Πώς να πάρετε έναν τύπο για να κρατήσει το χέρι σας

Ω, το μεγάλο χέρι! Είναι βασικά ο ευκολότερος, πιο εύκολος τρόπος για να συνδεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Για να μην αναφέρουμε την πρώτη προσωπική επαφή που κάνετε μαζί τους. Είναι ο τέλειος τρόπος να απαλλαγείτε από αυτά τα jitters και να δείξετε σε κάποιον ότι είστε μέσα τους.

Εάν θέλετε να ανοίξετε αυτή την πόρτα για κάτι περισσότερο από μια φιλία, να πάρει κάποιον που να κρατάει το χέρι σας είναι ο τρόπος να πάει. Εδώ είναι οι ειδικοί τρόποι μου μπορείτε να τον πάρετε για να κρατήσει το χέρι σας σε χρόνο μηδέν.

flirtwithaguyinhighschool_4

  1. Να είστε ερωτικά

Πρώτον, πρέπει πραγματικά να του πείτε ότι ενδιαφέρεστε. Θα του δώσει τη γενναιότητα να πιάσει το χέρι σας αν ξέρει ότι δεν θα το τραβήξει αμέσως μετά. Περιστρέψτε τα μαλλιά σας, χαμογελάστε πολύ, και εξομαλύνεστε με αυτόν. Ρυθμίστε το έτσι ώστε να έχει κάτι να εργαστεί με! Με το να είσαι flirty, του δίνεις την εμπιστοσύνη να πάρεις το χέρι.

  1. Μείνε ήρεμος

Εάν είστε πραγματικά νευρικοί, αυτό θα δείξει και δεν είναι ποτέ καλό. Οι άνθρωποι τροφοδοτούν τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Αυτό σημαίνει ότι τα νεύρα σας θα αποτρίξουν τον και θα είναι πολύ νευρικός για να κάνει μια κίνηση.

Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο! Ξέρω ότι μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να κρατήσετε την ηρεμία όταν η φλερτ σας στέκεται σε απόσταση δύο μέτρων από σας και υπάρχει η πιθανότητα ότι τελικά θα μπορέσετε να κρατήσετε το χέρι του. Αλλά απλά αναπνεύστε και χαλαρώστε. Επιπλέον, εάν είστε νευρικοί, τα χέρια σας θα πάρουν όλα ακαθαρσίες και ιδρώτα - κάτι που κανείς δεν θέλει να κρατήσει.

flirtwithaguyinhighschool_1

  1. Τον πάρτε μόνος

Δεν είναι ποτέ εύκολο να σηκωθείς το θάρρος να κρατήσεις το χέρι κάποιου όταν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω. Αν πραγματικά θέλετε να κάνει την κίνηση και να αρπάξει το χέρι σας, θα πρέπει να τον πάρετε μόνος πρώτα.

Μπορείτε να τον ζητήσετε να πάει κάπου "πιο ήσυχο" για να μιλήσει, να τον οδηγήσει μακριά από την ομάδα, ή πραγματικά οτιδήποτε άλλο που θα τον κάνει να σας ακολουθήσει μακριά από το πλήθος. Μπορεί ακόμη και να αρπάξει το χέρι σας στο δρόμο να είναι μόνος, αν είναι ενθουσιασμένος γι 'αυτό.

ερωτήσεις to ask a guy-10

  1. Αγγίξτε τον περισσότερο και περισσότερο

Πρέπει να αισθάνεται άνετα γύρω από σας προτού να μπορέσει να κάνει τη κίνηση και να κρατήσει το χέρι σας. Αρχίστε να ξεκινάτε διαφορετική φυσική επαφή μαζί του. Τον ακουμπήστε στον ώμο του όταν λέει κάτι αστείο, τραβήξτε τη μέση του καθώς περπατάει, και απλά να είναι ευαίσθητος όταν αισθάνεστε άνετα σε επαφή μαζί σας.

Αυτό του δίνει την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να πάρει το χέρι σας. Εάν δεν τον έχετε ποτέ αγγίξει ποτέ με κανέναν τρόπο, σχήμα ή φόρμα, μπορεί να αισθάνεται άβολα και άβολα κάνει την κίνηση. Έτσι μην είστε ντροπαλοί! Αρχίστε να τον αγγίζετε εδώ και εκεί από καιρό σε καιρό.

αφή

  1. Πιάσε το χέρι του

Ξέρετε τον αξιολάτρητο τρόπο που μπορείτε να πιάσετε το χέρι ενός άντρα και να περπατήσετε μαζί του γαντζωμένους στους αγκώνες; Λοιπόν, αυτή είναι ουσιαστικά η πύλη για να τον πάρει για να κρατήσει το χέρι σας! Είναι μια τέλεια ευκαιρία να πλησιάσετε τον εαυτό του, να ξεκινήσετε κάποια επαφή με τη δική σας, και να πάρετε το χέρι σας σε άμεση γειτνίαση με του - δίνοντάς του το θάρρος να σας κρατήσει το χέρι λίγο χέρι.

  1. Χτυπήστε το μακριά

Εάν πραγματικά θέλετε να κρατήσει το χέρι σας, αρπάξτε τον καρπό του και να τον οδηγήσει κάπου. Αυτό όχι μόνο τον δείχνει ότι θέλετε να είναι από εσάς και θέλετε να είστε μόνοι μαζί του, αλλά και βάζει το χέρι σας δίπλα στο δικό του και αυτός μπορεί εύκολα να το σύρει μόνο στη δική σας.

Αυτός είναι ένας τέλειος και διασκεδαστικός τρόπος να τον οδηγήσετε κάπου όπου οι δυο σας μπορούν να είναι μόνοι ή είναι ένας παιχνιδιάρικος τρόπος που μπορείτε να φλερτάρετε μαζί του και να ξεκινήσετε κάποια σωματική επαφή που θα τον κάνει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα γύρω σας.

παίρνω a walk

  1. Περπατήστε πραγματικά κοντά σε αυτόν

Προκειμένου να αποκτήσετε πραγματικά έναν τύπο για να κρατήσετε το χέρι σας, πρέπει να βρεθείτε κοντά σε αυτόν. Θέλω να πω, πρέπει να είσαι αρκετά κοντά για να χτυπάς τα χέρια μαζί κάθε τόσο. Περπατήστε αρκετά κοντά σε αυτόν που οι ώμοι σας ακουμπούν ακόμη και από καιρό σε καιρό.

Αυτό όχι μόνο σας δίνει την ευκαιρία να είστε πραγματικά flirty και κοντά σε αυτόν, αλλά θέτει επίσης την ιδέα στο μυαλό του όταν τα χέρια σας αγγίζουν ήδη. Επίσης, καθιστά πολύ πιο εύκολο για τον ίδιο να αρπάξει το χέρι σας και να συνεχίσει να περπατάει αντί να τσαλακώνει γύρω από αδέξια προσπαθώντας να το κρατήσει όταν είναι μακριά.

Να πάρει κάποιον που να κρατάει το χέρι σας μπορεί να είναι σκληρός επειδή δεν μπορείτε να τον ελέγξετε ακριβώς. Μετά από αυτές τις συμβουλές σίγουρα θα συμβεί. Έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτές τις συμβουλές πριν?

Leave A Comment

62 + = 63