20 καλές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον φίλο σας

Όταν εισάγετε για πρώτη φορά μια σχέση μπορεί να είναι αρκετά συντριπτική. Υπάρχουν τόσα πολλά που δεν γνωρίζετε για το σύντροφό σας και γνωρίζοντας ποιες ερωτήσεις μπορεί να σας ζητήσει μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά με αυτές τις 20 καλές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον φίλο σας θα μάθετε επιτακτικές πληροφορίες που θα σας καθοδηγήσουν στο μέλλον σας.

μεγάλο

1. Ποιο είναι το πλήρες όνομά σας?

Εάν δεν γνωρίζετε ήδη, αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα που πρέπει να ρωτήσετε. Όχι μόνο θα είστε σε θέση να μάθετε περισσότερα γι 'αυτόν, αλλά θα μπορείτε επίσης να αναγνωρίσετε το εθνικό του υπόβαθρο και ακόμη και να φανταστείτε τον εαυτό σας με το επώνυμό του!

 2. Έχετε ένα ψευδώνυμο?

Αυτή η ερώτηση είναι τόσο εμπνευσμένη και διασκεδαστική. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχει ένα απίστευτα λατρευτό ψευδώνυμο που μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε!

 3. Εάν μπορείτε να πάτε οπουδήποτε στον κόσμο, πού θα πάτε?

Δείτε τι είδους άνθρωπος είναι: ο άνθρωπος που θέλει να χαλαρώσει από τα ωραία ωκεάνια νερά του Μεξικού ή τον περιπετειώδη τύπο που θέλει να δραπετεύσει στα βουνά της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

4. Πού βλέπεις τον εαυτό σου στο μέλλον?

Με αυτήν την ερώτηση, μπορείτε να μάθετε πραγματικά ποιος είναι ο τύπος του ανθρώπου. Θα μπορούσε να είναι προορισμένο για μεγαλείο, επιθυμώντας να φτιαχτεί εκατομμύρια, ή να μάθετε ότι είναι απλός που θέλει απλά μια μεγάλη οικογένεια και ένα σπίτι στο λόφο.

5. Θέλετε παιδιά?

Σημείωση: Μην το ζητάς μέχρι αργότερα στη σχέση. Παρ 'όλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό. Αν σίγουρα δεν έχει παιδιά και θέλετε 10 μικρά παιδιά, οι δυο σας πιθανώς δεν θα διαρκέσουν πολύ.

μεγάλο-1

6. Ποια είναι η ιδέα σας για μια καλή σχέση?

Δείτε τι θεωρεί σημαντικό και βεβαιωθείτε ότι οι δυο σας βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

7. Σας αρέσει να μαγειρεύετε?

Είναι ο άνθρωπος σας το είδος του ατόμου που θα σας φέρει ένα νόστιμο πρωινό στο κρεβάτι, ή μήπως να τσακίσει στη σκέψη να πάρει ένα ταψί; Μάθετε με αυτήν την ερώτηση. Εάν λέει ναι, γιατί να μην το δείπνο στο δείπνο αυτό το Σαββατοκύριακο.

8. Τι θα κάνατε για την 1η επέτειό μας?

Δείτε πόσο ρομαντικός είναι ο φίλος σας με αυτή την απλή ερώτηση.

9. Τι θα κάνατε αν κερδίσετε την κλήρωση?

Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση καθώς θα μπορείτε να δείτε μια διαφορετική πλευρά του ανθρώπου σας. Θα έδινε κάποια φιλανθρωπία; Αγοράστε τη μαμά του ένα νέο σπίτι; Ή θα περάσει απλά τις μαζικές ποσότητες δολαρίων στον εαυτό του?

10. Εάν θα μπορούσατε να έχετε μια υπερδύναμη, τι θα ήταν?

Αυτή η ερώτηση είναι απλά διασκεδαστική. Τι υπερδύναμη θα επιλέξει και πώς θα το χρησιμοποιήσει για το καλό; (Ή κακό!)

μεγάλο-2

11. Ποια είναι η ιδέα σας για την τέλεια ημερομηνία?

Που πηγαίνετε χέρι-χέρι με την ερώτηση επετείου, εδώ θα είστε σε θέση να δείτε το επίπεδο του romanticizing άνθρωπος σας είναι σε θέση να κάνει.

12. Είστε ο ζηλότυπος τύπος?

Μια τόσο σημαντική ερώτηση και η απάντηση είναι ακόμα πιο σημαντική. Μετά από όλα, δεν θέλετε να παραμείνετε κοντά σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι απίστευτα ζηλότυπος ή ένας άνθρωπος που δεν με νοιάζει τι κάνετε (ή με ποιον).

13. Τι θα κάνατε αν κάποιος χτύπησε σε σας ενώ είμαστε μαζί?

Κάθε γυναίκα είναι περίεργη ως προς το πώς θα αντιδράσει ο άνθρωπος σε αυτή την κατάσταση. Οποιαδήποτε άλλη απάντηση παρά «θα της έλεγα ότι έχω μια όμορφη φίλη που είμαι πιστοί» είναι απαράδεκτη.

14. Έχετε ένα συγκεκριμένο είδος κοριτσιού που πηγαίνετε μετά?

Ανακαλύψτε αν βγήκε ή όχι από τα όριά του για τη σχέση σας ή αν έχει απλώς μια ματιά που προτιμά.

15. Ποια είναι η χειρότερη συνήθειά σας?

Το να βρίσκεσαι νωρίτερα από αργότερα είναι πάντα καλύτερο. Θέλω να πω, αν είναι ένας πλούσιος πότης και δεν αγγίζεις ένα γλείψιμο υγρού, η σχέση μπορεί να μην τρέχει ομαλά.

16. Τι σημαίνει η αγάπη σε σας?

Μια τέτοια βαθιά και προκλητική ερώτηση, αλλά σίγουρα πρέπει να το ξέρετε. Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με έναν άνθρωπο που δεν λατρεύει την αγάπη ή δεν νοιάζεται να το βιώσει.

μεγάλο-3

17. Ποια είναι η μακρύτερη σχέση που είχατε;?

Και πάλι, με αυτό το ερώτημα μπορείτε να αποφασίσετε ποιος τύπος είναι αυτός: ένα χτύπημα και να το εγκαταλείψει τύπος τύπος, ή ένας άνδρας που ψάχνει για το soulmate του.

18. Είστε κοντά με τα μέλη της οικογένειάς σας?

Ένας άνθρωπος που είναι κοντά στην οικογένειά του είναι συνήθως ένας άνθρωπος που αγαπά τα αγαπημένα πρόσωπα, γι 'αυτό θα σας αγαπά. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα εκείνες οι περιπτώσεις στις οποίες έχει συμβεί κάτι που διαχωρίζει τις οικογένειες.

19. Ανησυχείτε περισσότερο για την εμφάνιση ή την προσωπικότητα?

Μάθετε αν ο τύπος σας είναι απλά μαζί σας για το μαύρισμα και τα τέλεια μαλλιά σας ή αν ψάχνει βαθιά μέσα για να μάθετε ποιοι είστε πραγματικά.

20. Ακολουθήστε την καρδιά σας ή το κεφάλι σας?

Αυτή η ερώτηση είναι πραγματικά πολύ βαθιά και θα προκαλέσει πολλά συναισθήματα. Ο άνθρωπος λογικά σκέφτεται για μια κατάσταση, ή αντιδρά όταν η καρδιά του βουίζει?

μεγάλο-4

Πιστοποίηση εικόνας: Lea847, Sasyinfinity, Amylicetz και Veveve.

Leave A Comment

− 2 = 6