Τι να κάνετε αν θέλει απλά να είναι φίλοι

Οι πιθανότητες είναι αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, η καρδιά σας πληγώνει λίγο. Όλοι έχουμε ακούσει αυτές τις λέξεις σε κάποιο σημείο ότι "απλά θέλουν να γίνουν φίλοι'Και ίσως τους είπαμε και σε άλλους. Όσο περισσότερο μπορείτε να πάρετε τα συναισθήματα από αυτή την κατάσταση, τόσο πιο εύκολο θα είναι να θεραπεύσετε. Ναι, τσιμπήματα για να ακούσετε αυτό, αλλά μερικές φορές θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όταν τα γυαλιά αγάπης έρχονται μακριά, που μόλις απέφυγε μια σφαίρα. Συχνά παραβλέπουμε τις ελλείψεις των ανθρώπων όταν χτυπιζόμαστε και όταν αυτά τα αισθήματα έντονης έλξης εξασθενίζουν, συνειδητοποιούμε ότι ήταν αρκετά ανόητο να κυνηγούμε μετά από αυτό το άτομο-παιδί στην πρώτη θέση. Πάντα το βίωσες αυτό; Εδώ είναι η συμβουλή μου να σας βοηθήσω να αισθανθείτε ξανά υπέροχα όταν βάζετε στη ζώνη φίλων.

 

Σεβαστείτε την απόφασή του

Αυτός Just Wants To Be Friends

Πρώτα πρέπει να τον ευχαριστήσω για το ότι είμαι ειλικρινής μαζί σας και δεν σας σέρνω. Είναι δύσκολο να πει κάποιος κάτι που ξέρετε ότι θα βλάψει τα συναισθήματά του και τουλάχιστον αποφάσισε να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Θέλετε επίσης να σταματήσετε να σκέφτεστε τον εαυτό σας εδώ και να σκεφτείτε τα συναισθήματά του. Δεν θέλει να σας πιέσει να είστε σε μια σχέση και πρέπει να σεβόμαστε τα όρια που δημιουργούν. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και αρχίστε να ζωγραφίζετε την εικόνα του μέλλοντός σας με έναν νέο τρόπο, σε μια ευτυχισμένη φιλία. Εκτός αυτού, σε μια ρομαντική σχέση, θα πρέπει να ανησυχούμε για την ευτυχία τους πρωτίστως και αν δεν είναι ευτυχείς να είσαι οικεία, είναι δική σου ευθύνη να την τιμήσεις εντελώς και εντελώς.

 

Πάρτε κάποιο διάστημα

Αν αυτή ήταν μια μεγάλη έκπληξη για εσάς και πραγματικά αισθάνεστε ότι αγαπάτε αυτό το μάγκα, θα πρέπει να πάρετε μια συνολική detox από αυτόν. Απλά πείτε του ότι χρειάζεστε λίγο χώρο για να επεξεργαστείτε και να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας και να του πείτε με ένα καλό τρόπο. Μπορείτε να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας και να του πείτε ότι είστε απογοητευμένοι αλλά μην πείτε τίποτα να σημαίνει ή να σας ενοχλεί. Οι φιλίες με παιδιά μπορούν να σας βοηθήσουν να θεραπευτούν και μπορούν να βοηθήσουν τον άλλο άνθρωπο να θεραπευτεί επίσης. Πότε και αν νιώθεις τη φιλία, θέλεις να σιγουρευτείς ότι πάντα τον έδειξε σεβασμό και συμπόνια. Είναι καλό να πάρεις χώρο για να καταλάβεις τον ψυχικό σου χώρο με κάποια άλλα πράγματα, αυτό θα αφήσει τα συναισθήματά σου γι 'αυτόν να σιγοβράσουν.

 

Αποφασίστε αν είναι βλαβερό να ξεπεραστείτε μαζί του

Καθώς παίρνετε λίγο χώρο, μπορείτε να ακούσετε την καρδιά σας και να αποφασίσετε πόσο θέλετε αυτόν τον τύπο στη ζωή σας. Ίσως θα είναι σε μια άνετη απόσταση ή ίσως θα είναι εύκολο για σας να αλλάξετε ταχύτητες και να σκεφτείτε τον ως φίλο. Μην παραπλανούμε τον εαυτό σας για να σκεφτείς ότι μπορείς να χειριστείς γύρω του αν θέλεις ακόμα να αλλάξει γνώμη και να τον οραματίζεις να ξυπνάς μια μέρα για να ομολογήσεις την αγάπη του. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι για τον εαυτό μας και να μην βασανίζουμε τους εαυτούς μας. Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και να τον απομακρύνετε από αυτό το βάθρο που τον έχετε στο μυαλό σας και να θυμάστε τον εαυτό σας για τις αδυναμίες του. Είμαστε όλοι μόνο άνθρωποι και δεν έχει μαγικές δυνάμεις. Είστε ο ένας με τις μαγικές δυνάμεις για να εξουσιοδοτήσετε τον εαυτό σας να αλλάξει την εστίασή σας και να προχωρήσετε.

 

Συνειδητοποιήστε το αξίωμά σας

συνειδητοποιώ your worth 

Συχνά βάζουμε τον εαυτό μας κάτω από κάποιον άλλο στο μυαλό μας αν σκεφτούμε τους εαυτούς μας ως έξω από το πρωτάθλημα μας. Απλώς χάνουμε το χρόνο μας εάν πιστεύουμε ότι πρόκειται να αποδείξουμε σε κάποιον. Για οποιονδήποτε λόγο ότι δεν ζωντανεύει μαζί σου, δεν σημαίνει ότι είναι καλύτερος από εσένα. Μπορεί να τον εξοικειώσετε ή μπορεί να έχει σοβαρούς φόβους από άλλες καταστάσεις που έχει περάσει. Το ανθρώπινο μυαλό και τα συναισθήματα είναι περίπλοκα και μερικές φορές απλά δεν μπορείς να πιέσεις τα πράγματα. Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και να διευκολύνετε τον εαυτό σας. Κρατήστε έξω για έναν τύπο που θέλει όλους εσάς, όχι μόνο τη φιλία σας. Γνωρίστε την αξία σας και μην αφήσετε κάποιον να σας κάνει να νιώθετε υπο-άνθρωπος.

  Τι να κάνετε αν θέλει απλά να είναι φίλοι

Πες τη νέα σου ιστορία

Ήρθε η ώρα να επαναλάβετε την ιστορία σας και του στο μυαλό σας. Πείτε στον εαυτό σας ότι μαθαίνετε πολύτιμα μαθήματα ζωής σχετικά με τη φιλία, την ειλικρίνεια και το σεβασμό μέσω αυτής της κατάστασης. Βρείτε ευγνωμοσύνη για αυτή την αβέβαιη προσδοκία και πείτε στον εαυτό σας ότι αποδέχεστε αυτήν την ιστορία και ότι γνωρίζετε ότι είναι προς το συμφέρον σας. Αν ένας τύπος δεν ήταν έτοιμος να σας σήμερα, έχει έναν καλό λόγο αν σας λέει ή όχι.

 

Να είστε ευγνώμων για τη φιλία του

Μετακινήστε τη νοοτροπία σας από το θύμα σε ευγνωμοσύνη και θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα. Έχοντας μια ανοιχτή και ειλικρινή φιλία με έναν άνδρα μπορεί να είναι ένα από τα πιο θεραπευτικά πράγματα που θα ζήσετε ποτέ. Όταν έχετε αμοιβαίο σεβασμό, μπορείτε να μάθετε πώς να βάζετε τα συναισθήματα του άλλου ατόμου πριν από τη δική σας και μπορούν να σας δώσουν ανατροφοδότηση για τον εαυτό σας, θα αναπτυχθούν και οι δύο. Όταν είστε ειλικρινείς μαζί τους και είναι ειλικρινείς μαζί σας, ίσως να βοηθήσετε τον εαυτό σας αρκετά ώριμα για να βρείτε το "ένα".

  Τι να κάνετε αν θέλει απλά να είναι φίλοι

Εστίαση στους στόχους και την υγεία σας

Τώρα ήρθε η ώρα να είστε μαζί σας. Σταματήστε να σκέφτεστε γι 'αυτόν, ορίστε το πρόγραμμά σας για να καλύψετε την υγεία σας και τους στόχους σας. Πάρτε την ουρά σας στη γιόγκα και αρχίστε να αισθάνεστε σίγουροι, γιατί θα λάμψετε από μέσα προς τα έξω. Μη χάνετε χρόνο σκουπίζοντας γύρω από το σπίτι που τρώει παγωτό. Τρώτε εξαιρετικά υγιή και γεμίστε τον εαυτό σας με έμπνευση για τους προσωπικούς σας στόχους. Όταν το έχετε κάνει, θα προσελκύσετε άντρες που σας αρέσουν στο θετικό σας vibe και θα δείτε ότι είστε ήδη ευτυχείς μόνοι σας.

 

Θυμηθείτε ότι θα ανοίξει μια νέα πόρτα

Κοιτάξτε το αγαπητό μου. Όταν μια πόρτα κλείσει, ανοίγει μια άλλη. Αν δεν ήταν αυτός, κάποιος καλύτερος θα έρθει μαζί όταν υποτίθεται ότι. Ζήστε ριζικά την εμπιστοσύνη ότι αν είστε καλός άνθρωπος και ευγενικός σε όλους, ότι η ατμόσφαιρά σας θα σας φέρει το σωστό πρόσωπο. Υπάρχουν τόσοι πολλοί υπέροχοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη, μην χάνετε χρόνο να κλαίνετε πάνω από ένα.


Θα αρχίσετε να αισθάνεστε λίγο καλύτερα κάθε μέρα και είναι καλό να βάζετε κάποια προσπάθεια να ντύσετε το μυθικό, ώστε να νιώσετε σαν ένα εκατομμύριο δολάρια. Αγαπήστε το σώμα σας όπως είναι και απλά επικεντρωθείτε στο να είστε υγιείς, παρακινημένοι και θετικοί. Δεν χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να είναι ευτυχισμένος και αν συναντάμε έναν καλό άνθρωπο, οι σχέσεις μας πρέπει να είναι να βοηθούμε ο ένας τον άλλον να επικεντρώνεται στους στόχους μας για να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, όχι για να γεμίσει ένα κενό. Η προοπτική είναι τα πάντα! Μείνετε ενδυναμωμένοι.

Leave A Comment

23 − 17 =