20 Επισημαίνει ότι ένας τύπος είναι σε σένα

Όλοι έχουμε δει την ταινία "Δεν είναι σε σένα σε εσένα" και έμαθε ότι αν σπάνια καλέσει ποτέ και δεν απαντά στο μήνυμα, δεν είναι αυτό μέσα σου. Πιθανότατα μάθατε μπροστά την ταινία ότι δεν είναι καλή ιδέα να βρεθείτε σε έναν τύπο ή να του στείλετε 500 άρθρα ανά λεπτό. Πραγματικά. Είναι καλύτερο να επιλέξετε έναν τύπο που σας κυνηγάει και τον κρατάτε κάπως στον κόλπο μέχρι να ξέρετε ότι είναι πραγματικά άξιος της προσοχής σας. Μετά από όλα, δεν θέλετε να καταλήξετε με κάποιον που αποδείχθηκε τόσο κακός όσο η μητέρα σας, όταν πρόκειται να σας πει πώς να ζήσετε τη ζωή σας, ή χειρότερα: αποδείξτε ότι είστε ο σκύλος που δεν είστε Το Facebook δεν σας κάνει στάβλο. Αλήθεια, δεν το κάνει. Και λαμβάνοντας το χρόνο σας για να αξιολογήσετε αν είναι πραγματικά αξίζει την προσοχή σας, θα αισθανθεί εσείς αξίζει τον εαυτό σας και θα τον κάνει να θέλει να αγωνιστεί για να σας κερδίσει. Αυτό είναι ένα ακαταμάχητο πράγμα για έναν άνθρωπο - πρέπει πάντα να αισθάνονται ότι έπρεπε να αγωνιστούν για να κερδίσουν κάτι ή κάποιον πάνω, ή δεν θα το θησαυρίζουν. Μερικοί "δράκοι μάχης για να διασώσουν την πριγκίπισσα" είδος συγκρότημα. 

Έτσι, ενώ βρίσκεστε σε αυτήν την "φάση αξιολόγησης" πώς μπορείτε να μάθετε αν ένας τύπος είναι μέσα σου? Επειδή ακριβώς όπως και οι γυναίκες, οι άνδρες υποφέρουν από το «σύνδρομο προσωρινής έλξης» σε μάλλον συχνή βάση και μπορεί, ίσως, να παλεψουν τους δράκους για να σας κερδίσουν ως βραβείο, αντί για μια μακροχρόνια φίλη. Διαβάστε παρακάτω για να βρείτε μερικές ενδείξεις ότι ο άντρας που σκέφτεστε να μετατραπεί σε σοβαρό φίλο είναι πραγματικά σε εσάς.

Εικόνα 5

1. Σας παρουσιάζει στους φίλους του

Οι πιθανότητες είναι αν σας παρουσιάσει στους φίλους του σε ένα περιβάλλον όπου έχετε στην πραγματικότητα την ευκαιρία να τους γνωρίσετε, προσπαθεί να σας δείξει, πράγμα που σημαίνει ότι σας αρέσει.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: μπορεί να θέλει κάποιον να δείχνει καλό στο χέρι του. Μπορεί επίσης να μην είναι σίγουρος για εσάς και να θέλει τη γνώμη των φίλων του.

2. Σας παρουσιάζει στους γονείς του

Αν σας παρουσιάζει στους γονείς του, συνήθως δείχνει ότι είναι πολύ σοβαρή σχέση με τη σχέση σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι σώζουν την οικογένεια για τους ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: μπορεί να έχει μια γκρίνια μητέρα / πατέρα που τον θέλει μέχρι σήμερα. Οι πιθανότητες αυτής της περίπτωσης είναι περιορισμένες, αλλά αν είχατε ποτέ μια γιαγιά που σας υπολόγιζε μία φορά την εβδομάδα σχετικά με τα σχέδια του γάμου σας, ίσως καταλάβετε.

3. Περιλαμβάνει σας όταν μιλάτε για το μέλλον

Αρχικά, οι περισσότεροι άντρες δεν θα μιλάνε για τίποτα περισσότερο από την επόμενη εβδομάδα. Στη συνέχεια, αρχίζουν να σας συμπεριλαμβάνουν σε σχέδια λίγο πιο μακριά, όπως τις προσεχείς καλοκαιρινές διακοπές. Όταν γίνονται πραγματικά σοβαροί, συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια για τα επόμενα χρόνια.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: πολλές γυναίκες σκέφτονται ότι το επώνυμο κάποιου θα ακούγεται σαν μετά το όνομά τους πριν από την πρώτη ημερομηνία, ακόμα και αν δεν σκέφτονται μέσα από το τι θα ήταν ένας γάμος με αυτό το άτομο. Είναι το ίδιο με το να βλέπετε έναν διασημότερο σε ένα περιοδικό και να σκεφτείτε ότι θα θέλατε μια ημερομηνία μαζί τους, ακόμα και αν στην πραγματικότητα ίσως να μην τους αρέσει λίγο. Όλοι ονειρευόμαστε με τα κεφάλια μας στα σύννεφα μερικές φορές χωρίς να το συνδέουμε πραγματικά με την πραγματικότητα και οι άνδρες είναι ένοχοι ως χρεώνονται και σε αυτό το λογαριασμό.

4. Απαντά στα μηνύματα

Πάρα πολλές φορές οι γυναίκες πέφτουν για "σκληρά για να πάρουν" άντρες που είναι διαθέσιμες μόνο όταν αισθάνονται ότι είναι διαθέσιμες. Εάν ένας τύπος απαντά σε μηνύματα κειμένου τις περισσότερες φορές, τότε δείχνει ότι νοιάζεται πέρα ​​από το να παίζει σκληρά για να πάρει. Φυσικά, δεν πρέπει να τον δοκιμάζετε βομβαρδίζοντας τον με κείμενα που θα μπορούσαν τελικά να τον τρομάξουν - πρέπει να ξέρει ότι έχετε άλλα πράγματα στο νου σας από αυτόν. Ότι έχετε μια ζωή, με άλλα λόγια.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ορισμένοι άνδρες απλά δεν ξέρουν πώς να σταματήσουν ευγενικά μια συνομιλία και να συνεχίσουν να απαντούν ακόμα κι αν δεν θέλουν. Άλλοι άνδρες απαντούν στα μηνύματα καθώς απολαμβάνουν τη συνομιλία, αλλά δεν θέλουν πραγματικά κάτι περισσότερο από ένα φλερτ.

Εικόνα 3

5. Σας παίρνει στις ημερομηνίες

Ένας τύπος που πάντα θέλει να συναντήσει σε περιστασιακά μέρη (όπως στο σπίτι στον καναπέ μπροστά από τον τηλεγράφημα) και δεν μπορεί πραγματικά να ενοχληθεί να σας πάρει για έναν καλό χρόνο είναι πιθανό να μην είναι αυτό που ενδιαφέρεται. Εάν, από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει παίρνοντας σε διάφορες ημερομηνίες, τότε δείχνει ότι νοιάζεται αρκετά για να θέλει να κάνει μια καλή εντύπωση.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: μερικοί τύποι προτιμούν περιστασιακά όλα γύρω. Το να πηγαίνεις σε εστιατόρια ή να βγεις για ποτά δεν είναι το πράγμα τους. Άλλοι τύποι θέλουν να εντυπωσιάσουν όλους και να πληρώσουν απίστευτα χρηματικά ποσά μόνο για να φαίνονται καλά στα μάτια όλων των γυναικών. Δεν προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν, όχι πραγματικά, προσπαθούν να εντυπωσιάσουν το δικό τους εγώ.

6. Έχει "τα μικρά πράγματα"

Εάν κάποιος τύπος σας στέλνει χαριτωμένα μηνύματα καλής νύχτας, κρατάει πόρτες για σας, σας αφήνει ωραίες νότες για να βρείτε στο σπίτι σας, σας αγοράζει λουλούδια ή άλλα δώρα και γενικά προσπαθεί να δείξει ότι τον νοιάζει, πιθανότατα ενδιαφέρεται.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ένας άνθρωπος που φυσικά κάνει όλα αυτά χωρίς να σκεφτεί πολύ. Θα θεραπεύσει κάθε γυναίκα που χρονολογείται με αυτόν τον τρόπο και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αυτό σε σας. Αν δεν έχετε κάνει σεξ, θα μπορούσε να παίζει ακόμα το παιχνίδι "κατάκτησης". Καταπολέμηση δράκων για να φτάσετε στην πριγκίπισσα, με άλλα λόγια.

7. Σας καλεί για Συμβουλές

Ένας άνθρωπος που σέβεται συχνά θέλει τις συμβουλές σας σε σημαντικά θέματα. Μερικοί άνδρες δεν θα σκέφτονται ποτέ να ζητήσουν συμβουλές, αλλά εκείνοι που συνήθως ζητούν μόνο τους ανθρώπους που πραγματικά εκτιμούν.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ένας άνθρωπος που αγαπάει ακριβώς τη συζήτηση για τα προβλήματά του και θα μιλήσει σε έναν τοίχο εάν θα του απαντούσε μόνο.

8. Δεν σκέφτεται τις λιγότερο επίπεδες πλευρές σας

Ένας τύπος που εμφανίζεται με σούπα κοτόπουλο όταν είστε άρρωστος και σας επιτρέπουν να φτερνίζετε σε όλο τον χωρίς να ενοχλείτε είναι πιθανώς ερωτευμένος μαζί σας.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ένας άνθρωπος που έχει πάρει αδέσποτα σκυλιά από τότε που ήταν παιδί και δεν μπορεί παρά να βοηθήσει κάποιον που σκέφτεται είναι στον πόνο.

9. Δείχνει την ευάλωτη πλευρά του

Οι περισσότεροι άνδρες είναι άβολα δείχνοντας την ευάλωτη πλευρά τους, οπότε όταν κάνουν με τους ανθρώπους που πραγματικά εμπιστεύονται και εκτιμούν.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ένας άνθρωπος που ξέρει ότι δείχνοντας την ευπάθειά του, θα τον συμπαθείτε περισσότερο και τον χρησιμοποιείτε για το σκοπό αυτό και όχι απλά να μοιραστείτε κάτι. Θα μπορούσατε επίσης να συναντήσατε έναν άνθρωπο που είναι πραγματικά ευπαθής ή κάποιος που σας βλέπει ως περισσότερο από έναν φίλο παρά έναν εραστή και επομένως δεν πειράζει να δείξει τι πιστεύει ότι είναι λιγότερο εντυπωσιακή πλευρά του εαυτού του.

10. Θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας

Εάν κάποιος σας αρέσει, το πρώτο πράγμα που θα θέλει να κάνει είναι να περνούν χρόνο μαζί σας για να σας γνωρίσουν καλύτερα και απλά για να απολαύσετε την εταιρεία σας. Εάν προτείνει συνεχώς ότι βλέπετε ο ένας τον άλλον πάλι, αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνει πραγματικά την επιχείρησή σας.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: μερικοί τύποι είναι απασχολημένοι έτσι είτε σας αρέσουν είτε όχι, ίσως να μην έχουν πολύ χρόνο να διαπράξουν. Άλλοι θα θέλουν να περνούν το χρόνο τους μαζί σας επειδή αισθάνονται μοναξιά ή σας αρέσουν ως άτομα, αλλά δεν θέλουν κατ 'ανάγκη να σας.

Σημάδια a Guy Is Really into You 3

11. Ακούστε άλλους που σας λένε ότι σας συνέθεσε

Εάν αρχίσετε να ακούτε άλλους ανθρώπους να σας πω ότι ένας τύπος έχει πει ωραία πράγματα για εσάς (ή απλώς δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει για σας) δείχνει συνήθως ότι έχει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για σας.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: είναι ένας φυσικός γοητευτικός. Μερικοί άνδρες αγαπούν τις γυναίκες και θα το δείξουν. Δεν σημαίνει όμως ότι μοιάζουν με μια γυναίκα περισσότερο από τα υπόλοιπα.

12. Χαμογελάει πολύ γύρω σου

Αν κάποιος δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει όταν γύρω σας είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι, απολαμβάνουν πραγματικά την επιχείρησή σας και ίσως να σας ερωτευτούν. Έχουμε όλοι εκείνο το ανόητο χαμόγελο στο πρόσωπό μας σε ένα ή το άλλο σημείο, έτσι δεν έχουμε?

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ένας άνθρωπος που είναι απλά χαρούμενος και χαμογελά όλη την ώρα.

13. Αυτός παίρνει Ζειλός

Όταν ένας τύπος παίρνει ζηλιάρης σημαίνει ότι κάποιος έχει προχωρήσει σε ό, τι πρέπει να είναι το έδαφός του. Εάν σκέφτεστε ότι είστε το έδαφός του, είναι πολύ πιθανόν σε σας.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ορισμένοι άνδρες είναι πραγματικά άλφα αρσενικά και θέλουν να προστατεύσουν οτιδήποτε και όποιον βλέπει.

14. Δημοσιεύει φωτογραφίες από εσάς δύο μαζί στο Facebook / Instagram / Twitter

Αν κάποιος είναι έτοιμος να σας δείξει στον κόσμο, αυτή είναι μια αρκετά σαφής δήλωση ότι είστε ερωτευμένος.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: θα μπορούσε απλά να προσπαθήσει να επιδείξει να ικανοποιήσει το δικό του εγώ.

15. Μου αρέσει να μένω κοντά

Αν ένας τύπος σας κρατά σε επαφή. βάζοντας το χέρι στο χέρι σας, χαϊδεύοντας τα μαλλιά σας, φιλώντας σας κ.λπ. αισθάνεται καλός να είναι φυσικά κοντά σε σας, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για μια ευτυχισμένη σχέση.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: μερικοί τύποι αγαπούν να είναι κοντά στις γυναίκες με πλήρη στάση, ενώ άλλοι δεν είναι "αγκαλιά υλικό".

Εικόνα 1

16. Σας γιορτάζει

Αν έχετε κλείσει μια πώληση στην εργασία ή έχετε πάρει υποτροφία, εμφανίζεται με το κρασί, σας βγάζει για δείπνο ή χρησιμοποιεί κάποια άλλη χειρονομία για να μοιραστείτε την ιδιαίτερη στιγμή.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: όπως ακριβώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι μεγάλοι για τα συγχαρητήρια, υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι μεγάλοι σε εορτασμούς. Μερικοί άνθρωποι απλώς δεν γιορτάζουν τις δικές τους επιτυχίες πάρα πολύ, ούτε άλλοι.

17. Θυμάται την επέτειο και άλλες μεγάλες μέρες

Θυμάται την ημέρα που συναντήσατε, την ημέρα που γίνατε ζευγάρι και την ημέρα που είχατε την πρώτη σας ημερομηνία. Γιορτάζει μαζί σας μερικές από αυτές τις επετείους. Καταβάλλει επίσης μια προσπάθεια να κάνουν τα γενέθλια, τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες και τις ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου ιδιαίτερες.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: ορισμένοι άνδρες δεν θα είναι ποτέ καλοί στο να θυμούνται τις ημερομηνίες και τις ειδικές περιστάσεις και / ή όσο σκληρά προσπαθούν δεν θα μάθουν ακόμα να επιλέξουν τα σωστά δώρα. Δεν είναι επειδή δεν τους νοιάζει, είναι επειδή δεν είναι υπέροχα σε αυτό, ή νομίζω ότι είναι πολύ λιγότερο σημαντικό από το να σου δώσω αγκαλιά και φιλιά κάθε μέρα.

18. Κλέβει τα βλέμμα σας

Αν ένας άνθρωπος αιχμαλωτίζεται ξανά και ξανά κοιτάζοντας σε σας με μια ματιά στο πρόσωπό του που δείχνει ότι είναι χαρούμενος, ενεργοποιημένος, ή γενικά εντυπωσιασμένος από λατρεία, δείχνει ότι είναι μέσα σε σας.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: μερικοί άνδρες κοιτάζουν οτιδήποτε στις φούστες.

19. Αυτός σας λέει έτσι

Εάν ένας τύπος συνεχίζει να σας συγχαίρει και σας λέει ότι πραγματικά νοιάζεται για σας, οι πιθανότητες είναι ότι πραγματικά κάνει. Μπορεί ακόμα να πει ότι σ 'αγαπώ - τρία μεγάλα λόγια σε μια σχέση, που συχνά δεν μιλάνε ελαφρά.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: μερικοί άνδρες ακριβώς όπως οι γυναίκες και συνεπώς φιλοφρόνηση και φροντίδα για όλους τους. Επίσης, μερικές φορές ένας τύπος θέλει να κάνει κάποιον ευτυχισμένο και κροτίδες έξω την αγαπά, παρόλο που δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος ο ίδιος. Μπορεί επίσης να έχει χτυπήσει πραγματικά άσχημα, αλλά είναι έλξη και όχι αγάπη που αισθάνεται - μερικοί τύποι δεν είναι ωραίοι να λένε τα δύο εκτός.

Εικόνα 4

20. Προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει με το χιούμορ και τη γοητεία του

Συνήθως όταν ένας τύπος προσπαθεί να σας εντυπωσιάσει, είναι δύσκολο να μην παρατηρήσετε. Ξαφνικά σπάει αστεία, ανοίγει τις πόρτες, καυχιέται για τις δεξιότητές του και αναδεικνύει τους μύες του μπροστά σας.

Η εξαίρεση από τον κανόνα: Μερικές φορές ένας άντρας θέλει απλώς τη γυναικεία προσοχή.

 

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινοτικό Κέντρο Μικρών Αγγέλων. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

+ 85 = 92