20 ερωτικές ερωτήσεις για να ρωτήσετε τη συντριβή σας

Όταν πρόκειται να παρουσιάσετε κάποιον που έχετε μια φρίκη σε αυτά, όλα έρχονται κάτω σε ένα πράγμα: φλερτ. Αλλά αν θέλετε να ξεπεράσετε το παιχνίδι φλερτάρ σας και να το πάρετε ένα βήμα παραπάνω, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να πάτε: ερωτήσεις flirty, φυσικά! Έχουμε καταθέσει μια δελεαστική λίστα με 20 απολύτως φλερτ και χαριτωμένες ερωτήσεις για να ρωτήσετε τη συντριβή σας - όλες τις οποίες θα τον κάνουν να σας γνωρίσει ότι τον συμπαθείτε χωρίς να είναι υπερβολικά προφανές.

117c45ddb180a4e985f8a31ac60c44cd

1. Ποια είναι η ιδέα σας για την τέλεια ημερομηνία?

ημερομηνία

Ρωτάς για την τέλεια ημερομηνία του, σωστά; Έτσι είναι προφανές ότι τον ενδιαφέρεστε και θέλετε να μάθετε τι να περιμένετε εάν τελικά αποφασίσετε να βγείτε.

2. Τι ψάχνετε σε ένα κορίτσι?

τέλειος woman2

Προφανώς, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ερώτημα για δύο λόγους. Κάποιος, πρέπει να ξέρετε αν είστε και ο τύπος του και δύο, αυτό του επιτρέπει να γνωρίζετε ότι είστε περίεργοι εάν είστε ή όχι ένας αγώνας γι 'αυτόν.

3. Τι σκέφτηκε όταν με είδες για πρώτη φορά?

γυναίκες

Αυτή η ερώτηση τον δείχνει ότι η γνώμη του έχει σημασία για εσάς και είστε σίγουρα περίεργος τι σκέφτεται για εσάς.

4. Πού είναι το αγαπημένο σας μέρος για να φιλήσετε?

φιλί

ΕΝΑ σούπερ flirty ερώτηση-βεβαιωθείτε ότι θυμάστε την απάντησή του για το μέλλον?).

5. Ποια είναι η μεγαλύτερη ενεργοποίησή σας?

στροφή ons

Μια άλλη απίστευτα φλέβα ερώτηση που σίγουρα θα του επιτρέψει να γνωρίζει ότι σας ενδιαφέρει. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει αυτές τις πληροφορίες για μελλοντικό ραντεβού!

6. Ποια είναι η μεγαλύτερη απενεργοποίηση?

στροφή off

Ακριβώς όπως πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε για να μετατρέψετε τη συντριβή σας ΕΝΑΝΤΙΑ, θα πρέπει ΚΑΝΟΝΙΚΑ να ξέρετε τι τον αποβάλλει. Αποφύγετε αυτές τις απενεργοποιήσεις με κάθε κόστος - για προφανείς λόγους.

7. Πόσο καιρό έληξε η τελευταία σας σχέση?

breakup2

Η ανάσχεση στην ιστορία της σχέσης του μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τον συμπαθείτε και τι πρέπει να γνωρίζετε εάν είναι στην αγορά για κάτι σοβαρό ή αν θέλει απλώς να βρωμίσει.

8. Ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχετε κάνει ποτέ?

ρομαντικός

Ως γυναίκες, αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξέρουμε: είναι αυτός ο σούπερ ρομαντικός τύπος που θα σας σώσει από τα πόδια σας; Ή θα σας αφήσει να κρεμάσετε στο τμήμα ειδύλλιο?

9. Πώς θα περιγράφατε το τέλειο φιλί σας?

kiss2

Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζει ότι σκέφτεστε σίγουρα να τον φιλήσετε και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι απολύτως τέλειο για αυτόν.

10. Εάν θα μπορούσατε να έχετε ένα κορίτσι στον κόσμο, ποιος θα ήταν?

girlinworld

Πραγματικά απλά μια διασκεδαστική και ερωτική ερώτηση. Επιπλέον σημεία brownie και σοβαρές πεταλούδες κοιλιά αν η απάντησή του είναι ΕΣΑΣ.

11. Τι θα κάνατε αν σας φίλησα?

kiss3

Αυτό του επιτρέπει να γνωρίζει ότι σκέφτεστε να κάνετε την πρώτη κίνηση και θέλετε να μάθετε αν θα ήταν εντάξει με αυτό ή όχι. Αν φαίνεται ενδιαφέρουσα, σας προτείνω να πάτε για το θάνατο! (Ή το φιλί - πιάστε την απόκλιση).

12. Μου αρέσει σαν φίλος ή κάτι περισσότερο?

παρακαλώ him

Δεν νομίζω ότι αυτό το ζήτημα απαιτεί περαιτέρω εξηγήσεις. Μήπως σας αρέσει ή όχι; Κάτι που πιθανώς θα πρέπει να μάθετε νωρίτερα και όχι αργότερα.

13. Σας αρέσει όταν το κορίτσι κάνει την πρώτη κίνηση ή θα προτιμούσατε να έχετε τον έλεγχο?

firstmove

Και πάλι, αυτό βασικά τον ρωτάει αν είναι σωστό ή όχι να μπείτε και να κάνετε την πρώτη κίνηση. Αν δεν είναι σε αυτό, υποθέτω ότι θα πρέπει απλά να καθίσετε και να περιμένετε - και συνεχίστε να υπονοείτε (αναστεναγμός).

14. Τι φοράτε στο κρεβάτι - αν μη τι άλλο?

ύπνος

Ίσως σκέφτεστε να περάσετε τη νύχτα μαζί του - ή ίσως απλά θέλετε να τον φωτογραφίσετε γυμνό. Όποια και αν είναι η αιτία, αυτό είναι σίγουρα ένα ερωτικό ερώτημα!

15. Ποιο είναι το αγαπημένο σας όνομα για κατοικίδια ζώα που σας αρέσει το κορίτσι σας να σας καλέσει?

όνομα κατοικιδίου

Και όταν σας λέει την απάντηση, προχωρήστε και αρχίστε να τον αποκαλείτε αυτό το ιδιαίτερο όνομα κάθε τόσο - μην ξεχάσετε να κάνετε wink και να χαμογελάσετε λίγο.

16. Έχεις δουλέψει έξω?

προπόνηση

Φιλοφρόνηση? Αυτό φλερτάρει 101! Απολύτως μια ερώτηση flirty πρέπει να ρωτήσετε τη συντριβή σας.

17. Θα προτιμούσατε να αποκαλείτε σέξι ή έξυπνα?

λάγνος or smart

Είναι αβαθής και υλιστική, επικεντρώνεται στην εμφάνισή του ή είναι περισσότερο για τους εγκεφάλους και τα μυαλά; Όποια και αν είναι η απάντησή του, φροντίστε να ακολουθήσετε το "Καλά είστε σίγουρα σέξι / έξυπνο".

18. Τι νομίζετε ότι είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας?

όμορφος

Αφού απαντήσει, φροντίστε να τελειώσετε με κάτι σαν: "Ω ναι, συμφωνώ απόλυτα. Αγαπώ ____ σας, πάρα πολύ ".

19. Τι νομίζετε ότι είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό μου?

Νίνα Dobrev

Τον αποσπάστε από το κέλυφος του και να τον φωνάξει πίσω με σας με αυτή την απλή, φλέβα ερώτηση.

20. Θέλω να βγω απόψε?

δείπνο2

Η τελική ερωτική ερώτηση. Θέλω να πω, ποιος καλύτερος τρόπος για να πει εάν η συντριβή σας συντρίβει σε εσάς, παρά ζητώντας τον έξω σε μια ημερομηνία; Είναι σίγουρα μια κίνηση για τα πιο τολμηρά θηλυκά εκεί έξω, αλλά αν λέει ότι του αρέσει όταν ένα κορίτσι κάνει την πρώτη κίνηση, προτείνουμε ιδιαίτερα να δώσουμε αυτή την ερώτηση.

21. Μήπως προτιμάτε να αγκαλιάζετε ή να μαθαίνετε?

21

Μπορείτε να πάρετε το μυαλό του σε όλα τα σωστά σημεία θέτοντας αυτή την ερώτηση. Τι πιο ερωτικό από το να μιλάς για μερικά από τα πιο οικεία πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν οι δυο σας?

22. Βρίσκεσαι περισσότερο ελκυσμένος σε εγκεφάλους ή εμφάνιση?

22

Αυτό το ερώτημα διατηρεί κάποια σημασία και θα σας δώσει μια εικόνα για το πού βρίσκονται οι προτεραιότητές του όταν πρόκειται για την εύρεση μιας φίλης. Ορισμένοι τύποι πρέπει να έχουν και τα δύο, άλλοι προτιμούν περισσότερο από τον άλλο.

23. Επιλέξτε τρεις λέξεις για να περιγράψετε τον εαυτό σας, ποιες είναι αυτές?

23

Η αφήγηση της συντριβής σας περιγράφει τον εαυτό του είναι ένας τέλειος τρόπος για να τον γνωρίσετε και θα ανοίξει ακόμα περισσότερα μονοπάτια για να φλερτάρει μαζί του. Αυτή η ερώτηση θα σας δώσει μια σαφή εικόνα του πώς βλέπει τον εαυτό του και αν κατέχει οποιαδήποτε αλαζονεία χαρακτηριστικά.

24. Ξέρεις πόσο όμορφος είσαι?

24

Δώστε του μια μικρή ώθηση εμπιστοσύνης με αυτό το γοητευτικό ερώτημα. Είναι εγγυημένο να φέρετε ένα χαμόγελο στο χαριτωμένο πρόσωπο της φλερτ και να τον αφήσετε πραγματικά να ξέρει τι σκέφτεστε γι 'αυτόν με τον απόλυτο δυνατό τρόπο: Μια φιλοφρόνηση.

25. Πώς θα περιγράφατε την τέλεια σχέση σας?

25

Αυτή η ερώτηση είναι λίγο πιο έντονη, αλλά τον παίρνει να μιλάει για τα σημαντικά πράγματα και ίσως να σας δώσει μια ματιά σε αυτό που αναμένει αν εσείς οι δύο παίρνετε ποτέ τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Η οποία με αυτές τις ερωτήσεις, θα πρέπει να είναι εύκολη!

26. Σας αρέσει η βρώμικη συζήτηση?

26

Αυτό ζητάει μια πικάντικη απάντηση από εσάς. Πάρτε τα πράγματα λίγο θερμαίνεται στη συνομιλία σας ανοίγοντας την πόρτα που θα σας οδηγήσει δύο έως πιο οικεία συνομιλίες.

27. Σας αρέσουν τα μασάζ?

μεγάλο

Κρατήστε τα πράγματα φωτισμένα με αυτή την ερώτηση. Σίγουρα θα του δώσει την εικόνα που του δίνετε ένα μασάζ μετά από μια μακρά, σκληρή μέρα. Ποιος δεν θα ήθελε την εικόνα αυτή; Αν δεν αγαπάει την ιδέα ενός μασάζ από εσάς, τότε πραγματικά δεν είναι για σας, έτσι είναι?

28. Είσαι ντροπαλός ή πιο εξερχόμενος?

27

Είναι καλό να πάρετε έναν τύπο για να μιλήσει λίγο για τον εαυτό του. Θα χαρεί να σας αφήσει να τον γνωρίσετε τόσο όσο σας γνωρίζει. Επιπλέον, η απάντηση θα σας ενημερώσει για το τι έχετε να κάνετε όταν πρόκειται για την πιο γρήγορη λωρίδα από τη ζώνη φίλων και για το πού θέλετε να είστε.

29. Ποια είναι τα σχέδιά σας σήμερα / απόψε / αύριο / επόμενη εβδομάδα?

29

Σας δίνουμε επιλογές εδώ, γιατί το σωστό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητά σας. Αλλά με να τον ρωτήσετε αυτό το καθιστά προφανές ίσως να θέλετε να κάνετε κάποια σχέδια μαζί του σύντομα και επίσης να τον ενημερώσετε ότι νοιάζεται για το τι έχει κάνει έξω από αυτή τη συζήτηση.

30. Πως κανείς δεν σας έχει ξεπεράσει ακόμα?

30

Σημαίνει πώς στο καλό είναι κάποιος όπως αυτόν ακόμα ενιαίος. Τον κάνει να κοκκινίζει αναμειγνύοντας αυτό το επευφημίες με αυτή την τελικά ερωτική ερώτηση. Τον αφήστε να ξέρει ότι δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι εξακολουθεί να το λικνίζει σόλο. Σίγουρα αυτός θα του δώσει μια ιδέα για τις προθέσεις σας.

Leave A Comment

16 − 13 =