50 Αποσπάσματα και λέξεις χαμόγελου

Ένα χαμόγελο μπορεί να μιλήσει τόμους. Με χαμόγελο, γίνεστε πιο προσιτοί και μοιάζετε με ένα πιο συμπαθητικό άτομο. Αντανακλά την θετική σας προοπτική στον κόσμο και μπορεί επίσης να κρύψει οποιαδήποτε θλίψη που μπορεί να αισθανθείτε. Όταν πρόκειται για χαμόγελα, τα παρακάτω αποσπάσματα και τα λόγια αφορούν αποκλειστικά την ευτυχία, τα χαμόγελα και τη θετικότητα. Αλλάξτε τις προοπτικές σας στη ζωή διαβάζοντας μερικά από αυτά τα λόγια.

1. Ανησυχείτε λιγότερο. Χαμογέλα περισσότερο. Ακούστε προσεκτικά. Παίρνω την ευθύνη. Αποδεχτείτε τι δεν μπορείτε να αλλάξετε. Αγκαλιάστε τα μαθήματα. Αγάπα την ζωή σου. Σήμερα.

Κανένας από μας δεν ξέρει πόσο καιρό πρέπει να περπατήσουμε τη γη. Μπορούμε να ζήσουμε μέχρι την ηλικία των 90 ετών ή θα μπορούσαμε να πεθάνουμε αύριο. Όλα όσα γνωρίζετε είναι ότι είστε ζωντανοί για αυτή τη στιγμή και έχετε την ευκαιρία να ζήσετε πραγματικά τη ζωή σας. Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας.

2. Ένα χαμόγελο δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, αλλά το χαμόγελό σας αλλάζει δικό μου.

Εάν είστε ερωτευμένοι με κάποιον, αυτό είναι το τέλειο απόσπασμα που ακούγεται. Αποφεύγει να είναι flirty ή έντονη, και απλά αφήνει τη συντριβή ή συνεργάτη σας γνωρίζουν ότι σας αρέσει να είναι γύρω τους.

3. Χαμογελάστε σε όλους γιατί ποτέ δεν ξέρετε ποιος είναι ένας άγγελος.

Παρόλο που μπορεί να συναντήσετε έναν άγγελο, είναι πιο πιθανό ότι θα μπορούσατε να τρέξετε σε ένα μελλοντικό αφεντικό ή συνεργάτη. Να είστε συμπαθητικοί σε όλους, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταλήξετε να συναντήσετε μαζί τους αργότερα στη ζωή.

4. Ένα χαμογελαστό πρόσωπο είναι ένα όμορφο πρόσωπο. Μια χαμογελαστή καρδιά είναι μια χαρούμενη καρδιά.

Είναι εκπληκτικό το πόσο θαυμάσια μπορεί κάποιος να κοιτάξει όταν αρχίσει να χαμογελάει. Ένα χαμόγελο και μια θετική προοπτική μπορεί να κάνει ακόμη και το πιο ελκυστικό πρόσωπο ξαφνικά φαίνεται πανέμορφο.

5. Χαμόγελο ... Μπερδεύει τους ανθρώπους!

Όταν κάποιος σας δίνει κακά νέα, ένα αφεντικό σας πυρπάει ή ένας φίλος σπάει μαζί σας, ένα χαμόγελο είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένουν. Χαμογελώντας, είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Και ποιος ξέρει; Ίσως θα μπορούσε να αλλάξει το μυαλό του ατόμου.

6. Περπατάτε τη ζωή πολύ πιο εύκολα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Τα πάντα στη ζωή είναι για την προοπτική. Αν ενεργείς σαν να είσαι ευτυχισμένος, θα καταλήξεις να ξεχνάς ότι δεν αρχίσεις να χαμογελάς.

7. Χαμογελάστε όταν συναντά κάποιον. Χαμογελάστε όταν είστε απογοητευμένοι. Χαμογελάστε όταν είστε θυμωμένοι. Χαμογελάστε όταν είστε χαρούμενοι.

Όπως και το τελευταίο απόσπασμα, αυτό είναι το απόσπασμα χαμόγελου είναι μια υπενθύμιση ότι έχετε την επιλογή να κοιτάξετε τη φωτεινή πλευρά και να ζήσετε μια ευτυχισμένη, εκπληκτική ζωή.

8. Χαμογέλασε, μπερδεύει τους ανθρώπους. Ιδιαίτερα οι εχθροί σας, δεν γνωρίζουν αν προσπαθείτε να είστε φίλοι μαζί τους ή να τους γελάτε, οπότε το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να χαμογελούν.

Ας ελπίσουμε ότι δεν έχετε εχθρούς. Εάν έχετε κάποιους εχθρούς στη ζωή, αυτή η συμβουλή θα τους βοηθήσει να τις συγχέουν. Επιπλέον, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα ότι θα σκεφτούν ότι το χαμόγελό σας είναι γνήσιο και να γίνει φίλος αντί για εχθρό.

9. Χαμογελάστε επειδή μπορείτε, όχι γιατί πρέπει.

Δεν είστε ποτέ αναγκασμένοι να είστε ευτυχισμένοι ή θετικοί στη ζωή. Αντ 'αυτού, έχετε την ευκαιρία να κοιτάξετε τη φωτεινή πλευρά σε κάθε περίπτωση.

10. Κάνε σήμερα τόσο όμορφη όσο μπορείς. Μην αφήσετε κανέναν να σας απομακρύνει την ευτυχία. Χαμογελάστε και γελάτε με την αρνητικότητα, είστε καλοί.

Αν και είναι αρκετά απλή, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα λόγια χαμόγελου. Μην αφήνετε κανέναν να σας απομακρύνει το δικαίωμα να είστε χαρούμενοι και να απολαμβάνετε τη ζωή.

11. Κρατάω το κεφάλι ψηλά και χαμογελάω γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θα σκοτώσουν για να με δουν να πέφτουν.

Και πάλι, ελπίζω ότι δεν υπάρχει κανείς που να θέλει να σας δει να αποτύχετε στη ζωή.

12. Το χαμόγελο μιλάει όμορφα στους ανθρώπους χωρίς να λέει μια λέξη.

Όταν δεν ξέρετε τι να πείτε, μόνο χαμόγελο. Είναι μια από τις καλύτερες απαντήσεις που μπορείτε να δώσετε και το πιο εύκολο να κάνετε αν είστε συνδεδεμένοι με τη γλώσσα.

13. Δεν είναι όλα χαμόγελα γνήσια ή ειλικρινή. Οι ψεύτες ή οι ανέντιμοι άνθρωποι είναι ικανοί να χαμογελούν υποκριτικά για να επιτύχουν τους στόχους τους.

Αυτός είναι ένας πιο αρνητικός τρόπος να κοιτάξουμε το χαμόγελο, αλλά είναι δυστυχώς αλήθεια.

14. "Μη κλαίνε γιατί τελείωσε, SMILE γιατί συνέβη." - Δρ Seuss

Μπορείτε μόνο να ζήσετε τόσα πολλά πράγματα στη ζωή. Ακόμη και αν οι καλύτερες αναμνήσεις σας έχουν ήδη τελειώσει, εξακολουθήσατε να είστε αρκετά τυχεροί για να απολαύσετε τις αναμνήσεις ενώ κράτησαν.

15. Το χαμόγελο κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά και θετικά, μεταφέροντας μια αίσθηση καλής θέλησης, σχέσης και εμπιστοσύνης.

Ένα χαμόγελο μπορεί να βάλει τους ανθρώπους γύρω σας άνετα και εξασφαλίζει ότι καταλαβαίνουν ότι έχετε τις καλύτερες προθέσεις στην καρδιά.

16. Χαμόγελο και ο κόσμος θα χαμογελάσει σε σας.

Αν και αυτό είναι από ένα παιδικό τραγούδι, είναι ένα μεγάλο απόσπασμα για τις προοπτικές. Μια θετική προοπτική μπορεί να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αλληλεπιδρά με σας.

17. Ένα χαμόγελο συμβαίνει σε ένα φλας, αλλά η μνήμη του μπορεί να διαρκέσει για μια ζωή.

Η στάση και οι προοπτικές σας μπορούν να επηρεάσουν τους ανθρώπους γύρω σας. Εάν είστε χαρούμενοι και θετικοί, η θετικότητα σας μπορεί να αποκόψει.

18. Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στη ζωή είναι να βάζετε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Ευτυχώς, ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στη ζωή είναι επίσης ελεύθερο, οπότε συνεχίστε να χαμογελάτε!

19. Χαμογελώντας δεν σημαίνει πάντα ότι είστε εντελώς χαρούμενοι, μερικές φορές σημαίνει ότι θέλετε να αποφύγετε τη θλίψη.

Αν και αυτό είναι ένα από τα πιο θλιβερά αποσπάσματα χαμόγελου, είναι ακόμα αλήθεια. Ένα χαμόγελο μπορεί να κρύψει τη θλίψη σας. Μετά από λίγο, ίσως ξεχάσετε ότι δεν ήταν ευτυχής να αρχίσετε!

20. Χαμόγελο στον κόσμο και στον κόσμο θα χαμογελάσει πίσω σε σας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η συμβουλή λειτουργεί στην πραγματική ζωή!

21. Το χαμόγελο έχει τη μαγεία του αγγίζοντας, μαλακώνοντας και κλέβοντας την καρδιά.

Οι άνθρωποι ερωτεύονται τους εταίρους που απολαμβάνουν να είναι γύρω. Εάν θέλετε να κλέψετε την καρδιά της συντριβής σας, αρχίστε να χαμογελάτε και να γίνετε ο τύπος του ατόμου που θέλει να περάσει χρόνο με.

22. Χαμογελάστε γιατί είναι ευκολότερο από το να εξηγήσετε τι είναι λάθος.

Αυτο ειναι αληθεια. Αν φαίνεστε δυσαρεστημένοι ή αναστατωμένοι, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να σας ρωτούν τι είναι λάθος για πάντα. Μερικές φορές, είναι πολύ πιο εύκολο να βάλεις ένα χαμόγελο.

23. Ακριβώς επειδή είμαι χαρούμενος δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαμογελάσω και μόνο επειδή χαμογελάω δεν σημαίνει ότι είμαι χαρούμενος.

Αν και ακούγεται αρκετά θετικό, αυτό το χαμόγελο λέει ένα ελαφρώς λυπηρό τόνο σε αυτό.

24. Ένα χαμόγελο είναι για όλους, όχι μόνο για το πρόσωπο που το δίνετε!

Ακόμα κι αν σκοπεύετε το χαμόγελό σας για ένα άτομο, έχει έναν τρόπο να επηρεάσει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι ακριβώς αυτό το άτομο.

25. Χρειάζονται 64 μυς του προσώπου για να κάνει ένα συνοφρύωμα, και μόνο 13 για να κάνει ένα χαμόγελο. Γιατί να εργάζεστε υπερωρίες?

Εκτός από την προσπάθεια εξοικονόμησης, πρέπει να εξετάσετε το είδος του προσώπου που θέλετε όταν είστε παλιά. Θα προτιμούσατε να έχετε γραμμές χαμόγελου ή γραμμές συνοφρύωσης στο πρόσωπό σας; Πάντα χαμογελώντας τώρα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπό σας καταλήγει να δείχνει μόνιμα ευτυχισμένο όταν είστε μεγαλύτεροι.

26. "Χαμόγελα" είναι η μεγαλύτερη λέξη στο λεξικό ... έχει ένα μίλι μεταξύ κάθε "s".

Εάν ποτέ δεν έχετε ακούσει αυτό το χαμόγελο λέγοντας πριν, είστε ευπρόσδεκτοι.

27. Θέλετε να μάθετε ποιος είναι εκπληκτικός και έχει το χαριτωμένο χαμόγελο ποτέ; Διαβάστε πρώτα την πρώτη λέξη.

Εάν δεν ήσασταν σίγουροι ποιο χαριτωμένο κείμενο ή προσφορά ήταν το σωστό για να στείλετε το συνεργάτη σας, αυτό είναι αυτό που θα επιλέξετε.

28. Χαμογελάω γιατί δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει.

Είστε έτοιμοι να κάνετε όλους τους γύρω σας γελάτε δυνατά; Αυτό είναι ένα απόσπασμα χαμόγελου με το οποίο μπορεί να συμφωνήσει ο καθένας.

29. Χαμόγελο: δεν είναι για σας, είναι για το ποιος βοηθάει!

Δεν έχετε ιδέα για τον αντίκτυπο που θα έχετε στον κόσμο, αλλά ένα χαμόγελο είναι ένας τρόπος να εξασφαλίσετε ότι αφήνετε πάντα τη σωστή εντύπωση.

30. Το χαμόγελο έχει τη δύναμη της χαλάρωσης του νου, απολαμβάνοντας την καρδιά, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, επιβραδύνοντας τον καρδιακό παλμό και ρυθμό αναπνοής.

Εκτός από την ανάπτυξη μιας καλής στάσης, χαμογελά έχει αποδειχθεί ότι παρέχει όλα αυτά τα οφέλη για την υγεία.

31. Πίσω από το χαμόγελο κάθε κοριτσιού είναι ένας καλύτερος φίλος που το έβαλε εκεί.

Αν χρειάζεστε έναν τρόπο να ευχαριστήσετε τον καλύτερο φίλο σας για να είστε πάντα εκεί για σας, αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να φανερώσετε.

32. Οι χαμογελαστοί άνθρωποι είναι διανοητικά, ψυχολογικά και σωματικά υγιέστεροι.

Ελέγξτε το σε απευθείας σύνδεση-χαμόγελα πραγματικά να σας κάνει πιο υγιείς.

33. Οι καλύτερες συμβουλές σε δύο γραμμές ... Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση για όλες τις ερωτήσεις. Η χαλάρωση είναι η καλύτερη αντίδραση σε όλες τις καταστάσεις.

Μερικοί από τους πιο ταλαντούχους ηγέτες στον κόσμο ήταν γνωστοί για να μπορούν να ακούν όσο μπορούν να μιλήσουν. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να γνωρίζουν πολλά για ένα θέμα, οπότε καθίστε και μάθετε από αυτούς. Όταν δεν γνωρίζετε τον καλύτερο τρόπο αντίδρασης, χαμογελάστε και είστε ευγενικοί.

34. Χαμογελάστε ... ακόμα κι αν είναι απλά να ενοχλήσετε κάποιον.

Ένα χαμόγελο είναι ένα υγιές πράγμα για να το κάνετε, ακόμα και όταν είστε σε ένα επιχείρημα. Επιπλέον, θα βοηθήσει είτε να εξομαλύνει τα πράγματα είτε να τους ενοχλήσει ακόμα περισσότερο - μιλάμε για win-win!

35. Χαμογελάω επειδή είναι πάρα πολύ δουλειά για να κρύψω!

Η κατάθλιψη και η δυστυχία απαιτεί πολύ χρόνο. Αντί να σπαταλάτε τις προσπάθειές σας στη θλίψη, επιλέξτε να βάλετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

36. Μερικές φορές χαμογελάω μόνο για να κρύψω τη θλίψη.

Θυμάσαι την τρέλα των emo στις αρχές της δεκαετίας του 2000; Αυτό το χαμόγελο λέει ακούγεται σαν να γράφτηκε από κάποιον πίσω.

37. Να χαμογελάτε πάντα, ακόμη και αν είναι ένα θλιβερό χαμόγελο. Το μόνο πράγμα χειρότερο από ένα θλιβερό χαμόγελο είναι η θλίψη του να μην ξέρεις πώς να χαμογελάς.

Εκπληκτικά, υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που μοιάζουν να μην έχουν μάθει ποτέ τη απλή τέχνη του χαμογελώντας.

38. Χαμογελάστε γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να θυμηθείτε.

Εμείς μόνο σε αυτόν τον πλανήτη για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι μπορούμε να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο αυτό!

39. Οι χαμογελαστοί άνθρωποι ανταμείβονται καλύτερα στην κοινωνία - έχουν περισσότερους φίλους και λαμβάνουν περισσότερη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξη.

Σκεφτείτε πίσω σε κάθε φορά που βοήθησε κάποιον. Πόσο συχνά βοήθησες κάποιον που ήταν πάντα καταθλιπτικός?

40. Χαμογελάστε γιατί κάθε εξήντα δευτερόλεπτα συνοφρύωμα είναι ένα λεπτό χαμόγελο που ποτέ δεν θα έχετε να έχετε.

Κάνετε κάθε λεπτό μετράνε!

41. Δεν θυμάστε ποτέ γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος ερωτεύεται το χαμόγελό σου.

Εάν θέλετε να πιάσετε τα μάτια σας, το χαμόγελο είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε.

42. Η φιλία ξεκινά με ένα SMILE.

Για να κάνετε φίλους, πρέπει να γίνετε ο τύπος του ατόμου με τον οποίο κάποιος άλλος θα ήθελε να είναι φίλοι.

43. Να είναι η ηλιοφάνεια κάποιου άλλου. Γίνε η αιτία να χαμογελάσει κάποιος σήμερα.

Όταν κάποιος περνάει μια δύσκολη στιγμή, το χαμόγελό σας μπορεί να είναι το πράγμα που βοηθά τους να περάσουν τη μέρα.

44. Ένα χαμόγελο προχωρεί πολύ. Μπορεί να δείξει ένα άγαμο άτομο ότι κάποιος εκεί έξω νοιάζεται γι 'αυτούς.

Όχι ο καθένας έχει κάποιον που νοιάζεται στη ζωή του, έτσι μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά μόνο χαμογελώντας.

45. Κρατήστε χαμόγελο ... Κάνει τους ανθρώπους να αναρωτιούνται σε τι έχεις κάνει.

Για τους πιο κακόβουλους μεταξύ σας, έχουμε αυτό το απόσπασμα χαμόγελου.

46. ​​Οι μικρές, ευγενικοί ή αισιόδοξοι άνθρωποι συχνά χαμογελούν περισσότερο από τους σνομπικούς, τους άσπλαστους ή τους απαισιόδοξους ανθρώπους.

Οι απαισιόδοξοι άνθρωποι δεν φαίνεται να χαμογελούν, κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τόσο σπάνια προσκαλούνται σε κόμματα.

47. Ένα γέλιο είναι ένα χαμόγελο που εκρήγνυται.

Λατρεύω τις εικόνες σε αυτό!

48. Η χαλάρωση προσθέτει τιμές στο πρόσωπο, κάνοντας τους ανθρώπους να φαίνονται πιο γλυκιά, πιο όμορφος ή όμορφος, νεότεροι, φιλότεροι και προσιτοί.

Αντί να χάσετε χρήματα στο make up και στην πλαστική χειρουργική επέμβαση, δοκιμάστε να προσθέσετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας!

49. "Ένα χαμόγελο είναι ένας φθηνός τρόπος να αλλάξετε την εμφάνισή σας" - Charles Gordy

Και πάλι, θα μπορούσατε να επιλέξετε πλαστική χειρουργική και να περάσετε χιλιάδες ή θα μπορούσατε μόνο να χαμογελάσετε και να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα.

50. Η σιωπή και το χαμόγελο είναι δύο ισχυρά εργαλεία. Το χαμόγελο είναι ο τρόπος επίλυσης πολλών προβλημάτων και η σιωπή είναι ο τρόπος αποφυγής πολλών προβλημάτων.

Εξαιρετικές συμβουλές!

Ένα χαμόγελο είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να έχετε μια πιο θετική ζωή. Ευτυχισμένοι άνθρωποι προσελκύουν άλλους ευτυχισμένους ανθρώπους, οπότε μόνο χαμογελαστά μπορεί να σας κάνει να περιβάλλεται από θετικές επιρροές. Πάρτε μια στιγμή για να χαμογελάσετε και να απολαύσετε τη ζωή!

Leave A Comment

− 2 = 5