40 προσωπικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον φίλο σας

προσωπικός questions

Μερικές φορές, είναι δύσκολο να βρούμε νέες ερωτήσεις για να ρωτήσετε το σημαντικό σας άλλο. Δεν είναι ότι δεν θέλετε να ξέρετε τα πάντα γι 'αυτόν, είναι ότι δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτα που δεν ξέρετε. Μάθετε μερικές αλήθειες στο σπίτι για τον σύντροφό σας και για τον εαυτό σας με τον εύχρηστο κατάλογο προσωπικών ερωτημάτων για να ρωτήσετε τον φίλο σας.

Contents

1. Πότε ήταν η πρώτη φορά που είπατε "σε αγαπώ"?

Είναι ενδιαφέρον αν δεν ξέρετε τίποτα άλλο όταν ο συνεργάτης σας είπε πρώτα αυτά τα τρία μαγικά λόγια και ποιος τους είπε. Μπορεί να βρεθείτε έκπληκτος.

2. Πότε ήταν η πρώτη φορά που αισθανθήκατε στην αγάπη?

εραστές-5

Αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό ερώτημα που το πρώτο, όπως όταν λέμε ότι είμαστε ερωτευμένος, μπορεί να είναι ένα ολόκληρο ξεχωριστό πράγμα που το αισθάνεται πραγματικά. Και θα εκπλαγείτε από το τι περίεργες καταστάσεις μπορεί να παρακινήσει κάποιον να πει αυτές τις λέξεις.

3. Περιγράψτε την πίστη σας (ή την έλλειψή της).

Ακούγοντας κάποιον να μιλάει για τη θρησκεία τους ή την έλλειψή τους, μπορεί να είναι ένα πραγματικά διαφωτιστικό πράγμα για μια σχέση - τελικά, ο καθένας έχει τη δική του προσωπική άποψη για τη θρησκεία και την πίστη και η τοποθέτησή του σε λέξεις μπορεί να σας βοηθήσει να το ξεκαθαρίσετε και για τους δυο σας.

4. Θέλετε να μεγαλώσετε τα παιδιά στην πίστη σας?

Αυτή είναι μια σημαντική ερώτηση για να βγείτε εκεί, γιατί αν σκοπεύετε να αποκτήσετε παιδιά, διαπιστώνοντας εάν θα αυξηθούν στη θρησκεία σας ή θα τους επιτραπεί να κάνουν το μυαλό τους, είναι ζωτικής σημασίας.

5. Θα μπορούσατε ποτέ να συγχωρήσετε την εξαπάτηση?

  καταδολίευση

Όχι, δεν ψάχνετε απλά εδώ μια κάρτα ελεύθερης φυλακής - αμφισβητώντας τον για την αντίδρασή του στην εξαπάτηση μπορεί να είναι ένας ενδιαφέροντος τρόπος για να ανακαλύψετε τη γνώμη του σχετικά με την απιστία γενικά.

6. Πώς αισθάνεστε για τους πονηρούς σας?

Δεν προσπαθείτε μόνο να ξεκινήσετε έναν αγώνα εδώ, καθώς ο τρόπος που οι άνδρες μιλάνε για την εξάσκησή τους - αν είναι θυμωμένος και πικρός ή απλώς όμορφες αναμνήσεις - μπορεί να σας διαφωτίσει για τη στάση του απέναντι στις σχέσεις γενικά.

7. Τι βιβλίο άλλαξε τη ζωή σας και πώς?

Η λογοτεχνία μπορεί να επηρεάσει βαθιά τους αναγνώστες της - να μάθει ποιος χαρακτήρας, ιστορία ή συγγραφέας άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε τη ζωή.

βιβλία

8. Τι σκέφτεστε για στάσεις μιας νύχτας?

Η στάση του απέναντι στο περιστασιακό σεξ είναι ένας καλός τρόπος να μετρήσουμε τη στάση του απέναντι στη σεξουαλικότητα εν γένει - μπορεί να είναι πιο ελεύθερη και εύκολη ή απλώς να ενδιαφέρεται περισσότερο για μονογαμία.

9. Ποια ερώτηση δεν θα απαντούσατε ποτέ?

Προφανώς, δεν χρειάζεται να τον πιέσετε για την απάντηση μετά, αλλά γνωρίζοντας τις περιοχές στις οποίες δεν είναι άνετα να μιλάει είναι χρήσιμη.

10. Πού βλέπεις τον εαυτό σου σε πέντε / δέκα χρόνια?

μελλοντικός

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να επιλύσετε αν οι στόχοι της ζωής σας είναι σε παρόμοια τροχιά - θέλει παιδιά και μια σταδιοδρομία, ή να είναι μακριά από το ταξίδι στον κόσμο.

11. Ποια είναι η μεγαλύτερη ανασφάλεια σας?

Όσο σίγουρος μπορεί να φανεί, η ανακάλυψη των ανασφαλών του μπορεί να σας ενημερώσει για το τι πρέπει να εργαστείτε για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεται ωραία για τον εαυτό του.

12. Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής σας μέχρι στιγμής?

καλύτερος moments

Ανακαλύπτοντας τι αγαπάει ως την καλύτερη στιγμή της ζωής τους μέχρι σήμερα μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δεσμευτούν και ένας τρόπος για να βοηθήσετε στην οικοδόμηση σχεδίων για το μέλλον.

13. Ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία κατοικίδιων ζώων σας?

φοβία

Ο καθένας έχει κάτι που απλά φοβούνται θανάσιμα από το μυαλό του - ανακαλύψτε το και δουλέψτε πώς μπορείτε να διαλέξετε μια ΠΟΛΥ τρομακτική ταινία την επόμενη φορά.

14. Θεωρείτε τον εαυτό σας καλό με χρήματα?

Βασικά, νομίζει ότι έχει καλή χρηματική αίσθηση; Αν το κάνει, φανταστικό, αν δεν το κάνει, καλό για αυτόν για τους ειλικρινείς, και τουλάχιστον μπορείτε να προγραμματίσετε για το μέλλον.

15. Θεωρείτε τους φίλους ή την οικογένειά σας πιο σημαντικό?

οικογένεια3

Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον, καθώς η διαπίστωση ακριβώς όπου οι φίλοι του και οι συγγενείς του έρχονται στον κατάλογο προτεραιοτήτων του, μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το πού στέκεστε χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω και να τον ρωτήσετε. Παρόλο που μπορείτε να το κάνετε αυτό αν αισθάνεστε γενναίοι.

16. Τι σας προκαλεί περισσότερο ντροπή?

ντροπιασμένος of

Είναι κάποιο άτακτο πράγμα που έκανε ως παιδί ή είναι κάποιος ηθικός κώδικας που έσπασε ως ενήλικας; Εκτελέστε το πράγμα που φοβάται πολύ για να πει σχεδόν οτιδήποτε άλλο.

17. Θα κινηθείτε για μια δουλειά με όνειρα?

πιλότος

Οι πιθανότητες μιας εκπληκτικής προσφοράς εργασίας που έρχεται κάπου που δεν ζει ήδη δεν είναι μικροσκοπική, οπότε η επεξεργασία του τι θα έκανε σε αυτό το σενάριο είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να εξετάσει.

18. Τι σκέφτεστε για τις ανοικτές σχέσεις / polyamory?

Ναι, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η τελική φαντασία ενός άντρα είναι μέχρι σήμερα μια δέσμη γυναικών, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα ότι δεν θα το θεωρούσε ποτέ. Αυτή είναι μια διασκεδαστική ερώτηση, ότι μπορεί να βρείτε πόρτες ...

19. Τι πιστεύετε ότι είναι η τέλεια ισορροπία εργασίας / προσωπικής ζωής?

Ζυγός

Καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι θα βάζουν το ένα πάνω στο άλλο, μερικές φορές χωρίς καν να το συνειδητοποιούν, να ανακαλύπτουν πού ο άνθρωπος σας βάζει την προσωπική του ζωή σε σχέση με την καριέρα του είναι ενδιαφέρουσα.

20. Ποιο είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα για το μέλλον σας?

Αιτιολογικό to Get Married

Είναι παντρεμένος, έχοντας παιδιά, προωθώντας την καριέρα του; Αυτός είναι ένας άλλος καλός τρόπος να καθορίσετε τις προτεραιότητές του και πώς ταιριάζουν με τη δική σας.

21. Ποια είναι η στάση σας σχετικά με το ψέμα?

Ενώ υπάρχει μερικές φορές χώρος για ένα μικρό λευκό ψέμα, ανακαλύπτοντας πόσο μακριά θεωρεί ότι ψέματα είναι ένα ασυγχώρητο πράγμα θα σας επιτρέψει μια πολύτιμη ματιά στον ψυχισμό του.

22. Σκεφτείτε ποτέ να λάβετε κοινό τραπεζικό λογαριασμό?

άρθρωση bank account

Ένας καλός τρόπος για να ελέγξετε πόσο σας εμπιστεύεται τόσο με τα χρήματά σας, όσο και αν θέλει να έχει τον έλεγχο των μετρητών του και όχι άλλου άλλου.

23. Εάν επιθυμείτε, τι θα κάνατε με αυτό?

επιθυμία

Απομακρύνοντας τις παραδοσιακές επιθυμίες τριών ευχών θα τον κάνει να πάρει τις προτεραιότητές του κατ 'ευθείαν - ποιο είναι το πράγμα που πραγματικά θα ήθελε?

24. Πόσο σημαντικό είναι το σεξ σε μια σχέση για σένα?

πάθος lovers

Παρόλο που πιθανότατα θα έχετε μια ιδέα γι 'αυτό ήδη, αξίζει να προσδιορίσετε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα πράγματα στον συνεργάτη σας.

25. Πόσα παιδιά θέλεις?

οικογένεια

Ανάλογα με το στάδιο της σχέσης σας, αυτό είναι είτε μια διασκεδαστική ερώτηση είτε μια πραγματική εκτίμηση που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

26. Τι είδους εκπαίδευση θέλετε να έχουν τα παιδιά σας?

Είναι απελπισμένος για τυχόν πιθανά βατράχια που πηγαίνουν στο πανεπιστήμιο ή θέλει να τα αφήσει σε αυτούς?

27. Ποια είναι η ιδανική ιδέα σας για ρομαντισμό?

δείπνο2

Είτε πρόκειται περισσότερο για να κάθεται μέσα με φοβερό ταινίες ή να σας πάρει έξω για ατελείωτες δείπνα από το φως των κεριών, τι συνιστά ρομαντισμό γι 'αυτόν?

28. Τι θα θέλατε να αλλάξετε για τον εαυτό σας;?

Όλα έχουν ένα πράγμα που δεν είναι ευχαριστημένα με ένα πράγμα, προσωπικό ή φυσικό, θα έβγαινε για ένα καλύτερο μοντέλο?

29. Ποιο είναι το μόνο πράγμα που δεν θα θέλατε να γνωρίζει η οικογένειά σας?

βαθύς secret

Θα μπορούσε να είναι ένα μικρό, ιδιωτικό πράγμα, ή θα μπορούσε να είναι κάτι που σας ανέφερε. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη σας αυτό και δεν το χτυπήσετε μπροστά από τους νόμους?

30. Τι πιστεύετε ότι είναι η τέλεια ηλικία για το γάμο?

γάμος

Ανακαλύψτε πότε σκέφτεται ότι θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε το διάδρομο, αλλά προσπαθήστε να μην τον πιέσετε για μια επικείμενη χρονική περίοδο.

31. Περιγράψτε την τέλεια φίλη σας (χωρίς να μιλάτε για τη φυσική πλευρά).

γυναίκα

Τον πάρτε για να διευκρινίσει πώς θα ήθελε την τέλεια κυρία του για να τον θεραπεύσει - προσπαθήστε να μην κατεβείτε στον εαυτό σας, και να θυμάστε ότι είστε μαζί για έναν λόγο!

32. Ποια συνήθεια θα θέλατε να σπάσετε?

Μήπως καπνίζει, δαγκώνει τα νύχια του, ή απλώς αφήνει τα σκουπίδια έξω; Ό, τι κι αν είναι, μπορείτε να εργαστείτε μαζί για να τον κάνετε πιο ευτυχισμένοι μέσα στον εαυτό του.

33. Τι πιστεύετε για την άμβλωση?

άμβλωση

Αυτό είναι ένα σημαντικό θέμα για όλα τα ζευγάρια να συζητήσουν εάν δεν σκοπεύουν να έχουν παιδιά, παρόλο που ίσως φαίνεται αδέξια στην αρχή.

34. Η δουλειά σας κάνει ευτυχισμένη?

ευτυχισμένος

Μερικές φορές χρειαζόμαστε μια ώθηση για να πούμε τα πράγματα που είμαστε νευρικοί για να λέμε - να δούμε αν είναι ή όχι πραγματικά ευτυχισμένη είναι η καριέρα του μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να τον ωθήσει να βρει δουλειά που να τον κάνει ευτυχισμένο.

35. Αν μπορούσατε να αλλάξετε ολόκληρο τον κόσμο με έναν τρόπο, τι θα ήταν?

επιθυμίαΜάθετε τι τον ενοχλεί για τον κόσμο και πώς θα έκανε μια σημαντική αλλαγή - είτε πρόκειται για παγκόσμια ειρήνη είτε για θεραπεία για καρκίνο.

36. Εάν θα μπορούσατε να αλλάξετε ένα πράγμα για το παρελθόν σας, τι θα ήταν?

χρόνος

Ίσως να ήταν ένα ενοχλητικό πράγμα που έκανε στο γυμνάσιο ή ίσως να ήταν κάτι που έκανε για να βλάψει κάποιον άλλο - αλλά τι θα άλλαζε εάν είχε μια μηχανή χρόνου?

37. Πόσο σημαντική είναι η φυσική ελκυστικότητα μιας σχέσης?

σώμα language

Εάν εσείς σχεδιάζετε να γεράσετε μαζί, είναι σημαντικό να μάθετε πώς θα αντιμετωπίσει το γεγονός ότι και οι δύο θα αλλάξετε όταν γερνάτε.

38. Ποια εμπειρία σας έχει ορίσει ως άτομο?

Ο καθένας έχει μία, ζωτική στιγμή στη ζωή του που αισθάνεται ότι έχει επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο είναι ως άτομο - τι χτυπήθηκε?

39. Έχετε κραυγές?

αφήνω things go

Είναι ο τύπος που θα μιλήσει πάνω από κάποιες αντιληπτές ελαφρές για μέρες, ή είναι ευτυχής απλά να σηκωθούν και να αφήσουν τα πάντα να πάνε?

40. Τι πιστεύεις ότι είσαι μαζί για πάντα?

καλλιεργώ together

Είναι περισσότερο από έναν κυνικό ή μια παλιά ρομαντική στην καρδιά; Μάθετε πού βρίσκεται ο άνθρωπος σας σε όλο το ζήτημα της ρομαντικής ζωής.

Leave A Comment

30 − 25 =