Το να παντρευτείς τον καλύτερο φίλο σου – καλή ιδέα ή κακό;

Όλοι έχουμε ακούσει για εκείνους τους ανθρώπους που "παντρεύτηκαν τον καλύτερό τους φίλο". Συναντήθηκαν στο νηπιαγωγείο και ήταν αδιαχώριστες από τότε, μοιράζοντας κάθε μικρό μυστικό και ξοδεύοντας κάθε στιγμή ξύπνημα μεταξύ τους. Αλλά είναι πραγματικά μια καλή ιδέα; Η πλειοψηφία κυβερνά ένα μεγάλο λίπος ΝΑΙ, αλλά, όπως και οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν κάποιες πλευρές - θα τις συζητήσουμε αργότερα.

be45e1332413ce0ba1ad0c1f8481b912

Γιατί θα θέλατε να παντρευτείτε τον καλύτερο φίλο σας?
Νομίζω ότι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι αρκετά προφανής: είναι ο καλύτερος φίλος σας! Οι δυο σας γνωρίζουν τα πάντα μεταξύ τους και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο άνετα μεταξύ τους. Μοιράσατε κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια της ζωής σας με αυτό το άτομο και δεν σας κρίνουν για ένα μόνο πράγμα. Εκτός από την μέγιστη άνεση, οι δυο σας διασκεδάζουν μαζί ανεξάρτητα από το τι. Θα μπορούσατε να κάθεστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο χωρίς απολύτως τίποτα να κάνετε και να έχετε ακόμα το χρόνο της ζωής σας, γελάτε και να γκρινιάζεστε για ό, τι έρχεται στο μυαλό σας.

Παρόλο που είστε άνετοι με τον σύντροφό σας και έχετε τη διασκέδαση ανεξάρτητα από το ποια είναι τα δύο βασικά συστατικά μιας επιτυχημένης φιλίας (και της σχέσης), υπάρχει ένα πράγμα που παίρνει το κέικ: εμπιστοσύνη. Και εδώ θα παντρευτεί ο καλύτερος φίλος σας. Μετά από όλα, εμπιστεύεστε τον καλύτερο φίλο σας, έτσι; Εκτός από την οικογένεια, είναι ίσως το μόνο άτομο που εμπιστεύεστε εκατό τοις εκατό. Η εμπιστοσύνη που αποτελεί τη βάση κάθε σταθερής σχέσης, έχοντας αυτό το ποσό εμπιστοσύνης στον σύντροφό σας είναι το κλειδί για έναν επιτυχημένο γάμο.

8435bd4422d8f7459e1b237ffe7af5da-2

Τα υπέρ να παντρευτούν τον καλύτερο φίλο σας
Ειλικρινά, ο κατάλογος των υπέρ θα μπορούσε να συνεχιστεί για μέρες? τα μάτια σας πιθανώς θα κουραστούν από τη στιγμή που θα τελειώσετε να το διαβάζετε αυτό. Έτσι, θα πάμε μόνο μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του γάμου ο καλύτερος φίλος σας, μερικά από τα οποία έχουν ήδη αναφερθεί!

Ξέρουν τα πάντα για σένα. Και το καλύτερο από όλα, σας δέχονται για αυτό! Δεν τους νοιάζει ότι πήρατε τη μύτη σας και το φάγατε μέχρι να βρεθείτε στην πρώτη τάξη. Δεν τους νοιάζει ότι η αγαπημένη σας τραγουδίστρια είναι η Britney Spears. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για κανένα από τα ενοχλητικά πράγματα που έχετε κάνει ή τα ανόητα πράγματα που σας αρέσουν και αυτό είναι όμορφο.

Έχουν πάει εκεί μέσα από το χοντρό και λεπτό. Οι σχέσεις περνούν από κάποιες δύσκολες στιγμές. Ο καλύτερος φίλος σας έχει ήδη κολλήσει από εσάς μέσα από τις καλές στιγμές και τις κακές στιγμές, οπότε τι θα κάνει διαφορετικό τώρα που οι δυο σας είναι ζευγάρι; Ο ισχυρός σας δεσμός και η μακρά ιστορία σας θα κάνουν απλώς τους αγώνες ευκολότερους.

Γνωρίζουν ήδη τους φίλους και την οικογένειά σας. Yup, αυτό είναι σωστό - δεν αδέξια συναντηθείτε και χαιρετήστε για το σύντροφό σας! Η οικογένειά και οι φίλοι σας τον γνωρίζουν ήδη και ίσως τον αγαπούν. Στην πραγματικότητα, η οικογένειά σας πιθανώς ήδη τον θεωρεί ως μέρος της οικογένειας. Πόσο δροσερό είναι αυτό!

Ξέρουν πώς να σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα. Ο καλύτερος φίλος σας μπορεί πάντα να σας κάνει να χαμογελάσετε, ακόμη και όταν αισθάνεστε ότι ολόκληρος ο κόσμος σας καταρρέει.

Οι δυο σας ξέρουν πώς να διασκεδάσουν. Το είχαμε μιλήσει προηγουμένως, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Ήταν ποτέ σε μια βαρετή, δύσκολη ημερομηνία; Λοιπόν, εκείνες οι μέρες τελειώνουν όταν αποφασίζεις να κάνεις το βύθισμα με τον καλύτερο φίλο σου!

Οι δυο σας δουλεύουν μαζί. Θυμηθείτε πότε οι δυο σας κολλήσατε μαζί όταν τα άλλα παιδιά ήταν εννοιολογικά προς εσάς στο σχολείο; Θυμάστε πότε βοηθήσατε τον εαυτό σας με την εργασία σας; Θυμηθείτε όταν κάνατε τα πιο νόστιμα cupcakes το περασμένο καλοκαίρι; Φαίνεται ότι εσείς και ο καλύτερος φίλος σας δουλεύετε μαζί, και αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος μιας επιτυχημένης σχέσης.

Εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι τεράστιο. Χωρίς εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει απολύτως καμία σχέση. Εσείς και ο καλύτερος φίλος σας εμπιστεύεστε προφανώς ο ένας τον άλλον όπως και άλλοι, και αυτό είναι σίγουρα σημαντικό.

Είναι κάτι περισσότερο από λαχτάρα. Τόσες πολλές σχέσεις αποτυγχάνουν επειδή ο ένας ή ο άλλος συνεργάτης μπερδεύει την αγάπη για τη σφοδρή επιθυμία. Λοιπόν, ως καλύτεροι φίλοι, μπορείτε να διατηρήσετε μια σχέση χωρίς σεξ. Έχετε αποδείξει ότι είναι πολύ περισσότερο από απλή επιθυμία, έχετε μια πραγματική βαθιά σύνδεση.

36b41e34982c5fbc0538441e8bedb452

Και τα Μειονεκτήματα
Φυσικά υπάρχουν μειονεκτήματα! Υπάρχει ένα μειονέκτημα για τα πάντα. Αλλά τι μπορεί να πάει στραβά να παντρευτεί τον καλύτερο φίλο σας?

Ακόμα και οι φιλίες πέφτουν μέσα από τις ρωγμές. Καμία σχέση - είτε πρόκειται για φιλία είτε για κάτι περισσότερο - είναι τέλεια. Πρόκειται να πολεμήσετε, θα έχετε δύσκολους καιρούς και μερικές φορές πρόκειται να καταρρεύσει πέρα ​​από τον έλεγχό σας.

Δεν υπάρχει σεξουαλική χημεία. Ήσασταν ποτέ τόσο καλοί φίλοι με κάποιον, ότι όταν οι δυο σου φιλήσεις τελικά είναι παράλογα αμήχανος; Ναι, αυτό είναι σίγουρα μια πιθανότητα.

Ξέρουν πάρα πολύ. Μερικές φορές, όταν τα πράγματα πηγαίνουν από τη φιλία στη σχέση, ένα άτομο μπορεί να βρεθεί να κρατιέται μνησικαρά για κάτι που έχετε κάνει στο παρελθόν. Ξαφνικά αυτό το "τυχαίο φιλί" που συνέβη με εσάς και κάποιον άλλο ενώ ήσαστε σε μια σχέση είναι μια μεγάλη υπόθεση.

Συνολικά, παντρεύοντας τον καλύτερο φίλο σας είναι μια καλή ιδέα. Θα συνεχίσει να καταβάλει πολλές προσπάθειες για την οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας σχέσης, αλλά οι πιθανότητες είναι υπέρ σας!

Leave A Comment

61 − = 52