Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα

Ένας από τους χειρότερους φόβους μας σε μια σχέση είναι πιθανώς η προοπτική του συνεργάτη μας να μας εξαπατήσει. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που πρέπει να περάσετε και αν είστε ύποπτοι γι 'αυτούς, είναι ακόμη πιο δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε. Κάτι που κάνει όλα αυτά ακόμα πιο δύσκολα είναι να μάθεις αν πραγματικά τους εξαπατούν ή όχι.

Είναι ο σύντροφός μου εξαπάτηση?

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γνωρίζετε εάν είστε εξαπατημένοι. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, ωστόσο, είναι ότι μερικά από αυτά τα σημάδια μπορεί να σημαίνουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Τελικά, θα πρέπει να τα πιάσετε να εξαπατούν για να γνωρίζουν με βεβαιότητα. Αλλά αυτά είναι σίγουρα σημάδια ότι κάτι είναι εκτός και ο σύντροφός σας θα μπορούσε να είναι εξαπάτηση.

Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα

 1. Προστατεύουν το τηλέφωνό τους από εσάς.

Δεδομένου ότι επικοινωνούμε περισσότερο μέσω των τηλεφώνων μας, είναι πιθανό ότι εάν εξαπατούν, θα στέλνουν μηνύματα στο άλλο άτομο και θα τους καλούν. Εάν ο σύντροφός σας κρύβει το τηλέφωνό σας από εσάς κάθε φορά που λαμβάνουν ένα μήνυμα ή μια κλήση, είναι ένα σημάδι που εξαπατούν.

 1. Λειτουργούν περισσότερες ώρες.

Τώρα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας απολύτως νόμιμος λόγος για να παραμείνουν περισσότερο στην εργασία. Ωστόσο, αν καλέσετε το γραφείο τους και δεν είναι εκεί όταν δήλωσαν ότι θα ήταν, είναι μια καλή πιθανότητα να χρησιμοποιούν "καθυστερημένη εργασία" ως τρόπο για να μην είστε ύποπτοι εάν απομακρυνθούν από το άλλο πρόσωπο.

 1. Είναι ασαφείς για το πού πηγαίνουν.

Οι πιο σημαντικοί άλλοι θα δώσουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το τι κάνουν και πότε. Ξέρεις συνήθως αν πηγαίνουν στο κατάστημα, σε φίλους ή στο μπαρ. Αν ο σύντροφός σας είναι ξαφνικά πολύ ασαφής σχετικά με τον τόπο του, είναι πιθανό να εξαπατούν.

 1. Έχουν ένα νέο "φίλο".

Εάν αρχίσουν να μιλάνε για αυτό το νέο φίλο στη ζωή τους, αλλά δεν θα σας δώσουν ένα όνομα ή θα σας επιτρέψουν να τα γνωρίσετε, θα μπορούσε να είναι ο νέος τους εραστής. Πολλοί άνθρωποι δίνουν ακόμη στο νέο τους πρόσωπο ένα διαφορετικό όνομα, έτσι δεν θα πάρετε ύποπτο.

 1. Δρουν μακριά από εσάς.

Εάν αισθάνεστε σαν να σας απομακρύνεστε από αυτά και βάζουν απόσταση μεταξύ σας, θα μπορούσαν να εξαπατήσουν. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι εξαπατούν, εξακολουθούν να αισθάνονται ένοχοι γι 'αυτό και, επομένως, θα σας αποφύγουν, ώστε να αισθάνονται λιγότερο ένοχοι για την υπόθεση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πραγματικά απασχολημένοι ή αποσπούν την προσοχή σας με άλλες αγχωτικές προσπάθειες.

 1. Έχουν αλλάξει την καθημερινή συμπεριφορά τους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ρουτίνα και κολλάνε με αυτή τη ρουτίνα. Γνωρίζετε τι κάνουν κάθε μέρα και πώς ενεργούν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αν αυτή η συμπεριφορά αλλάξει απότομα με φαινομενικά κανένα λόγο, θα μπορούσε να είναι επειδή σας εξαπατούν. Όταν αρχίζουν να στέλνουν μηνύματα σε διαφορετικούς χρόνους ή να πηγαίνουν κάπου όταν συνήθως κάθονται στο σπίτι, είναι ένα σημάδι ότι βλέπουν κάποιον άλλο πίσω από την πλάτη σας.

 1. Χρησιμοποιούν εφαρμογές για να αποκρύψουν τις πληροφορίες του τηλεφώνου τους.

Υπάρχουν διάφορες διαφορετικές εφαρμογές που αναπτύσσονται για εξαπατητές. Δυστυχώς, αυτές οι εφαρμογές βοηθούν στην απόκρυψη του γεγονότος ότι εξαπατάτε τον σύντροφό σας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, αλλά τελικά, αν δείτε εξαπάτηση εφαρμογές στο τηλέφωνό τους, ξέρετε τι σημαίνει.

Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα

Ένα τεράστιο σημάδι ότι ο συνεργάτης σας είναι η εξαπάτηση είναι εάν χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές. Έχουν τη δυνατότητα να αποκρύπτουν τις πληροφορίες γραπτών μηνυμάτων τους και ακόμη και τις τηλεφωνικές κλήσεις. Εάν βλέπετε αυτές τις εφαρμογές στο τηλέφωνό τους, προετοιμαστείτε για το χειρότερο.

Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα

 1. Απόκρυψη κλήσεων μου / Κείμενο - Μπέιζμπολ

Αυτή η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή ματαιοδοξίας. Μοιάζει ακριβώς με ένα παιχνίδι μπέιζμπολ, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια ξεχωριστή εφαρμογή που επιτρέπει σε κάποιον να μιλάει με άλλο άτομο μυστικά. Αν ο σημαντικός σας άλλος έχει ένα τηλέφωνο Android και έχουν αυτήν την εφαρμογή σε αυτό, μην ξεγελιέστε με τον τρόπο που φαίνεται. Είναι στην πραγματικότητα μια εφαρμογή που διαγράφει και αποκλείει κείμενα και τηλεφωνήματα από την προβολή σας.

Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα

 1. Απόκρυψη του κειμένου μου - Αόρατο

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή για τους ανδροειδείς που κρύβει τα κείμενα και τις κλήσεις σας από οποιονδήποτε άλλο. Ένα άτομο μπορεί να το χρησιμοποιήσει για μέχρι 5 άτομα και είναι σχεδόν αδύνατο να το δει. Η ίδια η εφαρμογή είναι αόρατη στην οθόνη και ανοίγει μόνο αφού αγγίξει το κάτω μέρος της. Προσέξτε αυτήν την εφαρμογή και βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει αν υπάρχει. Όταν πατήσετε στο κάτω μέρος της μαύρης οθόνης, θα εμφανιστεί ένα κόκκινο κουτί και έτσι εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα

 1. Tiger Text

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο στο iOS όσο και στο Android. Είναι διαφορετικό από τις άλλες δύο εφαρμογές επειδή δεν κρύβει κείμενα ή τηλεφωνήματα, αλλά στην πραγματικότητα σας δίνει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με κάποιον. Διαγράφει ακόμη και τη συνομιλία σας μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Προσέξτε εάν ο συνεργάτης σας έχει αυτό.

Η εξαπάτηση του συνεργάτη μου; Εφαρμογές που αποκρύπτουν μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα

 1. CoverMe Ιδιωτικές κλήσεις Μυστικό μήνυμα κειμένου Απόκρυψη εφαρμογής

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιείται για την απόκρυψη μηνυμάτων κειμένου. Μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να κρυφτεί, ώστε να μπορείτε να έχετε ιδιωτικές συνομιλίες που κλειδώνονται. Εάν ο σημαντικός σας άλλος έχει αυτή την εφαρμογή στο τηλέφωνό τους, σίγουρα σας εξαπατούν.

Τι πρέπει να κάνετε αν εξαπατούν

Γνωρίζοντας τι να κάνετε όταν πιάσετε κάποιον εξαπάτηση δεν είναι ποτέ εύκολο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα αντιμετωπίσετε. Συζητήστε για τις ανησυχίες σας και ότι είστε ύποπτοι για την εξαπάτηση τους. Αν το αρνούνται εντελώς και έχετε αποδείξεις, δείξτε τους και ζητήστε μια εξήγηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν θα έχουν ένα και θα μαντέψουν μέχρι την εξαπάτηση. Ωστόσο, μην τους συγχωρείς ποτέ. Η εξαπάτηση καταστρέφει την εμπιστοσύνη σας και όταν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε κάποιον, δεν μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση μαζί τους. Αν έχουν εφαρμογές στο τηλέφωνό τους που υπονοούν ότι εξαπατούν, ζητήστε τους να σας εξηγήσουν τι είναι αν αρνηθούν την εξαπάτηση σας. Συνολικά, ίσως χρειαστεί να προετοιμαστείτε για το χειρότερο και να αφήσετε το άτομο που σας εξαπατά.

Οι απατεώνες είναι οι χειρότεροι τύποι ανθρώπων εκεί έξω και είναι λυπηρό το γεγονός ότι υπάρχουν και τόσες πολλές εφαρμογές που βοηθούν ένα άτομο να εξαπατήσει. Γνωρίζοντας τα σημάδια ενός εξαπατητή και τις εφαρμογές που μπορεί να χρησιμοποιούν μπορεί να σας βοηθήσει να σας σώσουμε από το θόρυβο.

Leave A Comment

8 + 1 =