Φλερτάρει ή είναι απλά ωραία; | progressivenewsdaily.info

Φλερτάρει ή είναι απλά ωραία;

Όταν ένας άντρας αρχίζει να σας μιλάει από το μπλε, και τον βρίσκετε μάλλον ενδιαφέρουσα, μπορεί να είναι δύσκολο να πει κανείς αν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς ή απλώς είναι ωραίο. Μπορεί να σας ελέγχει από το παντοπωλείο, λαμβάνοντας την παραγγελία σας σε ένα εστιατόριο, ή να κάθεστε πίσω σας στην τάξη. Όπου και αν βρίσκεται, σας μιλάει συχνά, αλλά απλά δεν μπορείτε να πείτε τις προθέσεις του. Έτσι, φλερτάρει ή απλά είναι ωραίο; Εδώ είναι 10 ενδείξεις ότι στην πραγματικότητα φλερτάρει μαζί σας!

92c6d137a9e2c637e3a11534d7b28737
1. Τον πιάνετε να χαμογελάει συχνά
Κάποιος που δεν ενδιαφέρεται για εσάς δεν πρόκειται να ψάχνει τον τρόπο σας πολύ συχνά, οπότε αν πιάσετε έναν άντρα χαμογελώντας σε σας όλη την ώρα, είναι ένα σαφές σημάδι που τον ενδιαφέρει. Μετά από όλα, όταν βλέπετε κάποιον που σας αρέσει δεν θέλετε να απομακρύνετε τα μάτια σας και σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάτε χωρίς να κάνετε ένα μόνο πράγμα, σωστά?

668deb066e9d4762c830841b5eb91a48
2. Προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει
Οι άνδρες προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες που τους αρέσει. Είναι γραμμένο στο DNA τους ή κάτι τέτοιο! Αν παρατηρήσετε ότι πάντα προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει - είτε είναι κάτι μικρό σαν ένα kickflip σε ένα skateboard ή κάτι μεγαλύτερο σαν να σας δείχνει ότι μπορεί να σηκώσει έως και 300 κιλά - το πάρτε σαν σημάδι που προσπαθεί να σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι μοναδικό για αυτόν.
3. Βγαίνει από το δρόμο του να μιλήσει σε σας
Εάν είναι απλά ωραία, θα σας μιλήσει επειδή πρέπει ή επειδή είστε κοντά και αισθάνεται σαν να κουβεντιάζετε. Αλλά εάν ο ίδιος πραγματικά βγαίνει από το δρόμο του να συζητήσει μαζί σας, αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει περισσότερα για εσάς. Έτσι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή!
4. Προσπάθει να πάρει τον αριθμό τηλεφώνου σας
Δεν θα υπήρχε κανένας λόγος για κάποιον που να θέλει τον αριθμό τηλεφώνου σας αν δεν τον ενδιέφερε καθόλου. Αλλά θα προσπαθήσει πιθανώς να είναι πονηρός γι 'αυτό. Είτε σας ζητάει να σας στείλουμε κάποια στοιχεία σχετικά με την εργασία είτε απλά βγαίνει και σας το ζητά, ώστε οι δυο σας να μπορούν να κουβεντιάζουν, είναι ένα σημάδι που δεν είναι απλώς καλός.

4c589c74d2721568def5c4eb96ca9632
5. Είναι ενθουσιασμένος όταν έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα
Έτσι, οι δυο σας κουβεντιάζετε και τυχαίνει να αναφέρετε τον τρόπο που αγαπάτε τη μουσική rock and roll. Παίρνει αμέσως ένα τεράστιο, ενθουσιασμένο χαμόγελο στο πρόσωπό του και λέει κάτι σαν "Wow, και εγώ!" Φαίνεται να είναι εξαιρετικά χαρούμενος που οι δυο σας μοιράζονται ένα ενδιαφέρον και ξοδεύετε την επόμενη ώρα συζητώντας τα αγαπημένα σας συγκροτήματα και μερικά από τα πιο cool συναυλίες στις οποίες συμμετείχατε. Αλλά γιατί είναι τόσο ενθουσιασμένος; Είναι απλό. Του αρέσει και γνωρίζοντας ότι οι δυο σας μοιράζονται ένα κοινό ενδιαφέρον είναι συναρπαστικό γι 'αυτόν γιατί τον κάνει περισσότερο σαν εσένα και ξέρει ότι οι δυο σας μπορούν να απολαύσουν κάτι μαζί. Ίσως να σας κάψει ένα βράχο και να ρίξετε CD ή να σας ρωτήσω για μια συναυλία; Ποιος ξέρει τις δυνατότητες!

5. Είναι ενθουσιασμένος όταν έχετε παρόμοια ενδιαφέροντα
Έτσι, οι δυο σας κουβεντιάζετε και τυχαίνει να αναφέρετε τον τρόπο που αγαπάτε τη μουσική rock and roll. Παίρνει αμέσως ένα τεράστιο, ενθουσιασμένο χαμόγελο στο πρόσωπό του και λέει κάτι σαν "Wow, και εγώ!">
6. Τον πειράζει σε παιγνίδι
Είναι κάτι που τα αγόρια αρχίζουν να κάνουν στο νηπιαγωγείο και δεν σταματούν ποτέ ποτέ: πειράζουν το κορίτσι που τους αρέσει. Είναι ανόητο και ασήμαντο, αλλά hey, είναι ένα σίγουρο σημάδι που του αρέσει. Έτσι, όταν πειράζει πεισματικά ότι δεν σας προσβάλλεται από αυτό, θυμηθείτε ότι αυτό είναι απλά ένα ανόητο σημάδι που πραγματικά έχει μια φρίκη σε σας.

9425d42541cda2ffc79952ba166a42f7
7. Ένα μικρό κομμάτι της φλερτ που αγγίζει
Όλοι γνωρίζουμε τις πονηρές πινελιές - αγγίζει το χέρι σας, σας δίνει μεγάλες αγκαλιές αρκούδας, μπορεί να βάλει το χέρι στο μηρό για ένα δευτερόλεπτο όταν μιλάτε - απλές πινελιές σαν αυτό είναι ένα σημάδι που ενδιαφέρει. Φυσικά θέλουμε να πλησιάσουμε τους ανθρώπους που μας αρέσουν, έτσι μπορείτε να πάρετε σίγουρα flirty αγγίζοντας ως κάτι περισσότερο από ένα απλό, ωραίο πράγμα.
8. Αναφέρει το Σεξ
Ως άνθρωποι θέλουμε να πλησιάσουμε τους ανθρώπους που μας ενδιαφέρει, γι 'αυτό και ασχολούμαστε με το flirty touching. Εντούτοις, μέσα στο μυαλό μας μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο * με τις ενέργειές μας, ελπίζοντας σε μια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ να πάρει αυτή την ευκαιρία. Ενώ δεν μπορεί να σας φέρει στο κρεβάτι του όσο πιο γρήγορα μπορεί, θα βγάλει σίγουρα μερικά ανέκδοτα σεξ και να πει κάτι σέξι για εσάς. Και πιστέψτε με, ένας άνθρωπος που δεν σας ενδιαφέρει δεν πρόκειται να πω κάτι τέτοιο!
9. Αυτός σας συγχαίρει πραγματικά
Για τους περισσότερους ανθρώπους, μια περιστασιακή φιλοφρόνηση δεν σημαίνει τίποτα. είναι απλώς ωραία. Αλλά μια πραγματική φιλοφρόνηση; Αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που σας συγχαίρει. Ένα απλό "Awesome πουκάμισο!" Μπορεί να είναι απλώς μια συμπαθητική φιλοφρόνηση, ενώ ένα "Wow, κοιτάζετε όμορφα σήμερα" είναι κάτι πολύ βαθύτερο.

091c992634e9a28950b6cc9e8965df6e
10. Λειτουργεί διαφορετικά γύρω σας
Όταν ένας άντρας αρέσει μια γυναίκα, φυσικά ενεργεί διαφορετικά γύρω της. Ίσως να παίρνει πολύ πιο ήσυχο ή πολύ ωραιότερο. Ίσως νιώθει νευρικός και αρχίζει να κλαδεύει λίγο ή ίσως να μετατραπεί σε ένα μεγάλο γκολφ. Αν παρατηρήσετε ότι αυτός ο τύπος ενεργεί λίγο διαφορετικά από ό, τι συνήθως όταν έρχεται γύρω σας, πιθανότατα ενδιαφέρεται να είναι περισσότερο από τους φίλους. και μάλλον δεν είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει, συμβαίνει φυσικά!

Αφού περάσετε από όλα αυτά τα σημάδια, νομίζετε ότι ο τύπος που σας κουβεντιάζει είναι απλώς ωραίος ή θέλει κάτι περισσότερο; Μοιραστείτε τις ιστορίες σας!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 7 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map