Πώς να φλερτάρει με έναν άντρα στην εργασία

Όταν είστε απασχολημένοι στην δουλειά και ένα κουτί ξαφνικά παγιδεύει το μάτι σας, πιθανότατα να πάτε σε κατάσταση σοκ-επιβίωσης: «Αχ, ποιος είναι αυτός ο νέος τύπος;» ακολουθούμενος από «Πρέπει να κάνω την κίνησή μου πριν από τους συναδέλφους μου φτάστε σε αυτόν! "Θέλω να πω, ας είναι πραγματικές κυρίες, αν υπάρχουν πολλοί απλοί υπάλληλοι και ένας όμορφος φίλος ενώνει την ομάδα, είμαστε όλοι κοντά και θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για αυτόν τον νέο τύπο. Εδώ είναι 10 τρόποι για να φλερτάρετε με έναν άντρα στην εργασία έτσι μπορείτε να πιάσετε αυτό το νέο cutie.

9efdbdf4b8d71517724e7f923f8a3217

  1. Ντύνομαι για να εντυπωσιάσω

Δεν λέω να βγάζετε το ντυμένο ντύσιμο στην ντουλάπα σας και να το φοράτε στο γραφείο. κρατήστε την αριστοκρατική κυρίες, αλλά βεβαιωθείτε ότι εστιάζετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Για παράδειγμα, μια σέξι ενδυμασία στο χώρο εργασίας μπορεί να περιλαμβάνει μια φούστα μολύβι φόρμας, καλσόν και μερικά υπέροχα μαύρα τακούνια που δεν είναι πολύ υψηλά. Συνδέστε το με μερικά χαλαρά κύματα στα μαλλιά σας, ένα ζευγάρι εκθαμβωτικά σκουλαρίκια και ένα μπλε που τα κομμάτια όλα μαζί. Το θέμα είναι να είσαι σέξι και έξυπνο όλα σε ένα.

  1. Συμπληρώστε τον

Είτε βρίσκεστε στο χώρο εργασίας είτε έξω από το χώρο εργασίας, ο ευκολότερος τρόπος για να φλερτάρετε με κάποιον χωρίς να είναι φανερά προφανής είναι να τους ρίξετε μια φιλοφρόνηση. Ίσως ένα απλό "Hey Jim, μου αρέσει το νέο σας μπλουζάκι" ή "Wow, κάνατε μια εκπληκτική δουλειά με την έκθεση της επιχείρησής σας" είναι το μόνο που χρειάζεστε. Κρατήστε το σύντομο και μέχρι το σημείο. Ενώ τον συγχαίνοντάς του, φροντίστε να τον πετάξετε χαμογελαστό και να φλερτάρετε τα μάτια σας. Καθώς περπατάτε μακριά, ίσως θελήσετε να κοιτάξετε ξανά για να δείτε αν σας κοιτάζει. Οι δυο σας θα χαμογελάσουν και θα κοιτάξουν γρήγορα το οποίο είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα πράγματα ποτέ, σωστά?

c1ef9380fd4853d3815b951b72b8546c

  1. Να είστε καλοί στη δουλειά σας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που είναι καλή σε αυτό που κάνει και παίρνει το έργο της στα σοβαρά! Εάν είστε καλός και εργατικός, θα παρατηρήσει. σοβαρά. Θα έχει επίσης ένα νέο σεβασμό για σένα, και όταν ένας άνθρωπος σέβεται μια γυναίκα, τον ενδιαφέρει περισσότερο. Έτσι μην είστε «δροσεροί» και μισείτε τη δουλειά σας, κάνοντας το μισό έργο που θα μπορούσατε να κάνετε. πηγαίνετε πάνω και πέρα, όχι μόνο για να τον εντυπωσιάσετε, αλλά και για τον εαυτό σας.

  1. Ρωτήστε τον για βοήθεια

Από την αυγή του χρόνου, οι άνδρες πάντα αγάπησαν για να βοηθήσουν τις γυναίκες, είτε έφερναν φαγητό στο σπίτι για να φάει η οικογένεια, βοηθώντας μια κυρία να αλλάξει το ελαστικό της, είτε να την εντοπίσει στο γυμναστήριο. ΑΓΑΠΟΥΝ να βοηθήσουν τις κυρίες, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτόν τον απλό τρόπο φλερτ στο χώρο εργασίας; Ζητώντας του βοήθεια θα τον κάνει να αισθάνεται σαν ένας μεγάλος σκληρός τύπος που μπορεί να φροντίσει για σένα - σκεφτείτε ότι είναι αυτός που είναι ο Σούπερμαν στη στιγμή της Λωϊκής Λωρίδας. Θα τονώσετε αμέσως το εγώ του και θα τον πλησιάσετε για λίγο - όλοι κερδίζουν!

  1. Περπατήστε στο γραφείο του .. Αργά

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το σέξι στύλο μιας γυναίκας, σωστά; Οι άνδρες αγαπούν να παρακολουθήσουν μια γυναίκα με τα πόδια - ακριβώς κάτι για να παρακολουθήσουν τα ισχία μας ισχία που τους οδηγεί άγρια. Λοιπόν, τον οδηγεί τρελό στο χώρο εργασίας περπατώντας στο γραφείο του πολύ αργά. Αφήστε αυτά τα ισχία να γλιστρήσουν και μην ξεχάσετε να φορέσετε ένα ωραίο ζευγάρι τακουνιών για να προσθέσετε σε αυτή τη σεξουαλική έκκληση. δεν θα είναι σε θέση να πάρει τα μάτια του από σας, αυτό είναι σίγουρο.

b951e658903aa6da9551c0076611297b

  1. Ευαίσθητο

Έτσι, εντάξει. Είναι χαριτωμένος. Σου αρέσει αυτός. Και δεν μπορείτε να ψέματα σε μένα, θέλετε να τον αγγίξετε. Θέλω να πω, θέλετε να αισθάνεστε τους μυς του με τα δάχτυλά σας? αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Λοιπόν, γιατί όχι; Υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος για να αγγίξετε έναν άνθρωπο απαλά που όχι μόνο θα τον τρελαίνει, αλλά θα σας δώσει και κάποια ικανοποίηση. Προσπαθήστε να αγγίξετε απαλά το χέρι του και να γκρινιάζετε όταν λέει ένα αστείο αστείο. Μπορεί να ακούγεται ανόητο, αλλά είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να δείξουμε στον άνθρωπο ότι τον ενδιαφέρεστε εντελώς και θέλετε να τον προσεγγίσετε.

  1. Η προσωπικότητα είναι KEY

Μέσα ή έξω από το γραφείο, η προσωπικότητά σας πρέπει να είναι σε σημείο. Μην είστε τόσο άκαμπτοι που δεν μπορείτε να πάρετε ένα αστείο, αλλά μην είστε τόσο κωμικό που δεν μπορείτε να είστε σοβαροί. Υπάρχει ένα μεσαίο έδαφος που πρέπει να φτάσετε, όπου δεν φοβάσαι να είσαι ανόητος και να διασκεδάσεις, αλλά ακόμα ξέρεις πότε πρέπει να γυρίσεις τον διακόπτη και να είσαι «πραγματικός». Προσπαθήστε να χαμογελίσετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εργαστείτε για την εμπιστοσύνη σας - λένε ότι η εμπιστοσύνη είναι ένα από τα πιο ελκυστικά πράγματα για μια γυναίκα και αν μπορείτε να συνδυάσετε αυτό με μια δολοφονία προσωπικότητα, είστε χρυσός.

04cec18fad09d3b63b2bdd3777546da4

  1. Αφήστε μια σημείωση στο γραφείο του

Αφήνοντας μια γλυκιά σημείωση στο γραφείο του είναι σούπερ χαριτωμένο, και σίγουρα θα βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Κρατήστε την ανώνυμη για λίγο - τον κάνει να ιδρώνει λίγο. Μόνο μια σημείωση που λέει ότι «σας αρέσει πολύ» ή «Έχετε μια όμορφη μέρα» είναι αρκετή. Τελικά μπορείτε να του πείτε ποιος ήταν ο συγγραφέας - εσείς - αλλά τον κρατάτε μαντεύοντας για λίγο.

  1. Ζητήστε τον αριθμό του

Εάν τον συμπαθείτε, ίσως θέλετε να του μιλήσετε εκτός εργασίας, έτσι; Και ποιος καλύτερος τρόπος να δείξουμε σε κάποιον που τον ενδιαφέρει σοβαρά από το να ζητάει τα ψηφία του. Συνεχίστε, μην είστε ντροπαλοί! Εάν όλα πάνε καλά στην εργασία και αισθάνεστε μια σύνδεση, ρωτήστε τον!

bd529ebfc12c1c09653071c815348503

  1. Κλείστε έξω από την εργασία

Τώρα, υπάρχουν δύο τρόποι που μπορείτε να κάνετε αυτό: για κάποιον μπορείτε να το κάνετε σαν μια ομάδα που ξεκινά με μερικούς ανθρώπους από την εργασία για να γίνει πιο απλός, ή μπορείτε να είστε αμβλύς για τα πράγματα και να τον ρωτήσετε για ένα-σε-ένα ημερομηνία. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από εσάς, αλλά αν δεν θέλετε να "κτυπήσετε γύρω από τον θάμνο" έτσι λένε, στη συνέχεια, σκεφτείτε να τον ζητήσετε σε μια ημερομηνία!

Πώς φλερτάρετε με έναν άντρα στην εργασία; Θα θέλαμε να μάθουμε τους τρόπους σας! Μοιραστείτε μαζί μας όλες τις ζουμερές ιστορίες σας παρακάτω.

Leave A Comment

51 + = 60