7 Σημάδια ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί

Αφού περάσετε από μια δύσκολη διάλυση, μπορεί να είναι δύσκολο να προχωρήσετε. Εάν ο φίλος σου έσπασε, είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί για τη διάλυση. Ήταν σε θέση να ταξινομήσει τα συναισθήματά του και την ψυχική του κατάσταση, προτού ακόμη και έσπασε με σας, ώστε να μπορεί να προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα. Όταν συμβεί αυτό, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί και μπορείτε να προσέξετε. Εάν κάνει κάποια από αυτές τις ενδείξεις, ίσως να είναι σπατάλη χρόνου να προσπαθήσετε να τον ρωτήσετε ή να τον παρακαλέσετε να επιστρέψει.

σημάδια your Ex-Boyfriend Has Moved on

1. Δεν επικοινωνεί πλέον με εσάς

7 Σημάδια ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί

Αν επρόκειτο να ξανακερδίσετε, τότε θα μιλούσε μάλλον μαζί σας. Αυτός θα σας έδινε τουλάχιστον σαν φίλο στη σελίδα του στο Facebook. Εάν δεν σε επικοινωνήσει με κανέναν τρόπο και δεν προσπαθεί καν να επικοινωνήσει μαζί σας, τότε δεν ενδιαφέρεται πλέον. Προφανώς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε για να υπάρξει μια σχέση ποτέ, έτσι τίποτα δεν είναι δυνατόν ακόμη και αν δεν φτάνει σε εσάς.

Εάν συμβαίνει αυτό, μην προσπαθήσετε να αλλάξετε την κατάσταση. Αν δεν επικοινωνεί μαζί σας, είναι επειδή δεν θέλει να. Αν αρχίσετε να στέλνετε γραπτά μηνύματα και τον καλείτε όλη την ώρα, θα σας κάνει να φανείτε αναγκασμένοι και να τον οδηγήσετε πιο μακριά από σας. Ένας τύπος θα σκέφτεται να ανοίξει γραμμές επικοινωνίας εάν σκέφτεται ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν, αλλά θα σταματήσει να σας καλεί ή να σας στείλει μηνύματα αν είναι έτοιμος να προχωρήσει.

2. Είναι παντρεμένος

7 Σημάδια ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί

Στο rom-coms, ο πρώην φίλος συνειδητοποιεί σωστά καθώς παντρεύεται ότι η πρώην φίλη είναι στην πραγματικότητα η σωστή γυναίκα γι 'αυτόν. Αυτό συμβαίνει σε rom-coms, αλλά δεν συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Εάν ο πρώην φίλος σας παντρεύεται ή είναι παντρεμένος, είναι καιρός να προχωρήσουμε. Ακόμα κι αν είχε κάποια συναισθήματα για εσάς, θα ήταν εντελώς ανήθικο να κάνετε κάτι για αυτό. Προφανώς προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή, οπότε είναι ώριμος, σέβεται τη σχέση του και του εύχεται το καλύτερο.

3. Έχει μια νέα φίλη

7 Σημάδια ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί

Αυτό συμβαδίζει με το τελευταίο σημάδι που ο πρώην φίλος σας έχει προχωρήσει. Ναι, είναι πιθανό ότι είναι απλά μια φίλη αναπήδησης που δεν σημαίνει τίποτα γι 'αυτόν. Δεν μπορείτε να ξέρετε με βεβαιότητα και δεν είναι πλέον το δικαίωμά σας να συμμετέχετε στη ζωή του. Εάν είναι μια ανάκαμψη, θα σπάσουν νωρίτερα και όχι αργότερα χωρίς τη συμμετοχή σας. Αν δεν είναι ριμπάουντ, τότε θα ήταν εξαιρετικά ασεβής στη σχέση του να κάνει τίποτα. Επιπλέον, δεν θέλετε κάποιος που θα αφήσει κάποιον άλλο για εσάς, οπότε ίσως να τον αφήσετε μαζί του.

4. Αυτός είπε αυτά τα πράγματα

7 Σημάδια ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί

Μερικές φορές, ο πρώην φίλος σας θα σας ενημερώσει ότι συνεχίζει και έχει παραιτηθεί από τη σχέση. Εάν σας λέει ότι τα συναισθήματά του έχουν εξαφανιστεί, ξεχάστε τον. Αν λέει ότι ποτέ δεν θέλει να μιλήσει σε σας ή ανυπομονεί να προχωρήσει, τότε το πάρτε ως σημάδι. Ακόμα κι αν κρέμονται γύρω σας για κάποιο διάστημα, προφανώς δεν ενδιαφέρεται πραγματικά να είναι μαζί σας πια. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κόψετε τις απώλειές σας, να προχωρήσετε και να μην κοιτάξετε ξανά.

5. Έδωσε πίσω τα πράγματά σας

7 Σημάδια ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί

Με την πάροδο του χρόνου, μερικά από τα στοιχεία σας μπορεί να έχουν συσσωρευτεί στο σπίτι του. Εάν ο πρώην φίλος σας στρογγυλοποίησε όλα τα αδέσποτα αντικείμενα και τα έριξε στο κατώφλι σας, τότε είναι πιθανώς πάνω από τη σχέση. Αυτό είναι πολύ έργο που πρέπει να κάνετε αν σκοπεύετε να το ακυρώσετε αργότερα. Εάν σας έχει δώσει πίσω όλα τα πράγματα σας, τότε ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε στη σχέση.

6. Αποφυγή

7 Σημάδια ο πρώην φίλος σας έχει μετακινηθεί

Αν ο πρώην φίλος σας βγάλει από το δρόμο του για να σας αποφύγει, τότε έχει προχωρήσει σίγουρα. Μπορεί να μην θέλει να τον επιτεθείτε για τη διάλυση, ή μπορεί να φοβάται να σας βλάψει με το να είστε κοντά. Όποια και αν είναι η περίπτωση, συνειδητοποιεί ότι δεν είστε πλέον ο σωστός άνθρωπος γι 'αυτόν, γι' αυτό απλά θέλει να σας αποφύγει και να ξεχάσετε το παρελθόν. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που θα αγαπήσουν και θα σας εκτιμήσουν, αλλά ο πρώην φίλος σας δεν είναι αυτός ο τύπος.

7. Δεν φαίνεται πλέον το δρόμο σας

Πρώην αγόρι Has Moved on

Όταν κοιτάζετε ψηλά, ακούτε απρόσμενα τα μάτια του και κοιτάζει μακριά. Σε αντίθεση με την "ματιά" που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του φλερτ, αυτή η εμφάνιση αποφυγής έκανε να αισθάνεται σαν να μην μπορεί να αντέξει να σας κοιτάξει πια ή ακόμα και να σκεφτεί για σένα. Εάν αποφεύγει να μιλάει σε σας, κοιτάζοντας σας, χαμογελώντας ή λέγοντας γειά σου, τότε τελείωσε εντελώς με τη σχέση. Εάν κοιτάξει πίσω και χαμογελάσει, τότε ίσως υπάρχει πιθανότητα να είστε τουλάχιστον φίλοι αργότερα.

Leave A Comment

+ 6 = 16