Τι σημαίνει όταν ονειρεύεστε για τη συντριβή σας;

Κατά μέσο όρο, ο καθένας μας ονειρεύεται επτά φορές τη νύχτα. Ίσως δεν το συνειδητοποιούμε, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο αληθινό. Πολύ συχνά οι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν και ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν ονειρεύονται, δεν συνειδητοποιούν πόσο στατιστικά απίθανο είναι στην πραγματικότητα. Εφόσον διαβάζετε αυτό, νομίζω ότι είναι ασφαλές να πείτε όμως ότι δεν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Πάω να πυροβολήσω και να πω ότι θυμάσαι τα όνειρά σου πολύ, ίσως τις περισσότερες νύχτες, και θα πάρω έναν άλλο πυροβολισμό και να πω ότι πολλοί από αυτούς διαθέτουν ένα συγκεκριμένο, πολύ ιδιαίτερο, κάποιον.

Αλλά τι σημαίνει όταν η φλερτ σας συνεχίζει να εμφανίζεται στα όνειρά σας; Γιατί δεν μπορεί απλώς να παραμείνει στην πραγματική ζωή, γιατί αγκαλιάζεται και στα όνειρά σας; Εδώ είναι η απάντησή σας ...

d56990db4fc535c74d556da911baf6dc

Το γιατί

«Ο λόγος» στο «γιατί είναι το όνειρό σας να σας φλερτάρει;» είναι απλός - σκεφτόμαστε γι 'αυτόν στις ώρες της αφυπνίσεώς σας και δεν μπορείτε να τον ξεχάσετε όταν διακόπτετε τη νύχτα. Όταν κοιμόμαστε το υποσυνείδητό μας παίρνει ελεύθερη βασιλεία και εκείνη τη στιγμή μας ζωγραφίζει εικόνες χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους, τα αντικείμενα, τους τόπους και τα σενάρια που έχουμε σκεφτεί όταν ήμασταν ξύπνιοι.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο για το γιατί, όπως είπα, είναι απλό. Εσείς εστιάζετε σε αυτόν όσο είστε ξύπνιοι και το υποσυνείδητό σας παίζει απλά αυτό το γεγονός και δημιουργώντας ένα όνειρο από αυτό.

Τι σημαίνει

Ανάλογα με τις πεποιθήσεις σας και εάν είστε προληπτικοί ή όχι, τα όνειρα δεν μπορούν να σημαίνουν τίποτα ή μπορούν να σημαίνουν τα πάντα. Μπορούν να κρύψουν ενδείξεις για το μέλλον ή τις βαθύτερες επιθυμίες σας ή μπορούν απλώς να είναι τίποτα περισσότερο από το μυαλό σας να παίζει ένα κόλπο σε σας. Εάν δεν πιστεύετε ότι τα όνειρα κρατούν ενδείξεις για το μέλλον ή τις ιδέες μας για τις ψυχές μας, σας προτείνω να παραλείψετε αυτό το τμήμα, ίσως να μην είναι για εσάς.

Εδώ είναι μερικά κοινά όνειρα που μπορεί να περιλαμβάνουν τη συντριβή σας και αυτό που συνήθως ερμηνεύεται να σημαίνει ...

Το να ονειρεύεστε φιλώντας τη συντριβή σας συμβολίζει την αγάπη, την επιρροή και την αρμονία. Το μυαλό σας εκφράζει την αφυπνιστική σας επιθυμία να είστε κοντά σε αυτό το άτομο και να διαμορφώσετε κάποιο είδος προσκόλλησης, στην περίπτωση αυτή μιας σχέσης.

07469d4fc2fc05a8df62a38156ee323c

Μην πανικοβάλλεστε αν εσείς και η συντριβή σας υποστηρίζατε σε ένα όνειρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε συμβατοί ως ζευγάρι. Η διαφωνία σε ένα όνειρο μπορεί να συμβολίζει την ένταση και ότι προσπαθείτε να επιλύσετε μια εσωτερική σύγκρουση. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιθανό το μυαλό σας να προσπαθεί να σας πει πόσο απογοητευμένος είναι ότι η συντριβή σας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια συντριβή. Θα μπορούσε να δείξει ότι το μυαλό σας είναι έτοιμο για τους δυο σας να γίνετε περισσότερο από φίλοι.

Αν λάβετε ένα σημείωμα αγάπης ή επιστολή στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια νέα σχέση μπροστά σας. Ωστόσο, συμβολίζει επίσης ότι είστε ανασφαλείς για κάτι και χρειάζεστε διαβεβαίωση για τα συναισθήματα ή τις σχέσεις σας. Η συμβουλή μου σε αυτή την κατάσταση είναι να είμαι αισιόδοξη, αλλά προσέξτε, μην αφήνετε τις ανασφάλειες σας να σας φτάσουν το καλύτερο.

07e69b69253c14d985abbf1f26dd03fb

Τι να κάνετε γι 'αυτό

Σε γενικές γραμμές, όνειρα για τη συντριβή σας δείχνει ότι έχετε ένα ανεπίλυτο ζήτημα μαζί του στην πραγματική ζωή, δηλαδή ότι είναι μόνο η συντριβή σας και όχι ο φίλος σας. Πρέπει να αναλάβετε δράση στον πραγματικό κόσμο προσπαθώντας να έρθετε πιο κοντά σε αυτόν για να δείτε αν υπάρχει σχέση στις κάρτες ή όχι. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα όνειρά σας για αυτόν είναι πιθανό να αυξηθούν λιγότερα, αν δεν σταματήσουν εντελώς, καθώς αρχίζετε να ζείτε τη φαντασία σας να μιλάτε σε αυτόν στην καθημερινή ζωή. Οι πιθανότητες είναι, θα είστε πιο ευτυχισμένοι γι 'αυτό. Αντί να ξυπνάς να αισθάνεσαι ελαφρώς κοίλο κάθε πρωί βλέποντας ότι το όνειρό σου ήταν μόνο ένα όνειρο, θα τελειώσετε κάθε μέρα να αισθάνεστε ότι εκπληρώσατε ότι του μιλήσατε.

Δοκιμάστε να διαβάσετε το άρθρο μου Πώς να πάρετε τη συντριβή σας να σας αρέσει για συμβουλές για το πώς να αλληλεπιδράσετε με τη συντριβή σας στην πραγματική ζωή. Όσο θα θέλαμε όλοι, δεν μπορούμε να παίζουμε για πάντα. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να ονειρεύεστε και να αρχίσετε να ζείτε έτσι πηγαίνετε εκεί έξω και να κάνετε τη φρίκη σας να πέφτει πάνω από τα χέρια για σένα!

Leave A Comment

5 + 2 =