20 αστείες ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον φίλο σας

Θέλετε να γευτείτε τη συζήτηση με τον άντρα σας; Ή μήπως απλά ψάχνετε να μάθετε την πιο περίεργη πλευρά του φίλου σας; Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτά τα 20 αστεία ερωτήματα για να ρωτήσετε τον φίλο σας θα έχουν τους δυο σας που κρατάτε τις πλευρές σας!

1. Τι φανταστικό χαρακτήρα θα ήσαστε?

μεγάλο

Προφανώς μια ξεκαρδιστική ερώτηση - ποιος ξέρει τι θα βρει! Επιπλέον, η νοητική εικόνα του φίλου σας που φοράει το κοστούμι του αγαπημένου φανταστικού του χαρακτήρα είναι βέβαιο ότι θα φέρει ένα γέλιο ή δύο.

2. Τι φρούτα θα ήσουν?

μπανάνα

Αυτή η ερώτηση είναι απλά γελοία- και αστεία! Μήπως ο φίλος σας ονειρεύεται να είναι ένα μήλο κρέμεται από ένα δέντρο, ή θα ήταν μάλλον ένα εξωτικό μάνγκο από ένα έρημο νησί; Δεν υπάρχει τίποτα να πει τι θα βρει.

3. Ποιο είναι το πιο ενοχλητικό πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε σας?

flirtingwithashyguy_2

Είτε γλιστρήσει σε μια φλούδα μπανάνας είτε βγήκε από το μπάνιο με χαρτί τουαλέτας που κρέμεται από τα τζιν, η πιο ενοχλητική στιγμή του είναι αναμφισβήτητα να σας κάνει να χαϊδεύετε ατελείωτα.

4. Ποια ήταν η χειρότερη ημερομηνία σας?

μεγάλο-1

Όλοι έχουμε ακούσει για χρονολογούμενες ιστορίες τρόμου. Ο φίλος σας έχει μια ξεκαρδιστική ιστορία για μια ημερομηνία που επιθυμεί να ξεχάσει?

5. Εάν ονομάσατε ένα ποτό μετά τον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό?

ένα χαμόγελο

Αυτή η ερώτηση δίνει πραγματικά στον άνθρωπο σας την ευκαιρία να είναι τόσο αστεία και δημιουργική όσο επιθυμεί η καρδιά του.

6. Τι ποιότητες μου δεν σας αρέσουν?

κακό habits2

Ποτέ δεν θέλουμε να ακούσουμε τα αρνητικά μέρη για τον εαυτό μας. Αλλά όταν προέρχεται από ένα τίμιο φίλο, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρκετά αστεία. Απλά θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα αστείο ερώτημα και δεν είναι τίποτα να πάρει πάρα πολύ σοβαρά. Παραμείνετε ανοιχτοί!

7. Ποιο είναι το πιο βαθύ σας σκοτεινό μυστικό που κανείς άλλος δεν ξέρει?

βαθύς secret

Αυτό θα μπορούσε να καταλήξει να είναι μια πραγματικά αστεία ή σοβαρή απάντηση. Αλλά με κάθε τρόπο, θα μάθετε κάτι για τον άνθρωπο σας που κανένας άλλος δεν ξέρει. Τώρα αυτό είναι εμπιστοσύνη!

8. Με μια λέξη, πώς ένιωσες για μένα όταν με είδες για πρώτη φορά?

Πλευρά swept bangs_48

Μερικές φορές θα πάρετε μια αστεία απάντηση, όπως «Ω, σκέφτηκα ότι ήσαστε μια συνολική nerd!" Περίπτωση κατά την οποία θα χαζέψετε και οι δύο για το πόσο dorky ήσουν. Από την άλλη πλευρά, αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε μια απίστευτα ρομαντική απάντηση που στέλνει τους δυο σας πιο κοντά στο δέσιμο του κόμπου.

9. Σας αρέσουν οι φίλοι μου?

Φίλος

Για κάποιο λόγο, οι φίλοι συνήθως δεν τους αρέσουν οι φίλοι φίλων τους. Επομένως, αυτή η ερώτηση μπορεί να προωθήσει τον φίλο σας να κάνει μερικά ανέκδοτα για τους φίλους σας (με τον οποίο μπορείτε να αναφέρετε εντελώς!).

10. Εάν ελήφθη από αλλοδαπούς, τι θα κάνατε?

μεγάλο-2

Μόνο το ερώτημα είναι αρκετά αστείο. Αλλά ο φίλος σας μετατρέποντας σε έναν ήρωα πολεμιστή που αγκαλιάζει τα ξένα είδη μπορεί να είναι ακόμη πιο αστείο.

11. Τι θα κάνατε εάν τυχαία φρουρούσα?

κλανιά

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν ακριβώς. Αλλά είναι πάντα καλό να ξέρουμε πώς θα αντιδράσει πριν συμβεί το πραγματικό αμηχανία.

12. Ψάχνετε κρυφά τα ψιλοκομμένα?

ακριβώς-όπως-ουρανό-ταινία-αφίσα-2005-10204504571

Ποτέ δεν ξέρετε - ο άνθρωπος σας θα μπορούσε να έχει μια θηλυκή πλευρά, και η αγαπημένη του ταινία θα μπορούσε να είναι το Notebook.

13. Έχετε φορέσει ποτέ μακιγιάζ?

makeup2

Είτε ήταν eyeliner για μια ροκ συναυλία ή κάτι που οι φίλοι του τύπος έκανε ενώ ήταν γρήγορα κοιμάται, παραδεχόμενο ότι είναι φθαρμένο μακιγιάζ είναι βέβαιο ότι θα πάρει κάποια γέλια.

14. Υπάρχει κάτι ανόητο που φοβάσαι?

JESSE TYLER FERGUSON

Μπορεί να συγκλονιστείτε με την απάντηση που παίρνετε- είναι ο τραχύς και σκληρός φίλος σας φοβούμενος κρυφά από τις αδυσώπητες αράχνες του; Ή ο φίλος της μαύρης ζώνης σας φοβίζει φοβερά τις πασχαλίτσες?

15. Θα χορέψατε μαζί μου μπαλέτο?

μεγάλο-3

Βλέποντας το φίλο σας σε ένα ζευγάρι καλσόν είναι μια προφανής νίκη για σας-απλά πρέπει να μάθετε αν είναι ή όχι για την πρόκληση.

16. Τι είναι κάτι που είσαι κρυφά ανασφαλής?

shy2

Με αυτή την ερώτηση έχετε μια μεγάλη ευκαιρία σε μερικά εύκολα συγχαρητήρια. Δεν του αρέσει η μύτη του; Κανένα πρόβλημα. Πες του πόσο απίστευτα χαριτωμένος και ελκυστικός είναι και προσέχει το εγώ του να μεγαλώνει.

17. Τι είναι το πιο άγριο πράγμα που έχετε κάνει ποτέ?

άκρο sports

Ετοιμαστείτε για κάποιες σοβαρά τρελές και ίσως πολύ ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Ο φίλος σας μπορεί να είναι λίγο πιο άγριος από ό, τι φανταστήκατε ποτέ.

18. Εάν ήσασταν γυναίκα για μια μέρα, τι θα κάνατε?

παπούτσια

Αυτή η ερώτηση προκαλεί πάντα κάποιες ξεκαρδιστικές απαντήσεις. Ποιος ξέρει τι απίστευτα περίεργα ή αστεία πράγματα θα βρει!

19. Ποιο είναι το πιο αστείο όνειρο που είχατε?

μεγάλο-4

Όνειρα είναι εντελώς τυχαία μερικές φορές, και να μάθετε τι ο εγκέφαλος του συντρόφου σας έχει καταλήξει με κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι σίγουρο ότι θα φέρει μερικά γέλια. Ίσως περπατούσε στους δρόμους εντελώς γυμνός?

20. Θα προτιμούσατε να είστε απίστευτα σύντομος ή απίστευτα ψηλός?

μικρός

Αυτή η ερώτηση είναι απλά διασκεδαστική, διότι με κάθε τρόπο θα λάβετε μια απάντηση γεμάτη με εξηγήσεις. Ίσως θα προτιμούσε να είναι μικρό για να κρυφτεί σε μικροσκοπικές ρωγμές, ή τόσο ψηλό ώστε θα μπορούσε να σπάσει τα κτίρια κάτω από τα πόδια του.

Leave A Comment

− 4 = 4