50 Αποσπάσματα αποσύνθεσης και τι μπορούμε να μάθουμε

Το να περάσετε από ένα διάλειμμα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ότι ολόκληρος ο κόσμος σας καταρρέει. Το άτομο που σκοπεύατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας δεν είναι πλέον αυτό το "πρόσωπο". Οι διακοπές μπορεί να είναι καταστροφικές. Καταλάβετε ότι κάθε άτομο και τόπος στη ζωή σας έχει χρόνο και χώρο. Αυτό που ίσως δεν καταλαβαίνετε σήμερα θα έχει νόημα μια μέρα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να αποκτήσετε εικόνα για τη διάλυση σας που μπορεί να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε όχι μόνο στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά κυρίως με τον εαυτό σας.
1. "Όπως μερικά κρασιά, η αγάπη μας δεν μπορούσε ούτε να ωριμάσει ούτε να ταξιδέψει." ~ Graham Greene

Ορισμένες σχέσεις δεν έχουν σκοπό να είναι για πάντα δυστυχώς. Μερικές φορές τα ζευγάρια ξεχωρίζουν, έτσι ώστε τα καλύτερα πράγματα να μπορούν να έρθουν μαζί.

2. "Η μόνη ολόκληρη καρδιά είναι σπασμένη επειδή αφήνει το φως μέσα" ~ David J. Wolpe

Όταν αισθάνεστε σπασμένα κατά τη διάρκεια μιας περιόδου διακοπής, γνωρίζετε ότι σας επιτρέπει να επαναξιολογείτε αυτό που θέλετε στη ζωή και δεν θέλετε στη ζωή. Η επόμενη σχέση σας θα είναι πολύ πιο υγιεινή και ευεργετική για την ευημερία σας.

3. "Έφερε το χειρότερο σε μένα και ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ." ~ Coco J. Ginger

Αντιμετωπίζοντας τα όχι τόσο καλά πράγματα για τον εαυτό μας μπορεί να μας αλλάξει σε ποιον πραγματικά θέλουμε να είμαστε.

4. "Μετά από μια διάλυση, χρειάζονται μερικές εβδομάδες για να εγκατασταθεί η ομίχλη, αλλά είναι πάντα μια περίοδος αυτοπροθέσμου και ανάπτυξης. Η ζωή σας παρουσιάζει τόσες πολλές αποφάσεις. Πολλές φορές, είναι ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό σας και είναι πολύ δύσκολο, αλλά πρέπει να τους κάνουμε. "~ Brittany Murphy

Η λήψη αποφάσεων σε ένα σπασμένο μέρος μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρέχει στην παρέλαση σας. Αλλά, ξέρετε ότι οι αποφάσεις και η αλλαγή επιφέρουν ανάπτυξη και ευτυχία.

5. "Όταν διαλύσετε, ολόκληρη η ταυτότητά σας είναι θρυμματισμένη. Είναι σαν το θάνατο. "~ Dennis Quaid

Στο παρελθόν, ήμουν σε σχέσεις όπου έχασα τον εαυτό μου. Πήρα τόσο πιασμένος να κυνηγήσω τα όνειρά του που ξέχασα τη δική μου. Και όταν έφυγε και το όνειρό του έφυγε, με άφησα να σκέφτομαι "Ποιος είμαι εγώ;"

6. "Ο καλύτερος τρόπος για να διορθωθεί μια σπασμένη καρδιά είναι ο χρόνος και οι φίλες." ~ Gwyneth Paltrow

Θυμάμαι ότι περνούσα μια συγκεκριμένη διάλυση και απομόνωση από τους φίλους μου. Ευτυχώς, είχα φίλους που με ήξεραν καλύτερα, τότε ήξερα τον εαυτό μου. Με έβγαλαν από το σπίτι και με έκαναν πίσω στον πραγματικό κόσμο. Μερικές φορές χρειάζεστε όλοι καλούς φίλους, καλό κρασί και καλό παγωτό για να χαμογελάτε τα πράγματα.

7. "Ο Ουρανός ξέρει ότι δεν πρέπει ποτέ να ντρεπόμαστε για τα δάκρυα μας, επειδή βροχήσουν πάνω στην σκόνη της γης που χτυπάει, καλύπτοντας τις σκληρές καρδιές μας." ~ Charles Dickens

Μερικές φορές ο κόσμος μπορεί να σας κάνει σκληρό. Το να είσαι ευάλωτος στον εαυτό σου βοηθά να μαλακώσει την καρδιά σου.

8. "Γυρίστε τις πληγές σας στη σοφία." ~ Oprah Winfrey

Αυτή είναι μία από τις καλύτερες συμβουλές που έλαβα. Μετά από κάθε διάλυση, πάντα αξιολογώ το τι λειτούργησε και δεν λειτούργησε. έτσι ξέρω όλο και περισσότερο αυτό που ψάχνω σε μια σχέση.

9. "Μου λείπει το χαμόγελό σας ... αλλά μου λείπει η δουλειά μου περισσότερο." ~ Laurel House

Ήσασταν ποτέ σε σχέση με έναν άνθρωπο που φέρνει τόσο πολλή αρνητικότητα στη ζωή σου; Μίλησα με έναν άντρα που ήταν εξαιρετικά συγκαταβατικός. Ό, τι έκανα ήταν λάθος. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνειδητοποιήσω ότι δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο μίλησε, αλλά όταν το έκανα, τελείωσα. Αξίζει να είμαι με κάποιον που με κάνει να χαμογελώ.

10. "Ακόμη και στις πιο αδύναμες μέρες μου, παίρνω λίγο πιο ισχυρό." ~ Sara Evans

Όλοι έχουμε ημέρες όπου πρέπει να έχουμε μια καλή κραυγή. Βάλτε την Adele και ξέρετε ότι η χαρά έρχεται το πρωί.

11. "Πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να εγκαταλείψουμε τη ζωή που έχουμε προγραμματίσει, έτσι ώστε να έχουμε τη ζωή που μας περιμένει." ~ Joseph Campbell

Αυτή ήταν η πιο δύσκολη ιδέα για κατανόηση. Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα έναντι των προσδοκιών μας είναι το πιο δύσκολο. Στο κεφάλι σας, επρόκειτο να παντρευτείτε αυτόν τον τύπο, να έχετε ένα μεγάλο σπίτι και τα 2,5 παιδιά. Τώρα, κατά τη διάρκεια της διάλυσης, έχει φύγει. Μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Έχετε πίστη ότι θα βρείτε κάποιον που μπορεί να σας δώσει ό, τι θέλετε.

12. «Έχω έρθει να πιστέψω ότι όλη μου η αποτυχία και η απογοήτευση του παρελθούσαν στην πραγματικότητα τις βάσεις για τις αντιλήψεις που έχουν δημιουργήσει το νέο επίπεδο ζωής που απολαμβάνω τώρα». ~ Tony Robbins

Μου αρέσει αυτό το απόσπασμα! Εάν δεν είχατε καρδιακό σπάσιμο τότε ίσως δεν θα ξέρατε πώς να εκτιμήσετε την αγάπη.

13. "Μια μέρα θα συνειδητοποιήσουν ότι έχασαν ένα διαμάντι ενώ έπαιζαν με άχρηστες πέτρες" ~ Turcois Ominek

Έχω σκεφτεί αυτό για τους φίλους μου εξαπάτησης. Πάντα να γνωρίζετε ότι δεν είναι δικό σας λάθος και να μην εγκαταλείπετε ποτέ λιγότερο επειδή είστε διαμάντι. Γι 'αυτό και προχωρήστε και λάμψτε φωτεινά.

14. "Οι αναλύσεις έχουν έναν τρόπο να μας κουνάσουν ξύπνιοι και να μας βοηθήσουν να δούμε τι πραγματικά θέλουμε εναντίον αυτού που είμαστε πρόθυμοι να εγκαταστήσουμε". ~ Mandy Hale

Έχετε ποτέ βρεθεί σε μια σχέση όπου αισθάνεστε υποτιμημένη; Ξέρεις ότι σου αξίζει αυτό που θέλεις. Μην εγκαταλείπετε το τεμαχισμένο συκώτι εάν θέλετε τη μπριζόλα.

15. "Η ιστορία μας ήταν μια καλοπροαίρετη αρχή που τελειώνει με μια πάλη σε κάθε στροφή" ~ Enver Aysever

Εάν αγωνίζεστε συνεχώς με την πρώην σας, τότε ήρθε η ώρα να αφήσετε να πάτε και να προσκαλέσετε ειρήνη μέσα.

16. "Ήταν σαν να είχαμε δύο διαφορετικές συνομιλίες. Που δεν ήταν αυτό που ήταν εκπληκτικό μετά από όλα, καθώς είχαμε σαφώς δύο εντελώς διαφορετικές εμπειρίες από τη διάσπαση. Ήταν μαλακό, μαξιλαράκι. Ο Jude και οι φίλοι του είχαν σπάσει την πτώση του. Το ορυχείο ήταν κρύο, άδειο και άχρηστο. Ελευθερώθηκα στο διάστημα και στο χρόνο, χωρίς κανείς να στέκεται για να με εμποδίσει να σκαρφαλώνομαι απότομα στο σκοτάδι. "~ Ruth Mancini

Κάποιες καταστροφές μπορεί να προκληθούν από κακή επικοινωνία. Υπήρχαν πράγματα που ήθελε να πει, αλλά δεν ήξερα πώς. Πάρτε αυτό το διάλειμμα ως μια ευκαιρία να βρείτε τη φωνή σας? οπότε δεν επαναλαμβάνετε αυτόν τον κύκλο.

17. Όταν έσπασε την καρδιά της, τον ρώτησε γιατί. Είπε: «Λέβηκε επειδή ήταν ήδη σε ερείπια. Τα αιμοφόρα αγγεία σας είναι αδύναμα και εύθραυστα, όπως εσείς. »Κοίταξε πάνω του, κουνώντας το κεφάλι:« Ένας εραστής δεν καταστρέφει ποτέ αυτό που είναι ήδη εύθραυστο. Το χτίζει και πάλι. "~ Frauke Heyde

Είστε αυτό που προσελκύετε στη ζωή σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιον, τότε θα πρέπει να βρείτε την ευτυχία σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

18. "Όταν έφυγε, ήταν σαν κάποιος να μου έκοψε την καρδιά μου, να την κατέρριξε σαν ένα λεπτό κομμάτι χαλαρό φύλλο χαρτί και να το γεμίσει ξανά στο στήθος μου. Κάπως κατάφερε να δουλέψει, αλλά ποτέ δεν θα αισθανόταν το ίδιο. "~ Steph Campbell

Αποδεχτείτε το γεγονός ότι θα περάσετε τα στάδια της θλίψης. Ορισμένες μέρες θα νιώσετε μαζί και άλλοι θα αισθανθείτε σαν να καταρρέει ο κόσμος σας. Γνωρίστε ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Και μια μέρα, ο ήλιος θα λάμψει λίγο πιο φωτεινό και θα ξέρεις ότι είναι καιρός να προχωρήσουμε.

19. "Δεν μπορώ να θέσω σε κίνδυνο τον σεβασμό μου για την αγάπη σας. Μπορείτε να κρατήσετε την αγάπη σας, θα κρατήσω τον σεβασμό μου. "~ Amit Kalantri

Γνωρίστε πότε δεν είστε πλέον σεβαστός ότι είναι καιρός να φύγετε. Μην αφήνετε κανέναν να σας μεταχειρίζεται λιγότερο από ό, τι σας αξίζει.

20. "Μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, ακόμα και όταν η εσωτερική μας σοφία μας λέει ότι ήρθε η ώρα να φύγουμε. Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να επιλέξουμε να αφήσουμε να πάμε και να υπομείνουμε τον έντονο πόνο να αφήσουμε πίσω το γνωστό για να ανοίξουμε το δρόμο για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Ή μπορούμε να μείνουμε και να υποφέρουμε έναν πόνο χαμηλού βαθμού που σιγά-σιγά τρώει την καρδιά και την ψυχή μας, σαν έναν συναισθηματικό καρκίνο. Μέχρι να ξυπνήσουμε, μια μέρα και να συνειδητοποιήσουμε, είμαστε θαμμένοι τόσο βαθιά στη δυσλειτουργία της σχέσης που ελάχιστα θυμόμαστε ποιοι είμαστε και τι θέλαμε και έπρεπε να είμαστε. "~ Jaeda DeWalt

Μερικές σχέσεις παίρνουν ένα μέρος όπου μπορούν να είναι τοξικές και μπορείτε να γίνετε εφησυχασμένοι με εκθέτοντας τον εαυτό σας σε τέτοια ανθυγιεινότητα. Ξυπνήστε και ξέρετε ότι πρέπει να λάβετε θέση για τη συναισθηματική σας ευεξία.

21. "Ακριβώς επειδή τελειώνει η σχέση, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να έχουμε." ~ Sarah Mlynowski

Ξέρετε ότι έχετε συγχωρήσει την πρώην σας όταν είστε σε θέση να τους στείλετε θετικές σκέψεις. Ήταν μια εμπειρία που σας δίδαξε πολλά πολύτιμα μαθήματα.

22. "Η θεραπεία για σπασμένα κομμάτια της ζωής δεν είναι τάξεις, εργαστήρια ή βιβλία. Μην προσπαθήσετε να θεραπεύσετε τα σπασμένα κομμάτια. Απλά συγχωρήστε "~ Iyanla Vanzant

Συγχωρήστε το σπάσιμο μέσα και η θεραπεία θα ακολουθήσει στο κοστούμι.

23. "Ποτέ μην λυπάσαι. Αν είναι καλό, είναι υπέροχο. Αν είναι κακό, είναι εμπειρία. "~ Victoria Holt

Είπα στο παρελθόν ότι είμαι ευγνώμων για την εμπειρία. Υπήρχε ένα μάθημα που χρειάζεστε για να μάθετε.

24. "Αν είσαι γυναίκα που ζεις, έχεις κάνει λάθος από έναν άνδρα." ~ Oprah Winfrey

Και αυτό το ρητό μπορεί να είναι το αντίστροφο. Εάν έχετε διακινδυνεύσει ποτέ να ερωτευτείτε, τότε έχετε διακινδυνεύσει να τραυματιστείτε. Ο πόνος τσιρίζει, αλλά το μάθημα βρίσκεται βαθύτερα.

25. "Μερικές φορές τα πράγματα καταρρέουν τόσο καλύτερα πράγματα θα μπορούσαν να πέσουν μαζί." ~ Marilyn Monroe

Η Marilyn ήταν σε σημείο με αυτό το απόσπασμα. Αν δείτε τα πράγματα γύρω σας να καταρρέουν, ξέρετε ότι ο Θεός έχει ένα καλύτερο σχέδιο. Συνεχίστε έτσι.

26. "Όσο περισσότερο είστε με το λάθος άτομο, θα μπορούσατε να είστε εντελώς με θέα το σωστό άτομο." ~ Taylor Swift

Μερικές φορές ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο προσπαθώντας να δουλέψουμε με ένα άτομο που δεν νοιάζεται ούτε καν για εσάς. ίσως να παραβλέπουμε αυτούς που πραγματικά ενδιαφέρονται. Πάρτε ένα κατάλογο των σχέσεών σας και αφήστε να πάει αυτό που σας ζυγίζει κάτω.

27. "Είναι καλύτερο να σπάσετε την καρδιά σας αφήνοντας, αντί να το σπάσει η καρδιά σας κάθε μέρα που είστε μαζί τους" ~ Anonymous

Είναι άφοβος. Μην αφήνετε ποτέ τον φόβο να σας εμποδίζει να φτάσετε ό, τι επιθυμείτε.

28. "Η διάλυση είναι σαν ένας σπασμένος καθρέφτης. Είναι καλύτερα να το αφήσετε από το να βλάπτετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να σηκώσετε τα κομμάτια. "~ Ανώνυμος

Ενώ παίρνετε σπασμένα κομμάτια μπορείτε να τα κόψετε και να τραυματιστείτε σοβαρά. Ομοίως, αν συνεχίσετε να δίνετε δεύτερη και τρίτη πιθανότητα. Ένα άτομο σας δείχνει ποιος είναι πραγματικά η πρώτη φορά.

29. "Μπορώ ακόμα να αγαπώ έναν πρώην ως άνθρωπο, ανεξάρτητα από το αν η διάλυση ήταν κακή. Ποτέ δεν θα ήθελα τίποτα αρνητικό για αυτούς. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να τους μισούν απ 'ό, τι για να τους ευχόμαστε καλά. "~ Ashley Greene

Σας αρέσει να μην σας αρέσει κάτι που έκανε ένας πρώην, αλλά μην κρατάτε θυμό στην καρδιά σας. θα χυθεί στην επόμενη σχέση σας.

30. "Η υπομονή είναι το κλειδί για να ξεπεράσεις τη διάσπαση. Αυτό, και να απομακρύνεται η αλληλεπίδρασή σας μετά τη διάλυση. "~ Drake

Η υπομονή με τον εαυτό σου είναι απαραίτητη. Μελέτες δείχνουν ότι μπορεί να χρειαστούν δύο με τρία χρόνια για να ξεπεραστεί ο πρώην και να προχωρήσουμε. Πάρτε το χρόνο σας και αφήστε την καρδιά σας να θεραπευτεί.

31. "Απλά πρέπει πάντα να κλέβω μια αποσύνθεση, και τότε μπορώ να κάνω ειρήνη με αυτό αρκετά γρήγορα." ~ Brittany Murphy

Κάθε φορά που κλαίνε, πάντα αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Έχετε μια καλή κραυγή και βρείτε την ειρήνη που χρειάζεστε.

32. "Όταν σε περιόδους αναταραχής και διάλυσης, μην κόβετε ή ξυρίζετε το κεφάλι σας, γιατί δεν θα τελειώσει ποτέ καλά." ~ Christine Lakin

Αυτό κυριολεκτικά με γελάει δυνατά. Πήγα μέσα από ένα σπάσιμο και έκοψα και βάψα τα μαλλιά μου. Δυστυχώς, τα μαλλιά μου ήταν πολύ σύντομα και γύρισε πορτοκαλί αντί για ξανθιά. Πήρα το μάθημα μου.

33. "Η αγάπη δεν χαθεί ποτέ. Αν δεν ανταποκριθεί, θα επιστρέψει και θα μαλακώσει και θα καθαρίσει την καρδιά. "~ Ουάσιγκτον Irving

Γνωρίστε ότι η αγάπη που δίνετε θα επιστρέψει σε σας, αλλά μπορεί να είναι σε διαφορετική μορφή και από διαφορετικό άτομο.

34. "Η αποχώρηση δεν ήταν ποτέ εύκολη, αλλά η κατοχή μπορεί να είναι τόσο δύσκολη. Ωστόσο, η δύναμη μετράται όχι με το κράτημα, αλλά με την αποχώρηση. "~ Len Santos

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την συγχώρεση, αλλά το ξεχνάμε όχι πάντα φυσικά. Αφήστε το να πάει ή θα κολλήσετε στο παρελθόν.

35. "Η κατοχή πιστεύει ότι υπάρχει μόνο ένα παρελθόν. αφήνοντας να πάει είναι να γνωρίζει ότι υπάρχει ένα μέλλον. "~ Daphne Rose Kingma

Η παρούσα στιγμή είναι το μόνο που έχετε. Εάν η καρδιά σας σπάσει, αφήστε την να σπάσει. Εάν η καρδιά σας είναι έτοιμη να προχωρήσει με ένα νέο άτομο, τότε να είναι ανοιχτό για αγάπη και πάλι.

36. "Κάποιοι από εμάς πιστεύουμε ότι μας κρατάει δυνατά, αλλά μερικές φορές αφήνει να φύγει." ~ Herman Hesse

Έχω δει τόσους πολλούς φίλους να μένουν σε άσχημες σχέσεις λόγω της άνεσης. Να είστε γενναίος και πρόθυμος να αφήσετε να πάτε και να βρείτε κάποιον που σας εκτιμά για σας.

37. "Μερικές φορές υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας που δεν έχουν σκοπό να μείνουν. Μερικές φορές οι αλλαγές που δεν θέλουμε είναι οι αλλαγές που πρέπει να αναπτυχθούν. "~ Anonymous

Η αλλαγή δεν έρχεται εύκολα σε κανέναν. Έχω περάσει από τόσες αλλαγές στη ζωή μου από τη μετακίνηση από χώρα σε νέες σχέσεις. ¶Αλλά, αν το κάνετε μέσα από τα ανώμαλα μπαλώματα, αξίζει αυτό που είναι στην άλλη πλευρά. Ο πρώην σας μπορεί να απομακρύνεται από το δρόμο, ώστε να μπορείτε να κάνετε χώρο για νέους ανθρώπους που θα έρθουν στη ζωή σας.

38. "Αν νιώθετε ότι το σκάφος σας βυθίζεται, ίσως είναι μια καλή στιγμή να πετάξετε τα πράγματα που το έκαναν ζύγισμα. Αφήστε τους ανθρώπους που σας φέρνουν κάτω και περιπλανηθείτε με εκείνους που φέρνουν το καλύτερο σε σας. "~ Ανώνυμος

Αφήστε το παλιό και αγκαλιάστε το νέο. Αξίζετε να είστε με κάποιον σπουδαίο.

39. "Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας 72 ώρες ωοτοκίας χρόνο. Έπειτα πρέπει να μπείτε στο γυμναστήριο, να σταματήσετε να τρώτε το παγωτό και να προχωρήσετε. "~ Jennifer Love Hewitt

Μην αφήσετε την καρδιά να σας σπάσει μέχρι στιγμής ώστε να χάσετε ποιοι είστε πραγματικά. Κρατήστε τον εαυτό σας πρώτο και προτεραιότητα. Τα καλύτερα έρχονται.

40. «Αξίζει να είμαι ευτυχισμένος και πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι παραμένουν στις σχέσεις για λάθος λόγους και αντί να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον και απλά να λένε« ξέρετε, είναι σαν την άμμο της κλεψύδρας, μάθαμε τα μαθήματά μας, εμείς μπορεί να τελειώσει στον πόλεμο ή να τελειώσουμε με ειρήνη. "~ Jenny McCarthy

Αυτή είναι μια πολύ σοφή δήλωση. Μην εγκαταλείπετε κάποιον που πάντα υποστηρίζει μαζί σας ή σας αντιμετωπίζει λιγότερο από ότι αξίζετε. Επιλέξτε ειρήνη κάθε φορά.

41. «Όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά το χωρισμό μου, κάποιος μου είπε:« Θα σας πάρει το μισό χρόνο που ήσασταν στη σχέση, πριν να αισθανθείτε καλύτερα »Και ήθελα να τους χτυπήσω έξω από το τραπέζι . Διότι, βέβαια, ήμουν σε αγωνία. Και το τελευταίο πράγμα που ήθελα να σκέφτομαι ήταν ότι θα μείνω εκεί για πολύ καιρό. "~ Uma Thurman

Όπως δήλωσα προηγουμένως, επιτρέψτε στον εαυτό σας τον απαραίτητο χρόνο για να ξεπεράσετε έναν πρώην. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να επαναλάβετε τα ίδια λάθη και να ζήσετε την ίδια σχέση με έναν διαφορετικό συνεργάτη. Πάρτε χρόνο για να θεραπεύσετε. Όταν ήρθε η ώρα να προχωρήσετε μπροστά, θα το αισθανθείτε βαθιά μέσα στην ψυχή σας.

42. "Πρέπει πρώτα να αγαπάς τον εαυτό σου και μέχρι να εκτιμήσεις τον εαυτό σου αρκετά και να αγαπάς τον εαυτό σου αρκετό για να το ξέρεις αυτό, δεν μπορείς πραγματικά να έχεις υγιείς σχέσεις." ~ Jennifer Lopez

Πίσω όταν ήμουν σύμβουλος, θα ζητούσα από τους πελάτες μου τη διαφορά μεταξύ μιας υγιούς σχέσης και μιας ανθυγιεινής σχέσης. Όταν καθορίζετε σαφώς τι σημαίνει υγιεινό για εσάς, αρχίζετε να αξιολογείτε όλες τις σχέσεις γύρω σας. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν αντιμετωπίζετε τον τρόπο που θέλετε να είστε, τότε αξιολογήστε τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε τον εαυτό σας. Ορίζετε το πρότυπο για όλους τους άλλους.

43. "Όλοι έχουν κακές σχέσεις και, τελικά, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να βρεθείτε για μια καλή σχέση." ~ Anne Hathaway

Λατρεύω το ρητό που πρέπει να φιλήσεις μερικά βατράχια για να φιλήσεις τον πρίγκιπα. Νομίζω ότι αυτό είναι αλήθεια. Πρέπει να περάσετε από κάποιες σχέσεις για να μάθετε ποιοι είστε και στη συνέχεια θα αναζητήσετε κάποιον που έχει παρόμοιες ιδιότητες.

44. "Ντύθηκα πάντα ωραία. Δεν νομίζω ότι με είδε ποτέ σε sweatpants. Αγαπώ τα sweatpants! Έχω τόσα πολλά! Πάντα προσπάθησα να είμαι καλά-ντυμένος και καλά-mannered, και πάντα προσπάθησα να ευχαριστήσω όλους γύρω του. Και πάντα πήγαινα στα μέρη του και στα αγαπημένα του εστιατόρια ή οτιδήποτε άλλο. Και υπήρχε ένα σημείο όπου εγώ ο ίδιος ο ίδιος έχασα. Δεν χαμογέλασα τόσο πολύ, δεν το γέλασα τόσο πολύ, δεν ήμουν γκολφ, δεν σηκώθηκα και χορούσα όπως συνήθως. Και όταν αυτό τελείωσε, ήταν απλά φρικτό. Επειδή δεν ήξερα που ήμουν. Αλλά πήρα την πλάτη, και ήμουν πραγματικά χαρούμενος - και η οικογένειά μου ήταν ευτυχής να με πάρει πίσω! "- Selena Gomez

Δεν έχουμε ιδέα σε ποιον αναφέρεται. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι μιλάει για τον Justin Beiber. Ωστόσο, εκπλήσσομαι που έχει αυτή τη σοφία για την ηλικία της. Και, πάω από όπου έρχεται. Στις σχέσεις, αν δεν είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να χάσουμε ποιοι είμαστε. Θυμάμαι να παραιτηθώ από την τάξη Zumba της Παρασκευής το βράδυ για έναν φίλο γιατί αυτή ήταν μια νύχτα μακριά του. Θυμάμαι να εγκαταλείψω το κολέγιο σε ένα πανεπιστήμιο και να επιλέξω ένα άλλο για να είμαι πιο κοντά στο φίλο μου. Ορίστε όρια. Πάντα να κάνεις ό, τι θέλεις να κάνεις και οτιδήποτε άλλο θα πέσει στη θέση του. Να είσαι αληθινός στον εαυτό σου.

45. "Δεν είναι ότι δεν αγαπούσα τον εαυτό μου πριν. Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε ότι υποβαθμίζουμε τον εαυτό μας. Να καταλάβετε ότι ένα άτομο δεν είναι καλό για σας ή ότι το άτομο αυτό δεν σας μεταχειρίζεται με τον σωστό τρόπο ή ότι δεν κάνει το σωστό για τον εαυτό του - αν μένω, τότε δεν κάνω το σωστό για μένα . Αγαπώ τον εαυτό μου αρκετά για να απομακρυνθώ από αυτό τώρα. "~ Jennifer Lopez

Τα διαλείμματα όχι μόνο μας επιτρέπουν να αξιολογήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις, μας δίνουν την ευκαιρία να αγαπάμε τον εαυτό μας σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

46. ​​"Δεν πρέπει να σπάσετε τον εαυτό σας και να μετακινήσετε τα κομμάτια σας. Εάν ήταν σχεδιασμένο για εσάς, θα ταιριάζει. "~ Della Hicks-Wilson

Αφήστε τον εαυτό σας να δοκιμάσει τα κομμάτια του παζλ σας αλλού.

47. "Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα, αλλά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Μπορεί να είναι θυελλώδης τώρα, αλλά δεν μπορεί να βρέξει για πάντα. "~ Ανώνυμος

Πάντα κρατάτε την ελπίδα. Πάντα πιστεύετε ότι υπάρχουν ουράνια τόξα στο τέλος.

48. "Το τέλος ήταν μια όμορφη αρχή για μια νέα αρχή." ~ Ανώνυμος

Τι θα είναι η νέα σου αρχή?

49. "Η συγχώρεση είναι το άρωμα που το ιώδες ρίχνει στη φτέρνα που το έχει σπάσει." ~ Mark Twain

Συγχωρήστε όχι μόνο την πρώην σας, αλλά επίσης επιτρέψτε τη συγχώρεση στον εαυτό σας.

50. Μάθετε να εμπιστεύεστε ξανά. Κάθε φορά που εμπλέκεστε σε μια σχέση, ξέρετε ότι υπάρχει κίνδυνος. Μην αφήσετε μια κακή εμπειρία να σας κρατήσει από το να ζείτε τη ζωή σας στο έπακρο. Μπορείτε να περάσετε από τη ζωή ύποπτη ή αγαπώντας και γελάτε. "~ Δρ. Phil McGraw

Ανοίξτε την καρδιά σας κάθε φορά και προσκαλέστε την αγάπη να έρθει μέσα.

Οι περικοπές δεν είναι ποτέ εύκολο, αλλά μερικές φορές περνάμε πράγματα στη ζωή που μας δίνουν πολύτιμα μαθήματα και μας εισάγουν ξανά στον εαυτό μας. Η ελπίδα μου είναι ότι κάθε φορά που αισθάνεστε ζοφερή κατά τη διάρκεια της διάλυσης σας, θα ανοίξετε αυτό το κατάλογο των προσφορών και όχι μόνο θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. θα σας οδηγήσει σε ενδοσκοπικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να μάθετε να αγαπάτε και πάλι. Μερικές φορές τα πράγματα που πρέπει να αγαπήσουμε πάλι δεν είναι μόνο μια νέα σχέση, αλλά και οι ίδιοι.

Leave A Comment

33 + = 36