7 πράγματα ένας άνθρωπος κάνει μόνο αν είναι σοβαρός για σας

Όταν πρόκειται για το παιχνίδι που χρονολογείται, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένα. και παρά τι μερικοί οι άνθρωποι μπορούν να πουν, διαβάζοντας έναν άνθρωπο δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Εάν έχετε χρονολογεί έναν άντρα για μερικές εβδομάδες ή ακόμα και μήνες, πιθανότατα αναρωτιέστε αν είναι ή όχι Πραγματικά σοβαρά για εσάς, ή αν οι δυο σας απλά «χρονολογούνται» και κρέμονται έξω. Λοιπόν, για να θέσει το μυαλό σας άνετα έχουμε καταλήξει σε ένα must-know κατάλογο των 7 πράγματα που κάνει ένας άνθρωπος μόνο αν είναι σοβαρό για σένα.

7 πράγματα ένας άνθρωπος κάνει μόνο αν είναι σοβαρός για σας

Είναι πραγματικά Ενδιαφέρεστε Εσείς

Δεν μιλάμε απλώς για θέματα που σχετίζονται με το δέρμα. πραγματικά ενδιαφέρεται και ενδιαφέρεται για εσάς και τι συμβαίνει στη ζωή σας. Ένας άντρας που δεν είναι σοβαρός για εσάς δεν θα σας ρωτήσει για τη συνέντευξη που μόλις είχατε ή για το τι συμβαίνει με τη θεία σας στο νοσοκομείο. θα σας ζητήσει μόνο για την ημέρα σας ή άλλα τεχνητά πράγματα όπως αυτό. Εάν σας ρωτάει βαθιά ερωτήματα σχετικά με εσάς και τη ζωή σας, και στην πραγματικότητα θυμάται τα πράγματα που του πείτε, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι είναι πραγματικά σοβαρό για σένα.

Απαντήσεις κειμένου / κλήσης

Ένας σοβαρός άντρας θα πει στη γυναίκα του γιατί πήρε τόσο πολύ χρόνο για να απαντήσει, απλά έτσι δεν ανασταίνεται ούτε είναι περίεργος για το τι κάνει. Από την άλλη πλευρά, θα είναι επίσης αναστατωμένος αν είστε εσείς που παίρνετε για πάντα να απαντήσετε σε ένα κείμενο ή να καλέσετε χωρίς λόγο. Δεν λέω ότι πρέπει να απαντήσετε σε 10 δευτερόλεπτα ή θα είναι τρελός. Λέω ότι αν κολλήσει να κάνει κάτι για 3 ώρες και παίρνει λίγο αναστατωμένος, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Να τον διαβεβαιώσετε ότι κάνατε _____ και να συνεχίζετε τη συζήτηση.

Είστε αυτόματα συν το ένα

Υπάρχει ένα γεγονός ή μια ευκαιρία που έρχεται επάνω-είναι υποτίθεται ότι θα είναι η ημερομηνία του, ή όχι; Αν στρέφεται πάντοτε σε σας για να είναι ένας συν τους σε μια δεδομένη κατάσταση, είναι σοβαρός για σένα και δεν θέλει καν να σκεφτεί να κάνει μια άλλη κυρία την ημερομηνία του για το βράδυ.

Ζητάει την άδειά σας

Εντάξει, δεν ζητά απαραιτήτως άδεια- είναι άνθρωπος και επιτρέπεται να κάνει ό, τι θέλει (δεν τον ελέγχετε). Αλλά εάν σας αφήνει να κάνει με αυτό που κάνει και ελέγχει για να δει αν θα είναι εντάξει με αυτό, τότε θέλει να γνωρίζει τη γνώμη σας και πραγματικά αξίζει αυτό που έχετε να πείτε- αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι είναι σε σας σε ένα σοβαρό επίπεδο.

7 πράγματα ένας άνθρωπος κάνει μόνο αν είναι σοβαρός για σας

Σας παρουσιάζει σε φίλους και οικογένεια

Σημείο κενό: αν ένας τύπος δεν είναι σοβαρός, δεν θα σας συστήσει στους φίλους του - και ειδικά όχι στην οικογένειά του! Αλλά αν έχετε μια πρόσκληση στο κόμμα του ξαδέλφου, είστε εκεί για ποδόσφαιρο βράδυ με τους τύπους, ή είστε ακόμα σε μια σχέση γραπτών μηνυμάτων με τη μητέρα του, αυτό είναι ένα απολύτως τεράστιο σημάδι ότι είναι σοβαρό και θέλει να δείξει σε όλους.

Φροντίζει για σένα

Οι τύποι θέλουν να καυχηθούν για τη γυναίκα τους. εκτός αν φυσικά δεν νομίζουν ότι είναι η πραγματική συμφωνία. Όταν ένας άνθρωπος είναι σοβαρός, πρόκειται να πει σε ολόκληρο τον κόσμο ότι έχει την ωραιότερη γυναίκα στον πλανήτη και δεν φοβάται να το δείξει. Στην πραγματικότητα, οι φίλοι και η οικογένειά του μπορεί να αρρωστήσουν από τον να καυχηθεί για σένα τόσο πολύ. Αλλά δεν σας πειράζει, έτσι?

7 πράγματα ένας άνθρωπος κάνει μόνο αν είναι σοβαρός για σας

Θέλει να αγκαλιάσει

Λοιπόν, εδώ είμαστε. Τώρα μιλάμε για τα περισσότερα οικείος πλευρά της σχέσης και ίσως είναι εκείνη που θα σας δώσει τη μεγαλύτερη υπόδειξη. Όταν οι δυο σας τελειώνουν «πράττει την πράξη», ξαφνικά πρέπει να φύγει; Ή μήπως κολλήσει για να παρακολουθήσει μια ταινία μαζί σου και να αγκαλιάσει μαζί σου στην αγκαλιά του; Ένας άνδρας που είναι εκεί για ένα quickie δεν θα θέλει να αγκαλιάσει, αλλά ο άνθρωπος που είναι σοβαρός για τη γυναίκα του θα θέλει να είναι εκεί ακόμα και μετά τη «διασκέδαση» έχει τελειώσει.

Ας ελπίσουμε ότι οποιοσδήποτε άνδρας ασχολείστε με αυτές τις 7 ενδείξεις ότι ένας άνθρωπος είναι πραγματικά σοβαρός για σας. Αν όχι? Ίσως είναι καιρός να έχουμε μια βαθιά συζήτηση μαζί του!

Leave A Comment

+ 52 = 56