Σκορπιός Άνδρας στην αγάπη

Πάντα αποφασισμένος να επιτύχει, παρουσιάζοντας μια μη δημοκρατική και αποσπασμένη προσωπικότητα έχοντας ταυτόχρονα μια υποκείμενη ανάγκη για αγάπη και εκπλήρωση και μια ανυπόμονη και μυστηριώδη στάση που δεν μπορεί να αγνοηθεί, δεν είναι περίεργο γιατί ο Σκορπιός είναι ένα τόσο συναρπαστικό σημάδι. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πιστά και αποφασιστικά σημάδια της δέσμης και δεν θα διστάσει να θέσει ερωτήσεις, αλλά πολλοί αντιλαμβάνονται ότι ένας Σκορπιός είναι αδιάφορος και βαρεθεί. Ωστόσο, ο Σκορπιός είναι κυρίως ο πιο παθιασμένος και έντονος λαός, με συνεχή ανάγκη συμμετοχής και επιτυχίας.

μεγάλο-3

Ο τύπος της γυναίκας χρειάζεται Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν ταλαντεύεται από ένα όμορφο πρόσωπο, ούτε προσελκύεται από μια ψεύτικη γυναίκα. Ένας άνθρωπος του Σκορπιού είναι επιφυλακτικός για μια εκπληκτικά πανέμορφη γυναίκα που είναι άγρια ​​και σίγουρη, κατά προτίμηση με σταθερή σταδιοδρομία και αξιοσέβαστη προσωπικότητα. Επιδιώκει μια πραγματική κυρία με μια φωτεινή στάση και μια απόλυτη αυτοπεποίθηση που μπορεί να τραβήξει την προσοχή ακόμα και στα μεγαλύτερα πλήθη. Ωστόσο, ο Σκορπιός χρειάζεται επίσης μια γυναίκα που είναι περιπετειώδης και είναι σε θέση να ασχοληθεί με μια κάπως κτητική και έντονη σχέση. Δεν κάνει και δεν πρόκειται να τα βάλει με μια γυναίκα που προσπαθεί να παίξει παιχνίδια. 

μεγάλο-2

Σκορπιός σε μια σχέση

Είναι συνήθως λέγεται ότι ένας άνθρωπος του Σκορπιού θα είναι γρήγορος να πηδήξει στο κρεβάτι με μια όμορφη γυναίκα, αλλά πρέπει να είναι πραγματικά intrigued να εισέλθουν σε μια σχέση με μια κυρία. Πρέπει να είναι εξαιρετικά ξεχωριστή και πάνω από την κορυφή για να τραβήξει την προσοχή του για κάτι άλλο από μία στάση μιας νύχτας. Και μόλις βρει αυτή την εκπληκτική γυναίκα, το λυπάει σαν μέλισσες στο μέλι. Θα κάνει οτιδήποτε για τη γυναίκα του, αλλά μπορεί να του δώσει ακόμα τον κρύο ώμο όταν πρόκειται για συναισθήματα. Βλέπετε, οι άνδρες του Σκορπιού προσπαθούν να βάλουν σε πράξη την αστάθεια και τη σκληρότητα, χωρίς να δείχνουν καμία μορφή αγάπης ή ενδιαφέροντος. Ακόμα βαθιά κάτω είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί και προσκολλημένοι στην κυρία της επιλογής τους. Στην πραγματικότητα, μπορούν να είναι τόσο κτητικές και έντονες που ορισμένες κυρίες το παίρνουν ως ελέγχους. Αυτός όμως είναι ο τρόπος του Σκορπιού - δεν θέλει να παίζει παιχνίδια και σίγουρα δεν θέλει να χάσει την πολύτιμη κατοχή του - που φυσικά είναι η υπέροχη κυρία του.

Ένας άνθρωπος του Σκορπιού δεν φοβάται να αντιμετωπίσει την πρόκληση μιας σίγουρης και αριστοκρατικής γυναίκας και δεν νοιάζεται αν κάνει περισσότερα χρήματα ή έχει μεγαλύτερο σπίτι. Στην πραγματικότητα, αγαπά μια γυναίκα που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της και δεν χρειάζεται σταθεροποίηση από έναν άνδρα. Αυτό είναι που πολλές γυναίκες βρίσκουν ελκυστικές σε έναν Σκορπιό, ιδιαίτερα τις γυναίκες που έχουν μεγάλη επιτυχία και χρειάζονται έναν άνθρωπο που δεν θα ζηλέψει (τουλάχιστον για οικονομικά θέματα). Οι γυναίκες προσελκύονται επίσης από το γεγονός ότι ένας άνθρωπος του Σκορπιού είναι σε θέση να μιλήσει για πραγματικά θέματα και βαθιά προβλήματα χωρίς να προσβληθεί ή να θυμώσει. Σε ένα μυαλό του Σκορπιού, θα προτιμούσε να μιλάει μέσα από ένα πρόβλημα ήρεμα και όχι να θυμώνει ή να ενοχλεί ο ένας τον άλλον.

Για να το πω ξεκάθαρα, ένας άνθρωπος του Σκορπιού βρίσκεται σε αυτό για μεγάλη απόσταση. Όταν βρει ένα gal που ενδιαφέρεται σοβαρά, θα κάνει τίποτα για να την κρατήσει και τους θησαυρούς της όπως το διαμάντι ή το χρυσό.

μεγάλο

Σκορπιός στην κρεβατοκάμαρα

Ο Σκορπιός μπορεί να είναι πολύ πειστικός και μυστηριώδης. Τους αρέσει να βάλουν σε μια πράξη, παρουσιάζοντας ένα unemotional εξωτερικό, αλλά στο εσωτερικό έχει μια κάπως ανάγκη και παθιασμένη στάση. Η σαγηνευτική τους φύση και το μυστήριο είναι αυτό που αντλεί πολλές γυναίκες στον άνθρωπο του Σκορπιού και αυτό που παρουσιάζει στην κρεβατοκάμαρα μόνο αναφλέγει τη σφοδρή τους επιθυμία για αυτόν.

Τούτου λεχθέντος, αν ψάχνετε για ασφάλεια και ασφάλεια, τότε πιθανότατα δεν πρέπει να πηδήσετε στο κρεβάτι με έναν Σκορπιό. Οι Scorpios έχουν πολύ άγρια ​​σεξουαλική ζωή και ένα τρελό σεξουαλικό δίσκο που τους κρατάει εξαιρετικά ενεργό. Είναι πρόθυμοι να κάνουν σχεδόν τίποτα στην κρεβατοκάμαρα - ακόμα κι αν είναι μόνο μία φορά, απλά να πω ότι το έχουν δοκιμάσει. Δεν τους αρέσει μια εμπειρία βουητό και τύμπανο και απαιτούν μια σεξουαλικά περιπετειώδη γυναίκα που είναι σε θέση να συμβαδίσει με την τρελή σεξουαλική θάρρος του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι παθιασμένοι ή αγάπες, αλλά ο Σκορπιός θέλει να ευχαριστήσει την κυρία του με πολλές διαφορετικές μορφές.

Περιττό να πούμε ότι αν ακολουθήσετε μια νύχτα με έναν Σκορπιό, μπορείτε να περιμένετε έναν άγριο και περιπετειώδη χρόνο, σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε βιώσει πριν. Απλά θυμηθείτε να διατηρήσετε ένα ανοιχτό μυαλό και μια θετική στάση και θα ζήσετε μεγάλη ευχαρίστηση.

Αρνητική πλευρά ενός ανθρώπου του Σκορπιού

Δεν μπορεί όλα να είναι τριαντάφυλλα και μαργαρίτες, σωστά; Και όπως όλοι οι άλλοι, ο Σκορπιός έχει τα ελαττώματά του. Μία από τις μεγαλύτερες ατέλειες που μπορεί να σας πει οποιοσδήποτε αποτρόπτης του Σκορπιού είναι ότι μπορεί να ελέγχει λίγο. Ένας άνθρωπος του Σκορπιού θα πάρει έντονα γρήγορα και θέλει τη γυναίκα του να είναι πιστή σε αυτόν ανά πάσα στιγμή. Δεν προσπαθεί απαραιτήτως να ελέγχει, είναι πραγματικά απλώς παθιασμένος με την κυρία του και την θέλει όλα σε τον εαυτό του. Αυτή η εγωιστική φύση μπορεί να εξημερωθεί και μερικές γυναίκες απολαμβάνουν την έντονη σχέση του Σκορπιού.

Μια άλλη από τις μεγαλύτερες ατέλειες που συνήθως εμφανίζονται με τους άνδρες του Σκορπιού είναι οι διακυμάνσεις της διάθεσής τους. Μπορούν να είναι φλογερά και παθιασμένα ένα δευτερόλεπτο, αποσπασμένα και χωρίς ενδιαφέρον για το επόμενο. Αυτό είναι απλώς και μόνο επειδή ο Σκορπιός μισεί να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, θεωρώντας τον αδύναμο, αν και μέσα του είναι πραγματικά μανιώδης και ρομαντικός. Εάν μπορείτε να κολλήσετε από έναν άνθρωπο του Σκορπιού μέσα από τις μεταβολές της διάθεσής του, ωστόσο, είστε εγγυημένοι ότι θα δείτε την ευαίσθητη και αγάπη πλευρά του - η οποία έχει πει ότι είναι πέρα ​​από κάθε άλλο είδος αγάπης που θα μπορούσατε να πάρετε σε μια άλλη σχέση.

Συμβατότητα

Σκορπιός και Ιχθείς: οι δυο σας θα μοιραστούν μια βαθιά συναισθηματική σχέση που κάνει για μια πολύ αγαπητική και διασκέδαση σχέση. Δεν θα συνδεθείτε με άλλο σήμα τόσο εύκολα όσο κάνετε με τους Ιχθείς.

Σκορπιός και Σκορπιός: αυτό κάνει μια εξαιρετικά έντονη και ρομαντική σχέση. Με τους δυο σας και τους δύο να μοιράζονται τις ιδιοκτήτες και τις ελεγκτικές ιδιότητες, οι δυο σας είναι πιθανό να κολληθούν ο ένας στον άλλο ο οποίος μπορεί εύκολα να οδηγήσει στο γάμο.

Σκορπιός και Ταύρος: οι δυο σας θα συνδεθείτε σε ρομαντικό επίπεδο γρήγορα. Εάν μπορείτε να βρείτε άλλα επίπεδα και ενδιαφέροντα για να συνδεθείτε, η σχέση θα είναι αναμφισβήτητα εξαιρετικά ισχυρή και μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός και Καρκίνος: Αυτός ο αγώνας είναι λιγότερο πιθανό να λειτουργήσει, αλλά εξακολουθεί να είναι εφικτός. Οι δύο από εσάς αγαπάτε τόσο μια έντονη σχέση και ισχυρό δεσμό, ωστόσο οι δύο ποικίλλουν πολύ όταν πρόκειται για το χειρισμό καταστάσεων. Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να καταστρέψει τον κάποτε ισχυρό δεσμό που έχετε μοιραστεί μαζί σας.

Ο Σκορπιός άνθρωπος με λίγα λόγια 

Είναι ένας παθιασμένος, κινούμενος άνθρωπος που δεν του αρέσει να δείχνει την ευαισθησία του στο κοινό. Είναι απελπισμένος να βρει μια σίγουρη, επιτυχημένη γυναίκα σε μια μέρα ως σύζυγό του τρόπαιο. Χρειάζεται σταθερότητα και πάθος και δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα - ειδικά στο υπνοδωμάτιο. Η μυστηριώδης φύση του και οι σαγηνευτικοί τρόποι του τον καθιστούν εύκολο να συνειδητοποιήσει, όμως έχει μόνο αληθινά συναισθήματα για λίγους. Εάν μπορείτε να τα βάζετε με την ελεγχόμενη φύση τους και τις αλλαγές της διάθεσης, ο Σκορπιός θα σας περιποιηθεί σαν πριγκίπισσα και θα σας κάνει να νιώσετε σαν η μεγαλύτερη γυναίκα στον κόσμο.

Πιστωτική εικόνα: Bluefreedom, Mira T. Gray, Suzanna.

Leave A Comment

4 + 2 =