30 καλύτερες λέξεις συμπλήρωσης για να πω

Όχι κάθε φιλοφρόνηση πρέπει να είναι μυθιστόρημα-μήκους για να πάρει το σημείο σας σε όλη. Μερικές φορές, λιγότερα είναι περισσότερα. Και όταν πρόκειται να συγχαρώ έναν άντρα που σας αρέσει ή ακόμα και ο φίλος σας, λιγότερο είναι επίσης πολύ πιο ευπρόσδεκτη.

Όχι μόνο θέλουν να κρατήσουν τα συγχαρητήρια σύντομα και απλά, παιδιά θέλουν επίσης να ακούσουν ότι είναι μοναδικά. Πώς θα το κάνετε αυτό; Με συγχαρώ τους χρησιμοποιώντας λέξεις που σημαίνουν περισσότερο από το τυπικό σας, "δροσερό".

30 καλύτερες λέξεις συμπλήρωσης για να πω

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα συμπεράσματα μιας λέξης για να χρησιμοποιήσετε αυτό σημαίνει τα περισσότερα και θα πάρει το σημείο σας πέρα ​​χωρίς να χρειάζεται να διευκρινίσει τις σκέψεις σας σε ένα μυθιστόρημα.

30 καλύτερες λέξεις συμπλήρωσης για να πω

 1. Εκπληκτική

Όταν λέτε σε κάποιον ότι είναι εκπληκτική, παίρνετε λέγοντάς τους ότι είναι ελκυστικές σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Τους λέτε κυριολεκτικά ότι είστε έκπληκτοι κοιτάζοντάς τους. Είναι πολύ καλύτερο από το τυπικό, "καυτό" ή "όμορφο".

 1. Γοητευτικός

Αυτή είναι μια μεγάλη λέξη που χρησιμοποιείται απλά επειδή κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται σαν ένας πρίγκιπας. Γοητευτικό επίσης διαφεύγει στην προσωπικότητά τους και τους κάνει να αισθάνονται ότι δεν ενδιαφέρεστε μόνο για αυτούς για το βλέμμα τους.

 1. Δελεαστικός

Η δελεαστική είναι μια λέξη που περιγράφει κάποιον που είναι ελκυστικός με έναν δελεαστικό τρόπο. Σας επισύρουν και σας κάνουν να θέλετε να μάθετε περισσότερα.

 1. Συναρπαστικός

Οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν ότι έχετε έναν καλό χρόνο γύρω τους. Μιλώντας έναν τύπο είναι συναρπαστικό, θα τον κάνει να νιώθει σαν να είσαι ενθουσιασμένος μόνο γι 'αυτόν.

 1. Τολμηρός

Αυτή η λέξη είναι μεγάλη για να χρησιμοποιείτε όταν λέτε σε κάποιον τις ιδιότητες που σας αρέσουν. Ο τολμηρός είναι τέλειος για χρήση για κάποιον που λέει τι αισθάνονται και δεν φοβούνται τι σκέφτονται οι άνθρωποι.

30 καλύτερες λέξεις συμπλήρωσης για να πω

 1. Ξαφνικά

Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι από εσάς ξέρουν τι σημαίνει αυτή η λέξη. Είναι συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει πόσο όμορφη κάποιος είναι - τόσο απίστευτα όμορφο που πραγματικά παίρνουν την αναπνοή σας μακριά.

 1. Γοητευτικός

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια κουραστική λέξη, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει πόσο ελκυστικός είναι κάποιος. Αυτό χρησιμοποιείται ιδιαίτερα όταν λέτε σε κάποιον πόσο καλά ντυμένοι είναι.

 1. Ενδιαφέρουσες

Όταν κάποιος ενδιαφέρεται, είναι μυστηριώδης και ενδιαφέρουσα και έχει έναν τρόπο να σας τραβήξει μέσα. Οι άνθρωποι παίρνουν αυτή τη λέξη ως τεράστιο compliment.

 1. Μοναδικός

Κανείς δεν θέλει να είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Λέγοντας κάποιος ότι είναι μοναδικές, τους αφήνετε να γνωρίζουν ότι εκτιμάτε την ύπαρξη ενός μοναδικού.

 1. Γενναιόδωρος

Το γενναιόδωρο είναι μια λέξη που δεν συνηθίζει πολύ όταν συγχαρώ κάποιον. Σίγουρα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να περιγράψετε ένα άτομο, αλλά έχετε πει κάποτε σε κάποιον άλλο ότι είναι απλά τόσο γενναιόδωροι. Τους κάνει να αισθάνονται ανιδιοτελείς και σπουδαίοι για τον εαυτό τους.

 1. Θαυμαστός

Μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε αυτή τη λέξη ως αναφορά σε "υπέροχο" αλλά όχι. Αυτή η λέξη σημαίνει ότι κάποιος είναι τόσο ενδιαφέρουσα που σας κάνει να αναρωτιέστε πώς η ύπαρξή τους μπορεί να είναι.

 1. Ψυχωμένος

Όχι μόνο αυτή η λέξη είναι απλά διασκεδαστική, αλλά όταν χρησιμοποιείται σωστά, λέτε σε κάποιον ότι είναι τόσο δροσερό και μοναδικό και λίγο τρελό. Θα το πάρουν ως φιλοφρόνηση, υπόσχομαι.

 1. Αποπνικτικός

Όταν λέτε σε κάποιον ότι είναι "φριχτά" τους λέτε ότι είναι πραγματικά ελκυστικά, αλλά και παθιασμένα. Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται κυρίως όταν αναφέρεται σε κάποιον στο υπνοδωμάτιο, αλλά μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε και με άλλους τρόπους.

30 καλύτερες λέξεις συμπλήρωσης για να πω

 1. Εκπληκτικός

Η επιτυχία είναι ένα από τα καλύτερα συγχαρητήρια εάν θέλετε πραγματικά να περιγράψετε πόσο μοναδικός είναι ένας ελκυστικός κάποιος. Όταν κάποιος έχει τέτοιες μοναδικές και εξατομικευμένες λειτουργίες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λέξη.

 1. Δημιουργικός

Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι LOVE να ακούσουν ότι είναι δημιουργικοί. Αντί να τους πείτε ότι έρχονται με καλές ιδέες, πείτε τους ότι είναι δημιουργικοί. Αυτό θα σημαίνει πολλά περισσότερα.

 1. Αμεμπτος

Όχι, δεν είναι όλοι λαμπεροί και καθαροί. Το γυαλιστερό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος είναι τόσο καλά τοποθετημένος ώστε να φαίνονται σαν να έχουν "γυαλιστεί". Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κάποιος έχει τελειοποιήσει μια συγκεκριμένη ικανότητα.

 1. Γοητευτικός

Μου αρέσει αυτή η λέξη. Το χρησιμοποιώ όταν περιγράφω τον τρόπο με τον οποίο ο φίλος μου κοιτάζει όταν παίρνει όλα ντυμένος σε ένα σμόκιν. Φαίνεται τόσο καλό που θέλω απλώς να σκίσω τα ρούχα του. Αυτό είναι επίσης πολύ παρόμοιο με το φέρον.

 1. Κομψός

Όταν κάποιος έχει μια ορισμένη στάση και γυαλισμένη στάση και εμφάνιση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λέξη για να τα περιγράψετε. Απλώς σημαίνει ότι αυτοί φέρουν τον εαυτό τους με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο.

30 καλύτερες λέξεις συμπλήρωσης για να πω

 1. Αισθησιακός

Αντί να λέτε σε κάποιον ότι είναι σέξι, πείτε τους ότι είναι αισθητοί. Βασικά σημαίνει ότι απευθύνονται στις αισθήσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι κάτι περισσότερο από σέξι.

 1. Ωραίος

Όταν κάποιος είναι τόσο ευχάριστος που δεν μπορείτε να τον βοηθήσετε παρά να τον αγαπήσετε, πρέπει να του πείτε ότι είναι υπέροχο. Αυτό σημαίνει ότι σας φέρνουν μια τέτοια άμεση χαρά και γαλήνη.

 1. Μεγαλοπρεπής

Έχει κάποιος φαινόταν πάρα πολύ καλό για να είναι αλήθεια; Ότι η ίδια η ύπαρξή τους σας προκαλεί σύγχυση επειδή είναι τόσο ασυνήθιστο που δεν έχουν νόημα; Τότε θα πρέπει να τα συμπληρώσετε με τη λέξη μεγαλοπρεπή. Είναι σαν να ήταν δημιουργικοί με τη μαγεία.

 1. Θαυμάσιος

Αυτή η λέξη δεν συνηθίζει πολύ για να συγχαρώ κάποιον, αλλά πρέπει. Αν γνωρίζετε κάποιον που είναι τόσο περίεργος και απλά σας κάνουν ευτυχισμένους χωρίς λόγο, τότε πείτε τους ότι είναι θαυμάσιοι.

 1. Γοητευτικό

Ξέρετε κάποιον που μπορεί απλά να ανοίξει το στόμα του για να μιλήσει και να έχει ολόκληρο το δωμάτιο να κρέμεται πάνω από κάθε λέξη τους; Ξέρετε κάποιον που μπαίνει σε ένα δωμάτιο και έχει κάθε κεφάλι στραμμένη προς την κατεύθυνση του; Τότε θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτό το άτομο λέγοντάς του ότι είναι μαγευτική.

 1. Προσφυγή

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως συμπλήρωμα, όταν θέλετε να ενημερώσετε κάποιον ότι δεν είστε μόνο προσελκύονται από την εμφάνισή τους, αλλά είστε ελκυσμένοι σε ποιοι είναι αυτοί. Εάν προτιμάτε να περάσετε χρόνο με αυτό το άτομο επειδή γνωρίζετε ότι θα ήταν πιο διασκεδαστικό από οποιαδήποτε εναλλακτική λύση, τότε σας απευθύνονται σε εσάς.

 1. Γλυκύς

Αυτή η λέξη χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα άτομο - συνήθως έναν άνθρωπο - ο οποίος έχει γοητεία, κομψότητα και αίσθηση σε όλα. Έχει εκείνη την ποιότητα τζέντλεμαν που τόσες πολλές γυναίκες αγαπούν.

30 καλύτερες λέξεις συμπλήρωσης για να πω

 1. Δελεαστικός

Εάν φαίνεται ότι ακολουθείτε γύρω από το ίδιο άτομο, κρέμεται από κάθε λέξη και περιμένετε να κάνουν την επόμενη κίνηση τους, τότε θα πρέπει να τους πείτε ότι γοητεύουν.

 1. Τραγουδώντας

Όταν κάποιος είναι ελκυστικός και δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά θέλετε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτά, τότε αυτή η λέξη είναι αυτή που θα χρησιμοποιήσετε.

 1. Μαγευτικός

Ένα μαγικό άτομο που φαίνεται να είναι σε θέση να προσελκύσει την προσοχή σας με ένα μόνο μάτι των ματιών τους είναι κάποιος που είναι μαγευτικός.

 1. Συναρπαστική

Αν έχετε έρθει ποτέ γύρω από έναν τύπο και απλά δεν φαίνεται να κρατάτε το μυαλό σας σκέψης, είναι επειδή είναι τόσο συναρπαστικό που δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε. Αφήστε τους να το γνωρίζουν αυτό και να προσέχουν το χαμόγελο τους να μεγαλώνει!

 1. Διασκεδαστικός

Αυτή η λέξη δεν χρησιμοποιείται αρκετά για να περιγράψει κάποιον που κάνει τα πράγματα διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα. Αν έχετε καλό χρόνο μαζί τους και δεν βαρεθείτε ποτέ, συμπληρώστε τους λέγοντας ότι είναι διασκεδαστικοί.

Τα συγχαρητήρια δεν πρέπει να είναι αυτές οι μακριές, παρασυρθείσες παραγράφους. Μπορείτε να πείτε πολύ περισσότερο με μόνο μία από αυτές τις λέξεις από ό, τι μπορείτε να κάνετε μια ολόκληρη σελίδα προσπαθώντας να την εξηγήσετε.

Leave A Comment

− 4 = 6