Πώς να πάρετε έναν φίλο στο Μέση σχολείο

Ωραία κορίτσια, έτσι ελπίζεις να το καταλάβεις πώς να πάρει ένα φίλο στο γυμνάσιο. Συχνά, μερικά από τα πράγματα που κάνουμε μπορούν πραγματικά να φοβίσουν παιδιά μακριά, έτσι θα μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα. Ευτυχώς, δεν είναι τόσο δύσκολο και αν απλά χαλαρώσετε και εστιάζεστε στο να είστε καλός άνθρωπος, ο σωστός τύπος θα έρθει μαζί όταν υποτίθεται ότι.

 

Μην τον πνίξετε

Το νούμερο ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ να κάνετε είναι να πνίξετε έναν τύπο. Δεν πρέπει να του μιλάτε κάθε φορά που τον βλέπετε και δεν πρέπει να τον καλέσετε ή να τον γράψετε συνέχεια. Αν ενδιαφέρεστε για αυτόν που είναι υπέροχο, αλλά αν γίνεστε εμμονή με αυτόν, δεν θα θέλει να ξεφύγει μαζί σας. Τα παιδιά προσελκύονται από κορίτσια που δεν χρειάζονται να είναι ευτυχισμένοι. Τα κορίτσια που έχουν ισχυρές φιλίες, συμμετέχουν σε σχολικές δραστηριότητες και κάνουν το καλύτερό τους σε όλα είναι πιο πιθανό να προσελκύσουν ένα ωραίο αγόρι.

 

Έχετε τα δικά σας συμφέροντα

Μην το σκέφτεστε όλη του την ώρα, κάντε το χρόνο να επικεντρωθείτε στις αγαπημένες σας δραστηριότητες και να κολυμπήσετε με τους φίλους σας. Εάν βλέπει ότι είστε καλοί στα πράγματα, θα εντυπωσιαστεί. Αν βλέπει ότι οι άνθρωποι σαν εσένα, επειδή είσαι πολύ ωραίο και διασκεδαστικό να μιλήσεις μαζί του, θα θέλει να μείνει μαζί σου. Μην προσπαθήσετε να κάνετε προβλήματα στην τάξη ή παραλείψτε την τάξη για να τον εντυπωσιάσετε. Δεν χρειάζεται να σπάσετε τους κανόνες για να πάρετε έναν συμπαθητικό τύπο που σας αρέσει. Εάν κάποιος τύπος προσπαθεί να σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι ενάντια στους κανόνες, πιθανότατα δεν πρόκειται να κάνει καλά στο σχολείο και ίσως να μην είναι τόσο ωραίο για εσάς.

 

Εργασίες για την οικοδόμηση των φίλων σας

Εάν γνωρίζετε πραγματικά πώς να είστε καλός φίλος και έχετε ισχυρές φιλίες, θα παρατηρήσετε την ποιότητα και θα νιώσετε άνετα μαζί σας. Αν δεν καταβάλλετε προσπάθειες να γίνετε φίλοι με τους ανθρώπους, πιθανότατα δεν θα θέλετε να είστε φίλοι μαζί σας. Πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια να είμαστε ωραίοι για τους ανθρώπους και να τους αντιμετωπίζουμε με καλοσύνη, ώστε οι άνθρωποι να είναι επίσης ευγενικοί σε μας.

 

Να τον γνωρίσετε και να είστε ασθενής

Ακόμα κι αν νομίζετε ότι σας αρέσει ένας τύπος, απλά να τον γνωρίσετε καλύτερα για να δείτε εάν έχετε πραγματικά κάποια πράγματα από κοινού. Μπορείτε να περάσετε λίγο χρόνο μαζί με τους φίλους του και να συνειδητοποιήσετε ότι όλοι είναι τρελοί και δεν αισθάνεστε άνετα με το πώς επιλέγουν να περάσουν το χρόνο τους. Θέλετε έναν φίλο που να είναι προσεκτικός και θα προσπαθήσει να είναι καλός άνθρωπος. Είναι σημαντικό να μην βιάζεστε να φέρετε έναν φίλο, ώστε να μην καταλήγετε να χρονολογείτε ένα dud.

 

Έχετε μια αίσθηση διασκέδασης του στυλ

Κάντε μια προσπάθεια να είναι κομψή και άνετη ώστε να τονιστεί η φυσική ομορφιά σας. Οι άντρες αγαπούν τα κορίτσια που μυρίζουν όμορφα και υπερηφανεύουν για το να βάλουν μαζί. Και πάλι, μην είστε απελπισμένοι και φοράτε πραγματικά αποκαλυπτική ενδυμασία γιατί οι καλοί άνθρωποι δεν πηγαίνουν για αυτό το βλέμμα. Θέλουν ένα κορίτσι που είναι σίγουρος, έξυπνος και ευγενικός.

 

Συνομιλήστε μαζί του μετά την τάξη

Αν σας αρέσει ένας τύπος δεν πρέπει να τον αγνοήσετε εντελώς. Απλά να είστε φιλικοί και μερικές φορές (όχι όλη την ώρα) να συνομιλείτε μαζί του μετά την τάξη. Δεν χρειάζεται να του πείτε ότι τον συμπαθείτε, απλά τον ρωτήστε πώς πηγαίνει η μέρα του και πώς πηγαίνουν οι τάξεις του. Προσπαθήστε να μην μιλάτε πάντα για σχολική εργασία επειδή γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι πολύ βαρετή.

 

Βρείτε κάποιον που σας αρέσει αυτό που σας αρέσει

Μέσης school boyfriend

Αν θέλετε να βρείτε έναν φίλο, θα πρέπει να δείτε ποιοι τύποι όπως τα πράγματα που βρίσκεστε. Αν αγαπάτε τη φοιτητική κυβέρνηση ίσως θα βρείτε έναν άλλο τύπο στην τάξη σας που κάνει και εγώ. Σκεφτείτε το, αν βρίσκεστε στο συγκρότημα και πάντα πηγαίνετε στην πρακτική μπάντα, θα είναι εύκολο να του μιλήσετε και να ξεκουραστείτε μαζί του και θα μπορούσατε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο και να ασχοληθείτε πολύ.

 

Μην συμπαθείτε τον τύπο που όλα τα κορίτσια αρέσει

Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας κρατήσει απογοητευμένοι όταν θέλετε να πάρετε ένα φίλο. Δεν αρέσει ο τύπος που θέλουν όλα τα άλλα κορίτσια. Συχνά τα παιδιά που παίρνουν όλη την προσοχή καταλήγουν με ένα μεγάλο κεφάλι και να πάρουν τόσο συνηθισμένοι σε αυτή την προσοχή που καταλήγουν μόλις φλερτάρουν με όλους. Δεν είναι διασκεδαστικό μέχρι σήμερα κάποιος που φλερτάρει με όλους.

 

Χαμόγελο και να πεις γεια όταν τον βλέπεις

Αν υπάρχει κάποιος τύπος που έχετε μια φλερτ για να μπορείτε να τον πάρετε για να σας παρατηρήσει χαμογελώντας σε αυτόν. Είναι ένας πολύ απλός τρόπος να δείτε αν σας αρέσει και ίσως μόλις αρχίσει να σας παρατηρεί περισσότερο, θα αρχίσει να σας αρέσει. Μερικές φορές τα αγόρια αποσπούν την προσοχή, αλλά όταν τραβήξετε την προσοχή τους, μπορεί να συνειδητοποιήσουν πόσο ωραία είσαι. Θυμηθείτε, αν δεν φαίνεται να σας παρατηρήσει, μην ανησυχείτε ότι υπάρχουν πολλά άλλα άτομα εκεί έξω που θα σας εκτιμήσουν. Μην κρατάτε την ιδέα να γνωρίσετε κάποιον πολύ σταθερά, γιατί θα σας κάνει να δυστυχείτε μόνο αν κάθοτε να επιθυμείτε να σας αρέσει.

 

Αριθμοί ανταλλαγής

Ανταλλάξτε τους αριθμούς για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο. Μπορείτε να γράψετε ο ένας στον άλλο και να μιλήσετε στο τηλέφωνο, αλλά ας στείλετε σε σας μερικές φορές έτσι ώστε να ξέρετε ότι σας αρέσει. Εάν είστε αυτός που πάντα φτάνει σε αυτόν, μπορεί να μην σας αρέσει πίσω. Επίσης, μην το καλέσετε ή το κείμενο αργά το βράδυ επειδή θέλετε να είστε σεβασμός όταν κοιμάται. Αν δεν ανταποκρίνεται σε εσάς, μπορεί να μην ενδιαφέρεται, οπότε μην συνεχίζετε να καλείτε. Προσπαθήστε επίσης να διατηρήσετε τις συνομιλίες θετικές και μην παραπονιέστε για τα πράγματα. Ρωτήστε τον πώς το κάνει και τον ενθαρρύνετε. Ίσως να βρείτε κάποιο τρόπο που μπορείτε να τον βοηθήσετε με κάτι, αλλά ποτέ δεν κουτσομπολιά.

 

Πάντα μιλάτε ευγενικά για τους άλλους

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε τα λόγια σας για τους άλλους θετικούς όταν μιλάτε στους φίλους σας και στη φρίκη σας. Αν οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι είστε κουτσομπολιά, σας κάνει να φαίνεστε άσχημα και να καταστρέψετε τη φήμη σας.

 

Προσπαθήστε να είστε ευτυχισμένοι και διασκέδαλοι

Όσο πιο θετικά μπορείτε να είστε, τόσο περισσότερα παιδιά θα θέλουν να είναι γύρω σας. Εάν μπορείτε πάντα να έχετε ένα χαμόγελο και να έχετε πάντα κάτι ωραίο να πείτε για κάποιον άλλο, οι άνθρωποι θα απολαύσουν πραγματικά την επιχείρησή σας. Μπορούμε πάντα να επιλέγουμε να έχουμε μια υπέροχη μέρα και να βοηθήσουμε τους άλλους να χαμογελούν με το να είναι ωραίοι σε αυτούς. Οι τύποι θα παρατηρήσουν πόσο ωραία είσαι και είναι πιο πιθανό να βρεις έναν συμπαθητικό τύπο αν ενεργείς έτσι.

 

Να είστε χαρούμενοι για όλους και μην σκεφτείτε μόνο για τον εαυτό σας

Η σκέψη άλλων ανθρώπων βοηθάει τους άλλους να γνωρίζουν ότι πρόκειται να τους κοιτάξετε και τους βοηθά να πιστεύουν ότι είστε πραγματικά καλός άνθρωπος. Προσπαθήστε να εμπλακείτε σε κοινωφελείς υπηρεσίες ή εθελοντές και οι άνθρωποι θα σε σεβαστούν. Όταν βλέπετε κάποιον να αγωνίζεται με την εργασία του, μην το κάνετε διασκεδαστικό, δείτε αν μπορείτε να τον βοηθήσετε. Μην γνωρίζετε όλα, αλλά απλά προσφέρετε την καλοσύνη σας όποτε μπορείτε. Είναι απλώς η ανθρώπινη φύση που οι άντρες θα λατρεύουν ωραίους ανθρώπους και όσο περισσότερο αποδεικνύουμε ότι είμαστε καλός άνθρωπος μέσα από τις ενέργειές μας, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες μας να προσελκύσουμε έναν υψηλής ποιότητας άνθρωπο.

 

Συμμετοχή στην τάξη

Εάν εστιάσετε στο σχολείο σας και παίρνετε καλούς βαθμούς, ένας συμπαθητικός τύπος θα σας αρέσει να είστε έξυπνοι. Τα κορίτσια που δεν δίνουν προσοχή στην τάξη και δεν ενδιαφέρονται για το σχολείο τους δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακά για τα παιδιά. Θυμηθείτε εάν ένας τύπος σας αρέσει μόνο επειδή σκέφτεται την όμορφη σας, η σχέση θα είναι μόνο επιφανειακή, αλλά αν σας αρέσει εξαιτίας του ποιος είστε, είναι πιο πιθανό να είναι ένας μεγάλος δεσμός.

 

Πάντα κάνεις το καλύτερό σου

Όταν βάζουμε πάντα το καλύτερο πόδι μας προς τα εμπρός είτε πρόκειται για αθλητισμό, τέχνη ή τάξη μαθηματικών, δείχνουμε ότι πραγματικά νοιάζουμε να κάνουμε το καλύτερό μας. Κάνοντας την προσπάθεια, ακόμη και αν δεν είμαστε τόσο καλοί στα πράγματα είναι μια μεγάλη ποιότητα που έχουμε. Μην ανησυχείτε για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι, απλά ξέρετε ότι κάνετε το καλύτερό σας. Ένας συμπαθητικός τύπος θα παρατηρήσει εάν πηγαίνετε πάνω και πέρα ​​στα σχολικά έργα σας ή εργάζεστε σκληρά για να είστε ο καλύτερος αθλητής γι 'αυτό μην φοβάστε να λάμψετε!

Δείτε αν σας αρέσει

Εάν έχετε την αίσθηση ότι σας αρέσει, πιθανότατα θα το ξέρετε. Εάν φλερτάρει με όλα τα κορίτσια, μην ξεγελιέστε και σκεφτείτε ότι σας αρέσει. Εάν είναι διαφορετικό γύρω σας από ό, τι γύρω από τα άλλα κορίτσια και πηγαίνει έξω από το δρόμο του να σας μιλήσει, οι πιθανότητες είναι ότι του αρέσει. Δώστε του την ευκαιρία να σας πω, μιλώντας μαζί του μετά το σχολείο ή να πάτε μαζί σε ένα αθλητικό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται ποτέ να αναγκάσετε τον εαυτό σας να του πείτε ότι σας αρέσει, απλώς αφήστε την να συμβεί φυσικά και μην ανησυχείτε γι 'αυτό. Δεν βιάζεστε!

 

Βεβαιωθείτε ότι σας μεταχειρίζεται με σεβασμό

Αν λέει ότι πρόκειται να σας καλέσει, αλλά πάντα ξεχνάει, αυτό δεν είναι πολύ σεβασμό. Αν σας κάνει διασκεδαστικό ή είναι αγενής σε σας, μην σπαταλάτε το χρόνο σας προσπαθώντας να τον πάρει να σας αρέσει. Περιμένετε μέχρι να υπάρξει ένας καλός άνθρωπος που σας αρέσει και να εργαστείτε για να τον γνωρίσετε. Τα αγόρια που θέλουν να σπάσουν τους κανόνες και να αναδείξουν συνήθως δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίζουν τα κορίτσια καλά καθόλου και είναι ανώριμα και απλά θέλουν προσοχή.

Απλά να είστε βέβαιοι στον εαυτό σας και να ξέρετε ότι ο σωστός τύπος θα έρθει μαζί. Μην προσπαθήσετε να εξαναγκάσετε τίποτα και να συμβαδίσετε με τους φίλους σας, επειδή συνήθως θα διαρκέσουν περισσότερο από ό, τι ένας φίλος κάνει ούτως ή άλλως!

Leave A Comment

+ 54 = 56