23 Χαριτωμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε για τον φίλο σας

Λένε ότι είναι τα μικρά πράγματα που προσθέτουν πάνω από μια ζωή που αποτελούν το ύφασμα της ύπαρξής μας. Έτσι, αν γεμίσουμε τις μικρές στιγμές της ημέρας μας με ευγενικά λόγια και χειρονομίες αγάπης, αυτά τα μικρά πράγματα μπορούν να κάνουν για μια πολύ χαρούμενη και εκπληκτική ζωή. Όταν ψάχνουμε πάντα τρόπους για να φωτίζουμε τη σημαντική μας μέρα, θα ανταλλάξουν και η σχέση σας θα ενισχυθεί. Έτσι, εδώ είναι μερικοί απλοί τρόποι για να φωτίσετε την ημέρα του φίλου σας χωρίς να τον πνιγείτε ή να είστε αναρτημένος. Σκεφτείτε αυτά τα πράγματα ως ανιδιοτελείς πράξεις χωρίς να περιμένετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Θα αισθάνεται ιδιαίτερη όταν κάνετε μικρά πράγματα για να του δείξετε ότι τον εκτιμάτε και τον αγαπάτε.

 

# 1 Φορέστε κάτι που θα ήθελε

καλλιέργεια top

Σίγουρα μπορείτε να φωτίσετε την ημέρα του με ένα χαριτωμένο ζευγάρι boyshorts ή μια κορυφή σοδειάς που τον γοητεύει με το midriff σας. Ίσως να φοράει μόνο ένα χρώμα που είπε ότι φαίνεσαι ωραία ή φορώντας κάτι που τον γνωρίζει να τον οδηγεί. Κάνοντας μια μικρή επιπλέον προσπάθεια να είναι σαγηνευτική μπορεί να τον βοηθήσει να ξεχάσουμε το άγχος του και να επικεντρωθούμε σε σας. Το να είσαι επιπλέον ρομαντικό είναι σίγουρα ένας καλός τρόπος για να τον κάνει να χαμογελάσει.

 

# 2 Πάρτε τον ένα μεταχειρισμένο βιβλίο

μεταχειρισμένος book

Κάθε τύπος είναι σε κάτι και ίσως να θυμάστε κάτι πολύ σκοτεινό που βρίσκεται. Ψάξτε για ένα βιβλίο που ανέφερε ότι θέλει να διαβάσει ή κάτι που μοιάζει με το σωστό μέχρι το σοκάκι του. Όταν βγείτε από το δρόμο σας για να βρει κάποιον εγκεφαλικό φαγητό γι 'αυτόν, θα μάθει ότι τον νοιάζετε. Βιβλία, περιοδικά, άρθρα σε απευθείας σύνδεση, βίντεο και DVD είναι όλες καλές μορφές μέσων μαζικής ενημέρωσης για να μοιραστούν προσεκτικά. Να είστε σοφοί στο να μοιράζεστε έτσι ώστε να μην τον πλημμυρίσετε με άχρηστο χνούδι.

 

# 3 Τον κάνουμε ένα επιδόρπιο

τσεισκέικ

Η παλιά παροιμία εξακολουθεί να ισχύει, ο δρόμος προς την καρδιά ενός ανθρώπου είναι μέσω του στομάχου του. Δεν θα ξεχάσει όταν τον φτιάχνετε εκείνο το cheesecake ή μαϊντανό πίτα μαρέγκα που είναι το αγαπημένο του. Εάν δεν γνωρίζετε το αγαπημένο επιδόρπιο του, μην είστε ύπουλος και ρωτήστε την οικογένεια ή τους φίλους του. Αυτό μπορεί να κερδίσει πάνω από κάθε grouch που πήρε ένα επιταχυνόμενο εισιτήριο ή των οποίων η αγαπημένη αθλητική ομάδα έχασε.

 

# 4 Δώστε του ένα μασάζ

Δεν χρειάζεται να βγείτε έξω και να περάσετε έναν τόνο χρημάτων για να κάνετε κάτι γι 'αυτόν. Είναι μια ωραία χειρονομία να ανάβουν μερικά κεριά, να βάζετε κάποια χαλαρή αλλά όχι ενοχλητική μουσική και να του κάνετε ένα μασάζ με έλαια. Αυτός θα εκτιμήσει πραγματικά αυτό και πραγματικά αν είστε άνθρωπος, θα σπάνια στρέψετε ένα μασάζ. Αυτό μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα άνετο επίπεδο οικειότητας με σας δύο και μπορεί να σας βοηθήσει να του δείξετε ότι νοιάζεται για την ευημερία του. Παιδιά, όπως και τα κορίτσια μας, θέλουμε να φροντίσουμε και να περιποιηθούμε.

# 5 Πλαίσιο Μια εικόνα του χώρου όπου είχατε το πρώτο σας φιλί

πρώτα date

Αυτή είναι μια χαριτωμένη ιδέα που θα του δείξει πόσο σημαίνει για εσάς. Μπορεί να συγχέεται όταν ξετυλίγει μια πλαισιωμένη εικόνα χωρίς ανθρώπους σε αυτό και μπορείτε να δείτε αν αναγνωρίζει την τοποθεσία. Θα βάλει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του, ακόμη και αν δεν κάνει το δρόμο προς το κέντρο του μανδύα σας.

 

# 6 Τον κάνει κομμάτι κοσμήματος

Στις περισσότερες αρχαίες κουλτούρες, κάθε είδος ξύλου και πέτρας έχει νόημα. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κρύσταλλο κατάστημα και να δούμε τη σημασία των διαφορετικών πετρών. Βρείτε ένα που θα έχει προσωπική σημασία για αυτόν και θα το κάνει σε ένα κολιέ. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσει μια νέα δουλειά, το Tiger's Eye μπορεί να σας βοηθήσει με νέες επιχειρηματικές προσπάθειες και εμπιστοσύνη. Εάν προσπαθεί να πάρει αύξηση, πάρτε τον κάποιο νεφρίτη που είναι γνωστό ότι είναι καλό για την προσέλκυση χρημάτων. Είναι μια ωραία χειρονομία που δείχνει ότι τον υποστηρίζετε.

 

# 7 Λάβετε εισιτήρια Play

εισιτήρια

Εάν είναι στην τέχνη, βρείτε ένα έργο που νομίζετε ότι θα ήθελε και να του πάρει εισιτήρια. Ίσως πρόκειται για ένα θίασο τσίρκου ή για ένα άτομο. Οι σκοτεινές εμφανίσεις μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστικές και διασκεδαστικές, ώστε να μην νομίζετε ότι πρέπει να ρίξετε μια δέσμη χρημάτων σε μια ακριβή επίδειξη. Θα απολαύσει ένα οικείο θέατρο και είναι πάντα μια ωραία έκπληξη.

 

# 8 Γράψτε του ένα ποίημα και πλαισιώστε το

Αν αισθάνεστε ρομαντικές ή καλλιτεχνικές, δείτε αν η εσωτερική μουσή σας θα μιλήσει και θα γράψει ένα ποίημα. Εάν παίρνετε το μπλοκ του συγγραφέα, κοιτάξτε μέσα από τα ποιήματα μέχρι να βρείτε αυτό που σας μιλά για τη σχέση σας (με θετικό τρόπο). Πιθανώς θα τον αγγίξει πραγματικά.

 

# 9 Κάντε το πλυντήριο

πλυντήριο

Ανάλογα με το πόσο καλά γνωρίζετε ο ένας τον άλλον, να κάνετε τα ρούχα του άλλου προσώπου ή απλώς ψάχνετε για μικρά πράγματα που μπορείτε να τα βοηθήσετε με γύρω από το σπίτι μπορεί να είναι πραγματικά γλυκό. Ίσως να βγάζετε τα σκουπίδια, να κάνετε τα πιάτα ή να αναδιπλώνετε τα καθαρά ρούχα. Εάν βλέπετε κάτι που πρέπει να επιδιορθωθεί στο σπίτι του, όπως ένα φως που είναι έξω, σηκώστε έναν λαμπτήρα και το αλλάξτε γι 'αυτόν. Προσπαθήστε να μην προσβάλλετε εάν κάνετε πράγματα που εισβάλλουν στον προσωπικό του χώρο και μην αλλάζετε τίποτα στο σπίτι του χωρίς την άδειά του. Βοηθώντας έξω γύρω από το σπίτι εάν είναι τόνισε ή κουρασμένος είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας δείξουμε την προσοχή.

 

# 10 Χρηματιστήριο Ψυγείο του

ψυγείο

Αν υπάρχει ένα πράγμα για τους άντρες είναι ότι δεν τους αρέσει να ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο για ψώνια παντοπωλείων και εύκολα να κατακλύζονται όταν προσπαθούν να διαλέξουν τα πράγματα. Φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, αλλά συχνότερα, οι άντρες προσπαθούν να φάνε υγιείς και να βρουν υγιεινή τροφή που έχει καλή γεύση. Εάν βρείτε εύκολα και υγιεινά πράγματα για τον εαυτό του για να φάει σαν πρωτεϊνικές ράβδους και φρούτα, θα αγαπήσει τη χειρονομία. Εάν ο τύπος σας είναι πραγματικά απασχολημένος, οι πιθανότητες είναι ότι παραλείπει τα γεύματα πολύ, ώστε να προσπαθήσει να κάνει τη ζωή του λίγο πιο εύκολη και να τον πάρει μερικά βιολογικά γιαούρτια και χούμους.

 

# 11 Κλείστε με τη μαμά του

Αν συναντήσατε ήδη την οικογένειά του, δεν υπάρχει τίποτα λάθος να παίρνετε με τον καλύτερο χρόνο. Πιθανότατα θα σκεφτεί ότι είναι πραγματικά χαριτωμένο αν κρεμάτε μαζί τους αν δεν είναι γύρω ακόμα κι αν δεν το πει. Κάτι απλό, όπως η λήψη μαθήματος γιόγκα με τη μαμά του ή η λήψη των νυχιών σας, μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Ακόμη και μια απλή βόλτα στο πάρκο θα ήταν ωραίο.

 

# 12 Βοηθήστε τους φίλους του

Όταν βγεις από το δρόμο σου να κάνεις ωραία πράγματα για τους φίλους του, δείχνει ότι τον νοιάζεις. Είτε προσφέρει μια βόλτα, βοηθώντας τους να βρουν δροσερά μέρη για να επισκεφθούν ή να συστήσουν ένα καλό βιβλίο, κάνοντας φίλους με τους φίλους του είναι μια χαριτωμένη χειρονομία.

 

# 13 Γεμίστε τη δεξαμενή αερίου

αέριο tank

Εάν μπορείτε να διαθέσετε τα επιπλέον $ 50, εκπλήξτε τον γεμίζοντας το ρεζερβουάρ του. Αυτό είναι ένα απροσδόκητα ωραίο πράγμα που κάνει αυτό που θα εκτιμήσει πραγματικά επειδή είναι ένα τόσο κοσμικό έργο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα σκέφτεται κάποιος να έκλεψε το αυτοκίνητό του, γι 'αυτό μόνο προσέξτε με αυτό!

 

# 14 Μαγειρέψτε το αγαπημένο του γεύμα

μάγειρας

Παλιά πιστοί στον κατάλογο του χαριτωμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε για τον φίλο σας πρέπει να κάνει το αγαπημένο του γεύμα. Θα εκτιμήσει πραγματικά τη χειρονομία και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα τον κάνει να χαμογελάει από το αυτί στο αυτί. Αν δεν ξέρετε τι είναι το αγαπημένο γεύμα του, να τον γνωρίσετε καλύτερα ανόητο παγωτό!

 

# 15 Πάρτε τον ένα δροσερό μπλουζάκι

t shirt

Αν τον πάρετε ένα πραγματικά άνετο μπλουζάκι που είναι οργανικό και βιώσιμο, θα είναι περήφανο να το φορέσει και μπορεί να σκεφτεί εσένα όταν τον φοράει. Θα μπορούσατε επίσης να πάτε στο καταστήματα λιτότητας και να πάρετε μερικά flannels ή vintage συλλογή t-shirt για λίγα δολάρια. Οι τύποι είναι εύκολο να παρακαλώ, τουλάχιστον εκείνοι που δεν έχουν υψηλή συντήρηση.

 

# 16 Δημοσίευση πόσο πολύ τον εκτιμάτε στα κοινωνικά μέσα

κοινωνικός media

Μην ντρέπεστε. Αν δεν είστε κοντά στο φίλο σας, μπορείτε ακόμα να του δείξετε κάποια αγάπη δημοσιεύοντας κάτι γλυκό που θυμάστε γι 'αυτόν ή κάτι που έκανε για σας. Αυτός είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να του δείξετε ότι νοιάζεστε και ότι είστε περήφανος για το ποιος είναι.

 

# 17 Σχεδιάστε μια ημερομηνία που θα αγαπήσει

πικνίκ

Βάλτε τον εαυτό σας στο μυαλό του και δείτε αν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι που πραγματικά θα ήθελε να κάνει. Ίσως θα ήθελε να κάνει πεζοπορία με ένα πικνίκ ή ίσως θα ήθελε να δοκιμάσει αναρρίχηση και να πάρει την αγαπημένη του μπύρα μετά. Προσπαθήστε να μην σκεφτείτε την αγαπημένη σας ημερομηνία, αλλά του έτσι ώστε να αισθάνεται ιδιαίτερη.

 

# 18 Ντους με φιλί

ντους kisses

Απλά να του δείξει κάποια επιπλέον αγάπη μπορεί να είναι ένα καλό πράγμα που κάνει για το φίλο σας. Αν νιώθετε ότι η σχέση σας είναι βαρετή, συνθέστε το ρομαντισμό με μερικές σοκολάτες, μια ρομαντική ταινία και μερικά μεγάλα φιλιά, όπως και πάλι στο γυμνάσιο. Ποιος λέει ότι κάθε μέρα δεν μπορεί να είναι Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου?

 

# 19 Δώστε Του Real Compliments

  φιλοφρονήσεις

Hey αν θέλετε να κάνετε κάτι ωραίο, γιατί να μην πω κάτι ωραίο; Μην δώσετε ψεύτικα συγχαρητήρια, αλλά να το ξεπεράσετε για λίγο και να του δώσετε μια σκεπτόμενη φιλοφρόνηση. Αυτό μπορεί να τους βοηθήσει να αισθανθούν κίνητρα και ίσως απλά να τον βγάλει από μια προσωρινή ψυχική πτώση.

 

# 20 Τον κάνει τσάι

τσάι

Τίποτα δεν λέει "Σ 'αγαπώ" σαν ένα ωραίο φλιτζάνι ζεστό φυτικό τσάι που είναι doctored με λίγο γάλα και μέλι. Αν θέλετε να το κάνετε ξεχωριστό, παραδώστε το σε μια ειδική κούπα ή σε μια πιατέλα με μερικά μπισκότα. Θα αγαπήσει το παράξενο σας και θα το γλυκό δόντι του.

 

# 21 Γράψτε τις σημειώσεις αγάπης

αγάπη notes

Δεδομένου ότι κανείς δεν γράφει πια τα πράγματα, ένα σημάδι αγάπης μπορεί να ξεχωρίσει. Δοκιμάστε να αφήσετε μια σημείωση στο αυτοκίνητό του, στο χαρτοφύλακα ή στο πορτοφόλι του και θα πάρει το ζεστό ασαφές συναίσθημα όταν το βλέπει. Μπορείτε επίσης να είστε δημιουργικοί και να τον αποστέλλετε σε κάποια εργασία ή να τον αφήσετε σε μια άλλη γλώσσα που μπορεί να μεταφράσει για να βρει το μυστικό μήνυμα.

 

# 22 Πες Του ότι Μου λείπεις

δεσποινίδα him

Τα μικρά πράγματα όπως αυτό μπορούν να προστεθούν. Προσπαθήστε να μην του πείτε κάθε λεπτό που του λείπεις αλλά είναι ωραίο να του υπενθυμίσεις ότι τον σκέφτεσαι. Παίζοντας σκληρά για να πάρει είναι μόνο ένα παιχνίδι που δεν τον κάνει πραγματικά να αισθάνεται αγαπημένος έτσι απλά να του πω πώς αισθάνεστε.

 

# 23 Τον εκπλήσσει πληρώνοντας για το δείπνο

Αν είστε έξω για ένα γεύμα και να σηκωθείτε για να πάτε στο μπάνιο, σύρετε τον σερβιτόρο σας την κάρτα σας και πληρώστε για το γεύμα. Είναι ωραίο να συνεισφέρετε στη σχέση και να τον μεταχειριστείτε όταν μπορείτε. Αυτό είναι το 2015 μετά από όλα και παρόλο που θα πρέπει να σας αντιμετωπίζει καλά, αξίζει επίσης να αντιμετωπιστεί.


Ας ελπίσουμε ότι έχετε μερικές μεγάλες ιδέες τώρα που θα πάρουν τους τροχούς σας περιστρέφοντας για μικρούς τρόπους για να τον κάνει να νιώθει σαν να είναι ο αγαπημένος σας τύπος. Καλή τύχη και να διατηρήσετε τις πράξεις της αγάπης!

Leave A Comment

+ 79 = 81