε να εμπλακείτε με έναν εσωστρεφόμενο τύπο, να είστε προετοιμασμένοι να τον δεχτείτε για ποιος είναι - ένας ήσυχος και περίπλοκος τύπος που μοιράζεται μόνο τον εαυτό του με όσους είναι κοντά του.

Το φλερτ σας μπορεί να είναι άβολο στην αρχή, μπορεί να φαίνεται απομακρυσμένο κατά περιόδους και ίσως να αισθανθείτε ότι έρχεστε πολύ δυνατός, αλλά με λίγη κατανόηση και επιμονή μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισχυρή και ουσιαστική σχέση. Και αν είσαι εσωστρεφής ή ντροπαλός κορίτσι, μπορεί να βρεις ακριβώς το τέλειο σου ταιριάζει.

flirtingwithashyguy_7

Υπέροχες εικόνες προέρχονται από http://www.pinterest.com και http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

31 + = 35