Πώς να αφήσετε έναν Guy Know σας ενδιαφέρει

Έτσι, μπήκατε σε έναν άντρα στο εμπορικό κέντρο και δεν φαίνεται να τον βγάζετε από το κεφάλι σας. Θέλετε να τον ακολουθήσετε, αλλά δεν ξέρετε πού να ξεκινήσετε. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε όταν αρχίζετε να έχετε συναισθήματα για έναν τύπο είναι να τον ενημερώσετε ότι σας ενδιαφέρει. Αλλά πως? Αυτός είναι ο τόπος όπου μπαίνουμε. Εδώ είναι οι καλύτεροι 12 τρόποι που μπορείτε να αφήσετε κάποιον να ξέρει ότι σας ενδιαφέρει.

 1. ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΑΣ

πληρωμή attention to him

Μπορείτε να κάνετε ένα πάρα πολύ για να αφήσετε έναν τύπο να ξέρει ότι σας ενδιαφέρει, αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι απλώς να του δείξετε ότι είστε. Οι άντρες είναι πολύ οπτικά πλάσματα και μπορούν να πάρουν πάνω σε φυσικά ερωτήματα περισσότερο από ό, τι μπορούν σε λεκτικά. Η γλώσσα του σώματος μπορεί να δείξει ότι ενδιαφέρεστε πολύ πιο γρήγορα από άλλες μεθόδους. Το να είσαι κοντά του, να ξεκινήσεις κάποια σωματική επαφή (τίποτα δεν είναι πολύ επικίνδυνο) και να κάνεις μικρές χειρονομίες που λένε ότι είσαι σε αυτόν θα κάνει θαύματα για να τον αφήσεις να ξέρει ότι εννοείς την επιχείρηση - ή μάλλον για ευχαρίστηση!

 1. Συζητήστε συχνά μαζί του

Ένας άλλος πολύ καλός τρόπος να αφήσεις έναν άντρα να σε ξέρει σαν να είναι να του μιλήσεις πολύ. Μιλώντας μαζί του, θα τον γνωρίσετε περισσότερο και θα σας γνωρίσει επίσης. Μιλώντας σε αυτόν σχετικά με τα ενδιαφέροντά του, τα χόμπι και άλλα θα τον πάρει να σκέφτεται ότι ίσως τον συμπαθείτε περισσότερο από ό, τι πίστευε αρχικά. Θα είναι σίγουρος ότι θα συνειδητοποιήσει ότι σας ενδιαφέρει αν τον μιλήσετε πολύ και ακόμη και βγείτε από το δρόμο σας για να κάνετε συνομιλία.

 1. Κείμενο αυτού!

κείμενο him

Είναι εύκολο να του μιλήσεις προσωπικά, αλλά αν τυχαίνει να παίρνεις τον αριθμό τηλεφώνου του, σου φτιάχνεις ένα κείμενο! Για κάποιο λόγο, η αποστολή μηνυμάτων είναι πολύ πιο προσωπική και οικεία απ ​​'ό, τι απλά μιλάμε σε αυτόν προσωπικά. Δίνει στον εαυτό σας την ευκαιρία να είναι λίγο πιο γενναία στο να του ζητάει πράγματα ή ακόμα και να φλερτάρει. Τον δείχνει επίσης ότι ακόμη και όταν δεν είστε γύρω του, εξακολουθείτε να θέλετε να του μιλάτε. Και αυτό μόνο αρκεί για να τον ενημερώσετε ότι τον ενδιαφέρει.

 1. Δώστε μόνο προσοχή σε αυτόν

Όταν προσπαθείτε για πρώτη φορά να αφήσετε κάποιον να ξέρει ότι ενδιαφέρεστε, η παλιά "παίζοντας σκληρά για να πάρει" ή "να τον κάνει να ζηλεύει έτσι θα σας αρέσει" τακτική δεν θα λειτουργήσει. Αρχικά, θα πρέπει να τον προσέχετε και να αποφεύγετε να αφιερώνετε πολύ χρόνο για να μιλάτε σε άλλα άτομα κοντά. Θα παρατηρήσει ότι έχετε πάρει μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτόν και ότι δεν μιλάτε πραγματικά με άλλους ανθρώπους τόσο πολύ. Ακόμα και ένας τύπος θα μπορεί να βάλει δύο και δύο μαζί και να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να έχετε κάποια ειδικά συναισθήματα γι 'αυτόν.

 1. Να είστε έτοιμοι

Είναι Flirty

Αν και μερικοί τύποι πραγματικά SUCK στην ανάγνωση φλερτάρουν - και εννοώ ότι θα μπορούσαν πραγματικά να έχουν Megan Fox στο πρόσωπό τους περιστρέφοντας τα μαλλιά τους και να τους κλείνει το μάτι και θα σκέφτονται απλώς ότι είναι "ωραία" - θα καταλάβουν τελικά ότι φλερτάρετε. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος, αλλά αν τους φλερτάρεις συχνά, πρόκειται να πάνε σπίτι, να σκεφτούν τη συζήτησή σου και να συνειδητοποιήσουν ότι ήσουν πολύ χαριτωμένος και φλερτάρουν για να τους σκεφτείς σαν φίλους. Γυρίστε έτσι τα μαλλιά, το μαχαίρι (αν μπορείτε!), Γελάτε λίγο πάρα πολύ σκληρά και παίρνετε εκείνη την παρασκευή χημείας.

 1. Τον πειράξτε λίγο

Ξέρεις πώς όταν είσαι μικρός και θα έρθεις σπίτι να κλάψεις γιατί αυτό το αγόρι πάντα πήρε σε σένα και σου κάλεσε ονόματα και ίσως μάλιστα έριξε ξύλινα σπίτια σε σένα (όχι ότι θα ήξερα: /); Τότε η μαμά σου είπε ότι σε πήρε γιατί σου άρεσε και έτσι το έδειξαν; Λοιπόν, αυτή η μέθοδος εξακολουθεί να λειτουργεί ακόμα και ως έφηβοι / ενήλικες. Τον πειράξτε λίγο για το γούστο του σε ταινίες, μουσική ή ακόμα και ένα τρελό μπλουζάκι που φοράει. Προφανώς, μην πάτε πολύ μακριά και τον προσβάλλετε. Σιγουρευτείτε ότι τον πειράζετε με έναν ελαφρύ τρόπο, έτσι ξέρει ότι αστειεύεστε.

 1. ΧΑΜΟΓΕΛΟ

χαμόγελο

Υπάρχει ένας λόγος χαμόγελο είναι ένα καθολικό σύμβολο. Μεταφράζεται στην ευτυχία. Εάν χαμογελάτε - που θα πρέπει να είστε γύρω από κάποιον που σας ενδιαφέρει - πρόκειται να πάρει το γεγονός ότι είστε ευτυχισμένοι γύρω τους πολλά. Με χαμόγελο, τους στέλνετε το μήνυμα ότι η παρουσία τους σας κάνει ευτυχισμένους και νομίζω ότι όλοι γνωρίζουμε γιατί κάποιος που βρίσκεται γύρω θα κάνει κάποιον ευτυχισμένο. Θα αρχίσει να παίρνει το υπαινιγμό ότι τον ενδιαφέρει αν συνεχίσετε να τον αναβοσβήνετε εκείνα τα μαργαριτάρια.

 1. Κάνετε σημαντική συνομιλία

Αυτό συμβαίνει μαζί με το να μιλάς μαζί του πολύ. Αλλά μην αφήσετε τη συνομιλία να σταματήσει σε όλα τα βαρετά, τα ίδια παλιά θέματα που θα μιλήσετε σε κανέναν για. Αυτά περιλαμβάνουν πράγματα όπως ο καιρός ή η δουλειά του. Αυτά τα θέματα πραγματικά δεν του λένε τίποτα για το πώς νιώθεις. Δοκιμάστε να τον ρωτήσετε για την παιδική του ηλικία, τα αγαπημένα σας τρόφιμα και τα χόμπι. Θα συνειδητοποιήσει ότι θέλετε να τον γνωρίσετε και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον γνωρίζετε. Σίγουρα θα συνειδητοποιήσει ότι σας ενδιαφέρει αυτόν τον τρόπο.

 1. Συμπληρώστε τον πολύ

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να αφήσει κάποιον να ξέρει ότι σας ενδιαφέρει, είναι φιλοφρονήσεις. Μπορεί να νομίζουν ότι είστε απλώς ωραίοι, αλλά αν τους συγχωρήσετε με τρόπο που είναι flirty και διασκέδαση, θα πάρει από το γεγονός ότι είστε πραγματικά σε αυτούς. Μην συγχαίρω απλώς την άψογη εμφάνισή του. κάνουν τα σχόλια πολύ πιο προσωπικά. Συμπληρώστε την εργασιακή του ηθική, τον τρόπο που είναι ο «μόνος» που μπορεί να κάνει ένα συγκεκριμένο πράγμα, και να συγχαρώ τους τρόπους και την προσωπικότητά του περισσότερο από απλά την εμφάνισή του. Αυτοί οι τύποι φιλοφρονών μιλούν πολύ περισσότερο για τον αληθινό εαυτό του και σίγουρα θα πάρει το σημείο που σας ενδιαφέρει.

 1. Να είστε γύρω

είναι around

Απλά πατήστε. Το να είσαι κοντά του συχνά θα του δώσει μια καλή ιδέα για το γιατί είσαι πάντα γύρω σου. Κάθε φορά που ξέρετε ότι πρόκειται να είναι κάπου, προσπαθήστε να είστε γύρω σας και να συμπεριλάβετε τον εαυτό σας σε μερικά σχέδια. Τώρα, αυτό δεν σας δίνει ένα ελεύθερο πέρασμα για να είναι ένας αναρριχητικός και να εμφανιστεί στο βήμα πόρτα του χωρίς προειδοποιήσεις όλη την ώρα. Απλά περιπλανηθείτε, αν τον βλέπετε γύρω σας και κάνετε ένα σημείο για να βεβαιωθείτε ότι ξέρει ότι είστε εκεί. Σίγουρα θα συνειδητοποιήσει ότι σας ενδιαφέρει όταν είστε πάντα γύρω του.

 1. Γνωρίστε τους φίλους του

του friends

Ακόμα κι αν δεν πρέπει να ξοδεύετε πολύ χρόνο για να δίνετε προσοχή σε κάποιον άλλο, όταν πρόκειται για τους φίλους του, είναι πάντα καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν ότι σας ενδιαφέρει επίσης. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και αν αυτός ο τύπος εξακολουθεί να είναι ανίδεος με όλες αυτές τις άλλες μεθόδους που του επιτρέπουν να γνωρίζει ότι ενδιαφέρεστε, οι φίλοι του μπορεί να παρατηρούν και απλά να του πω για σένα!

 1. ΠΕΣ ΤΟΥ

  Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν ή είστε αρκετά γενναίοι από την αρχή, ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ! Τι βλάβη θα μπορούσε να προέλθει απλά απλά λέγοντάς του ότι τον ενδιαφέρει και θα ήθελε να τον γνωρίσει περισσότερο; Μπορεί ακόμη και να σκεφτεί ότι η ευθεία σου μπροστά είναι ζεστή.

Δεδομένου ότι οι τύποι μπορούν να αγνοούν όταν κάποιος τους αρέσει, είναι πάντα καλό να κρατάτε υπόψη αυτές τις 12 τακτικές. Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά, ενημερώστε μας αν σας πήρε ο άνθρωπος των ονείρων σας!

Leave A Comment

38 − 32 =