40 Σύντομες και χαριτωμένες σημειώσεις αγάπης και γιατί λειτουργούν

Όποιος έχει αγωνιστεί να βρει μόνο τα σωστά λόγια για αυτόν τον ειδικό κάποιον μπορεί να εκτιμήσει τη δύναμη των λέξεων. Έτσι, εδώ είναι 40 μεγάλες σημειώσεις αγάπης για να βοηθήσετε να σκέφτεστε το μυαλό σας καθώς και μερικές μικρές συμβουλές για το τι τους κάνει να λειτουργούν τόσο καλά!

 • Όσο έχετε τουλάχιστον ένα άτομο που φροντίζει για σας, η ζωή δεν είναι απόβλητα. Έτσι, όταν τα πράγματα πάνε στραβά και αισθάνεσαι σαν να κλείνεις, παρακαλώ θυμηθείτε ότι ακόμα με πήρατε. Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή μιλάει για την ειλικρινή επιθυμία που έχουμε όλοι, για να βρούμε κάποιον που να μας αγαπάει και να μένει μαζί μας μέσα από παχύ και λεπτό.
 • Αν δεν σε λάτρεψα και αν δεν σε αγαπούσα, σίγουρα δεν σε αξίζω. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί με βάση το απλό γεγονός που δείχνει πόσο πολύτιμος είναι αυτός ο ιδιαίτερος κάποιος στη ζωή σου και πόσο χαμένος θα είσαι χωρίς αυτούς.
 • Ήρθατε στη ζωή μου όταν όλα ήταν σκοτάδι, αλλά μου έδωσε το φως και βρήκα τον δρόμο μου. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί τόσο καλά, διότι υπογραμμίζει πόσο χαμένος και μόνος είμαστε πραγματικά χωρίς αυτόν τον ιδιαίτερο κάποιον από την πλευρά μας - και πρέπει να το ακούσουν και να του υπενθυμίζουν.

ντροπαλός guy

 • Ποτέ δεν είμαι τόσο σίγουρος για τίποτα στη ζωή μου, όπως είμαι από εμάς. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί απλά επειδή είναι ειλικρινής και άμεση, μερικές φορές το ίδιο πράγμα που πρέπει να ακούσουμε.
 • Λένε ότι οι ερωτευμένοι άνθρωποι μπορεί να είναι ανόητοι. Λοιπόν, δεν με πειράζει να είσαι ανόητος για σένα, για πάντα! - Αυτή η σημείωση λειτουργεί με βάση την απλή αρχή που δείχνει ότι ενδιαφέρεστε περισσότερο για την αγάπη σας από ό, τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι για εσάς.
 • Παρακαλώ με ενημερώστε τι έκανα για να σας αξίω ... Θέλω να σιγουρευτώ ότι συνεχίζω να το κάνω! - Αυτό το σημείωμα λειτουργεί επειδή μιλάει τόμους της υπερχείλισης αγάπης που υπάρχει σε μια ισχυρή σχέση που βασίζεται στην αγάπη.

αγκαλιές

 • Είστε ο λόγος που αναπνέω, αλλά μερικές φορές παίρνετε την αναπνοή μου μακριά. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δείχνει τον κύκλο ζωής για κάποιον και είναι πρόθυμος να πεθάνει για κάποιον.
 • Λένε ότι ερωτεύεστε μόνο μία φορά. Αυτό είναι ψέμα. Κάθε φορά που σε κοιτάω, ερωτεύομαι ξανά. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί απλώς και μόνο επειδή υπογραμμίζει πόσο αληθινή αγάπη είναι ένα ταξίδι, όχι ένα γεγονός ένα χρόνο που τελειώνει και στη συνέχεια δεν συμβαίνει ποτέ ξανά.

τριαντάφυλλα

 • Ό, τι κι αν κάνετε, θα πάω μαζί σας. Ελπίζοντας ότι όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Οποτεδήποτε, οπουδήποτε, θα είμαι πάντα εκεί. Επιθυμώντας να αγαπάς και ευτυχώς γιατί με νοιάζει. - Αυτό Σημείωση έργα βασισμένα στην απλή αφοσίωση και δέσμευση που δείχνει μεταξύ δύο ανθρώπων.
 • Κανείς δεν λέει τα ψάρια να κολυμπήσουν, τα πουλιά να πετάξουν, οι αγελάδες στο moo, τα σκυλιά να φλοιώσουν - απλά κάνουν. Ακριβώς όπως κανείς δεν μου λέει να σε αγαπώ. Απλώς το κάνω! - Αυτό Σημείωση λειτουργεί απλά και εύκολα επειδή μιλάει την αλήθεια από την καρδιά.
 • Κάθε μέρα, είμαι ευγνώμων για σένα. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή είναι απλή και ειλικρινής και μιλάει για μια ατελείωτη αγάπη που ανανεώνεται κάθε μέρα.

phoo

 • Έπεσα στην αγάπη εξαιτίας όλων των μικρών πραγμάτων που δεν ξέρατε ποτέ ότι κάνατε.- Αυτό Σημείωση έργα που οφείλονται στο γεγονός ότι δείχνει ότι είναι τα απλά πράγματα στη ζωή που μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά και ποιοι είμαστε πραγματικά - χωρίς προσπάθεια - είναι αυτό που κάνει κάποιον να μας αγαπά.
 • Το χαμόγελό μου είναι αληθινό μόνο όταν χαμογελάω μαζί σας.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δείχνει πως χρειάζεται ο τέλειος κάποιος να μας ολοκληρώσει, με κάθε τρόπο.
 • Όταν διαβάζετε αυτό το σημείωμα, έρχονται και δώστε μου την πιο αγκαλιά και το πιο μακροχρόνιο φιλί που έχουμε μοιραστεί.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί τόσο καλά, επειδή είναι ειλικρινής, πραγματική και ειλικρινής - καταγράφει μια στιγμή και κάνει το μεγαλύτερο μέρος της.

Σας φιλώ

 • Σας χάθηκα όλη μέρα. Ελάτε να μου δώσετε ένα φιλί.- Αυτό Σημείωση λειτουργεί παρά την απλότητα επειδή είναι ειλικρινής και δείχνει την ανάγκη και την επιθυμία που υπάρχει.
 • Όταν μιλάω για σένα, ερωτεύομαι μαζί σου ξανά. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δείχνει ότι ακόμη και όταν είναι μακριά, η αγάπη σας είναι στο μυαλό σας και το όνομά τους είναι στα χείλη σας και η αγάπη που μοιράζεστε αυξάνεται.
 • Δεν σας υπόσχομαι μια τέλεια σχέση. Αυτό που σας υπόσχομαι είναι ότι εάν προσπαθείτε, μένω. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή σε μια εποχή όπως αυτή, δέσμευση είναι η πιο πολύτιμη αλλά και η πιο σπάνια πτυχή των σχέσεων.
 • Εάν ήσασταν βιβλίο βιβλιοθήκης, ποτέ δεν θα σε δώσω πίσω.- Αυτό Σημείωση έργα που βασίζονται στον απλό και αστείο χαρακτήρα του.

εραστές2

 • Δεν θα σε ακολουθήσω στο σκοτάδι. Θα περπατήσω μπροστά και θα φεύγω το δρόμο για εσάς. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δείχνει πώς μια σχέση πρέπει να είναι και πώς οι πιο σκοτεινές περιοχές μπορούν να φωτιστούν όταν έχετε αγάπη στις καρδιές σας.
 • Υπάρχουν δύο λόγοι για τους οποίους ξυπνάω το πρωί: το ξυπνητήρι μου και εσείς. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί όταν θεωρείτε ότι η αφοσίωση στην αγάπη σας σας ανεβάζει και πηγαίνει και είναι ο λόγος για τον οποίο κάνετε αυτό που κάνετε κάθε μέρα

φιλί

 • Τα μεγάλα μυαλά περιέχουν ιδέες, λύσεις και λόγους. το μυαλό μου περιέχει μόνο εσένα! - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή βάζει την αξία της αγάπης και του ειδικού σας ατόμου στο ίδιο επίπεδο με τη γνώση και τη λογική.
 • Η αγάπη μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους. Ένας τρόπος που ξέρω είναι να το στείλετε σε απόσταση από το άτομο που διαβάζει αυτό.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή το ο τέλειος τρόπος να δείξεις την αγάπη και την αφοσίωσή σου σε κάποιον, ακόμα και όταν είσαι χώρος.
 • Αν είχα φτιάξει το αλφάβητο, θα έβαζα τον Ουί μαζί μαζί! - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή το αστείο και μας θυμίζει ότι ό, τι έχουν κάνει οι άλλοι δεν έχει σημασία όσο αγκαλιάζουμε την αγάπη μας.

εραστές

 • Υπάρχει ο ήλιος έτσι μπορούμε να εκτιμήσουμε την ημέρα και το φεγγάρι, ώστε να μπορούμε να εκτιμήσουμε τη νύχτα και έτσι μπορείτε να εκτιμήσετε την αγάπη.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δείχνει πόσο σημαντική είναι η ειδική μας ομάδα προς την η ζωή μας καθημερινά.
 • Φαίνεσαι υπέροχη σήμερα. Πώς ξέρω; Επειδή βλέπετε υπέροχα κάθε μέρα. - Αυτό Σημείωση έργα που βασίζονται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι θέλουν να νιώθουν αγαπημένοι και εκτιμημένοι για το ποιες είναι, όχι αυτό που οι άλλοι τους βλέπουν.
 • Τι είναι η αγάπη? Όσοι δεν τους αρέσει, το αποκτούν ευθύνη. Εκείνοι που παίζουν με αυτό το αποκαλούν παιχνίδι. Όσοι δεν το έχουν, το ονομάζουν όνειρο. Εκείνοι που την κατανοούν ονομάζουν το πεπρωμένο. Και εγώ, σας λέω.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί απλώς και μόνο διότι μιλάει την αλήθεια για το πώς βλέπει κανείς την αγάπη σήμερα και πόσο ιδιαίτερη είναι αυτή που την βρήκε.
 • Τι είναι η αγάπη? Είναι αυτό που κάνει το κινητό σας τηλέφωνο να κουδουνίζει κάθε φορά που στέλνω μηνύματα κειμένου. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή υπογραμμίζει τους καθημερινούς εραστές που μένουν συνδεδεμένοι και δείχνουν ότι σκέφτονται ο ένας τον άλλον με κάθε στιγμή και κάθε κείμενο.

ύπνος love

 • Εάν η αγάπη χάθηκε κλείνοντας τα μάτια μας, τότε δεν θα αναβοσβήσω γιατί δεν θα ήθελα να ζήσω ένα δευτερόλεπτο χωρίς να σε αγαπώ.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί με βάση το πόσο δεσμευμένο κάνει τους πραγματικούς εραστές να δούμε.
 • Νόμιζα ότι τα όνειρα δεν έγιναν ποτέ αληθινά, αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα όταν σε γνώρισα. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή αγγίζει την κλασική αντίληψη ότι ο καθένας έχει κάποιον, απλά πρέπει να τον βρούμε.
 • Μερικοί άνθρωποι δεν γνώριζαν ποτέ τον θησαυρό που κρατούσαν όταν σας κρατούσαν στη συνέχεια να σας αφήσουν να φύγετε, - Αυτό Σημείωση έργα που βασίζονται στο γεγονός ότι πάρα πολλοί άνθρωποι είχαν τις καρδιές τους σπασμένοι από ψεύτικους εραστές και βρίσκοντας το σωστό μπορεί να κάνει ότι όλα αξίζει τον κόπο.

αγάπη u

 • Μια κυρία είναι μια γυναίκα που κάνει έναν άνθρωπο να συμπεριφέρεται σαν τζέντλεμαν. Είσαι μια τέτοια κυρία για μένα. - Αυτό Σημείωση έργα βασίζονται απλώς στο γεγονός ότι είναι αλήθεια και δείχνει πόσο βαθιά συνδεδεμένη αληθινή αγάπη μπορεί να είναι.
 • Να ξεχάσετε ότι είναι δύσκολο να κάνετε και να με ξεχάσετε εξαρτάται από εσάς.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η αγάπη είναι ένας δρόμος δύο δρόμων και χρειάζεται και οι δύο πλευρές να την κάνουν τελευταία.
 • Όταν έρχονται δύσκολες στιγμές θυμάμαι ότι είμαι πάντα εδώ για σένα. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή επιβεβαιώνει όλα τα σημαντικά έννοια ότι η αληθινή αγάπη δεν αποτυγχάνει ποτέ και είναι πάντα εκεί.
 • Η ζωή βιάζεται και τα πράγματα γίνονται απασχολημένα, αλλά ποτέ δεν ξεχνάτε ότι σε αγαπώ!- Αυτό Σημείωση έργα βασίζονται απλώς στο γεγονός ότι είναι τόσο αληθινό για τον κόσμο σήμερα.

ταινίες

 • Οι λέξεις αρχίζουν με ABC. Οι αριθμοί αρχίζουν με 123. Η μουσική ξεκινάει με το κάνει, μι. Και η φιλία αρχίζει μαζί σας και εγώ! - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δείχνει πώς η αληθινή αγάπη πρέπει να είναι όλα σχετικά με δύο άτομα που μένουν μαζί.
 • Τα τέλεια ζεύγη είναι πράγματι σπάνια, αλλά βρήκα δικος μου μέσα σου. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δηλώνει απλά την ειλικρινή αλήθεια ότι η αληθινή αγάπη γίνεται για να διαρκέσει για πάντα.
 • Όταν ονειρεύομαι, ονειρεύομαι για σας ... ίσως μια μέρα, τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα. - Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή μιλάει για τη λαχτάρα που νιώθουμε όταν ξέρουμε ποιος αγαπάμε και δεν μπορούμε να είμαστε μαζί τους.

bw lovers

 • Δεν υπάρχει μεγάλη απόσταση που η αγάπη μου δεν μπορεί να σας βρει. - Αυτό Σημείωση δουλεύει εξαιτίας της ειλικρινούς δέσμευσης που δείχνει να αγαπάει, ακόμα και όταν είσαι χώρος.
 • Εάν, από καιρό, θα μπορούσα να διαλέξω μια στιγμή και να το κρατήσω λαμπρό, πάντα καινούργιο, όλες τις μέρες που έχω ζήσει, θα έλεγα τη στιγμή που σε γνώρισα. - Αυτό Σημείωση λειτουργεί απλώς και μόνο επειδή δείχνει πως μια στιγμή στο χρόνο μπορεί να αλλάξει μια ζωή για πάντα.
 • Ο χρόνος θα παραμείνει σταθερός κάθε φορά που βρίσκεστε στην αγκαλιά μου.- Αυτή η σημείωση λειτουργεί επειδή δείχνει πόσο σημαντικό είναι να θησαυρός το μικρό κάθε μέρα στιγμές που έρχονται σε μας.

Leave A Comment

− 2 = 5