Γιατί ο φίλος μου με αγνοεί;

Εσείς και ο φίλος σας συνήθως μιλάτε όλη μέρα κάθε μέρα. Είναι γρήγορος στο κείμενο πίσω και φαίνεται ότι οι δυο σας δεν μπορούν να φτάσουν αρκετά μεταξύ τους και το convo δεν είναι ΠΟΤΕ βαρετό. Αλλά τώρα ξαφνικά είναι τόσο ήσυχο όσο ένα λαγουδάκι. Τι δίνει; Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους ο φίλος σας με αγνοεί και έχουμε βρει τους TOP 15 λόγους - που περιλαμβάνουν όλα τα καλά, τα κακά και τα άσχημα.

eacaac7f390caad97d8dff95f655cebc

1. Είναι απασχολημένος
Εκτός αν σας αγνοεί συνεχώς μέρα με τη μέρα, μπορεί να είναι απλά ότι είναι ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ. Όπως οι γυναίκες τείνουμε να σκεφτόμαστε τα πάντα μέχρι θανάτου (τουλάχιστον ξέρω ότι είναι αλήθεια για μένα!), Αλλά το γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι είναι πολυάσχολοι και δεν έχουν πάντα χρόνο να απαντήσουν σε κείμενα ή στιγμιαία μηνύματα. Έτσι, αν είναι μόνο κάθε φορά σε λίγο, εγώ δεν θα τον ιδρώτα πάρα πολύ. Ωστόσο, εάν γίνεται καθημερινά, όλη την ημέρα, ίσως να θέλετε να διαβάσετε για τους άλλους λόγους που μπορεί να σας αγνοεί!

2. Είναι τόνισε έξω
Ίσως να ξεκινά μια νέα θέση στην εργασία ή να κάνει πολλά μαθήματα από το σχολείο. Ίσως να υπάρχει κάποια αγχωτική κατάσταση που συμβαίνει με την οικογένειά του ή ακόμη και μέσα στον εαυτό του. Ήσασταν ποτέ σούπερ άγχος έξω; Τις περισσότερες φορές απλά δεν νιώθεις να μιλάς και αυτό μπορεί να συμβαίνει μαζί του. Εάν γνωρίζετε οποιεσδήποτε αγχωτικές καταστάσεις που μπορεί να έχουν αυξηθεί στη ζωή του, να τον κόψετε. Πείτε του ότι είστε εκεί για να τον βοηθήσει ή αν χρειάζεται να εξαερωθεί, αλλά το στρες θα περάσει με το χρόνο και θα επιστρέψει γρήγορα να ανταποκριθεί γρήγορα.

3. Είναι ανώριμος
Οι ανώριμοι άντρες δεν πιστεύουν ότι είναι μεγάλη υπόθεση να αγνοήσουν τη φίλη τους. Είναι πιθανώς να κρέμονται έξω με τους φίλους τους τύπους ή να παίζουν ένα ανόητο παιχνίδι βίντεο για ώρες στο τέλος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η ανωριμότητα θα μπορούσε να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στους αγνοώντας τους τρόπους. Σκεφτείτε το: είστε με έναν ανώριμο άντρα?

4. Είστε πάντα γύρω
Ας υποθέσουμε ότι οι δυο σας ζουν μαζί, βλέπετε κάθε μέρα κάθε μέρα ή τουλάχιστον περνάτε πιο συχνά από το μέσο ζευγάρι. Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο είστε πάντα γύρω σας και όταν οι δυο σας τελικά ξεχωρίζουν, βρίσκει τελικά το χρόνο να χάσετε. Θυμηθείτε τα κορίτσια-είναι σημαντικό να αφήσετε τον άντρα σας να σας χάσει! Τους κάνει μόνο να σας θέλουν περισσότερα. Έτσι, αν είστε συνεχώς γύρω, πιθανότατα δεν αισθάνεται την ανάγκη να συνομιλήσετε μαζί σας όλο το 24ωρο, κάθε δευτερόλεπτο της ημέρας.

5. Είναι κακό
Ποιος είπε ότι οι τύποι δεν μπορούν να βλάψουν τα συναισθήματά τους; Μπορεί να μην δείχνουν με τον ίδιο τρόπο μια γυναίκα, αλλά σίγουρα το αισθάνονται. Και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν αισθάνεται να σας μιλάει. Σκεφτείτε αν οι δυο σας είχαν πρόσφατα μια κακή πάλη ή εάν είπατε κάτι ενοχλητικό. Αν συμβαίνει αυτό, σας προτείνω αμέσως να του ζητήσετε συγνώμη, ώστε οι δυο σας να μπορέσουν να επανέλθουν στην πορεία.

17ad8e44ff0e2d2605710915c1925364

6. Χρειάζεται μια διακοπή από εσάς
Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς εδώ: μερικές φορές χρειαζόμαστε ένα BREAK από κάποιον, ανεξάρτητα από το πόσο μας νοιάζει. Δεν σημαίνει ότι δεν σε αγαπά πια και θέλει να σπάσει μαζί σου. Απλά σημαίνει ότι χρειάζεται ένα μικρό διάλειμμα από σας. Δεν θα διαρκέσει πολύ - αν αυτό συμβαίνει, τότε μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα στα χέρια σας. Αλλά ένα διάλειμμα και μια μικρή απόσταση σε οποιαδήποτε σχέση είναι ένα καλό πράγμα.

7. Είναι συντριπτική
Αυτό το είδος πηγαίνει χέρι-χέρι με τον αριθμό 2, αλλά μπορεί να είναι απλά απλά συγκλονισμένος με όλα όσα συμβαίνουν. Ίσως παίρνει ένα μεγάλο φόρτο εργασίας ή κάνει πολλά στο σχολείο και προσθέτοντας το άγχος ότι πρέπει να μιλάς με τη φίλη του όλο το 24ωρο είναι απλά πάρα πολύ γι 'αυτόν. Δώστε του λίγο χώρο ώστε να μπορεί να αναπνεύσει και να κάνει κάτι που χρειάζεται για να γίνει. Μην κάνετε nag ή κλαψούρισμα ή διαμαρτύρονται ή να είναι ένας πρόσθετος άγχος στη ζωή του. Απλά ενημερώστε ότι είστε εκεί γι 'αυτόν αν το χρειάζεστε και είστε χέρια πάντα έτοιμα για ένα χαλαρωτικό μασάζ!

8. Αποφεύγει Κάτι
Εντάξει, ίσως πρόσφατα έκανες κάτι σπουδαίο. Ίσως προσπαθείτε να μάθετε πότε θέλει να παντρευτεί, ή τον έχετε θέσει μια ερώτηση που δεν θέλει να απαντήσει. Ίσως του δώσατε το καλό παλιό κείμενο "Πρέπει να μιλήσουμε" και δεν θέλει να ξέρει τι πρέπει να μιλήσετε. Οπως και να έχει. θα μπορούσε να υπάρχει κάτι που προσπαθεί να αποφύγει. Και αγνοώντας σας, δεν χρειάζεται να απαντήσει στην σκληρή ερώτηση ή να μιλήσει για κάτι για το οποίο δεν θέλει να μιλήσει. Σκεφτείτε το - υπάρχει κάτι που ο φίλος σας προσπαθεί να αποφύγει; Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο επιλέγει να σας αγνοήσει!

9. Δεν θέλει να αμφισβητήσει
Αντί να πηγαίνετε πέρα ​​δώθε μαζί σας για τέσσερις ώρες για το ποιο είναι το πρόβλημα και ποιος είναι σωστός και ποιος είναι λάθος, μπορεί απλά να αποφασίσει να σιωπήσει. Και hey, μερικές φορές αυτό είναι ένα καλό πράγμα, καθώς ένα κακό επιχείρημα μπορεί να οδηγήσει σε βρώμικες αναλύσεις ή λέξεις που δεν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σημαίνει να μιλήσετε.

d421007c19f0ce0b60dd60ec2c601f8f

10. Τον ενοχλείς
Μισώ να το σπάσω, αλλά οι άνθρωποι - όσο κι αν σας αρέσουν - μπορούν να ενοχλούνται μαζί σας. Ίσως μιλάτε για ένα πραγματικά ενοχλητικό θέμα ή τον γκρινιάζετε σε θάνατο για τα πάντα και οτιδήποτε άλλο. Είσαι απλώς απλώς εντελώς ενοχλητικό; Τότε, πραγματικά, ποιος θα μπορούσε να τον κατηγορήσει για να σας αγνοήσει!

11. Παίζει παιχνίδια με κεφάλι
Αυτό είναι ένα θλιβερό, αλλά ίσως παίζει παιχνίδια κεφαλής μαζί σας. Όλοι γνωρίζουμε εκείνους τους τύπους που θα είναι όλοι σας μια μέρα, μόνο για να σας αγνοήσουν την επόμενη. Είναι JERKS και δεν χρειάζεσαι ποτέ τέτοιο είδος στη ζωή σου!

12. Δεν έχει τη διάθεση να συνομιλήσει
Ποτέ δεν έχετε τη διάθεση να συνομιλήσετε; Ναι, αυτό μπορεί να συμβεί και στον φίλο σας.

13. Ψάχνει για κάτι πιο περιστασιακό
Μπορεί να είναι ότι παίρνει λίγο κρύα πόδια με τη σχέση σας. Ίσως ψάχνει κάτι λίγο πιο περιστασιακό, όπου δεν χρειάζεται να μιλήσει με τη φίλη του ή να κλειδωθεί σε μια γυναίκα όλη μέρα κάθε μέρα. Αν συμβαίνει αυτό, οι δυο σας πρέπει να συζητήσετε σοβαρά σχετικά με το πού πηγαίνει η σχέση σας.

14. Είναι χαμένο ενδιαφέρον
Λυπημένος αλλά αληθινός, ο φίλος σας μπορεί να έχει χάσει το ενδιαφέρον του. Και γιατί θα συνέχιζε κανείς να κουβεντιάζει μέχρι να πέσει κάτω ο ήλιος με κάποιον που δεν είναι πια?

15. Μιλάει με κάποιον άλλο
Μισώ να το πω, αλλά ένας από τους λόγους για τους οποίους ο φίλος σας μπορεί να σας αγνοεί είναι επειδή μιλάει σε κάποιον άλλον. Αν συμβαίνει αυτό, ελπίζω ότι θα είναι καθαρό για εσάς νωρίτερα από αργότερα. Θα είναι σπασμωδικό, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε γιατί πήγε από το να μιλάει όλη μέρα για να λέει μόλις μια λέξη.

23523e33d5cf1e547d3c85f085b8174d

Έχετε ποτέ αγνοηθεί από το φίλο σας; Ποιος ήταν ο λόγος?

Leave A Comment

+ 83 = 84