20 σοβαρές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον φίλο σας

Έτσι έχετε με το φίλο σας για μερικούς μήνες (ή ακόμα και χρόνια) και νομίζετε ότι είστε τελικά έτοιμοι να βουτήξετε σε πιο σοβαρές συνομιλίες. Αλλά πώς μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι κάνετε τις σωστές ερωτήσεις; Με αυτές τις 20 σοβαρές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον φίλο σας, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγάπη της ζωής σας και το μέλλον για τους δυο σας.

μεγάλο

1. Γιατί απέτυχε η τελευταία σας σχέση?

Εάν δεν το γνωρίζετε ήδη, αυτό είναι μια σημαντική ερώτηση. Είχε αποτύχει εξαιτίας του, ή της; Και ποιοι ήταν οι ακριβείς λόγοι; Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ήταν εξοργιστής στις προηγούμενες σχέσεις ή είχε προβλήματα θυμού. Ή μπορεί να είναι ότι είναι απλώς ένας γλυκός τύπος που έχει συνηθίσει.

2. Τι μάθατε από τις προηγούμενες σχέσεις σας?

Εάν δεν μαθαίνετε από προηγούμενες σχέσεις, θα συνεχίσετε να κάνετε τα ίδια λάθη και πιθανώς να μην καταλήξετε ποτέ σε μια έγκυρη, μακροπρόθεσμη σχέση. Βεβαιωθείτε ότι ο άνθρωπος σας έμαθε ένα πράγμα ή δύο και ξέρει τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει.

3. Θέλετε κάτι να αλλάξει στη σχέση μας?

Υπάρχει πάντα κάτι που μπορεί να αλλάξει, ακόμα κι αν είναι κάτι μικρό. Εάν λέει «όχι», πιθανότατα απλά προσπαθεί να σας κολακεύσει και να σας κάνει να χαμογελάσετε - αλλά στο τέλος, τα ίδια προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Δούλεψε το!

4. Έχετε ποτέ εξαπατήσει μια φίλη?

Μόλις ένας αλεξιπτωτιστής, πάντα ένας μαλάκας. Εάν λέει ναι, τρέξτε για τους λόφους.

μεγάλο-1

5. Έχετε ποτέ εξαπατήσει σε με?

Να είστε προσεκτικοί με αυτή την ερώτηση, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα έχουν το δικό τους σε αυτό το τρομερό λάθος. Εάν έχει, και το παραδέχεται, εσείς οι δύο θα έχουν πολλά να μιλήσουν και να σκέφτονται να κάνουν.

6. Θέλετε παιδιά?

Πολύ σημαντικό! Αν θέλετε παιδιά και είναι εντελώς αντίθετο, πόσο μακριά θα συνεχιστεί πραγματικά η σχέση σας?

7. Πώς αντιμετωπίζετε σοβαρές διαφωνίες?

Αν οι δυο σας δεν είχαν ποτέ ένα σοβαρό επιχείρημα, πρέπει να ξέρετε πώς αντιδρά. Είναι κάποιος που βγαίνει χωρίς να σκέφτεται ή παραμένει σιωπηλός μέχρι να αντιμετωπίσει λογικά την κατάσταση?

8. Ποια είναι η μεγαλύτερη λύπη σου?

Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ο άνθρωπος σας είναι καλός-δύο-παπούτσια, ή ίσως να ανακαλύψετε ότι έχει κάνει κάτι φοβερό που σας τρομάζει. Προφανώς ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε!

9. Τι θα κάνατε εάν βρισκόμουν σε σοβαρό ατύχημα και έπρεπε να φροντίσω για το υπόλοιπο της ζωής μου?

Τραγωδίες όπως αυτό συμβαίνει και πρέπει να ξέρετε αν ο άνθρωπος σας θα ήταν διατεθειμένος να τα κολλήσει δίπλα σας.

10. Τι θα κάνατε αν έμεινα έγκυος?

Αυτό είναι επίσης σημαντικό, καθώς συμβαίνουν ατυχήματα που επηρεάζουν και τις δύο σας ζωές για πάντα. Πρέπει να ξέρετε αν θα σταθεί δίπλα σας και πώς θα αντιδράσει.

μεγάλο-2

11. Είσαι θρησκευτικός?

Αυτό το ερώτημα είναι πραγματικά σημαντικό μόνο αν η θρησκεία έχει σημασία για εσάς. Για παράδειγμα: ένας άπληστος χριστιανός που πηγαίνει στην εκκλησία κάθε Κυριακή πιθανότατα δεν θα είναι σε πολύ μακρά σχέση με έναν άθεο που περιφρονεί όλους τους τύπους θρησκείας.

12. Ποιο είναι το πράγμα που αγαπάς περισσότερο για μένα?

Τι είναι για εσάς που τον κάνει να αισθάνεται ζεστό και άνετο στο εσωτερικό; Αυτό είναι ένα σημαντικό ερώτημα - αλλά είναι επίσης αυτό που θα σας κάνει να κοκκινίζετε και να χαμογελάτε.

13. Εάν θα μπορούσατε να αλλάξετε κάτι για μένα, τι θα ήταν?

Ίσως υπάρχει μια συνήθεια που θα θέλατε να σταματήσετε να κάνετε, σαν να χτυπάτε την ούλα σας. Ή ίσως είναι κάτι δραστικό σαν το χρώμα των ματιών σου. Μάθετε τι αντιπαθεί ο άνθρωπος σας σχετικά με εσάς και δείτε αν είναι κάτι που μπορείτε να αλλάξετε ή κάτι που πρέπει να διαλύσετε.

14. Μ 'αγαπάς πραγματικά?

Εάν η απάντησή του είναι «ναι», «ναι» ή «σίγουρη», τότε πιθανώς δεν είναι η πραγματική συμφωνία. Θα πρέπει να περιμένετε μια κάπως μακρά απάντηση και τουλάχιστον μια αγκαλιά και ένα φιλί μετά.

15. Είσαι ευχαριστημένος μαζί μου?

Αν λέει κάτι άλλο από «ναι», μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα.

μεγάλο-3

16. Τι θα κάνατε αν σας εξαπατούσα?

Θα σας βγάλει; Θα πάει να χτυπήσει τον άνθρωπο που κοιμήσατε; Πρέπει να ξέρετε τι θα έκανε ο άνθρωπος σας σε μια τόσο σοβαρή δυσκολία.

17. Βλέπετε να παντρευόμαστε στο μέλλον?

Αυτός είναι ο απώτερος στόχος για μια σχέση, σωστά; Επομένως, οποιαδήποτε άλλη απάντηση παρά «ναι» θα πρέπει να σας αφήσει να ανησυχείτε.

18. Αν ήμασταν παντρεμένοι και η σταδιοδρομία μου με ανάγκασε να κινηθώ, θα έρθετε μαζί μου?

Ο σύζυγός σας θα πρέπει να είναι πρόθυμος να κάνει τίποτα για εσάς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει μετακίνηση σε ολόκληρη τη χώρα ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Θα μπορούσατε να πάτε από την απόσταση?

19. Θα με αφήσεις ποτέ?

Μερικές φορές προκύπτουν καταστάσεις που είναι απρόβλεπτες (εξαπάτηση, σοβαρές διαφωνίες) που προκαλούν τη διάσπαση των ανθρώπων. Αλλά αν ο άνθρωπος σας ήταν πρόθυμος να φύγει με την παραμικρή διαφωνία, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσετε τη σχέση.

μεγάλο-4

20. Πού πηγαίνει η σχέση μας?

Το πιο σημαντικό από όλα τα ερωτήματα: Πού πηγαίνει η σχέση μας. Εάν δεν κινείται προς το ζει μαζί, παντρεύεται, έχει παιδιά, ή κάτι άλλο με αυτές τις γραμμές, τότε είστε προορισμένοι για αποτυχία. Η σχέση σας πρέπει να προχωρήσει - ακόμη και αν αυτό σημαίνει πολλά χρόνια μακριά. Το σημείο στο ερώτημα αυτό δεν είναι να βιαστούμε τίποτα, αλλά απλώς να δούμε αν ο φίλος σας σκέφτεται ακόμη και τις μελλοντικές δυνατότητες.

Leave A Comment

+ 84 = 89