Πρέπει να το κάνω;

Όλοι βρισκόμαστε σε αυτή την τρομερή δυσάρεστη κατάσταση, όπου κάθονται στην καρέκλα μας, κοιτάζοντας το τηλέφωνό μας, αναρωτιούνται - θα έπρεπε να το κάνω; Η απάντηση είναι ναι. Μα γιατί? Πως? Τι πρέπει να πείτε; Τι δεν πρέπει να πείτε; Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γνωρίζετε - αλλά μην αφήσετε να σας συντρίψουν. Έχουμε τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σας.

68799c2278f64f767028bb4829796aa9

Γιατί είναι εντάξει να το κάνω πρώτα

Γιατί εμείς, ως γυναίκες, πάντα να αναρωτηθούμε όταν πρόκειται για γραπτά μηνύματα; Θα περάσουμε τις ώρες που μελετάμε. Θα ξεκινήσουμε ακόμη και ένα νέο μήνυμα κειμένου με τον αριθμό τηλεφώνου του στην κορυφή, όμως το πλαίσιο μηνυμάτων θα είναι άδειο γιατί απλά δεν ξέρουμε τι να πούμε ή δεν γνωρίζουμε καν αν θα έπρεπε να το κειμίσουμε. Μα γιατί? Είναι επειδή φοβόμαστε να φανεί υπερβολικά απελπισμένος; Πιστεύουμε ότι η γραφή πρώτα είναι ενάντια στους κανόνες της ύπαρξης γυναίκας; Επιτρέψτε μου να σας πω αυτό: είναι απολύτως εντάξει να το κείμενο. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άντρες στην πραγματικότητα προτιμώ το.

Εντάξει, μην καθίσετε εκεί σοκ. Ξέρω ότι ήταν ίσως μια έκπληξη που το ακούσατε - και μάλλον δεν με πιστέψετε. Δεν σας κατηγορώ. Όλοι οι φίλοι σας πιθανόν σας είπαν να μην τον γράψετε ή θα φανεί απεγνωσμένος και εύκολος και ίσως να σβήσετε το εκκρεμές μήνυμα κειμένου (ακόμα όμως κάθονται εκεί κοιτάζοντας το τηλέφωνό σας περιμένοντας να σας γράψει το κείμενο, έτσι;). Οι άνδρες αρέσκονται όταν οι γυναίκες γράφουν πρώτα. Εννοώ, τελικά, όλοι γνωρίζουμε ότι οι άνδρες ΑΓΑΠΟΥΝ όταν τα κορίτσια κάνουν την πρώτη κίνηση. Είναι μια τέτοια ανάκαμψη. Δείχνει ότι είστε απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς στον εαυτό σας και μην περιμένετε σε κανέναν. Είσαι ένας πάροχος. Ξέρεις τι θέλεις και πηγαίνεις για αυτό. Γιατί λοιπόν να είναι διαφορετικό όταν πρόκειται για μηνύματα κειμένου; Ακριβώς.

Κυρίες, προτού να περάσετε τις ώρες να σκεφτείτε αν θα το γράψετε ή όχι, η απάντηση είναι ναι. Είναι σχεδόν πάντα μια καλή ιδέα. Δεν θα πειράξει και δεν ξαφνικά θα σκεφτείς ότι είσαι κάπως αδέξιος περίεργος - στην πραγματικότητα, θα σκεφτεί ακριβώς το αντίθετο.

a0a84dd22ec8fc4c57af3d6f3b3167d6

Ένας οδηγός για κάθε σενάριο

Εντάξει, έτσι έχουμε καταστήσει απολύτως σαφές ότι είναι εντάξει να το κείμενο. Οι άνδρες το αγαπούν απόλυτα. Αλλά τώρα έρχεται το δύσκολο κομμάτι: τι θα έπρεπε στην πραγματικότητα λένε? Ακολουθούν μερικά σενάρια για να ξεκινήσετε:

κείμενο

1. Το κουτί που μιλούσες μόλις έδωσε τον αριθμό του.

Έτσι, είτε συζητήσατε σε ένα μπαρ ή του μιλήσατε μερικές φορές στην τάξη των μαθηματικών σας, έφτασε τελικά η ώρα. Σας έχει δώσει τον αριθμό του και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση. Ουάου. Είναι όλα στους ώμους σας τώρα! Τι θα κάνεις?

Δεν μπορώ να τονίσω αυτό αρκετά: μην βαρεθείτε. Κανείς δεν θέλει να πάρει το ίδιο παλιό, "Hey what's up" μήνυμα κειμένου. Είναι ... θαμπό. Και κατά πάσα πιθανότητα είδε το ίδιο μήνυμα κειμένου από άλλα 5 κορίτσια τις τελευταίες ημέρες. Μην είσαι εκείνη η κοπέλα. Αντ 'αυτού, δοκιμάστε κάτι τέτοιο: "Γεια σου, είναι η Σόφι. Πώς το κρατούσε αυτό το μπλε ρόφημα χθες το βράδυ; Έχεις κολλήσει με μια μαλακία; "ή" Γεια σου, είναι Abby. Παρακαλώ πείτε μου ότι κάνατε τόσο φοβερό σε αυτό το τεστ μαθηματικά όπως και εγώ. "Αυτό τον αφήνει να ξέρει ποιος είναι η γραπτή μηνύματα και, επίσης, του δίνει κάτι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον να μιλήσω μαζί σας.

βραδινό

2. Μόλις πήρατε σπίτι από μια εκπληκτική ημερομηνία με τον συγκεκριμένο κάποιον.

Οι σπινθήρες πετούσαν όλο το χρόνο. Έχετε καθίσει στο κρεβάτι σας με ένα χαζό χαμόγελο από τότε που περπατήσατε στην πόρτα. Απλά δεν μπορείς να τον βγεις από το κεφάλι σου και η ημερομηνία δεν ήταν καθόλου τέλεια. Τι θα πεις?

Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να τον ενημερώσετε απολύτως για το εκπληκτικό σας χρονικό διάστημα. Μην ντρέπεστε! Κάτι σαν, "James! Σας ευχαριστώ πολύ απόψε. Ήταν απίστευτο. Η πίτσα ήταν υπέροχη, η ταινία ήταν φοβερή, και ήταν απίστευτη. Πρέπει να το κάνουμε ξανά κάποτε ". Εδώ, καλύψατε όλες τις βάσεις. Βάζετε το όνομά του στο κείμενο για να το κάνετε ευγενικό, του είπατε ό, τι αγαπάτε για την ημερομηνία (συμπεριλαμβανομένου του HIM), και τον ενημερώνετε ότι θέλετε να βγείτε ξανά. Τελειότητα.

night3

3. Μόλις κάνατε σεξ με νέο συνεργάτη.

Εντάξει, αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να πω, ναι, είχατε ένα εκπληκτικό χρόνο, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει λίγη αμηχανία. Δεν θέλεις να κάνεις τίποτα περίεργο και δεν θέλεις να δράσεις όπως αυτό είναι αυτό που θέλεις από αυτόν (εκτός αν αυτό θέλεις). Υπάρχουν μερικές επιλογές για να διαλέξετε, αλλά μην προσπαθήσετε να το παίξετε σαν να μην συνέβη τίποτα. Αυτό τον κάνει να πιστεύει ότι ήταν μια κακή στιγμή.

Θα μπορούσατε να πείτε κάτι σαν: "Πω πω. Ήταν απίστευτο χτες τη νύχτα "ή" Μου άρεσε τα πάντα για χθες το βράδυ. Τα ποτά, το παιχνίδι - και ειδικά εσείς ». Είτε έτσι είτε αλλιώς, τον αφήνετε να ξέρει ότι είχατε μια καλή στιγμή και θέλετε να το κάνετε ξανά. Θα μπορούσατε επίσης να ακολουθήσετε λέγοντας: "Έτσι, διασκεδάσατε χθες το βράδυ;" ή "Έχεις τόσο μεγάλη διασκέδαση όπως έκανα χθες;"

κόμμα

4. Μόλις συναντήσατε τους φίλους / μέλη της οικογένειάς του.

Λοιπόν, αν συναντάς την οικογένεια ή τους φίλους σου από ότι ΠΡΕΠΕΙ να είσαι κάτι ιδιαίτερο. Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τον ενημερώσατε ότι είστε ευγνώμων για την ευκαιρία και ότι αγαπάτε την οικογένεια / τους φίλους του. (Και ναι, ίσως να το πείτε αυτό ακόμα κι αν δεν ήσασταν ένας τεράστιος ανεμιστήρας των φίλων ή των μελών της οικογένειάς του).

Πείτε κάτι με τη σειρά του: "Σας ευχαριστώ πολύ που με κάλεσα για δείπνο με τους γονείς σας χτες τη νύχτα! Ήταν υπέροχο "ή" Ευχαριστώ που με έφερα στο μπαρ μαζί σου χθες. Οι φίλοι σου και δροσερό και CRAZY! Χαχαχα". Θα μπορούσατε στη συνέχεια να ακολουθήσετε αυτό το μήνυμα κειμένου με κάτι όπως "Τι σκέφτονται για μένα;" (Επειδή ξέρω ότι πιθανότατα θέλετε να μάθετε - δεν σας κατηγορώ!).

αδέξιος

5. Κάτι άβολο συνέβη.

Εντάξει, ας πούμε ότι κάνατε κάτι εντελώς άβολο με έναν φίλο το προηγούμενο βράδυ. Ίσως να έχετε μεθυσθεί εντελώς και να ενεργείτε ηλίθια. Ίσως άρπαξε τον φίλο σου και άρχισε να φτιάχνεις μαζί του - παρόλο που οι δυο σου ήταν "απλά φίλοι". Πραγματικά, υπάρχει μια ολόκληρη λίστα από αμήχανες και ενοχλητικές στιγμές που θα μπορούσαν να συμβούν. Αλλά τι λέτε την επόμενη μέρα?

Πραγματικά, το μόνο πράγμα που λέει, λυπάμαι. Και θα πρέπει να λέτε ABSOLUTELY ότι λυπάσαι - ακόμα κι αν είσαι συντριπτικά αμήχανος. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο τον αέρα και να βοηθήσετε τους δυο σας να δουλέψετε πολύ πιο γρήγορα από ό, τι προσπαθείτε να αποφύγετε την κατάσταση εντελώς. Ένα απλό "λυπάμαι πολύ για τη χθεσινή νύχτα" είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, με βάση την απάντησή του, θα ξέρετε τι να κάνετε στη συνέχεια.

κείμενο6

6Δεν τον ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχει πιθανώς τίποτα χειρότερο από το να οδηγείτε από κάποιον που δεν σας ενδιαφέρει. Εάν πήγατε σε μια ημερομηνία με έναν άντρα που νομίζατε ότι σας άρεσε, αλλά τελικά ήταν μια προτομή να έρθει η νύχτα, τότε θα πρέπει να τον ενημερώσετε αμέσως από το ρόπαλο. Μην περιμένετε να του στείλει κείμενο λέγοντας τι φοβερό άτομο είστε ή πόσο μεγάλη ήταν η νύχτα - αυτό θα σκοτώσει ακόμα περισσότερο το πνεύμα του. Πρέπει να είστε ενωμένοι και ειλικρινείς μαζί του το συντομότερο δυνατό. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι να το κάνετε αυτό.

Μπορείτε πάντα να πείτε απλά, "Λυπάμαι, αλλά δεν νομίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει. Είστε ένας καλός τύπος, αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας. Σας ευχαριστώ όμως για την ημερομηνία ". Αυτό είναι λεπτό, αλλά παίρνει το σημείο αρκετά γρήγορα. Αν θέλετε να είστε ακόμη πιο λεπτή και φιλική για αυτό, δοκιμάστε κάτι σαν "Hey. Ακούστε, είσαι ένας πολύ καλός τύπος, αλλά δεν νομίζω ότι βλέπω κάτι ρομαντικό να συμβαίνει μεταξύ μας. Μπορούμε να μείνουμε φίλοι, αν θέλετε, όμως! "

Ώρες δεν πρέπει να το κάνω

Λοιπόν, ως επί το πλείστον είναι σχεδόν πάντα εντάξει να τον γράψετε πρώτα. Αλλά, φυσικά, υπάρχουν ακόμα ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να αποφύγετε απολύτως την αποστολή μηνυμάτων σε όλους. Έχουμε αναλύσει τις λίγες φορές που δεν θα πρέπει να το κείμενο.

τρελός

1. Όταν είσαι τρελός.

Αυτό είναι πραγματικά απλό: όταν είστε τρελοί, σχεδόν πάντα λέτε πράγματα που δεν εννοείτε. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να καταλήξετε λέγοντας κάτι πραγματικά άσχημο και αγενές σε αυτόν που θα τον αποτρέψει απόλυτα και θα καταστρέψει τη σχέση σας. Αν είσαι τρελός, μην το γράψεις. Περιμένετε να κρυώσει και επιστρέψτε στη συνομιλία με επίπεδο κεφαλής για να συζητήσετε την κατάσταση.

ανία

2. Όταν είσαι μεθυσμένος.

Αχ, τα περίφημα μεθυσμένα κείμενα. Αυτά τα πολύ αμήχανα, ενοχλητικά και εντελώς τρομερά μεθυσμένα κείμενα. Δεν θέλεις να ξεφύγεις από τον εαυτό σου, σωστά; Στη συνέχεια, προτείνω ιδιαίτερα να αποφύγετε να τον στείλετε ενώ βρίσκεστε υπό την επιρροή. Μπορείτε σίγουρα να πείτε κάτι "έξω εκεί" που θα σας κάνει να φαίνεστε περίεργοι, απελπισμένοι, περίεργοι - ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται. Θέλω να πω, όταν είσαι μεθυσμένος είσαι πολύ πιο "ανοιχτός" για τα πράγματα. Θα μου άρεσε να του πείτε κάτι προσωπικό για τον εαυτό σας ή ίσως ακόμη και κάτι που σκέφτεστε να κάνετε για αυτόν (υπαινιγμός υπαινιγμό). Ακριβώς παρακαλώ, αποφύγετε τον περιστασιακό εφιάλτη κειμένου και αποθηκεύστε τα μηνύματά σας για την επόμενη μέρα.

κείμενο him

3. Ιf το έχετε ήδη γράψει εκείνη την ημέρα.

Είναι ένας κανόνας: γράψτε κάποιον στον κώδιμο και εάν δεν επιστρέφουν κείμενο, μην τα κρατάτε γραπτά. Θέλω να πω, υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο δεν έγραψαν κείμενο, έτσι; Ίσως είναι απασχολημένοι στη δουλειά. Ίσως εργάζονται για την εργασία. Ίσως απλά απλά δεν θέλουν να σας μιλήσουν. Όποια και αν είναι η αιτία τους για το ότι δεν στέλνετε μηνύματα πίσω, δεν θέλετε να είστε ενοχλητικοί ή να φαίνεστε απελπισμένοι. Αν τον έχετε ήδη γράψει μια μέρα - και δεν έστειλε κείμενο πίσω - αφήστε το. Θα επικοινωνήσει μαζί σας αν θέλει να μιλήσει.

9828ae5fa1c6e552e08037a81d1ca96f

Κείμενα που δεν πρέπει ποτέ να τον στείλετε

Υπάρχουν μόνο μερικά πράγματα που δεν πρέπει να πείτε σε έναν άνθρωπο. Εδώ είναι μερικά απόλυτα no-nos όταν πρόκειται για την αποστολή μηνυμάτων ενός ατόμου.

1. Δεν μπορώ να περιμένω να πάω ξανά μαζί σου.

Ακούγεται ακίνδυνο, σωστά; Αλλά ξέρετε τι ακριβώς κάνατε εκεί; Αυτόματα υποθέσατε ότι θα υπάρξει μια επόμενη φορά. Αυτόματα υποθέσατε ότι θέλει ξανά την εταιρεία σας. Αντί να του πείτε ότι ήσασταν καλός χρόνος, αποφασίσατε ότι είχε τόσο διασκεδαστικό όσο είστε και οι δύο από εσάς πρόκειται να πάτε μαζί σε πολλές μεγάλες περιπέτειες. Αλλά, δυστυχώς, απλά δεν λειτουργεί έτσι. Αυτό το μήνυμα κειμένου είναι απλά πολύ πιθανό. Αντ 'αυτού, πείτε κάτι σαν: "Πω πω, είχα πολύ ωραίο χρόνο μαζί σας Jeff. Θα ήθελα να το κάνω ξανά κάποτε ". Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζει ότι αγαπάτε την ημερομηνία και, αν είναι στην ίδια σελίδα, θα θέλατε να το κάνετε ξανά κάποτε.

2. Ποια είναι τα νέα σου?

Έχετε πιθανώς στείλει αυτό το κείμενο, τι, μέχρι τώρα εκατομμύριο φορές; Ναι, και ξέρετε τι; Έχει διαβάσει το ίδιο κείμενο εκατομμύρια φορές. Μία λέξη: βαρετή. Όταν στέλνετε μηνύματα σε κάποιον, δεν θέλετε να βαρεθείτε. Είναι τόσο εύκολο. Δεν θέλεις να είσαι σαν ο καθένας και σίγουρα δεν τον θέλεις να σκεφτείς ότι είσαι φανταστικός. Ποιος θέλει να είναι σε σχέση με κάποιον που είναι βαρετό; Αντ 'αυτού δοκιμάστε κάτι σαν, "Hey! Θα πάτε απόψε στο πάρτι του Brynn; "ή" Hey! Έχετε δει τη νέα ταινία Star Trek; "Βασικά, στείλτε τον ό, τι θα ξεκινήσει μια συνομιλία.

3. Πού ήσουν?

Όταν δεν έχετε μιλήσει σε κάποιον για λίγο και στείλετε αυτό το μήνυμα κειμένου, η απάντησή σας θα αρχίσει σχεδόν πάντα με "Λυπάμαι" μετά από "Έχω ασχοληθεί με δουλειά, σχολείο κλπ." Και ξέρετε τι απλά κάνατε εκεί; Η ενοχή του τον διέκοψε να μιλάει σε σας και τον έκανε να νιώθει άσχημα. Αυτό δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Αντ 'αυτού, προσπαθήστε να λέτε κάτι σαν, "Hey! Δεν έχετε ακούσει για λίγο από εσάς. Πώς ήσαστε; "Αυτό του επιτρέπει να ξέρετε ότι έχετε σκεφτεί γι 'αυτόν, αλλά καταλαβαίνετε ότι η ζωή γίνεται ταραχώδης.

4. Σε σκέφτομαι!

Εκτός αν έχετε έρθει σε σχέση με αυτόν τον τύπο εδώ και αρκετό καιρό, παρακαλώ μην στείλετε αυτό το μήνυμα κειμένου. Η αποστολή αυτού σε έναν άντρα που μόλις γνωρίζετε είναι μια συνταγή για καταστροφή. Θα το διαβάσει αυτόματα και θα σκεφτεί αυτόματα: "Πω πω. Αυτό το κορίτσι είναι τρελό και σούπερ προσκολλημένο! "Εννοώ, τελικά, είναι λίγο περίεργο να σκεφτόμαστε τόσο πολύ για κάποιον που μόλις συναντήσατε και να του πείτε πραγματικά. (Εννοώ, φυσικά είναι εντάξει να σκεφτόμαστε αυτό το hottie ασταμάτητα! Το κάνω και εγώ - απλώς μην το αφήνετε να το ξέρει!) Είναι απλά λίγο απογοητευτικό. Αποφύγετε από κάτι τέτοιο.

κείμενο

Μην αφήνετε μηνύματα κειμένου να σας κάνουν ή να σπάσετε. Είναι πιο εύκολο από ό, τι νομίζετε να γράψετε τον ειδικό τύπο στη ζωή σας!

Τι νομίζετε; Πρέπει οι γυναίκες να γράψουν πρώτα έναν άνθρωπο; Υπάρχουν ορισμένοι χρόνοι που δεν πρέπει να τον γράψετε; Τι πρέπει να πείτε; Πεθαίνουμε να ακούσουμε τη γνώμη σας!

Leave A Comment

+ 86 = 90