50 Αγαπημένες λέξεις γι ‘αυτόν

Η αγάπη είναι μια από τις σταθερές στην ανθρώπινη κατάσταση. Αν και δεν μπορεί κανείς να γίνει πρόεδρος κάποια μέρα, οι περισσότεροι άνθρωποι ερωτεύτηκαν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια των χιλιετιών, έγραψαν αποσπάσματα και μυθιστορήματα για την αγάπη. Αν ψάχνετε για λέξεις αγάπης γι 'αυτόν, τα ακόλουθα 50 εισαγωγικά είναι ο τόπος για να ξεκινήσετε. Αυτά τα αποσπάσματα κυμαίνονται από αναφορές ταινιών σε διασημότητες διασήμων. Το μόνο που έχουν στο κοινό είναι η αγάπη.

Αγάπη saying

1. "Σ 'αγαπώ. Είμαι ο οποίος είμαι εξαιτίας σας. Είστε κάθε λόγος, κάθε ελπίδα και κάθε όνειρο που είχα ποτέ και δεν έχει σημασία τι συμβαίνει σε εμάς στο μέλλον, κάθε μέρα που είμαστε μαζί είναι η μεγαλύτερη ημέρα της ζωής μου. Θα είμαι πάντα δικός σας. "-Το Notebook

Ένα από τα πιο διαβόητα γκόμενα όλων των εποχών συμβαίνει επίσης να περιέχει μερικές από τις καλύτερες σύγχρονες αγάπες. Σε αυτό το απόσπασμα, η αγάπη της αγάπης εκφράζεται όμορφα.

2. "Η καρδιά μου είναι και πάντα θα είναι δική σας"

Γράφτηκε το 1811, η Αίσθηση και η Ευαισθησία είναι μια ιστορία της αληθινής αγάπης. Αυτό το απόσπασμα λειτουργεί καλά αν θέλετε ακριβώς κάτι σύντομο για να γράψετε το φίλο ή το σύντροφό σας.

3. "Είστε αυτό που ποτέ δεν ήξερα ότι πάντα ήθελα." -Fools Rush In

Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ποτέ ερωτευτεί έχουν αισθανθεί αυτό το συναίσθημα πριν. Μέχρι να συναντήσετε αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον, δεν συνειδητοποιήσατε ποτέ τι ακριβώς χρειάζεστε σε κάποιον άλλο.

4. "Είστε ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να κάνει την καρδιά μου να νικήσει ταχύτερα και πιο αργά ταυτόχρονα." -Το Hot Chick

Η επιστήμη έχει δείξει ότι οι καρδιές μας χτυπούν πιο γρήγορα όταν βρισκόμαστε γύρω από κάποιον που αγαπάμε. Οι μαθητές μας διασταυρώνονται και το δέρμα μας μεγαλώνει, καθώς το αντικείμενο της επιθυμίας μας πλησιάζει.

5. "Η νύχτα μου έχει γίνει μια ηλιόλουστη αυγή εξαιτίας σας." -Ιμπν Αμπάαντ

Ο Ibn Abbad έζησε στη δεκαετία του 1300. Παρά το τεράστιο χρονικό διάστημα μεταξύ της ζωής του και της δικής μας, η εμπειρία της αγάπης παρέμεινε η ίδια.

6. "Κοίτα, εγγυώμαι ότι θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές. Εγγυώμαι ότι κάποια στιγμή, ένας ή και οι δύο από εμάς θα θέλουν να βγούμε από αυτό το πράγμα. Αλλά εγγυώμαι ότι αν δεν σας ζητήσω να είστε δικοί μου, θα το μετανιώσω για το υπόλοιπο της ζωής μου, διότι ξέρω, στην καρδιά μου, είσαι ο μόνος για μένα. "

Αν δεν έχετε δει ποτέ αυτή την ταινία, θα πρέπει. Για την επόμενη νύχτα των κοριτσιών ή να σπάσουν, προγραμματίστε μερικές ώρες μπροστά από την τηλεόρασή σας με την Runaway Bride. Αν κάτι δείχνει τη συντριπτική δύναμη της αγάπης, είναι μια νύφη που έχει ξεφύγει από τον βωμό τρεις φορές.

7. "Σ 'αγαπώ - αυτά τα τρία λόγια έχουν τη ζωή μου σε αυτά" - Τσαρίνα Αλεξάνδρα στον Νικόλαο Γ'

Αφού ερωτευόμαστε, φαίνεται ότι δεν έχει σημασία τίποτα άλλο. Αυτή η αγάπη που λέει γι 'αυτόν εκφράζει τέλεια αυτό το συναίσθημα.

8. "Γίνε παλιά μαζί μου! Το καλύτερο δεν είναι ακόμα. "-Robert Browning

Ο Robert Browning είναι γνωστός για έναν εξαιρετικά διάσημο γάμο με την Elizabeth Barrett Browning. Μπορεί να γνωρίζετε το όνομά της από το απόσπασμα "Πώς σε αγαπώ; Επιτρέψτε μου να απαριθμήσω τους τρόπους."

9. "Η αγάπη είναι μόνο η ανακάλυψη των εαυτών μας σε άλλους και η απόλαυση στην αναγνώριση." -Αlexander Smith

Για μακροπρόθεσμες σχέσεις, αυτό το απόσπασμα είναι αλήθεια. Καθώς γερνάτε με τον σύντροφό σας, μπορεί να φανεί σαν να ταιριάζετε ακριβώς με την προσωπικότητά του.

10. "Σ 'αγαπώ τόσο πολύ που είμαι πρόθυμος να κάνω αστεία πρόσωπα στο κοινό μόνο για να σε δω χαμόγελο".

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα εγκαταλείψουμε την αγάπη. Αυτό το απόσπασμα δείχνει ότι η δημόσια ταπεινοφροσύνη είναι ένας μόνο τρόπος να δείξουμε στους αγαπημένους μας τι ακριβώς εννοούν για εμάς.

11. «Ξέρεις πότε είσαι ερωτευμένος όταν δεν μπορείς να κοιμηθείς γιατί η πραγματικότητα είναι τελικά καλύτερη από τα όνειρά σου». -Δρ. Seuss

Προφανώς, ο Δρ Seuss γράφει μερικά από τα βιβλία των καλύτερων παιδιών του κόσμου και τα αποσπάσματα αγάπης.

12. "Η καρδιά σου είναι ελεύθερη, έχεις το θάρρος να την ακολουθήσεις"

Πόσες φορές έχουμε συγκρατηθεί στη ζωή από τους φόβους μας; Αν τον συμπαθείτε, ενημερώστε τον!

13. "Και στο τέλος, η αγάπη που παίρνετε είναι ίση με την αγάπη που κάνετε" - Paul McCartney

Αυτό μου θυμίζει τις αληθινές εξισώσεις για την αγάπη που λένε ότι η αγάπη δεν είναι ποτέ διαιρεμένη, απλά πολλαπλασιασμένη.

14. "Μην πείτε ότι δεν είμαστε σωστοί ο ένας στον άλλο, ο τρόπος που το βλέπω ότι είναι ... δεν είμαστε σωστοί για κανέναν άλλον." -Η κοπτική άκρη

Εάν έχετε περάσει από ένα τραχύ μπάλωμα στη σχέση σας, μπορείτε να τον ενημερώσετε ότι είστε ακόμα δεσμευμένος και πιστεύετε ότι είναι ο σωστός άνθρωπος.

15. "Η καλύτερη αγάπη είναι το είδος που ξυπνά την ψυχή. που μας κάνει να φτάσουμε για περισσότερα, που φυτεύει τη φωτιά στις καρδιές μας και φέρνει ειρήνη στο μυαλό μας. Αυτό ελπίζω να σας δώσω για πάντα. "-Το Notebook

Για μια σύντομη επιστολή αγάπης ή ένα μήνυμα μεγάλης κειμένου, αυτή η αγάπη που λέει γι 'αυτόν είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει.

16. «Φοβάμαι να περπατάω από αυτό το δωμάτιο και να μην αισθάνομαι ποτέ το υπόλοιπο της ζωής μου με τον τρόπο που νιώθω όταν είμαι μαζί σου». -Dirty Dancing

Αυτό περιγράφει τέλεια το συναίσθημα της αγάπης τους πρώτους μήνες. Παρόλο που μπορεί να έχετε λόγο να τερματίσετε τη σχέση, η ζωντάνια και η ζωή που αισθάνεστε μαζί σας καθιστούν αδύνατη τη διάσπαση.

17. "Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά στο τέλος, όλα έρχονται κάτω σε ένα. "-Crazy / Beautiful

Υπάρχουν δισεκατομμύρια άνθρωποι που δεν θα συναντήσετε ποτέ στη ζωή σας. Το μόνο που έχει σημασία είναι να βρεις το ένα άτομο που είναι πραγματικά σημαντικό για σένα. Μόλις τα έχετε, ποτέ μην τα αφήσετε να πάνε.

18. "Αν ξέρω τι είναι η αγάπη, είναι εξαιτίας σου." -Hermann Hesse

Γνωστή για τη συγγραφή του Siddhartha, η Έσση έχει έναν ποιητικό τρόπο να πλαισιώνει τις σκέψεις για την αγάπη.

19. "Για πάντα δεν μένει καθόλου όταν είμαι μαζί σου". - Winnie the Pooh

Αν ψάχνετε για μια αγάπη αγάπη λέγοντας ή παραθέτω, αυτό είναι αυτό που θα επιλέξετε.

20. "Αν κάτι αρέσει, είναι άπειρο" -William Blake

Κάθε άτομο προσπαθεί να επηρεάσει την ατομική του ζωή. Αυτό το απόσπασμα εκφράζει αυτή την επιθυμία και δείχνει πώς κάθε άνθρωπος μπορεί να ζήσει για πάντα μέσα από την αγάπη.

21. "Σ 'αγαπώ χωρίς λόγο και αυτό είναι αρκετός λόγος." - Άγνωστο

Αν και ο συγγραφέας μπορεί να είναι άγνωστος, αυτό το απόσπασμα είναι ακόμα εξαιρετικά ακριβές.

22. "Έλαθα την αγάπη με τον τρόπο που κοιμάσαι: σιγά-σιγά, τότε όλα μαζί." -John Green

Μερικοί άνθρωποι ερωτεύονται με την πρώτη ματιά. Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό το απόσπασμα είναι μια καλύτερη περιγραφή της διαδικασίας.

23. "Έχω αποφασίσει να κολλήσει στην αγάπη? το μίσος είναι πάρα πολύ μεγάλο βάρος να φέρει. "-Martin Luther King, Jr.

Αυτό το ρητό αγάπης ισχύει για τη ρομαντική αγάπη και την αγάπη μεταξύ της ανθρωπότητας γενικότερα. Η μεταφορά του βάρους του μίσους εναντίον ενός πρώην δεν είναι ποτέ υγιές πράγμα που κάνει.

24. "Όλα, ό, τι καταλαβαίνω, καταλαβαίνω μόνο επειδή αγαπώ" - Λεο Τολστόι

Γνωστός για τα επικά του μυθιστορήματα, ο Τολστόι μπορεί να έχει κάποιο θέμα. Αν δεν υπήρχε αγάπη στον κόσμο, τι θα είχε σημασία?

25. "Η χαρά της αγάπης διαρκεί μόνο μια στιγμή. Ο πόνος της αγάπης διαρκεί μια ζωή. "-Bette Davis

Εάν περάσατε πρόσφατα μια διάλυση, αυτό το απόσπασμα μπορεί να αισθάνεται σαν την ακριβή εμπειρία σας.

26. "Η αγάπη είναι σαν τον πόλεμο: εύκολο να ξεκινήσει, αλλά πολύ δύσκολο να σταματήσει" -H. L. Mencken

Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά ελπίζουμε ότι η αγάπη σας δεν θα είναι πόλεμος.

27. "Ήταν ένα εκατομμύριο μικροσκοπικά μικρά πράγματα που, όταν τα προσθέσατε όλα αυτά, σήμαιναν ότι έπρεπε να είμαστε μαζί ... και το ήξερα». -Tom Hanks, Sleepless In Seattle

Δεν είναι τα κύρια πράγματα που σας προσελκύουν σε κάποιον. είναι όλα τα μικρά πράγματα.

28. "Με αγάπη μπορεί κανείς να ζήσει ακόμα και χωρίς ευτυχία" -Fyodor Dostoyevsky

Λαμβάνοντας υπόψη τη γενική ζοφερή φύση της ζωής του Ντοστογιέφσκι, αυτό είναι ένας μεγάλος έπαινος για τη δύναμη της αγάπης.

29. "Η αγάπη σημαίνει ότι ποτέ δεν πρέπει να πεις ότι λυπάσαι". -Ali MacGraw, Love Story

Το βιβλίο και η ταινία είναι μερικές από τις πιο διάσημες ερωτικές ιστορίες των τελευταίων 50 ετών.

30. "Τα καλύτερα και ομορφότερα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορούν να δουν ούτε να ακουστούν, αλλά πρέπει να γίνονται αισθητά με την καρδιά" -Helen Keller

Τυφλών και κωφών, η Helen Keller προσφέρει μια πολύτιμη εικόνα της φύσης της αγάπης.

31. "Η ζωή είναι ακατάστατη. Η αγάπη είναι πιο καθαρή. "

Όποιος έχει ποτέ βρεθεί σε διαμάχη ή επιχείρημα μπορεί να εγγυηθεί για αυτό το συναίσθημα.

32. "Μην ξεχνάτε ότι είμαι απλώς ένα κορίτσι, που στέκεται μπροστά από ένα αγόρι, ζητώντας του να την αγαπά." -Notting Hill

Στο τέλος, δεν είμαστε όλοι μόνο ένα κορίτσι που στέκεται μπροστά από ένα αγόρι?

33. "Και θυμηθείτε, όπως γράφτηκε, να αγαπάτε κάποιον άλλο είναι να βλέπετε το πρόσωπο του Θεού".

Αυτό μπορεί να μην είναι ακριβές, αλλά είναι ένα όμορφο συναίσθημα.

34. "Μην εγκαταλείπετε μια σχέση που δεν θα σας αφήσει να είστε ο εαυτός σας." -Oprah Winfrey

Η Oprah μπορεί να έχει κάποιο θέμα. Θα πρέπει να είστε με κάποιον που σας αγαπάει για ποιοι είστε και σας επιτρέπει να είστε μόνοι σας.

35. "Οι άνδρες είναι πολυτέλεια. Δεν είναι ανάγκη. "- Cher

Αν ψάχνετε για ένα απόσπασμα αποσπάσματος για να στείλετε το φίλο σας, αυτό είναι αυτό που θα χρησιμοποιήσετε. Διαφορετικά, θα πρέπει πιθανώς να το αποφύγετε - μπορεί να πάρει την λανθασμένη ιδέα.

36. "Η καρδιά θέλει αυτό που θέλει. Δεν υπάρχει λογική σε αυτά τα πράγματα. Γνωρίζετε κάποιον και ερωτευτείτε και αυτό είναι αυτό. "

Για κάθε κορίτσι που έχει χρονολογήσει το κακό αγόρι ή άντρα από όλη την πόλη, αυτό το απόσπασμα περιγράφει τέλεια την αίσθηση της θέλησης του παράλογου.

37. "Δεν είναι έλλειψη αγάπης, αλλά έλλειψη φιλίας που προκαλεί δυστυχισμένους γάμους." -Friedrich Nietzsche

Δυστυχέστερα λόγια δεν μιλούσαν ποτέ.

38. "Το να αγαπάς βαθιά κάποιον σου δίνει δύναμη, ενώ αγαπάς κάποιον βαθιά σου δίνει θάρρος" -Lao Tzu

Ένας από τους καλύτερους φιλόσοφους της Κίνας, ο Λάο Τζου ίσως να είχε κάνει κάτι για όλο αυτό το πράγμα αγάπης.

39. "Η αγάπη δεν είναι τίποτα. Το να αγαπάς είναι κάτι. Αλλά για να αγαπάς και να αγαπάς, αυτό είναι όλα. "-Τ. Τόλις

Κατά τη διάρκεια μιας σχέσης, αυτό το συναίσθημα μπορεί να μην είναι πλήρως αισθητό. Συχνά, συνειδητοποιούμε μόνο τι έχουμε μετά την απομάκρυνσή του.

40. "Ένα όνειρο που ονειρεύεστε μόνο είναι μόνο ένα όνειρο. Ένα όνειρο που ονειρεύεστε μαζί είναι η πραγματικότητα. "-John Lennon

Όμορφη και συναισθηματική, αυτό το απόσπασμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε μια ερωτική επιστολή ή σε ένα e-mail στο φίλο σας.

41. "Με το άγγιγμα της αγάπης ο καθένας γίνεται ποιητής." -Plato

Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν τη λίστα για να εκφράσετε την αγάπη σας, πιθανώς συμφωνείτε με αυτό το συναίσθημα.

42. "Αν ζεις να είσαι εκατό, θέλω να ζήσω για να είμαι εκατό μείον μια μέρα, έτσι δεν πρέπει ποτέ να ζήσω χωρίς σου." -Α. Α. Milne

Ρομαντικό και πανέμορφο, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα αποσπάσματα αγάπης στον κατάλογο μακράν.

43. "Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει ζωή." -Mahatma Gandhi

Αν κάποιος γνώριζε το νόημα της ζωής, θα έπρεπε να είναι ο Γκάντι.

44. "Η αγάπη είναι τόσο μικρή, ξεχνώντας είναι τόσο μεγάλη." -Pablo Neruda

Διάσημος για την ποίηση του για την αγάπη, ο Neruda έχει έναν τρόπο με τις λέξεις.

45. "Μία λέξη μας απελευθερώνει όλο το βάρος και τον πόνο της ζωής: Αυτή η λέξη είναι αγάπη." - Σοφοκλής

Αυτό το απόσπασμα φτάνει στην καρδιά της αγάπης μέσα σε μια στιγμή.

46. ​​"Η αγάπη είναι μια αηδιασμένη δύναμη. Όταν προσπαθούμε να τον ελέγξουμε, μας καταστρέφει. Όταν προσπαθούμε να το φυλακίσουμε, μας υποδουλώνει. Όταν προσπαθούμε να το καταλάβουμε, μας αφήνει να νιώθουμε χαμένοι και συγκεχυμένοι. "-Paulo Coelho

Φημίζεται για τα καλύτερα μυθιστορήματά του, ο Paulo Coelho γράφει συχνά για τη δύναμη της αγάπης. Σε αυτό το απόσπασμα, εκφράζει πώς η αγάπη έχει δικό της μυαλό και διαπερνά τη ζωή μας.

47. «Είμαστε διαμορφωμένοι και διαμορφωμένοι από αυτούς που αγαπάμε»

Φιλόσοφος ή ψυχίατρος; Είναι δύσκολο να πεις σε αυτό το όμορφα γραπτό ερωτικό απόσπασμα.

48. «Όταν συνειδητοποιείτε ότι θέλετε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας με κάποιον, θέλετε το υπόλοιπο της ζωής σας να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν».

Η κλασική ταινία φίλων ζώνη έχει μια σειρά από εισαγωγικά για την αγάπη. Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές επιλογές από την ταινία.

49. «Όταν η αγάπη δεν είναι τρέλα δεν είναι αγάπη». -Pedro Calderón de la Barca

Η αγάπη μπορεί να είναι τρέλα, αλλά στην περίπτωση αυτή, ποιος θα ήθελε να είναι υγιής?

50. "Καλύτερα να έχετε χάσει και αγαπούσε από ποτέ να αγαπούσε καθόλου." -Hemingway

Ο Hemingway συνοψίζει τέλεια όλα αυτά τα συναισθήματα. Ακόμη και όταν η αγάπη σου έχει φύγει, είναι ακόμα καλύτερο να αγαπάς και να διακινδυνεύεις όλα. Η ζωή είναι όλα για τους ανθρώπους που αγαπάμε και ενδιαφέρουμε.

Leave A Comment

+ 67 = 73