30 Ευτυχισμένο Μήνα Επέτειος Μηνύματα

Ενας Month Love 1

1 - Υπάρχουν περίπου 43.800 λεπτά σε ένα μήνα και κάθε ένας από αυτούς έχει βγει από αυτόν τον κόσμο γιατί έχετε περάσει στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιμένω τα επόμενα 43.800 λεπτά. Σ'αγαπώ! Χ

2 - Ο Θεός ήξερε τι έκανε όταν σας έφερε στη ζωή μου και τον ευχαριστώ κάθε μέρα που σας έχω να αγαπήσετε και να ακουμπήσετε. Ο τελευταίος μήνας έχει περάσει από την αναλαμπή ενός ματιού, και δεν μπορώ να περιμένω να δούμε τι μας φέρνει τους προσεχείς μήνες. Με όλη την καρδιά μου, σε αγαπώ, και την ευτυχισμένη επέτειο στο αγαπημένο φίλε / φίλη μου.

3 - Πολλοί άνθρωποι ίσως δεν είπαν ότι χάσαμε για μια εβδομάδα, πόσο μάλλον ένα μήνα, αλλά μου αρέσει να τους αποδεικνύουμε ότι είναι λάθος. Ελάτε βροχή ή λάμψη, θα είμαι δικός σας αν υποσχεθείτε ότι είναι δικό μου; Ευτυχισμένο ένα μήνα, αγάπη μου. Εδώ είναι πολλά άλλα!

4 - Καλημέρα, αγάπη μου. Μπορείτε να πιστέψετε ότι είμαστε μαζί για ένα μήνα τώρα; Δεν είναι πουθενά όσο θα ήθελα να περάσω μαζί σας, αλλά ένα βήμα πιο κοντά για πάντα. Ευχαριστώ που ήσασταν δικό μου.

5 - Κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να μαντέψει ότι είμαστε μαζί για μόλις τέσσερις εβδομάδες. Η εγγύτητα που έχουμε είναι περισσότερο από κάποια εμπειρία ζευγαριών από δεκαετίες μαζί. Είμαι τόσο ευγνώμων για να σας ανάψει η ζωή, ευτυχισμένος πρώτος μήνας επετείου, αγαπημένη μου.

6 - Όλοι πιστεύουν ότι κάνουμε ένα τόσο χαριτωμένο ζευγάρι, και πρέπει να ομολογήσω. Συμφωνώ! Είμαστε το χαριτωμένο ζευγάρι. Ένα μήνα μέσα, ακόμα πιο χαριτωμένο. Ας είμαστε χαριτωμένοι για πάντα x

7 - Ευτυχισμένη επέτειος στο αγαπημένο φίλε / φίλη μου. Εάν νομίζετε ότι ο τελευταίος μήνας ήταν διασκεδαστικός και γεμάτος αγάπη, περιμένετε μέχρι να δείτε τι θα μας προσφέρουν οι επόμενοι μήνες και τα επόμενα χρόνια. Σε αγαπώ!

8 - Αισθάνομαι ότι σε γνωρίζω για πάντα, αλλά ήταν μόνο ένας μήνας. Ποιος θα μπορούσε να γνωρίζει ότι θα είχα πέσει για κάποιον που ήταν ακριβώς τέλειος για μένα; Σας ευχαριστώ για το χρόνο που έχετε ήδη επενδύσει σε εμάς και δεν μπορώ να περιμένω να δω τι κρατά το μέλλον μας.

9 - Με βλέπετε μέσα από τις πιο σκοτεινές μέρες και τις πιο ζοφερές νύχτες, φέρνοντας τη διασκέδαση και το γέλιο στη ζωή μου όπως κανείς πριν έχετε ποτέ. Ευτυχισμένη επέτειος, αγαπημένη μου, ευχαριστώ που ήσασταν ο δικός μου.

10 - Ξέρετε πόσες ώρες υπάρχουν σε κάθε μήνα; 730 ώρες. Χονδρικά. Ξέρετε πόσες από αυτές τις ώρες ξοδεύαμε μαζί από εκείνο το 730; Δεν ξέρω ούτε, αλλά ξέρω ότι, από τις 730 ώρες, θα ήθελα να είχα ξοδέψει όλους τους μαζί σου. Ευτυχισμένη επέτειος ενός μηνός, μωρό, σε αγαπώ πραγματικά!

Ενας Month Love 2

11 - Ποτέ δεν θα είχα υποθέσει ότι μια αγάπη όπως η δική μας θα μπορούσε να ανθίσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αλλά έχει και αισθάνεται σαν να ήμουν ευλογημένος να ερωτεύτηκα κάποιον που είναι και ο καλύτερος φίλος μου. Ευτυχισμένο επέτειο ενός μηνός, αγαπημένη μου.

12 - Βλέποντας βροχή και ήλιο, σύννεφο και καθαρό ουρανό, νύχτα και μέρα. Χαρούμενα πρωινά και άθλια νύχτα, μοναχικές ώρες και λεπτά που έχουν περάσει πολύ γρήγορα. Ένα μήνα και είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό που μπορεί να συμβεί μπροστά μας. Κανένα εμπόδιο δεν είναι πολύ μεγάλο, κανένα βουνό πάρα πολύ ψηλό. Θα έχουμε θυελλώδεις θάλασσες και ακίνητες λίμνες, αλλά κάθε μήνα θα περάσουμε. Ο αγαπημένος φίλος / φίλη μου, σε αγαπώ πολύ.

13 - Χτύπησα το τζάκποτ την ημέρα που σας γνώρισα, και αισθάνεται σαν να σας γνωρίζω για πάντα, έστω και αν περάσει μόνο ένας μήνας. Σας ευχαριστώ που είμαι ο καλύτερος φίλος μου, ο εραστής μου και ο καλύτερος φίλος / φίλη που μπορεί να ζητήσει ένα κορίτσι / αγόρι. Ευτυχισμένη επέτειος! xo

14 - Λένε ότι η αγάπη έρχεται όταν το περιμένεις λιγότερο και όταν σταματάς να την ψάχνεις. Αυτό συνέβαινε πολύ όταν ήρθατε, αλλά τώρα εδώ είμαστε, ένα μήνα αργότερα, όλο και όλο και καλύτερα με κάθε μέρα που περνάει. Ευχαριστώ που είχατε την καλύτερη και πιο απροσδόκητη έκπληξη. Ευτυχισμένο ένα μήνα, baby xo

15 - Όταν πρόκειται για εξαιρετικές αποφάσεις, ήσαστε σίγουρα ένας από τους καλύτερους. Ποιος θα ήξερε ότι θα γίνει το άτομο που φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου όταν δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο. Ευχαριστώ που βρίσκεστε εκεί για μένα και για να με αγαπάτε με τον τρόπο που κάνετε. Ένα μήνα κάτω, πολλά άλλα να έρθουν ... Δεν μπορώ να περιμένω γι 'αυτά!

16 - Έχουν περάσει μόνο τέσσερις εβδομάδες από τότε που συμφωνήσαμε να ανήκουμε ο ένας στον άλλο και μπορώ πραγματικά να πω ότι ήταν ένας από τους καλύτερους μήνες της ζωής μου. Διασκέδαση, γέλιο και μερικά εμπόδια για να πολεμήσεις στην πορεία ... Ξέρω ότι η ζωή δεν θα είναι πάντα τόσο εύκολη, αλλά ξέρω ότι θα πάρω πάντα την πλάτη σου αν έχεις δική μου; Σε αγαπώ, αγάπη μου. Ευτυχισμένη επέτειος!

17 - Το πρώτο κεφάλαιο - ο πρώτος μήνας - έχει κλείσει και η ιστορία αγάπης μας έχει μια ολόκληρη δέσμη ολοκαίνουργιων και συναρπαστικών κεφαλαίων για να εξερευνήσετε. Δεν μπορώ να περιμένω γι 'αυτούς, και αν οι προσεχείς μήνες είναι οπουδήποτε πλησιάσει όπως γεμίσει με αγάπη όπως τον τελευταίο μήνα έχει, ξέρω ότι θα είμαστε πολύ, πολύ χαρούμενος. Σε αυτό που αγαπώ: Ευτυχισμένη επέτειος! xo

18 - Σε μερικούς τρόπους, ένας μήνας είναι σχεδόν καθόλου καθόλου. Με άλλους τρόπους, ένας μήνας μπορεί να αισθανθεί σαν μια ζωή. Με σας, και αυτόν τον περασμένο μήνα, αισθάνθηκε σαν σχεδόν καθόλου χρόνο και μια ζωή, όλα έλασης σε ένα. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κανέναν σαν εσένα και είμαι τυχερός που σας έχω ως συνεργάτη μου. Ευχαριστώ που με αγαπάτε, σας υπόσχομαι να συνεχίζετε να σας αγαπάτε πιστά. Ευτυχισμένη επέτειος ενός μηνός.

19 - Μια φορά κι έναν καιρό μια κοπέλα ονειρεύτηκε ένα αγόρι να εισέλθει στη ζωή της, να φιλήσει τα δάκρυα και να κάνει τα πάντα και πάλι καλύτερα. Το κάνατε αυτό για μένα, την αγάπη μου, φιλώντας τα δάκρυα και κάνοντας τα πάντα καλύτερα. Μέσα σε ένα μήνα, με έκανε να πέσω για σένα, και με κάθε μήνα που περνά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα πέσω για σένα όλο και περισσότερο. Με όλη μου την καρδιά, είμαι δική σου και σε αγαπώ.

20 - Πολλά μπορούν να συμβούν σε ένα μήνα. Οι σπόροι μπορούν να αναπτυχθούν, να αναπτυχθούν σε ισχυρά δενδρύλλια που ελπίζουμε ότι θα περάσουν μία μέρα όμορφα λουλούδια. Ένα μήνα αργότερα, η σχέση μας είναι μόνο ένα μικροσκοπικό δενδρύλλιο, αλλά αυτό που έχει δείξει την υπόσχεση να μεγαλώσει στα πιο όμορφα λουλούδια. Ευτυχισμένη επέτειος, στον όμορφο συνεργάτη μου. Δεν μπορώ να περιμένω να δω πόσο όμορφα τα λουλούδια μας μεγαλώνουν.

Ενας Month Love 3

21 - Πιστεύεις από αγάπη με την πρώτη ματιά; Δέχομαι. Είναι το πώς ένιωσα όταν συναντήθηκα για πρώτη φορά. Τώρα, ένα μήνα μετά, η αγάπη μου για σένα είναι τόσο βέβαιο όσο μπορεί να είναι. Είμαστε έτοιμοι να είμαστε. Ευτυχισμένη επέτειος ενός μηνός για τον όμορφο συνεργάτη μου στην αγάπη και το έγκλημα.

22 - Μετά από λίγο αποτυχημένο στην αγάπη, είναι κατανοητό να χάσει την πίστη στην ιδέα του. Νόμιζα ότι είχα χάσει την πίστη μου στην αγάπη, ίσως μάλιστα μπερδευόταν από την ίδια την ιδέα, αλλά μέσα σε ένα μήνα - 30 ημέρες - καταφέρατε να γυρίσετε όλα γύρω. Είμαι τόσο ευλογημένος που εσείς έχετε ως φίλος / φίλη μου, και είμαι πολύ υπερήφανος που το λέω ακριβώς αυτό. Σας ευχαριστώ που ήσασταν δικός μου, ευτυχής επέτειος!

23 - Ήθελα να σκεφτώ έναν όμορφο και βαθύ τρόπο να σας πω ότι σας αγαπώ σήμερα. για την επέτειο ενός μηνός. Ένας τρόπος που μπορώ να σας δείξω, χρησιμοποιώντας λέξεις, ακριβώς πόσο εννοείτε για μένα. Συνειδητοποίησα κάτι, όμως. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος που θέλω να το πω. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ τρόπος.

Σε αγαπώ, αγαπημένη μου, με όλη μου την καρδιά. Σας υπόσχομαι να σας δώσω ό, τι έχω, για κάθε μήνα που είμαστε μαζί. Για τον τελευταίο μήνα που έχουμε μοιραστεί, σας ευχαριστώ. Ήταν όμορφη και διασκεδαστική και περισσότερο από ό, τι θα μπορούσα ποτέ να ονειρευόμουν. Ευτυχισμένη επέτειος ενός μηνός. Σε αγαπώ.

24 - Ένας μήνας μπορεί να μην φαίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε μερικούς ανθρώπους, αλλά για εμάς, ένας μήνας ήταν αρκετός για να μας πει ακριβώς πόσο εννοούμε ο ένας στον άλλο. Σ 'αγαπώ, αγαπημένη μου, και είμαι τόσο ευγνώμων που μοιραστήκαμε τις τελευταίες αφρώδεις τέσσερις εβδομάδες μαζί. Ευτυχισμένη επέτειος!

25 - Γνωρίζατε ότι ο Benji Madden και ο Cameron Diaz παντρεύτηκαν μέσα σε ένα μήνα που ξεκίνησαν να χρονολογούνται; Δεν λέω ότι πρέπει να παντρευτούμε, φυσικά, αλλά λέω ότι ξέρετε ακριβώς πότε συναντήσατε το σωστό για εσάς. Και πιστεύω πραγματικά ότι έχω συναντήσει το σωστό για μένα. Είσαι εσύ. Είστε ο Benji στο Cameron μου και ελπίζω να έχουμε μαζί τόσους πολύ ωραίους μήνες.

26 - Ευτυχισμένη επέτειος, αγαπημένη μου. Για τον μήνα που είμαστε μαζί, μάθατε πολλά για τον εαυτό μου. Έχουμε μεγαλώσει, μαζί και μεμονωμένα, και υπάρχει μεγάλη ανάπτυξη για να έρθει, αλλά έχετε κάνει τέτοιο αντίκτυπο στη ζωή μου ήδη. Δεν μπορώ να φανταστώ να ξυπνήσω σε μια μέρα όπου δεν είστε πια δικό μου. Σ'αγαπώ. Δεν μπορώ να περιμένω όλους τους μήνες και, ελπίζω, χρόνια που πρέπει να απολαύσουμε μπροστά μας.

27 - Κάποιοι μπορεί να πουν ότι ένας μήνας δεν είναι αρκετά μακρύς για να μάθεις αν συναντήσατε ή όχι τον σύντροφο ψυχής σας, αλλά πιστεύω πραγματικά ότι έχω συναντήσει τον σύντροφο ψυχής μου. Είστε αδελφή ψυχή μου. Είστε όλα όσα έχω ψάξει, προσφέροντας ό, τι θα ήθελα να θέσω σε μια σχέση. Εδώ είναι για πολλούς μήνες και χρόνια για εμάς.

28 - Ευτυχισμένη επέτειος, ο αγαπημένος μου εραστής. Έχει γεμίσει με διασκέδαση, γέλιο και σίγουρα πολλή αγάπη. Ελπίζω ότι είμαι αρκετά τυχερός για να μπορώ να πω ευτυχισμένη επέτειο για εσάς για πολλούς ακόμα μήνες και πολλά ακόμα χρόνια. Είσαι η αγάπη της ζωής μου.

29 - Μερικές φορές, πρέπει να τσιμπώ τον εαυτό μου; Γιατί; Επειδή δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι αρκετά τυχερός για να σας έχω ως σημαντικό άλλο μου. Σας ευχαριστώ που είχατε δική μου και ευτυχισμένο επέτειο ενός μηνός. σε λατρεύω!

30 - Βήμα προς βήμα, μήνα από μήνα, θα ξεπεράσουμε κάθε μάχη που ρίχνεται στο δρόμο μας. Έχουμε μόλις συναντήσει τίποτα, από την άποψη της αγάπης μας για τον άλλον, και υπάρχουν τόσα πράγματα που έρχονται που απλά δεν μπορώ να περιμένω. Ευτυχισμένη επέτειος, μωρό.

31 - Ένα μήνα είναι μόνο ένα κλάσμα του χρόνου που ελπίζω να περάσω μαζί σου. Στην πραγματικότητα, σε σύγκριση με το για πάντα, ένας μήνας δεν είναι καθόλου χρόνος. Ήταν μια έκρηξη, σας ευχαριστώ για μια τόσο μεγάλη, διασκεδαστική βόλτα. Εδώ είναι πολλά άλλα! Σε αγαπώ!

Leave A Comment

1 + 6 =