20 σημάδια που έχετε μια πιθανότητα μαζί του

Μην επιθυμείτε να υπήρχε αυτό το μαγικό μήνυμα ότι οι τύποι που σας άφησαν αυτό που σας είπε ότι είχατε μια πιθανότητα μαζί του; Νομίζω ότι πολλοί από εμάς σπαταλούν τόσο πολύ από το χρόνο μας που πετούν πάνω από έναν τύπο όταν στην πραγματικότητα, δεν είχαμε ποτέ έναν πυροβολισμό μαζί του στην πρώτη θέση.

Μήπως αυτό ακούγεται σαν εσένα; Είσαι άκαμπτος για να δεις αν έχεις πραγματικά την ευκαιρία μαζί του; Ξέρω ότι είχα το δίκαιο μερίδιο των παιδιών μου που απλά δεν ενδιαφέρονται καθόλου. Ωστόσο, έμαθα αυτά τα σημάδια που σας λένε αν έχετε μια πιθανότητα μαζί του ή όχι. Επομένως, την επόμενη φορά που δεν είστε σίγουροι, δώστε ιδιαίτερη προσοχή αν κάνει κάτι από αυτά.

 1. Κάνει συχνή και μακροχρόνια επαφή με τα μάτια

οπτική επαφή

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημάδια ότι έχετε πραγματικά την ευκαιρία μαζί του. Όταν ένας τύπος ενδιαφέρεται επίσης για εσάς και έχετε μια πιθανότητα μαζί του, θα διατηρήσει την επαφή με τα μάτια σας. Αυτό δείχνει ότι ενδιαφέρονται ειδικά για εσάς και τι έχετε να πείτε. Τώρα, μερικές φορές αυτό μπορεί να περάσει απαρατήρητο, επειδή τα νεύρα σας αναγκάζουν να είστε ντροπαλοί και να μην τον κοιτάτε. Απλά φροντίστε να δώσετε προσοχή σε αυτό.

 1. Τον πιάνεις να σε κοιτάζει

αυτός looks at you

Αν ο άνθρωπος που ακολουθείς είναι μάλλον ντροπαλός, μπορεί να μην σε κοιτάξει τόσο πολύ. Ένα άλλο σημάδι ότι έχετε μια πιθανότητα μαζί του είναι αν τον πιάσετε να σε κοιτάζει σε απροσδόκητες στιγμές. Ξέρετε, θα γελάσετε με τους φίλους σας, θα γυρίσετε πολύ γρήγορα και στη συνέχεια θα τον δείτε να τρυπώνει το κεφάλι του προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό ακριβώς μιλάω. Αυτό είναι ένα ασφαλές σημάδι ότι έχετε πραγματικά μια ευκαιρία με αυτόν τον τύπο.

 1. Σας χαμογελάει πολύ

χαμόγελο

Ξέρατε ότι οι πρόγονοί μας χαμογέλασαν για να δείξουν σε κάποιον ότι δεν ήταν απειλή γι 'αυτούς; Λοιπόν, αυτό δεν είναι πολύ μακριά από το πώς χαμογελάει σήμερα. Εάν συχνά χαμογελάει σε σας, τότε ενδιαφέρεται. Και αν ενδιαφέρεται, αυτό σημαίνει ότι σίγουρα έχετε έναν πυροβολισμό μαζί του! Αυτά τα χαμόγελα είναι σαφής ένδειξη ότι τον επηρεάζεις με τρόπο που τον κάνει ευτυχισμένο. Κάνετε λοιπόν την κίνησή σας - επειδή έχετε μια πιθανότητα!

 1. Γελάνει σε όλα τα αστεία σου

γέλιο

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τείνουμε να βρούμε αστεία κάποιου αστεία αν μας αρέσουν. Εάν έχετε τρομερά αστεία ή απλά δεν είναι συνήθως τόσο αστείο γενικά, αλλά για κάποιο λόγο γελάει όλη την ώρα, τότε έχετε έναν πυροβολισμό μαζί του. Όχι μόνο αυτό σας δείχνει ότι ενδιαφέρεται, αλλά είναι επίσης μια ώθηση εμπιστοσύνης. Θα νιώσετε τόσο πιο αστείο και αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητές σας μαζί του.

 1. Σε συγχαίρει

αυτός compliments you

Οι άνδρες δεν συγχωρούν τα κορίτσια που δεν τους αρέσει. Δεν θα λάβετε καλά συγχαρητήρια από έναν άντρα με τον οποίο δεν έχετε την ευκαιρία. Αλλά τα συγχαρητήρια δεν μπορούν να είναι τα τυπικά, "τα μάτια σου είναι όμορφα" ή "τα μαλλιά σου φαίνονται όμορφα". Παρόλο που αυτά είναι ωραία και σημαίνουν ότι σας βρίσκει φυσικά ελκυστικό, δεν σας λένε απαραίτητα εάν έχετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε. Τα συγχαρητήρια που σημαίνουν ότι έχετε μια πιθανότητα μαζί του θα έχουν περισσότερα να κάνουν με τα χόμπι, την προσωπικότητα και τις μοναδικές σας ιδιότητες.

 1. Αρχίζει τις συνομιλίες

πράγματα to talk about with a guy

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας λέει ότι έχετε μια πιθανότητα με έναν άντρα περισσότερο από ό, τι αν ξεκινήσει τις συνομιλίες μαζί σας. Αυτό σημαίνει ότι παίρνει την πρωτοβουλία να σας γνωρίσει καλύτερα και να σας μιλήσει. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη ευκαιρία για να μπείτε εκεί και να κάνετε μια κίνηση επειδή έχετε προφανώς την ευκαιρία μαζί του. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν ξεκινήσει μια συζήτηση για τυχαία πράγματα - είναι απλώς μια δικαιολογία που χρησιμοποιεί για να σας μιλήσει.

 1. Οι συνομιλίες είναι βαθύτερες

δαπανήσει time talking to him

Όχι μόνο θα είναι ο πρώτος που θα σας συνομιλήσει, αλλά στην πραγματικότητα θα βυθιστεί βαθύτερα σε μια πραγματική συζήτηση από ό, τι θα έκανε με άλλους ανθρώπους. Μπορεί να ξεκινήσει τη συζήτηση με κάτι τυχαίο μόνο για να το κάνει, αλλά όταν παίρνει τα θέματα της οικογένειάς σας και τα μελλοντικά σχέδιά σας, έτσι ξέρετε ότι έχετε σίγουρα μια ευκαιρία μαζί του. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το μέγιστο και πηγαίνετε για αυτό!

 1. Κειώνει εσείς από πουθενά

αυτός texts you

Ξέρετε ότι έχετε μια πιθανότητα μαζί του αν παίρνετε μηνύματα κειμένου από το μπλε ακριβώς για να δείτε πώς είστε και τι κάνετε με την ημέρα σας. Αυτό είναι ένα πραγματικά ισχυρό σημάδι που έχετε απολύτως μια πιθανότητα μαζί του γιατί με την απόκτηση αυτών των κειμένων, σας λέει βασικά ότι σκέφτεται για σένα ακόμη και όταν δεν είσαι κοντά.

 1. Θέλει να μάθει για τις προηγούμενες σχέσεις σας

ΜΙΛΑ ρε to Someone Regularly

Εάν ο ίδιος σμιλεύει μελαγχολικά σε μια ερώτηση σχετικά με τις τρέχουσες ή παρελθούσες σχέσεις σχέσης σας, έχετε σίγουρα μια ευκαιρία μαζί του. Πολλοί τύποι θέλουν να μάθουν για τους ανθρώπους που έχετε χρονολογήσει στο παρελθόν σας, επειδή αυτοί οραματίζονται μαζί σας. Και δεδομένου ότι το φαντάζουν αυτό, έχετε έναν σαφή πυροβολισμό στη χρονολόγησή τους.

 1. Θέτει ο ίδιος κοντά σας πολλά

ΜΙΛΑ ρε

Εάν δεν έχετε μια πιθανότητα με έναν τύπο, αυτός θα είναι το πιο απομακρυσμένο άτομο από εσάς σε ολόκληρο το δωμάτιο. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι αν βρείτε τη συντριβή σας να βρίσκεστε κοντά σας συχνά - ειδικά σε ομαδικό περιβάλλον - οι πιθανότητες είναι ότι έχετε το εσωτερικό. Αν θέλει να είναι γύρω σας όσο θέλετε να είστε γύρω του, είναι ένα σημάδι για να το πάμε!

 1. Παρατηρεί τα μικρά πράγματα

Μόνος Time is Key

Είναι εύκολο για έναν άντρα να παρατηρήσει μια νέα, δραματική κούρεμα. Αλλά αν αυτός ο ιδιαίτερος τύπος μαζεύει το γεγονός ότι πήρατε νέα σκουλαρίκια, άρωμα ή ακόμα και ότι έχετε χωρίσει τα μαλλιά σας με διαφορετικό τρόπο, έχετε μια πιθανότητα μαζί του. Όταν ένας άντρας δίνει προσοχή σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες για εσάς, ενδιαφέρονται περισσότερο για ό, τι είναι ακριβώς στην επιφάνεια.

 1. Η εμφάνισή του είναι προμελετημένη γύρω σας

Αυτό είναι πραγματικά ένα φανταχτερό τρόπο να λέει ότι προσπαθεί πάντα να φανεί ωραία γύρω σου. Εάν τον γνωρίζετε για λίγο, αλλά ποτέ δεν τον γνωρίσατε πραγματικά, θα μπορείτε να δείτε τη διαφορά από πριν να αρχίσετε να μιλάτε με την τρέχουσα ενδυμασία του. Αν φαίνεται καλά-περιποιημένος, έχει σε ωραία ρούχα, και μυρίζει καλά γύρω από σας όλη την ώρα, τότε σίγουρα έχετε μια πιθανότητα μαζί του. Αυτός προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει.

 1. Πάντα καταφέρνει να είναι γύρω σας

Εάν βρίσκεστε έξω με τους φίλους σας σε μια ομάδα κάπου και αυτός ακριβώς συμβαίνει να εμφανιστεί και να χτυπήσει σε σας, έχετε μια ευκαιρία μαζί του. Η πιθανότητα να κρέμεται πάντα στις ίδιες θέσεις που είστε (εκτός αν έχετε τους ίδιους φίλους) είναι πολύ χαμηλή. Είναι πιθανό, ο ίδιος ανακαλύπτει πού θα είστε έτσι ώστε να μπορεί να "χτυπήσει σε σας" και να το χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία για να σας δούμε περισσότερα.

 1. Καταβάλλει προσπάθεια να γνωρίσει τους φίλους σας

του friends

Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε αν έχετε έναν πυροβολισμό με αυτόν τον τύπο, τότε κοιτάξτε στους φίλους σας. Αν το έχει αναλάβει να εισαγάγει τον εαυτό του και να τον γνωρίσει, τότε αυτό στέλνει ένα σαφές μήνυμα ότι θέλει να βεβαιωθεί ότι οι φίλοι σας βάζουν μια καλή λέξη γι 'αυτόν - πράγμα που σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να πάτε για αυτό και τον χρονολογεί.

 1. Ξεκινά τη σωματική επαφή

Ένα σημάδι ότι ένας άντρας σίγουρα δεν σας αρέσει και δεν έχετε ποτέ μια πιθανότητα μαζί του είναι αν αποφύγετε να σας αγγίξει καθόλου - ή ακόμα και να αποφύγετε να είστε κοντά σας γενικά. Έτσι, αν αυτός ο τύπος αρχίζει πραγματικά την φυσική επαφή με το άγγιγμα του χεριού σας, παιχνιδιωδώς χτύπημα σε σας, κλπ. Τότε έχετε μια πιθανότητα.

 1. Οι φίλοι του ξέρουν όλοι εσείς - ακόμα κι αν δεν τις γνωρίσατε ποτέ

Ω ναι, αυτό είναι μεγάλο. Εάν οι φίλοι του σας γνωρίζουν και δεν τους έχετε ξαναβρεθεί, έχει μιλήσει γι 'εσάς. AKA: Σίγουρα έχετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε.

 1. Ακούει μόνο εσάς σε μια ομάδα

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι φαίνεται να ακούει προσεκτικά όλα όσα έχετε να πείτε όταν βρίσκεστε σε μια ομάδα μαζί; Όταν τα μάτια του είναι μόνο σε σας, αυτό σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει και ότι έχετε έναν πυροβολισμό μαζί του.

 1. Σας δίνει τα ψευδώνυμα

Ακόμα κι αν απλά συντομεύει το όνομά σας, είναι σημαντικό. Αν σας καλεί οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που παρουσιάσατε, τότε έχετε έναν πυροβολισμό μαζί του. Κάνοντας αυτό, προσπαθεί να ξεχωρίσει και να είναι λίγο flirty με σας.

 1. Προσφέρει να βοηθήσει

Αυτός Offers to Help Out

Είτε πρόκειται για την εργασία σας, για κάποια αυλή ή για ένα καθαρό έργο στο οποίο εργάζεστε, οι άνδρες που θα αφιερώσουν χρόνο για να σας βοηθήσουν, στέλνουν ένα σαφές μήνυμα. Και αυτό είναι το εξής: καλύτερα να κάνετε μια κίνηση επειδή σίγουρα θέλει να το κάνετε.

 1. Λέει ότι του αρέσει

Δεν υπάρχει πραγματικά ένα καλύτερο ή πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι έχετε μια πιθανότητα μαζί του εκτός από το αν απλά απλά σας λέει ότι σας αρέσει και θέλει να σας γνωρίσει. Προφανώς αυτό σημαίνει ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΤ!

Να υπολογίσετε εάν έχετε πραγματικά μια πιθανότητα με έναν τύπο μπορεί να είναι σκληρή. Αλλά αν χρησιμοποιείς αυτά τα σημάδια, θα είναι ξεκάθαρο.

Leave A Comment

2 + 6 =