Η διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών στις σχέσεις

Τα περισσότερα άρθρα όπως αυτό στο διαδίκτυο θα δηλώνουν ότι οι άνδρες είναι πρωτόγονα πλάσματα που είναι λιγότερο εξελιγμένα συναισθηματικά και σας παροτρύνουν να βυθιστείτε στο αρχικό και απλό στυλ επικοινωνίας του. Ωστόσο, θα ήθελα να προτείνω ότι αυτή η αρνητική άποψη θα σας δημιουργήσει για αποτυχία, διότι θα αποβιβάσετε ως συγκαταβατική, κατηγορώντας και επίθεση. Εάν μπορείτε για μια στιγμή, ξεφύγετε από την άποψή σας για το φύλο και σκεφτείτε τους ανθρώπους από την άποψη είτε πιο αρρενωπό ή θηλυκό στην προσέγγισή τους. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένες γυναίκες θα πέσουν στην κατηγορία των ανδρών και ορισμένοι άνδρες θα πέσουν στη γυναικεία κατηγορία. Ο Σαίξπηρ είπε: "όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή και όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες απλώς παίκτες." Μερικοί άντρες παίζουν το ρόλο του σκληρού άντρα ενώ άλλοι είναι πολύ πιο μαλακοί και αφήνουν τη γυναίκα να είναι ο σκηνοθέτης. Δεν είναι πλέον προσεγγιστικό να κάνετε γενικές δηλώσεις γενικού χαρακτήρα η διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών στις σχέσεις.

Τώρα εδώ είναι ένα σημαντικό μέρος του μυαλού παζλ στις σχέσεις. Ας θυμηθούμε ότι περιορίζουμε τον εαυτό μας όταν σκεφτόμαστε πολύ μαύρο και άσπρο για τα πράγματα. Σκεφτείτε αυτό ως έναν οδικό χάρτη, αλλά όχι απόλυτη αλήθεια, διότι στο τέλος της ημέρας, θα κλονιστούμε πόση αρσενική ή θηλυκή ενέργεια χρησιμοποιούμε σε μια σχέση βασισμένη στις εποχές, τα περιβάλλοντα, το περιβάλλον και τα επίπεδα άγχους.

Το πρόβλημα με τις γενικεύσεις είναι ότι δημιουργεί προσδοκίες. Εάν περιμένετε έναν άνθρωπο να είναι συναισθηματικά κλειστός, προβάλλετε αυτήν την προσδοκία και αναζητήστε αυτές τις συμπεριφορές. Αυτός είναι ο τρόπος που μια γυναίκα συχνά λειτουργεί σε μια σχέση. Αυτό δημιουργεί άμυνα και επιχειρήματα. Το εγώ των ανδρών τραυματίζεται όταν μια γυναίκα κατηγορεί έναν άνδρα για τη δυστυχία του.

Οι κορυφαίες 5 διαφορές ανάμεσα στους αρσενικούς και θηλυκούς παίκτες ρόλων στις σχέσεις είναι:

Οι άνδρες άνδρες προτιμούν την ανεξαρτησία και όχι τις ομάδες για να βρουν δύναμη
Οι άντρες προτιμούν να επεξεργάζονται τα συναισθήματά τους ιδιωτικά αντί για άλλους
Οι αρσενικοί άνθρωποι θέλουν να μιλήσουν πιο σύντομα και άμεσα
Οι αρσενικοί άνθρωποι είναι λιγότερο πιθανό να κατηγορούν τον σύντροφό τους για τα συναισθήματά τους
Οι αρρενωποί άνθρωποι θέλουν να αμφισβητούν περισσότερο το μυαλό και τα σώματά τους για να αισθάνονται ασφάλεια

Ένας άνδρας (ή αρσενικός) θα αποσυρθεί και θα κλείσει όταν κατηγορούνται ή επιτεθούν. Θα γίνουν αμυντικοί εννέα φορές από τα δέκα. Αν λέτε, "με έκανα να νιώθω έτσι" δεν θα βελτιώσει το πώς νιώθεις. Οι άνδρες συνήθως δεν κατηγορούν τις γυναίκες για το πώς νιώθουν που κατά τη γνώμη μου είναι μια εξελιγμένη συναισθηματική ικανότητα αντιμετώπισης. Αντ 'αυτού, οι άνδρες υποχωρούν για να κάνουν κάτι διαλογιστικό, όπως ξυλουργική, γκολφ ή τυχερά παιχνίδια, ώστε να μπορούν να ξεκαθαρίσουν το μυαλό τους και να επιστρέψουν σε μια ευτυχισμένη καλή τύχη.

Οι γυναίκες κρατούν τα πράγματα και πιστεύουν ότι ο άλλος πρέπει να αλλάξει για να είναι ευτυχισμένοι. Οι αντιλήψεις μας είναι πιο στρεβλές από ό, τι συνειδητοποιούμε. Οι άνδρες φαίνονται στην επιφάνεια, πιο συναισθηματικά πρωτόγονοι ίσως επειδή δεν θέλουν πάντα να συζητούν τα συναισθήματα αλλά η άλλη πλευρά του νομίσματος είναι ότι εργάζονται τα συναισθήματά τους μέσα τους και τα επεξεργάζονται αποτελεσματικά αντί να τα διογκώνουν σε άλλους. Λυπούμαστε που είμαστε τόσο γραφικοί αλλά γι 'αυτό οι γυναίκες πιέζουν τους άνδρες μακριά.

Οι άνδρες είναι συνήθως περισσότερο θέμα πραγματικότητας και μέχρι στιγμής με τα λόγια τους, επειδή δεν προβάλλουν τόσα χάλια σε άλλους, όπως κάνουν οι γυναίκες (ή οι θηλυκοί κυρίαρχοι άνθρωποι). Μερικοί άνδρες κατηγορούν τους άλλους για τη δυστυχία τους και θα παρατηρήσετε ότι αυτοί οι τύποι των ανδρών μπορεί να είναι πολύ αρνητικοί μαστιγωγοί.

Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον φαινόμενο που εκφράζει περαιτέρω το επιχείρημά μου ότι οι άνθρωποι δεν εξελίσσονται λιγότερο και ότι δεν πρέπει να σκεφτούμε με αυτόν τον τρόπο. Οι άνδρες δεν μπορούν να παραμελούν πάνω από την κατανάλωση υγιεινής διατροφής σε μια σχέση και συχνά οι γυναίκες να τους κακοποιούν για να τρώνε περισσότερα λαχανικά κλπ. Ωστόσο, το άγχος που οι γυναίκες δίνουν στον εαυτό τους για την επιλογή φαγητού του συζύγου τους μπορεί να είναι εξίσου επιβλαβές για τα σώματά τους όπως το φαγητό ανθυγιεινό! Οι άνδρες επιλέγουν τι διατηρεί το άγχος τους χαμηλά και οι γυναίκες τονίζουν τις επιλογές των τροφίμων. Είναι αρκετά ειρωνικό.

Τέλος, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες απολαμβάνουν πραγματικά την αγάπη. Ας μην νομίζουμε ότι οι άνδρες θέλουν μόνο τις γυναίκες για το βλέμμα τους, αυτός είναι ένας αρχαϊκός μύθος που είχε διαλυθεί εδώ και πολύ καιρό. Εάν νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε μακιγιάζ στο πρόσωπο σας για να πάρετε έναν καλό άνθρωπο, επιστρέψτε στο σχεδιαστήριο. Οι άντρες σας αγαπούν για την ενέργεια και το χάρισμα, την αγάπη σας και τα όνειρά σας. Οι άνδρες θέλουν να σας υποστηρίξουν και να θέλουν το σεβασμό σας. Πάνω απ 'ο, τι οι γυναίκες μπερδεύονται στην κοινωνία μας είναι ότι οι άντρες αναζητούν γυναίκες που είναι αυτοσεβαστικές και σταθερές μέσα τους, αντί να ρίχνουν τους εαυτούς τους στους άνδρες.

Οι άνδρες (ή αρσενικοί κυρίαρχοι άνθρωποι) απολαμβάνουν το γέλιο, κάνουν πράγματα διασκέδασης για να ελαφρύνουν τη διάθεση και να αμφισβητούν τα μυαλά τους και τα σώματά τους. Ενώ οι γυναίκες (ή οι θηλυκοί κυρίαρχοι άνθρωποι) απολαμβάνουν ομαδικές δραστηριότητες. οι άνδρες αρέσκονται να είναι αθώοι τυχοδιώκτες για να ενισχύσουν το μυαλό τους. Ενώ οι περισσότερες, αλλά όχι όλες, γυναίκες, βρίσκουν δύναμη σε αριθμούς, οι άντρες βρίσκουν δύναμη στην ανεξαρτησία. Είναι καλύτερα; Όχι. Είναι διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο γιν και ο γιανγκ. Ορισμένες γυναίκες ενεργούν πιο αρρενωπό και μερικοί άνδρες ενεργούν πιο θηλυκά. Η πρόκληση είναι να βρεθεί κάποιος που να σας εξισορροπεί και στη συνέχεια να μην αγωνιστείτε για τις διαφορές σας, αλλά να τους εκτιμήσετε.

Συχνά, αλλά όχι πάντα, οι άντρες είναι πιθανότερο, αν είναι οι αρσενικοί στην σχέση (που έχουμε αναγνωρίσει δεν είναι πάντα η περίπτωση) να απολαμβάνουν πιο προκλητικές δραστηριότητες στον εγκέφαλο και στο σώμα. Οι άνδρες μαθαίνουν μέσα από αυτές τις προκλήσεις και συχνά οι γυναίκες πιστεύουν ότι είναι παιδαριώδεις. Οι άνδρες δοκιμάζουν το μυαλό τους μέσα από τα φυσικά τους σώματα. Θέτουν στόχους και βλέπουν τι χρειάζεται για να επιτευχθούν. Σκεφτείτε τα αθλήματα ως ένα πεδίο δοκιμών για να δουλέψετε τα πράγματα στο μυαλό τους, ακριβώς όπως οι γυναίκες συνομιλούν με άλλες γυναίκες για να συζητήσουν πώς σκέφτονται και ανταποκρίνονται σε καταστάσεις. Και πάλι, ούτε είναι κακό ούτε καλό, απλά διαφορετικό.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό το άρθρο είναι λιγότερο για τη διαφορά μεταξύ ανδρών και γυναικών και περισσότερο για τη διαφορά μεταξύ ανθρώπων του γιάν και του γιν. Ο Γιανγκ αναφέρεται σε αρσενικό και το γιν αναφέρεται σε θηλυκό. Μερικοί άνδρες είναι περισσότερο yin και μερικές γυναίκες είναι περισσότερο γιανγκ. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη συμβουλή ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που βλέπετε στη δική σας σχέση. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε τώρα να δείτε ότι μόνο επειδή το άτομο επικοινωνεί διαφορετικά και ανταποκρίνεται στο άγχος διαφορετικά, δεν σημαίνει ότι είναι κακή ή λιγότερο εξελισσόμενη από εσάς. Εξακολουθούν να αξίζουν την αγάπη σας όπως εσείς είστε.

Leave A Comment

+ 63 = 71