Πώς να ονειρευτείτε για κάποιον

Έχετε αισθανθεί ποτέ την επιθυμία να ονειρευτείτε για κάποιον συγκεκριμένα; Θέλετε να έρθουν σε μια στιγμή όταν είστε οι πιο άνετοι, πιο χαλαροί, και όταν μπορεί να συμβεί κάτι. Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει τι μπορεί να συμβεί στο όνειρό σας, αλλά θέλετε να είναι σε αυτό το δρόμο. αλλά πώς μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει ότι ένα συγκεκριμένο άτομο θα εμφανιστεί στα όνειρά του; Με μερικές απλές συμβουλές και κόλπα μπορείτε να είστε ένα βήμα μακριά από το να παρασύρθετε στην ονειρεμένη περιοχή με αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον δίπλα σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξασκήσετε ή να βελτιώσετε τις διαυγείς ικανότητες όνειρα σας. Τα φανταστικά όνειρα είναι όνειρα που συμβαίνουν και το πρόσωπο συνειδητοποιεί ότι κοιμούνται και όχι στην πραγματικότητα. Αφού το αναγνωρίσετε αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να χειρίζεστε τα όνειρά σας, στο σημείο όπου ορισμένες καταστάσεις και άτομα μπορούν να είναι μέρος αυτών.

197be94c944d021f8245f01203c1587a

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε ότι κάποιος φθάνει στο όνειρό σας είναι να το σκεφτείτε συχνά. Από τη στιγμή που ξυπνάτε το πρωί έως ότου κοιμηθείτε (και ειδικά όταν παρασύρετε τον ύπνο σας) αυτό το άτομο πρέπει να είναι στο μυαλό σας. Κάντε την προτεραιότητα να σκέφτεστε τους συνεχώς καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, ώστε να μπορείτε να προετοιμάσετε διανοητικά το μυαλό σας για να σκεφτείτε αυτό το άτομο ακόμη και όταν ονειρεύεστε. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να είστε εντελώς ήρεμοι σε όλη τη διαδικασία. Αν είστε στριμωγμένοι ή ανήσυχοι ενώ σκεφτόμαστε αυτό το άτομο, τότε το όνειρο μπορεί να μην συμβεί, και αν συμβαίνει αυτό, μπορεί να μην αποδειχθεί ο τρόπος που θέλετε να.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ

Κατά τη διάρκεια του διαυγούς σας ονείρου, ο ευκολότερος και ταχύτερος τρόπος να φτάσετε ένα άτομο στο όνειρό σας είναι να τους ζητήσετε απλά. Αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι στο όνειρό σας, πηγαίνετε ακριβώς επάνω τους και να τους ρωτήσετε αν έχουν δει το εν λόγω άτομο και αν μπορούν να πάνε να τα πάρουν για σας. Έχετε την πεποίθηση ότι το άτομο θα πάει να πάρει το πρόσωπο που θέλετε μετά την ερώτηση. Θα μπορούσατε επίσης να προσπαθήσετε να τους πείτε για να πάρετε αυτό το άτομο άμεσα.

ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ

Ένας άλλος πολύ εύκολος τρόπος για να πάρετε κάποιον στο όνειρό σας είναι να τα αναζητήσετε. Στο όνειρό σας, εάν βλέπετε ένα μέρος όπου συχνά θα πάει το άτομο - για παράδειγμα, το εργασιακό περιβάλλον, το σπίτι, το γυμναστήριο ή κάποιο άλλο σημείο που συχνά παρακολουθούν ή αγαπούν να πάνε - εισέρχονται εκεί και βρίσκουν. Κάνετε αυτό μόνο αν το μέρος είναι κοντά, σε κοντινή απόσταση στο όνειρό σας. Εάν πρέπει να πετάξετε στην τοποθεσία, ίσως καταλήξετε να αποστασιοποιηθείτε από κάτι άλλο και να χάσετε εντελώς τη διαύγεια.

4e0b23f21a2844351df2f731ea78c23f

ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Θέλετε κάποιον να εμφανιστεί στο όνειρό σας; Απλά ρώτα! Κατά τη διάρκεια του ονείρου σας πρέπει να κρατήσετε το χέρι σας και να πείτε "___, πάρτε το χέρι μου". Μερικές φορές το άτομο θα εμφανιστεί και θα αρπάξει στο χέρι σας τη στιγμή που το λέτε αυτό.

Ελέγξτε την πόρτα

Ενώ ονειρεύεστε, αν υπάρχει μια πόρτα κοντά θα πρέπει να πάτε και να ελέγξετε για να δείτε αν το πρόσωπο για το είναι πίσω από αυτό. Θα πρέπει να έχετε την ιδέα στο κεφάλι σας ότι το άτομο θα βρίσκεται ακριβώς πίσω από την πόρτα. Αν κάποιος άλλος απαντήσει στην πόρτα, ρωτήστε αυτό το άτομο αν το άτομο που ψάχνετε είναι εκεί.

Ελέγξτε γύρω από τις γωνίες

Από την άλλη πλευρά, αν δείτε οποιεσδήποτε γωνίες στο όνειρό σας, κοιτάξτε γύρω από τη γωνία με την προσδοκία ότι όποιος θέλετε να δείτε θα είναι περιμετρικός σας περιμένει. Είναι ένα γρήγορο και εύκολο τέχνασμα αλλά τείνει να εργάζεται συχνά.

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ

Ένα πράγμα που μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε ενώ έχετε ένα διαυγές όνειρο είναι να φανταστείτε μια θέση ή σκηνή στο κεφάλι σας όπου θα είναι το άτομο. Αυτός ο ιδιαίτερος τρόπος όνειρα για κάποιον απαιτεί πολλή προσπάθεια, έτσι δεν είναι συνήθως μια πρώτη επιλογή ειδικά αν είστε νέος στο παιχνίδι τυφλού όνειρο.

084e64eee695a5754d2c81c495635e46

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ

Όταν είστε διαυγής ονειρεύεστε, δοκιμάστε να περιστρέψετε περίπου 5-10 δευτερόλεπτα. Ενώ γυρίζετε, σκεφτείτε το μέρος και τους ανθρώπους που θέλετε να δείτε όταν τελειώσετε. Αφού ολοκληρωθούν τα 5-10 δευτερόλεπτα, σταματήστε να περιστρέφετε και η σκηνή θα πρέπει να εμφανίζεται.

Πάντα να παραμείνει το CALM

Ένας σημαντικός τρόπος να πετύχετε να ονειρευτείτε για κάποιον είναι να σιγουρευτείτε ότι παραμείνετε ήρεμοι για όλη την ώρα. Είναι ακόμα πιο σημαντικό να παραμείνετε ήρεμοι όταν βλέπετε το άτομο που προσπαθείτε να ονειρευτείτε. Μην φτάσετε σε αυτούς ή προσπαθήστε να γλιστρήσετε πίσω τους. Μην είστε νευρικοί ή φοβισμένοι όταν τις βλέπετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε εντελώς ήρεμοι και να είστε ευτυχείς να δείτε αυτό το άτομο. Εάν δεν παραμείνετε ήρεμοι, το άτομο αυτό μπορεί να αφήσει το όνειρό σας ή η κατάσταση μπορεί να είναι κακή.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ

Το σαφές όνειρο είναι δύσκολο και απαιτεί ένα αξιοπρεπές χρόνο και προσπάθεια για να το πάρετε πραγματικά. Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σας δώσει κάποιος είναι να συνεχίσετε να προσπαθείτε! Ακόμα κι αν δεν πετύχετε για τα πρώτα δυο προσπάθειες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε όλες τις τεχνικές εκκίνησης και τελικά θα πρέπει να φτάσετε στο σημείο όπου το όνειρο για κάποιον είναι ένα μάλλον απλό έργο.

9232c49fee9150d10d33d759fc63da88

Πριν προσπαθήσετε να ονειρευτείτε κάποιος θυμηθείτε ότι πρέπει πρώτα να μάθετε πώς να χειρίζεστε τα διαυγή όνειρα. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ευδιάκριτα όνειρα και το πώς να δουλέψετε όνειρο, υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο. Μόλις είστε βέβαιοι ότι γνωρίζετε πότε είστε διαυγής ονειρεύεστε και μπορείτε να χειριστείτε ελαφρώς τα όνειρά σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα κόλπα να ονειρεύονται κάποιον

Δεν ήξερα ότι όνειρα για κάποιον θα μπορούσε να είναι εφικτό- και τόσο απλό, έτσι; Χρησιμοποιήσατε ποτέ τεχνικές διαυγής όνειρα για να ονειρευτείτε κάποιον; Εάν ναι, χρησιμοποιήσατε μία από τις παραπάνω τεχνικές; Μοιραστείτε μαζί μας τις ιστορίες σας.

Leave A Comment

8 + 1 =