Μήπως οι άντρες σαν κοκκινωπά κορίτσια;

Τα μέσα ενημέρωσης δυσκολεύουν να έχουν μια ρεαλιστική εικόνα του σώματος. Όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση, βλέπετε εκατοντάδες απίστευτα λεπτές, όμορφες γυναίκες. Με τόσα πολλά κοριτσάκια σε διαφημίσεις, μπορεί να φαίνεται ότι μόνο τα λεπτά κορίτσια θα πάρουν μια ημερομηνία. Οι λίστες των πιο hot γυναικών στον κόσμο δεν βοηθούν το θέμα. Βασικά όλες οι γυναίκες που κάνουν τη λίστα είναι ελαφρύτερες από τις μέσες ή λιγότερες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτή η κατάσταση έχει αρχίσει να αλλάζει. Ορισμένες επιδείξεις μόδας απαιτούν τώρα τα μοντέλα να έχουν ελάχιστο ΔΜΣ για να μειώσουν τα υποβαθμισμένα μοντέλα στον κλάδο και να δώσουν στα κορίτσια καλύτερα πρότυπα. Όσο για τους άνδρες, η κατάσταση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη. Η εικόνα της ομορφιάς της κοινωνίας μπορεί να αλλάξει, αλλά κάθε τύπος έχει τα δικά του μοναδικά ενδιαφέροντα. Ένας τύπος μπορεί να προσελκύεται από ευχάριστα γεμάτες κυρίες, και ένας άλλος τύπος μπορεί να θέλει ένα ψίθυρο gal να είναι η ημερομηνία του. Το ερώτημα παραμένει: κάνουμε παιδιά σαν κοκαλιά κορίτσια?

Μήπως οι άντρες σαν κοκκινωπά κορίτσια;

Κάνουν παιδιά σαν κοκκινωπά κορίτσια?

Πριν βυθίσουμε την τρύπα του κουνελιού, ας συζητήσουμε τι δεν μπορεί να καλύψει η απάντηση. Δεν μπορεί να καθορίσει αν ένας μεμονωμένος τύπος αρέσει κοκαλιά κορίτσια, χοντρά κορίτσια ή παχουλό κορίτσια. Μπορεί μόνο να καλύψει τις γενικότητες. Σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού του κόσμου αποτελείται από άνδρες και υπάρχει μια σημαντική ποικιλία. Επιπλέον, η έννοια της ομορφιάς τείνει να ποικίλλει μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και τοποθεσιών. Ενώ μια κουλτούρα μπορεί να θαυμάσει τα στοιχεία της καμπύλης, μια άλλη κουλτούρα μπορεί να θέλει απίστευτα λεπτά κορίτσια. Αν συνθλίβετε σε κάποιον από διαφορετικό πολιτισμό, μπορεί να έχουν μια μοναδική ιδέα ομορφιάς.

Στην πραγματικότητα έγινε μια μελέτη για να συγκριθεί ο τρόπος με τον οποίο οι γυναίκες και οι άντρες βλέπουν την ελκυστικότητα. Είχαν άνδρες και γυναίκες να δουν την ίδια σειρά εικόνων τυχαίων γυναικών. Οι άνδρες και οι γυναίκες βαθμολόγησαν τις φωτογραφίες σύμφωνα με την ελκυστικότητα. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνδρες συνήθως πίστευαν ότι οι εικόνες που ήταν 10 έως 15 κιλά βαρύτερες ήταν πιο ελκυστικές. Βασικά, οι γυναίκες σκέφτηκαν ότι έπρεπε να είναι 10 έως 15 λίβρες ελαφρύτερες για να έχουν το ίδιο επίπεδο ελκυστικότητας. Στην πραγματικότητα, οι άνδρες ήθελαν γυναίκες που φαίνονταν πιο πραγματικές και υγιείς.

Μήπως οι άντρες σαν κοκκινωπά κορίτσια;

Πρέπει να πάτε σε μια δίαιτα?

Αρχικά, οι μελέτες και όλα τα άλλα είναι μόνο γενικεύσεις. Ακόμη και μεταξύ αυτών των γενικεύσεων, υπάρχει κάποιο περιθώριο αλλαγής. Μήπως κοκαλιάρικο σημαίνει ένα κορίτσι με ανοιχτή τροχιά που δεν έχει στήθος, άκρη ή μηρούς για να μιλήσει; Ή μήπως η ιδανική μορφή λεπτών περιλαμβάνει κάποιες ελκυστικές καμπύλες; Όλα εξαρτώνται από τον τύπο.

Ο μέσος άνθρωπος δεν θέλει ένα κορίτσι που μοιάζει με ραβδί. Ενώ οι άνδρες θέλουν ένα κοκαλιάρικο κορίτσι, θέλουν να έχει ακόμα κάποιες καμπύλες. Πιθανότατα, ο τύπος που θέλει θέλει ένα κορίτσι που ζυγίζει λίγο περισσότερο από αυτό που περίμενε κανείς.

Μήπως οι άντρες σαν κοκκινωπά κορίτσια;

Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά πριν ξεκινήσετε μια δίαιτα. Ένα από τα πρώτα προβλήματα είναι η υπόθεση ότι ο αριθμός στην κλίμακα σημαίνει τίποτα. Εάν εργάζεστε τακτικά και έχετε περισσότερους μυς, μπορεί να έχετε μεγαλύτερο βάρος από κάποιον που δεν εργάζεται έξω. Μπορεί να μην χρειαστεί να χάσετε βάρος επειδή έχετε ήδη τον ήπιο, λεπτό χαρακτήρα που θέλουν οι τύποι.

Εάν πηγαίνετε στη διατροφή, ξεκινήστε εξετάζοντας το ποσοστό σωματικού βάρους σας. Πριν από πολύ καιρό, δούλευα με ένα κορίτσι που ήταν £ 110. Ήταν σχετικά σύντομη, αλλά φαινόταν υγιής για το βάρος της. Όπως και πολλά κορίτσια, αποφάσισε ότι έπρεπε να αρχίσει να εργάζεται έξω και να έχει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Όταν προγραμματίζει την πρώτη σύνοδο με μια φυσική προπονητή, της είπαν ότι ήταν παχύσαρκος. Ήταν συγκλονισμένη και πέρασε όλη τη μέρα να τρέχει για αυτό. Αν και δεν φαινόταν παχύσαρκος, ήταν. Ποτέ, δεν δούλεψε ποτέ και είχε μόνο σωματικό λίπος. Τελικά άρχισε να ασχολείται με τον γυμναστή και άρχισε να κερδίζει μυϊκή μάζα. Αυτό έκανε το βάρος της να ανεβαίνει ελαφρά, αλλά το λίπος του σώματος πέφτει. Ενώ ζύγιζε λίγο περισσότερο, δεν χαρακτηριζόταν πλέον ως παχύσαρκος.

Εάν σκοπεύετε να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε φόρμα, επικεντρωθείτε στην απώλεια σωματικού λίπους. Ο απώτερος στόχος σας είναι να φανείτε καλός, οπότε ο αριθμός στην κλίμακα δεν έχει σημασία. Επικεντρωθείτε στο να φτάσετε σε μικρότερο μέγεθος παντελόνι ή να χάσετε σωματικό λίπος. Σκεφτείτε πόσο υπέροχα αισθάνεστε όταν είστε σε φόρμα και πόσο σας αρέσει να έχετε ένα ήπιο σώμα. Με τη σωστή προσέγγιση, μπορείτε να γίνετε πιο ελκυστικοί στον εαυτό σας και στους ανθρώπους γύρω σας.

Μήπως οι άντρες σαν κοκκινωπά κορίτσια;

Περισσότερο από το βάρος

Οι τύποι τείνουν να προτιμούν μια πιο λεπτή φιγούρα; Ναί. Είναι αυτό το μόνο πράγμα που έχει σημασία; Όχι. Δεν πρόκειται να σας πω ότι μόνο η προσωπικότητα έχει σημασία. Μετά από όλα, ένας τύπος θα πρέπει τυπικά να σας προσελκύσει προτού να σας βλέπει ως πιθανό συνεργάτη και να γνωρίζει την προσωπικότητά σας. Ακόμη και όταν αυτό υπολογίζεται, είναι σημαντικό να εξετάσουμε κάτι περισσότερο από το να είσαι λεπτό.

Μήπως οι άντρες σαν κοκκινωπά κορίτσια;

Το βλέμμα σας καλύπτει το πρόσωπό σας, τα μάτια σας, την φιγούρα σας και περισσότερο από το βάρος σας. Μερικοί τύποι σαν brunettes. Άλλοι τύποι σαν εξωτικά βλέμματα ή στενοί γοφοί. Το βάρος σας είναι μόνο ένα μέρος της μεγαλύτερης εικόνας του ποιος είστε και πώς βλέπετε. Και, όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι καν ένας σημαντικός παράγοντας. Είναι πολύ καλύτερο για σας να είστε σε φόρμα και υγιεινή από το να έχετε έναν μικρό αριθμό στην κλίμακα. Για να δούμε το καλύτερο, πρέπει να έχετε τη σωστή μυϊκή μάζα και ένα υγιές ποσοστό σωματικού λίπους.

Οι τύποι γενικά δεν θέλουν κάποιον που φαίνεται ανορεξικός. Θέλουν κάποιον που έχει κάποιες καμπύλες στα σωστά σημεία και που φαίνεται ελκυστική. Το βάρος σας είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της μεγαλύτερης εικόνας του ποιος είστε.

Μήπως οι άντρες σαν κοκκινωπά κορίτσια;

Κερδίστε μερικούς μυς και ενισχύστε την εμπιστοσύνη σας

Η επεξεργασία είναι εκπληκτική για την παραγωγή ενδορφινών που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ευτυχισμένοι. Επιπλέον, μια λίβρα μυών καίει περίπου 40 με 100 θερμίδες ημερησίως χωρίς να κάνει τίποτα και μια κιλό λίπους καίει λιγότερο από 5 θερμίδες. Εάν θέλετε να κάψετε θερμίδες χωρίς να προσπαθείτε, πρέπει να κερδίσετε λίγα μυς.

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν να κερδίζουν μυς επειδή ζυγίζουν περισσότερο από λίπος και επειδή δεν θέλουν να φαίνονται πολύ μυϊκοί. Μην ανησυχείτε για κανένα από αυτά τα πράγματα. Αν ζυγίζετε λίγο περισσότερο επειδή έχετε περισσότερους μύες, δεν θα πειράξει γιατί θα φανεί καλύτερα, θα έχετε καλύτερη υγεία και θα έχετε πιο ελκυστική φιγούρα. Εκτός αν γυμνάζεστε για να είστε οικοδόμος ολυμπιακών σωμάτων, είναι απίθανο να γίνετε πολύ μυϊκοί όσο κι αν εργάζεστε. Οι γυναίκες έχουν φυσικά χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης από τους άνδρες, επομένως θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο για εσάς να αποκτήσετε υπερβολικό όγκο μυών.

Στην κουλτούρα που μοιάζει με το βάρος, είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι το βάρος είναι μόνο ένα μέρος της μεγαλύτερης εικόνας. Μερικοί τύποι σαν κοκαλιάρικο κορίτσια, αλλά οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν να έχουν κάποιον που να φαίνεται ελκυστικός και υγιής. Εάν είστε φυσικά κοκαλιάρικο και μοιάζει με μοντέλο διαδρόμου, αυτό είναι απολύτως καλά. Εάν δεν είστε φυσικά κοκαλιάρικο, μην ανησυχείτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να μοιάζετε με μοντέλο διαδρόμου για να έχετε τα τέλεια μοντέλα διαδρόμου χωρίς να φαίνονται τόσο λεπτά ή όμορφα στην κανονική ζωή. Αντ 'αυτού, επικεντρωθείτε στη διαβίωση έναν υγιή, ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Leave A Comment

3 + 1 =