Πώς να φλερτάρετε με έναν τύπο στο γυμνάσιο

Το φλερτ με το συντριβή σας στο γυμνάσιο μπορεί να είναι μια δύσκολη προσπάθεια. Μπορεί να μην ξέρετε τι να του πείτε ή πώς να τον κάνετε να σας παρατηρήσει και συχνά τα νεύρα σας γίνονται ο καλύτερος πριν τον πλησιάσετε. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να φλερτάρετε με έναν άντρα όταν βρίσκεστε στο γυμνάσιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές και να τις δοκιμάσετε στην τάξη όταν η συντριβή σας είναι εκεί και αισθάνεστε γενναίοι!

Χαμογελάστε και κάνετε συχνή επαφή με τα μάτια

Χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματός σας για να φλερτάρετε με τη συντριβή σας σε όλη την τάξη - μπορείτε να τον αφήσετε να γνωρίζει ότι τον συμπαθείτε χωρίς να λέτε μια λέξη! Δοκιμάστε την επαφή με τα μάτια μαζί του και χαμογελώντας - θα του δείξει ότι είστε ανοιχτοί και φιλικοί και ότι έχετε λάβει γνώση γι 'αυτόν. Εάν χαμογελάει πίσω, και αισθάνεστε τολμηρή, μπορείτε να το πώσετε ακόμη ή να σηκώσετε τα φρύδια σας για να πάρετε μια αντίδραση.

Για μια διαρκή πρώτη εντύπωση, εφιστούμε την προσοχή στα χείλη και στα μάτια σας με κάποιο προσεκτικά εφαρμοσμένο μακιγιάζ. Το κλειδί είναι να είναι λεπτό και φυσικό - αποφύγετε να φορέσετε πάρα πολύ μακιγιάζ ή να τραβήξετε υπερβολική προσοχή στον εαυτό σας.

flirtwithaguyinhighschool_1

Γράψτε του ένα σημείωμα

Μπορεί να ακούγεται old-school και λίγο ανόητο, αλλά γράφοντας τη συντριβή σας μια σημείωση μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φλερτάρετε. Συχνά είναι δύσκολο να μιλήσεις σε κάποιον κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, οπότε γλιστρήστε τους μια σημείωση είναι ένας διακριτικός και διασκεδαστικός τρόπος επικοινωνίας - απλά μην πιάσετε! Κρατήστε τη συνομιλία σας απλή και φιλική, ζητώντας του μια ερώτηση ή σχολιάζοντας το μάθημα. Εάν είστε κολλημένοι με το τι να πείτε, μπορείτε πάντα να το παίξετε ασφαλές και να καταφύγετε στο να του ζητήσετε ένα μολύβι να δανειστεί.

flirtwithaguyinhighschool_2

Καθίστε δίπλα του

Ένας εύκολος τρόπος να τον καταλάβεις είναι να κλείσεις το φυσικό χάσμα μεταξύ των δυο σου. Καθίστε δίπλα του στην τάξη ή στο μεσημεριανό γεύμα και προσπαθήστε να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Αν δεν έχετε μιλήσει ακόμα, χρησιμοποιήστε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας. Βρείτε κάποια πράγματα που έχετε κοινό και αναφέρετε κάτι ενδιαφέρον για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να σας θυμάται. Την επόμενη φορά που θα τον δεις, ακόμα κι αν βρίσκεται στους διαδρόμους ή έξω από το σχολείο, κάνε επαφή με τα μάτια, χαμογελάς και πες γειά σου.

flirtwithaguyinhighschool_3

Συμπληρώστε τον

Τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός, δίνοντάς του γνήσια, εγκάρδια συγχαρητήρια. Αν σας αρέσουν τα μαλλιά του ή θαυμάστε το ταλέντο του για τέχνη, ενημερώστε τον. Για επιπλέον κρούση, κάντε επαφή με τα μάτια, ενώ τον λέτε πόσο φοβερό είναι και αγγίξτε απαλά το χέρι ή το χέρι του. Εάν αισθάνεστε άτακτος, μπορείτε να κάνετε σχόλια για το πόσο σέξι είναι οι jumper / τζιν / παπούτσια του, και ότι νομίζετε ότι είναι πιο ελκυστική με τα μαλλιά του κάνοντας κάποιο τρόπο.

flirtwithaguyinhighschool_4

Οργανώστε τον για να τον δείτε έξω από το σχολείο

Παρόλο που το σχολείο μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό (μερικές φορές, όταν δεν κοιμάστε στα μαθηματικά), δεν μπορείτε πραγματικά να γνωρίσετε κάποιον καλά μέχρι να ξοδέψετε χρόνο μαζί του έξω από το σχολείο. Μπορείτε να το παίξετε ασφαλές και να κανονίσετε να τον δείτε με μια ομάδα αμοιβαίων φίλων (π.χ. πηγαίνετε σε ταινίες ή να βρεθείτε στο πάρκο), ή μπορείτε να είστε τολμηροί και να προτείνετε να κάνετε κάτι μαζί, όπως ακριβώς οι δυο σας. Κρατήστε το απλό, εκτός αν είστε έτοιμοι να τον ρωτήσετε για μια ημερομηνία.

Ένας καλός τρόπος να συζητήσετε το θέμα είναι να του ζητήσετε να σας βοηθήσει με κάτι - την εργασία, τον αθλητισμό ή ακόμα και ένα χόμπι του που θα θέλατε να δοκιμάσετε. Να είστε δημιουργικοί και να βρείτε τρόπους να περάσετε λίγο από την ποιότητα μόνο του χρόνου μαζί του.

flirtwithaguyinhighschool_5

Τον κάνει να γελάσει - να είναι παιχνιδιάρικο

Ένας πολύ καλός τρόπος για να φλερτάρετε με έναν τύπο που σας αρέσει είναι να τον κάνει να γελάσει. Δείξτε την αίσθηση του χιούμορ όταν μιλάτε μαζί του και αισθανθείτε ελεύθερος να αστειεύεστε και να παίζετε όταν είστε μαζί του. Θα σας δει ως ένα ξέγνοιαστο και διασκεδαστικό κορίτσι να είναι γύρω σας - χαρακτηριστικά μιας καλής φίλης. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν γίνετε "ένας από τους τύπους" - κρατήστε τη διασκέδαση πλευρά σας flirty και θηλυκό.

flirtwithaguyinhighschool_6

Κρατήστε το ντυμένο όταν βρίσκεστε στο σχολείο

Αν και μπορεί να έχετε έντονα συναισθήματα για τη συντριβή σας, αποφύγετε την υπερβολική φλερτ στο σχολείο. Εκτός από το να σας αποσπά την προσοχή από το σχολείο σας (ναι, είναι πολύ σημαντικό), μπορείτε να κερδίσετε τη φήμη ότι είστε φλερτ ή χειρότερα. Κάποιο λεπτό, παιχνιδιάρικο φλερτ είναι κατάλληλο για το σχολείο και μπορείτε πάντα να συνεχίζετε κατά τη διάρκεια του γεύματος ή μετά το σχολείο.

flirtwithaguyinhighschool_7

Τέλος, να θυμάστε πάντα να είστε οι ίδιοι. Είναι εύκολο να επηρεαστείτε από τους φίλους και τους συμμαθητές σας, ειδικά όταν βλέπουν κάθε κίνηση σας κατά τη διάρκεια της σχολικής ημέρας. Οι άνθρωποι μπορούν να δουν αν είστε γνήσιοι ή βάζετε μπροστά, οπότε όταν φλερτάρετε με τη φλερτ σας, προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν γνήσιοι. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να τον εντυπωσιάσετε - απλώς ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές, είναι ο υπέροχος εαυτός σας, και δείτε πού τα πράγματα οδηγούν!

Εικόνες που προέρχονται από http://www.pinterest.com και http://www.weheartit.com 

Leave A Comment

67 + = 73