Πώς να φλερτάρει με έναν τύπο στο Μέση σχολείο

Αν υπάρχει κάποιος τύπος που σας αγγίζει και βρίσκεστε στο γυμνάσιο, εδώ είναι μερικοί τρόποι διασκέδασης για να πάρετε την προσοχή του και να δείτε αν σας αρέσει! Θυμηθείτε, είναι σημαντικό να συνομιλείτε μαζί του μαζί με άλλους φίλους, ώστε να μπορείτε να δείτε αν είναι ωραίο και αν οι φίλοι του είναι ωραίοι. Ενώ δεν πρόκειται να έχετε σοβαρό πρόβλημα φίλος στο γυμνάσιο, μπορείτε ακόμα να αναπτύξετε μια συντριβή και είναι εντάξει να είστε φίλοι μαζί τους.


Μην ανησυχείτε εάν είστε κάπως ντροπαλοί, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα τρομακτικό για να πάρετε έναν άντρα να σας παρατηρήσει. Εάν δεν είστε το πιο εξερχόμενο άτομο στο σχολείο, θα κάνετε φίλους με παιδιά που δεν θέλουν να ξεφύγουν με τα δυνατά κορίτσια. Επίσης, να θυμάστε να τον ακούτε όταν συζητάτε, επειδή κανείς δεν θέλει να ακούει για το άλλο άτομο όλη την ώρα. Ο καλύτερος τρόπος να μιλήσετε με κάποιον είναι να του ζητήσετε ερωτήσεις σχετικά με το τι του αρέσει και να του δώσετε μερικές ωραίες συμπάθειες!

 

Καλή διασκέδαση είναι κομψή

φλερτάρω being stylish

Μπορείτε να διασκεδάσετε όντας ένα κορίτσι φορώντας διασκεδαστικά χρώματα και αλλάζοντας το στυλ των μαλλιών σας. Οι άντρες δεν εντυπωσιάζονται από το πάρα πολύ μακιγιάζ, οπότε μην ανησυχείτε για να ζητάτε από τη μαμά σας να σας αγοράσει μερικές. Αξεσουάρ μπορεί να είναι διασκέδαση όμως! Απλά να είστε ο εαυτός σας και αν αισθάνεστε υπέροχα, ένας άντρας πιθανότατα θα σας παρατηρήσει.

 

Καλέστε τον σε σχολικό αθλητικό παιχνίδι

Δείτε αν θα πάει σε ένα παιχνίδι και θα του πει να σας βρει στο παιχνίδι. Θα μπορέσετε να τον μιλήσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά δεν θα είναι πολύ δύσκολο σε περίπτωση που δεν έχετε τίποτα να πω από τότε που συμβαίνει ένα παιχνίδι. Εάν είστε πολύ νευρικοί για να τον προσκαλέσετε, πηγαίνετε με τους φίλους σας και μπορείτε όλοι να καθίσετε μαζί.

 

Γράψτε τους σημειώσεις

Πώς να φλερτάρει με έναν τύπο στο Μέση σχολείο

Ακόμα κι αν πολλά παιδιά που μεταφέρουν κινητά τηλέφωνα αυτές τις μέρες, μια διασκεδαστική σημείωση μπορεί να πάρει ακόμα την προσοχή του. Μπορείτε να τον δώσετε στον εαυτό σας ή να έχετε έναν φίλο που τον εμπιστεύεστε να τον μεταβιβάσετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα περάσετε σημειώσεις στην τάξη και θα τον βάλουν σε μπελάδες!

 

Δώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας

φλερτάρω middle school

Όχι όλοι στο γυμνάσιο έχουν ένα τηλέφωνο, αλλά είναι αρκετά συνηθισμένο τώρα. Αν δεν διαθέτετε κινητό τηλέφωνο, μπορείτε να του δώσετε τον αριθμό του σπιτιού σας έτσι ώστε να μπορεί να σας καλέσει. Εάν και οι δύο έχετε κινητά τηλέφωνα, μπορείτε επίσης να είστε σε θέση να γράψετε κείμενο. Αφήστε τον να σας κάνει κείμενο ή να σας καλέσει πρώτα, ώστε να μπορείτε να μάθετε αν ενδιαφέρεται! Αφήστε τον να σας δείξει ότι σας αρέσει, ώστε να νιώθετε πιο σίγουρος γι 'αυτό.

Καθίστε μαζί του όταν μπορείτε

Είτε πρόκειται για γεύμα, κατά τη διάρκεια της τάξης, στο λεωφορείο, είτε σε ένα αθλητικό παιχνίδι, μπορείτε να του προσφέρετε ένα σημείο δίπλα σας. Πείτε το με ένα χαμόγελο και αν είναι ντροπαλός δεν μπορεί να το πάρει αλλά αυτό είναι εντάξει. Μπορείτε επίσης να τον σώσετε ένα κάθισμα όταν μπορείτε, το οποίο θα του δώσει τον υπαινιγμό που τον συμπαθείτε.

 

Ρωτήστε του τι είναι οι αγαπημένες του ταινίες

Αν δεν ξέρετε τι να μιλήσετε μπορείτε πάντα να τον ρωτήσετε ποιες είναι οι αγαπημένες του ταινίες. Θα μπορούσατε ακόμη να του πείτε ποια διασημότητα σας υπενθυμίζει. Ποιος ξέρει, ίσως εσείς ή ένας από τους φίλους σας μπορεί να έχει μια ομάδα πάνω για να παρακολουθήσετε μια ταινία και μπορείτε να τον προσκαλέσετε! Οι ταινίες είναι πάντα διασκεδαστικές και θα κάνουν καλές αναμνήσεις. Μπορείτε να μοιραστείτε το ποπ κορν μαζί του!

 

Να τον καλέσετε στα γενέθλιά σας ή στα πάρτι διαμονής σας

Τα πάρτι γενεθλίων μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικά και έτσι μπορούν να πάρουν αποκριές ή Χριστουγεννιάτικα πάρτυ. Αν έχετε πάρτι, βεβαιωθείτε ότι τον προσκαλέσατε και φορέστε κάτι που σας αρέσει! Όταν αισθάνεστε άνετα, θα είστε πιο χαλαροί γύρω του και δεν θα αισθανθείτε σαν να είστε ψεύτικοι. Είναι αρκετά εύκολο να πεις πότε κάποιος είναι ψεύτικος και αν δεν του αρέσει ο πραγματικός σου, δεν είναι απλά ένας μεγάλος αγώνας. Μην το παίρνετε προσωπικά.

 

Ζητήστε του να παίξει έναν αθλητισμό μαζί σας μετά το σχολείο

Αν γνωρίζετε ότι παίζει μπάσκετ, ρωτήστε τον αν θέλει να παίξει σε πάρκο μετά το σχολείο. Προσπαθήστε να μην τον νικήσετε τρομερά αν είστε καλύτερος από αυτόν. Απλά παίξτε για να διασκεδάσετε για να μην τον κάνει να αισθάνεται άσχημα για τον εαυτό του.

 

Πάω για κολύμπι

φλερτάρω swimming

Αν είναι ζεστό και γνωρίζετε ένα καλό μέρος για να κολυμπήσετε, ρωτήστε τον αν θέλει να πάει. Ίσως είναι μια εσωτερική πισίνα με ένα σκάφος καταδύσεων που θα ήταν επίσης διασκεδαστικό!

 

Ψήστε για αυτόν

Αν τον ρωτάς ποιο είναι το αγαπημένο του επιδόρπιο, μπορείς να τον εκπλήξεις και να το φτιάξεις γι 'αυτόν! Λένε ότι ο δρόμος προς μια καρδιά αγοριών είναι μέσα από το στομάχι του και θα πάρει την υπόδειξη ότι τον συμπαθείτε όταν κάνετε κάτι καλό γι 'αυτόν.

 

Τον φώναξε στο παιχνίδι του

φλερτάρω sport

Εάν παίζει ένα άθλημα, ίσως ζητήσετε από λίγους φίλους να πάνε μαζί σας στο παιχνίδι και να τον χαρίσουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πινακίδα για την ομάδα και να φορέσετε τα χρώματα της ομάδας. Αν δεν παίζει σπορ, ίσως μπορείτε να δείτε ένα παιχνίδι που βρίσκεται ή να τον καλέσετε για να δείτε ένα σχολικό παιχνίδι μαζί σας. Αλλά Μην περάσετε την κορυφή με την έκκληση για αυτόν έτσι αισθάνεται ντροπή!

 

Κάνε τον Τέχνη

Μπορείς να τον κάνεις κάτι συναισθηματικό ώστε να μπορεί να κρατήσει στο δωμάτιό του. Ίσως να δοκιμάσετε τη ζωγραφική, την ζωγραφική ή την ζωγραφική κεραμικών. Θα μπορούσατε να κάνετε μια καρδιά ή κάτι που θα του υπενθυμίσει να χαμογελάσει και να είναι ευτυχισμένος.

 

Πάντα έχετε ένα χαμόγελο  

φλερτάρω guy middle school

Οι τύποι θέλουν να είναι γύρω από χαρούμενα κορίτσια επειδή απολαμβάνουν την εταιρεία τους. Αν σας αρέσει να λέτε τα αστεία ή απλά να πετάξετε γύρω από αυτό είναι υπέροχο. Προσπαθήστε να είστε τόσο ευχαριστημένοι όσο μπορείτε και μην εμφανίζετε πράγματα που είστε λυπημένοι ή παραπονιέστε για ΚΑΝΕΝΑ. Επίσης, δεν πρέπει να μιλάς κακά για άλλους ανθρώπους γι 'αυτόν γιατί αυτό ακριβώς σας κάνει να μοιάζετε με κουτσομπολιά! Συζητήστε για αυτό που αγαπάτε και για τι είστε ευγνώμονες.

 

Αφήστε τον να έρθει σε σας

φλερτάρω come to you

Οι άντρες δεν χρειάζεται να κυνηγηθούν και συχνά τους αρέσει να νιώθουν ότι αγωνίζονται για σας. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε όλες τις συνομιλίες. Ίσως να του χαρίσετε ένα χαμόγελο ή βεβαιωθείτε ότι ξέρει ότι τον κοιτάτε και τον αφήστε να τον πλησιάσει. Αν σας αρέσει, θα το κάνει! Αν δεν σου αρέσει αυτό που είναι εντάξει, δεν είναι το μόνο αγόρι που θα έχεις φλερτάρει, είσαι μόνο στο γυμνάσιο.

Θυμηθείτε, δεν είστε σε καμία βιασύνη για να έχετε έναν φίλο, αλλά είναι εντάξει να έχετε μια συντριβή σε κάποιον. Μπορείτε να μιλήσετε στους γονείς σας για αυτόν, ώστε να γνωρίζουν τι συμβαίνει στη ζωή σας και ίσως θα σας βοηθήσουν να τον δείτε έξω από το σχολείο. Κάθε γονέας έχει τους δικούς του κανόνες για το ποια ηλικία είναι κατάλληλο για ένα κορίτσι να έχει έναν φίλο, οπότε βεβαιωθείτε ότι τους μιλάτε γι 'αυτό. Εν τω μεταξύ, απλά να είστε ένας μεγάλος φίλος και να είστε τόσο ωραίος όσο μπορείτε! Έχετε μια σπουδαία ζωή μπροστά σας και ενώ βρίσκεστε στο γυμνάσιο απλά εστιάστε στη διασκέδαση, να είστε καλός φίλος και να είστε καλός μαθητής. Αν κάποιος δεν σας αρέσει πίσω, μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά περισσότερα!

Leave A Comment

+ 81 = 86