Φιλανδικά Άντρες

Όπως έρχομαι από τη Σουηδία, συνάντησα έναν Φινλανδό άνθρωπο ή δύο στη ζωή μου και η φίλη του μπαμπά μου εδώ και δέκα χρόνια είναι Φινλανδική, οπότε έχω κάποια γνώση για τους Φινλανδούς. Αν είστε περίεργοι, διαβάστε παρακάτω ...

Δεν είναι Λατίνοι

χρονολόγηση Finnish men

Αυτό είναι προφανές, είμαι σίγουρος. Το σημείο που κάνω είναι ότι ενώ οι Λατίνοι τύποι τείνουν να γίνουν φυσικοί μέσα σε πέντε λεπτά από τη γνωριμία σας και ντους σας σε αγκαλιές, φιλιά και φιλοφρονήσεις, οι Φινλανδοί είναι ακριβώς το αντίθετο. Έχει ειπωθεί ότι ακόμη και κάνοντας μια φινλανδική συζήτηση είναι αρκετά ένα κατόρθωμα.

Τώρα, αυτό είναι μια γενικευμένη γενίκευση, πρέπει να παραδεχτώ. Και αυτό γιατί η φίλη του μπαμπά μου είναι πολύ, πολύ κουβεντούλα. Μόλις την γνωρίσετε. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για πολλούς φινλανδούς άνδρες, αλλά γενικά δεν είναι οι πιο ομιλητικοί άνδρες που θα συναντήσετε ποτέ. Κάτι για μακρύς, κρύος, σκοτεινός χειμώνας ίσως?

Στην άκρη των Φινλανδών τείνουν να κάνουν φίλους για τη ζωή και όταν λένε κάτι που το εννοούν. Αυτό δεν ισχύει αναγκαστικά για τους Λατίνοι.

Υπάρχει πάντα Βότκα

Αν θέλετε να φωνάξετε ένα φινλανδικό άτομο, πάντα υπάρχει βότκα. Μην το παρακάνετε, απλά δώστε του αρκετό για να τον πάρει για να ανοίξει το στόμα του.

Αγαπούν τον πάγο

Εάν γνωρίσετε έναν φινλανδικό άνδρα, ίσως συμβεί να μάθετε να κάνετε πατινάζ με πάγο. Μετά από όλα, υπάρχουν πολλές κατεψυγμένες λίμνες το χειμώνα στη Φινλανδία. Εάν είστε λίγο ασταθής στα πόδια σας, σίγουρα θα σας βοηθήσει να μάθετε να παίζετε καλύτερα, κάτι που μπορεί να είναι ρομαντικό καθώς θα τον κρατήσετε για αγαπημένη ζωή κάνοντας το δρόμο σας στον πάγο.

Επιπλέον, είναι ότι οι Φινλανδοί σαν σάουνες. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τους αρέσει να τρέχουν σε παγωμένες λίμνες το χειμώνα μετά από μια σάουνα. Μερικές φορές επίσης κυλούν στο χιόνι. Και εδώ είναι τα αλιεύματα: είναι συχνά γυμνά όταν το κάνουν. Το να είσαι γυμνός δεν είναι κάτι που προκαλεί μεγάλη φασαρία στη Σκανδιναβία. Είναι, όπως λέμε, φυσικό.

Αν ο άνθρωπος σας αρχίσει να σας χτυπήσει με ένα υποκατάστημα της σημύδας ή παρόμοια στη σάουνα δεν προσπαθεί να σας καταχραστεί. Είναι απλά μια παλιά παράδοση για να πάρει το αίμα να ρέει ακόμα περισσότερο στον ζεστό αέρα.

Δεν θα είναι κακό

Οι πιθανότητες είναι αν συναντήσετε έναν Φινλανδό ότι δεν πρόκειται να πλησιάσει γρήγορα και να σας συνομιλήσει επάνω. Μπορεί να χρειαστεί να είσαι αρκετά επίμονος για να τον κάνεις να κάνει μια κίνηση. Βλέπετε, στις σκανδιναβικές χώρες υπάρχει αυτή η ιδέα ότι οι άνδρες που προσεγγίζουν τις γυναίκες προσπαθούν να επιβληθούν σε αυτούς, το οποίο θεωρείται άθλιο και αγενές. Έτσι, αν δείτε έναν άνθρωπο που σας αρέσει, μην φοβάστε να φλερτάρετε πραγματικά μαζί του. Μην ρίχνετε τον εαυτό του σε αυτόν, ωστόσο. Θυμηθείτε ότι οι Φινλανδοί δεν είναι οι πιο "ζεστοί" άνθρωποι που θα συναντήσετε ποτέ. Θα σας θεωρήσει τρελό, αν ξεκινήσετε τον ίδιο τον εαυτό του σαν πυραύλων.

Εάν είχε κάποια βότκα, θα μπορούσε να πλησιάσει σε εσάς. Ή απλά ξεκινήστε να χορεύετε μαζί σας στο πίστα. Είναι απλά μια μακριά κραυγή από τους Αμερικανούς που θα σας ταξιδέψουν και θα σας δώσουν ένα ποτό.

Δεν θα πληρώσουν

Η ισότητα στις σκανδιναβικές χώρες είναι τεράστια. Έτσι, όπως ένας Φιλανδός θα το θεωρήσει αγενές να αναλάβει την ευθύνη και να πλησιάσει σε εσάς, θα σκεφτεί ότι είναι αγενές να πληρώνει συνεχώς για σας. Από καιρό σε καιρό μπορεί να είναι μια χειρονομία καλοσύνης να προσφερθεί να πληρώσει, αλλά ως γενικός κανόνας, πληρώνετε για αυτό που αγοράσατε.

Δεν υπάρχει πολιτισμός χρονολόγησης

Σε γενικές γραμμές, συναντάς, βγαίνεις έξω και γίνεις αντικείμενο. Η ιδέα να ληφθεί κάποιος σε ημερομηνίες μέχρι και καιρό αθάνατη δεν συμβαίνει στους Φινλανδούς. Ακριβώς επειδή είσαι ζευγάρι, δεν σημαίνει ότι είναι σοβαρό. Απλώς σημαίνει ότι το δοκιμάζετε.

Συμβαίνει επίσης να συναντιούνται άτομα σε ένα νυχτερινό κέντρο και μια στάση μιας νύχτας μετατρέπεται σε κάτι περισσότερο. Συνήθως συναντάτε συνήθως για καφέ μερικές ημέρες αργότερα. Σε γενικές γραμμές, αν κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς, οι πιθανότητες είναι ότι σας προτείνουμε να συναντήσετε έναν καφέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ημερομηνία, ούτε ότι δεν είναι ημερομηνία. Είναι ένας καφές. Για να δείτε πού πηγαίνουν τα πράγματα.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

45 + = 46