Πώς να αντιμετωπίσετε αν ο φίλος σας είναι βαρετός

Νιώθεις ότι η σχέση σου έχει ξεσπάσει λίγο; Όπως η σπίθα έχει φύγει; Συμμετοχή στο σύλλογο της κανονικότητας. Συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους μόλις τελειώσει η αρχική περίοδο των πεταλούδων. Και αυτή η περίοδος μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από μερικούς μήνες μέχρι τρία χρόνια! Για τους περισσότερους αν και διαρκεί περίπου έξι μήνες έως ένα έτος. Μετά από αυτό ο ενθουσιασμός της ύπαρξης μιας νέας σχέσης έχει τελειώσει. Και έτσι είναι μερικά από τα λάμψη. Εδώ είναι πώς να το αντιμετωπίσετε.

Είναι η σχέση ή είναι ο φίλος σας? 

Μερικοί άνθρωποι μας ενθουσιάζουν όταν τους συναντάμε για πρώτη φορά επειδή μας δίνουν κάτι νέο. Όπως μια αίσθηση της αγάπης και της ασφάλειας, ή άγρια ​​και περιπετειώδη επειδή είναι έτσι διαφορετικός σε όποιον βιώσαμε πριν.

Μόλις τακτοποιήσουμε λίγο, τα βλέπουμε περισσότερο για ποιοι είναι. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ανακαλύπτουμε ότι δεν είμαστε όλοι συμβατοί. Όντας αγαπημένος και ασφαλής είναι πολύ ωραίο, αλλά πρέπει να αγαπάς τον άνθρωπο που προσφέρει και την αγάπη και την ασφάλεια. Και ίσως αυτό που αισθάνθηκε αρχικά σαν μια περιπέτεια τώρα αισθάνεται ενοχλητικό. Κάπως σαν να έπρεπε να φάει μόνο επιδόρπιο όλη την ώρα. Κάποιος που πέφτει για μια διασημότητα για παράδειγμα μπορεί πολύ καλά να ανακαλύψει ότι έχοντας τους παπαράτσι στους θάμνους δεν είναι εξίσου συναρπαστικό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι εντελώς ενοχλητικό μετά από λίγο. Και ίσως ο άνθρωπος είναι απλώς ένας κανονικός άνθρωπος που σκιάζει και δεν θυμάται να κάνει τα δικά του πιάτα, ακόμα κι αν περιβάλλεται από κάμερες και ανεμιστήρες. Ίσως είναι πραγματικά αλαζονική, μόνο εσείς δεν το είχατε δει από την αρχή γιατί ήταν τόσο καλός φλερτάρ και το buzz που περιβάλλει τόσο εκθαμβωτικό.

Πολλές φορές όταν χάνουμε τη λάμψη με κάποιον, μπορούμε να την ανοικοδομήσουμε, αλλά αν έχετε ανακαλύψει ότι δεν είστε α κατάλληλος τότε είναι ένα διαφορετικό φλιτζάνι τσάι. Έτσι, σκεφτείτε πραγματικά - είναι η σχέση ή ο άνθρωπος που δεν είναι σωστό; Μπορείτε να εργαστείτε από κοινού για να αλλάξετε τη σχέση, αλλά δεν μπορείτε να αλλάξετε τον άνθρωπο.

Τον κάνει να αισθάνεται άξιος

Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση λείπει με σπινθήρα, είναι πολύ εύκολο να αρχίσετε να προβάλλετε την αρνητικότητα στον φίλο σας. Ίσως αρχίσετε να διαμαρτύρεται για το τι κάνει και δεν κάνει. Το μόνο που θα οδηγήσει σε αυτόν είναι να αποσύρει, να θυμώνει ή να εγκαταλείπει τη σχέση. Ποιο είναι το πολικό αντίθετο από αυτό που θέλετε - δηλαδή την έγχυση κάποιου TLC και ζεστούς σπινθήρες.

Ο καλύτερος τρόπος να μετατραπεί ένας άνθρωπος σε πρίγκηπα; Επαίνεσε τον.

Όταν κάνει κάτι για εσάς που αγαπάτε, σαν να σας βγάζω έξω, να σας συγχαρώ, κ.λπ., ευχαριστώ πολύ. Πες του πόσο καταπληκτικό είναι για να το κάνει. Συνήθως βοηθά επίσης να πούμε ότι τον κάνει ακόμη και σέκερ ...

Βρείτε τρόπους για να τον συγχαρώ τυχαία επίσης. Όταν φαίνεται καλός, όταν φοράει ένα σέξι πουκάμισο, όταν λέει κάτι έξυπνο και απλά όταν τα γνωρίσματα σε αυτόν που αγαπάς βγαίνουν να παίζουν. Κάνετε ένα σημείο να του δώσετε ένα κομπλιμέντο τόσο συχνά, όταν γύρω από τους φίλους επίσης.

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο, φλερτάρουν. Μη φοβάστε να πειράξετε, να παίξετε και να τον δώσετε εκείνοι είδος φιλοφρονών. Και να επαινέσω οριστικά όλα όσα σας κάνει κάτω από τα καλύμματα.

Ένας άνθρωπος που αισθάνεται σαν ένα εκατομμύριο δολάρια είναι εκατό φορές πιο πιθανό να θεραπεύσει τη γυναίκα του σαν ένα εκατομμύριο δολάρια.

Εβδομαδιαίες νύχτες ημερομηνίας

Το έχετε ακούσει πριν, αλλά είναι σημαντικό: ορίστε χρόνο για τις νύχτες ημερομηνίας. Εάν δεν μπορείτε να το κάνετε μία φορά την εβδομάδα, τότε κάντε το ανά δεκαπενθήμερο αντί. Απλά φροντίστε να το κάνετε! Χρειάζεστε χρόνο για διασκέδαση και ρομαντισμό αν θέλετε να έχετε αυτό το στοιχείο στη σχέση.

Δοκιμάστε νέες εμπειρίες

Όλοι τυφλούμε από τα πράγματα που γνωρίζουμε πολύ καλά. Όταν μαθαίνουμε νέα πράγματα, πηγαίνουμε σε νέα μέρη και συναντούμε νέους ανθρώπους, αισθανόμαστε ζωντανοί, γιατί ανοίγουμε τη ζωή μας σε αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Νέες εμπειρίες αναπνέουν τη ζωή και στις σχέσεις μας.

Δοκιμάστε να κάνετε συναρπαστικές νέες βραδιές ημερομηνίας. Πάρτε ένα μάθημα μαζί όπου μαθαίνετε και μεγαλώνετε μαζί. Σχεδιάστε διακοπές σε κάποιο μέρος καινούργιο. Πηγαίνετε στα ταξίδια του Σαββατοκύριακου όπου θα εξερευνήσετε ένα νέο μέρος. Αλλάξτε τις ρουτίνες σας κάθε φορά.

Δοκιμάστε εμπειρίες που τροφοδοτούνται με αδρεναλίνη

Η αδρεναλίνη μας κάνει να ερωτευόμαστε. Τα ζευγάρια που κάνουν ελαφρώς επικίνδυνα ή αδρεναλίνη τροφοδοτούνται δραστηριότητες σε μια πρώτη ημερομηνία είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν. Μιλήστε για τον ιππότη στο Shining Armor ιστορία που έρχεται αλήθεια.

Ελέγξτε τις δραστηριότητες που τροφοδοτούνται με αδρεναλίνη που αγαπάτε και εσείς, είτε πρόκειται για αγωνιστικά αυτοκίνητα, πεζοπορία, αλεξίπτωτο πλαγιάς, surfing, paint balling ή jumping bungee. Δεν χρειάζεται να είναι επικίνδυνο, απλά πρέπει να απελευθερώσετε κάποια αδρεναλίνη και να το πάρετε από οποιοδήποτε είδος αθλητισμού.

Και μερικές φορές είναι απλά καλό να θυμόμαστε, όπως κανείς όταν βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά μπορεί να θυμηθεί οποιαδήποτε στιγμή, ότι ο χρόνος μας εδώ είναι περιορισμένος. Αν σήμερα ήταν η τελευταία σου μέρα με τον άνθρωπο σου, τι θα κάνεις διαφορετικά; Πώς θα νιώθετε διαφορετικά γι 'αυτόν; Εκτιμώντας κάθε στιγμή ως την τελευταία, μας κάνει να ανοίξουμε τα μάτια μας σε αυτό που αγαπάμε. Και αν δεν αγαπάμε κάτι που συνειδητοποιούμε ότι και πολύ γρήγορα.

Προώθηση της οικειότητας

Πραγματοποιήθηκαν πειράματα με ξένους που έκαναν ερωτήσεις και έβλεπαν ο ένας τον άλλο στο μάτι. Όσο περισσότερο αποκάλυψαν, τόσο περισσότερο ερωτεύτηκαν. Αγνώστους.

Τώρα, φανταστείτε όταν το κάνετε αυτό με κάποιον εσάς πράγματι ξέρω. Δημιουργεί πραγματικά πυροτεχνήματα. Τολμήστε να είστε ευάλωτοι. Τολμήστε να είστε ανοιχτοί. Είναι σέξι.

Και βεβαίως - βεβαιωθείτε ότι έχετε τις οικείες ημερομηνίες όπου αρχίζετε να κάνετε ερωτήσεις, μοιράζεστε τα πράγματα και κοιτάζετε ο ένας τον άλλον στο μάτι.

Αγαπώ τη ζωή

Υπάρχει ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνουμε για να αλλάξουμε τις ρουτίνες και να χαλαρώσουμε την αγάπη σας. Γκούγκλαρε το! Και πάλι, τα πράγματα όπως η Tantra μπορούν να αυξήσουν την οικειότητα (ελέγξτε το Shakti Milan) και άλλα πράγματα, όπως ένα ταξίδι στο Agent Provocateur, είναι εξαιρετικά για τα πράγματα ατμού.

Ανακτήστε τη δική σας ζωή 

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που είναι ευτυχισμένη μέσα και έξω. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι πράγματι κάνετε τα πράγματα εσείς θέλω να κάνω. Εξακολουθείτε να ασκείτε όσα χρησιμοποιείτε; Περάστε χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια; Εστιάζοντας στην καριέρα σας; Και η ντουλάπα σας είναι γεμάτη με ρούχα που σας κάνουν να λάμψετε; Φροντίζετε για τον εαυτό σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας?

Εκτός αν φροντίζετε τον εαυτό σας, οποιαδήποτε σπίθα που έχετε σε μια σχέση θα εξαφανιστεί επίσης.

Ο χρόνος κάνει την καρδιά να μεγαλώνει

Ο χρόνος δαπανών μόνος σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τη σαφήνεια. Θα σας δώσει επίσης χρόνο για να δείτε αν σας λείπει κάποιος. Έτσι περάστε ένα σαββατοκύριακο μακριά ο ένας από τον άλλο κάθε μήνα. Και βεβαιωθείτε ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας έχετε βράδια που περνάτε μόνοι σας και με τους φίλους και την οικογένειά σας. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει πιθανώς να κρατήσετε μια νύχτα για τον εαυτό σας και μία για κοινωνικές δραστηριότητες που κάνετε μόνοι σας.

Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας

Οι πέντε γλώσσες αγάπης από τον Gary Chapman είναι μια εξαιρετική ανάγνωση όπου μπορείτε να δείτε πόσο εύκολο είναι για τις σχέσεις να εξαφανιστεί, αλλά και πόσο εύκολο μπορεί να είναι να ξαναρχίσει. Είναι ένα βιβλίο που μου έδωσε πίσω την πίστη μου στις σχέσεις.

Όλες οι σχέσεις ξεκινούν με αυτο-αγάπη και ο Don Miguel Ruiz γράφει γι 'αυτό με ισχυρό τρόπο μέσα Η Κυριότητα της Αγάπης. Επίσης, αγγίζει το ζήτημα αν κάποιος είναι σωστός για εσάς ή όχι, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν είναι ο φίλος σας ή η σχέση που στερείται γεύσης.

Ο δρόμος του ανώτερου ανθρώπου από τον David Deida είναι βασικά ένα βιβλίο σχετικά με τη διαφορά ανάμεσα στις αρσενικές και τις θηλυκές ενέργειες και πώς βγαίνει να παίξει στις σχέσεις. Είναι γραμμένο για τους άνδρες, αλλά κάθε γυναίκα που έχω συναντήσει εκείνη που το διαβάζει έτρεξε για αυτό. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί, ίσως, νομίζετε ότι ο άνθρωπος σας είναι λίγο βαρετός και τι μπορεί να κάνει για να αλλάξει αυτό. Χρησιμοποιεί στερεότυπα, αλλά καθώς η ιστορία πηγαίνει - υπάρχει ένας λόγος που υπάρχουν!

Σε Κρατήστε Με Σφιχτά: Επτά Συζητήσεις για μια Ζωή της Αγάπης Ο Δρ Sue Johnson αγγίζει το θέμα της οικειότητας - πώς ενεργούμε από το φόβο όταν χάνουμε την οικειότητα και αρχίζουμε να ερωτεύονται όταν το βρίσκουμε. Είναι ένα πραγματικά εκπληκτικό βιβλίο που εξηγεί πολλά πράγματα για τις σχέσεις και τις παγίδες στις οποίες πάμε πολύ συχνά.

Ο Harville Hendrix και η Helen LaKelly Hunt από την άλλη, μιλούν για το πώς δημιουργούμε μερικές φορές εμπόδια στις σχέσεις μας, τι θα έμενε αν απλά επιτρέπεται κάποιος άλλος να μας αγαπά, στο μυθικό βιβλίο τους Λήψη αγάπης: Μεταμορφώστε τις σχέσεις σας αφήνοντας τον εαυτό σας αγαπητό.

Λατρεύω όλα αυτά τα βιβλία. Εάν τα διαβάσετε θα σας δώσει μια πραγματική εικόνα για το γιατί επιλέγουμε τους φίλους που επιλέγουμε και πώς να δουλέψουμε στις σχέσεις για να μετατρέψουμε την αγάπη ψηλότερα και να εμπλουτίσουμε κάποιο ρομαντισμό. Και δημιουργήστε και κάποιες φλόγες ...

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

− 3 = 2