14 Bad Sign Friend

Όταν συναντάς έναν σούπερ χαριτωμένο τύπο, φυσικά έχεις μεγάλες προθέσεις: πρόκειται να είναι μαγευτική, θα έχουμε τόσο πολλή διασκέδαση μαζί και ποιος ξέρει, μπορούμε να μείνουμε μαζί για χρόνια! Αλλά ξαφνικά, τα πράγματα δεν φαίνονται τόσο γλυκά. Μπορεί να είναι προφανές ότι είναι κακός φίλος, οπότε ελπίζω να τρέξετε για τους λόφους. Αλλά άλλες φορές, οι άνδρες μπορεί να είναι λίγο πιο λεπτές για τη συμπεριφορά του κακού φίλου τους. Μην κολλήσετε με έναν κακό άνθρωπο - Μάθετε τα 14 εύκολα-επιτόπου σημάδια ενός κακού φίλου που θα σας εξοικονομήσει τους τόνους του χρόνου, της ενέργειας, και το σημαντικότερο, τα συναισθήματα!

df47f2b7ba816bb829aec1ae3fcad27e
Έχει κακό ιστορικό σχέσεων
Εντάξει, εντάξει, θα είμαι ο πρώτος που θα το πω: δεν πρέπει να κρίνετε κάποιον για το παρελθόν τους. Ωστόσο, εάν είναι γνωστός σε αποτυχημένες σχέσεις που δεν φαίνεται να διαρκούν πολύ, μπορεί να είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε. Μετά από όλα, μερικές φορές οι σχέσεις απλά δεν λειτουργούν έξω, και όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε. Αλλά αν έχει περάσει από έξι φίλες τους τελευταίους 4 μήνες, υπάρχει σίγουρα μια κόκκινη σημαία που πρέπει να προσέξετε.

Είναι ένας συνηθισμένος λυγός
Κυρίες, αν είναι συνήθης ψεύτης, δυστυχώς δεν είσαι η εξαίρεση από τις ψεύτικες συνήθειες του. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας συνηθισμένος ψεύτης πρόκειται να βρεθεί στη φίλη του, είτε είναι εκεί που πήγε μετά από δουλειά ή τι είχε για πρωινό. Και θυμηθείτε, μην κοιτάζετε μόνο τα μεγάλα ψέματα που τον πιάνετε. Μερικοί άνθρωποι λένε ψέματα, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό και χωρίς κανένα λόγο, και αυτό είναι ένα μεγάλο προειδοποιητικό σημάδι ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα για μεγάλα θέματα. Αποθηκεύστε τον κύριο αγώνα και τη θλίψη και χαράξτε τον ψεύτη πριν σας ξεγελάσει.

Δεν κάνει χρόνο για σας
Παίρνει ώρες για να απαντήσει σε κάθε κείμενο που τον στείλετε. Ποτέ δεν φαίνεται να έχει χρόνο να βρεθεί μαζί σας, εκτός από κάθε φορά που ξαφνικά. και ακόμη και αυτό φαίνεται σαν μια δουλειά γι 'αυτόν. Δεν ξεκινάει καθόλου ημερομηνίες και δεν παίρνει ποτέ το τηλέφωνο επειδή είναι «πολύ απασχολημένος». Δεν είναι μόνο ενοχλητικό, αλλά ως γυναίκα δεν πρέπει να παραμείνετε για αυτό το είδος θεραπείας. Αξίζετε έναν άνθρωπο που πηγαίνει έξω από το δρόμο του να κάνει χρόνο για σας και δείχνει ότι νοιάζεται. Είναι πολύ απασχολημένος; Τότε είναι κακός φίλος. ΕΠΟΜΕΝΟ!

8b71396f8da6b7fb96ce54a5285752e5
Είναι αυτονόητο
Όλοι θα διαφωνούν για κάτι από καιρό σε καιρό, αλλά αν ο τύπος σας φαίνεται να προκαλεί επιχειρήματα και διαφωνίες πολλές φορές την ημέρα, αυτό είναι ένα πρόβλημα. Οι υπερβολικά επιθετικοί άνθρωποι που δεν φαίνεται να περιέχουν το θυμωμένο τους είναι προφανώς δυσάρεστο να είναι γύρω, οπότε γιατί θεωρούν τους φίλους σας; Αν φαίνεται να ξεκινά συχνά αγώνες - και σας κατηγορεί για την πλειοψηφία τους - σίγουρα έχετε έναν κακό φίλο στα χέρια σας. Αφήστε τον να επιβαρύνει κάποιον με την κακή του ιδιοσυγκρασία!

Είναι υπερβολικά ζηλότυπος
Είναι σούπερ χαριτωμένο όταν ένας τύπος παίρνει ζηλιάρης, χωρίς αμφιβολία γι 'αυτό! Αλλά κυρίες, μην μπερδεύετε ανάμεσα σε έναν άνθρωπο που είναι κτητικός και υπερβολικά ζηλότυπος και ένας τύπος που παίρνει λίγο ζηλιάρης όταν βλέπει κάποιον άλλο να σας αγκαλιάσει. Το ένα είναι φυσιολογικό και το άλλο όχι. Εάν σας κατηγορεί συνεχώς ή παίρνετε τρελός για το μικρότερο πράγμα - για παράδειγμα, κάποιος που σας στέλνει μηνύματα για την εργασία του αύριο ή για μια νύχτα με τις φίλες σας - πρέπει να κάνετε πεζοπορία. Η ζηλωσή του θα επιδεινωθεί και θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα στο δρόμο.

Δεν θα συμβιβαστεί
Μια σχέση είναι ΟΛΟ για συμβιβασμό. Θα πρέπει να είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε με τον σύντροφό σας ανά πάσα στιγμή για να εξασφαλίσετε ότι και οι δύο είστε ευχαριστημένοι με την κατάσταση. Αλλά ας πούμε ότι ο τύπος σας αρνείται να συμβιβαστεί, και πάντα μένετε δυσαρεστημένοι ή απογοητευμένοι; Ας πούμε ότι αισθάνεται σαν να είναι «ο τρόπος του ή ο ψηλός δρόμος», όπως έχει κάποιο δικαίωμα και η γνώμη ή τα συναισθήματά σου δεν πειράζουν; Πω πω, αυτό είναι απλώς αγενές και αν δεν είναι πρόθυμος να συμβιβαστεί μαζί σας σε καμία περίπτωση, τότε σαφώς δεν ενδιαφέρεται για σένα ή σε σεβασμό. Δεν θα κερδίσετε αυτή τη μάχη, γι 'αυτό θα πρότεινα να σταματήσετε και να προχωρήσετε με τη ζωή σας.

d2f621ba2624e6568c58dfae5d2202d7
Είναι ύπουλος
Κρύβει το τηλέφωνό του κάθε φορά που είστε γύρω του και δεν θα σας πει ποιος είναι με το τηλέφωνο. Έρχεται στο σπίτι αργά από την δουλειά και δεν θα σας πω γιατί και κάτι φαίνεται περίεργο για τη «νύχτα των παιδιών» που σχεδίαζε, επειδή όλοι οι φίλοι του είναι στο σπίτι. Ποιος θέλει να είναι με κάποιον που είναι ύπουλος; Η γκρίνια μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα και μόνο ένα πράγμα: κάνουν κάτι που δεν θα εγκρίνετε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος γύρω του. Εάν ο τύπος σας ενεργεί ύπουλος, θα εμπιστευόμουν το έντερο και τη διαίσθησή σας και θα βρω κάποιον που μπορεί να είναι ανοιχτός και ειλικρινής μαζί σας για τα πάντα.

Είναι συνεχώς προσπαθεί να πάρει σεξουαλική
Είσαι έξω σε μια ημερομηνία στις κινηματογραφικές αίθουσες και δεν θα σταματήσει να προσπαθεί να κάνει μαζί σας κατά τη διάρκεια της ταινίας. Μόλις τελειώσατε να τρώτε δείπνο και προσπαθεί αμέσως να σας φέρει για να έρθει μαζί του. Όλα τα γραπτά μηνύματα έχουν σεξουαλικό χαρακτήρα. Κυρίες, αν δεν μπορεί να συνομιλήσει μαζί σας ή να κρατήσει τα χέρια μακριά από σας για περισσότερο από 5 λεπτά τη φορά, πιθανότατα είναι έξω για να σας χρησιμοποιήσει. Αγκαλιές και δείχνει απαλή στοργή είναι ένα πράγμα, αλλά ενεργώντας σαν ένα σκύλο κυνηγόσκυλο που χρειάζεται μια επιδιόρθωση κάθε πέντε δευτερόλεπτα είναι μια άλλη.

 Οι Φίλοι / Οικογένεια δεν σας συμπαθούν
Ξέρω ότι συνήθως δεν το παραδεχόμαστε, αλλά οι φίλοι και η οικογένειά μας είναι σχεδόν πάντα σωστά για το πρόσωπο που χρονολογούμε. Εάν οι φίλοι σας και η μητέρα σας μισούν τα κότσια του, τότε ίσως να τους ακούσετε. Δεν τον συμπαθούν για κάποιο λόγο, αν είναι κάτι που έχει κάνει για εσάς ή τον τρόπο που έχει ενεργήσει. Και αν είναι εντελώς ανιδιοτελής για να εντυπωσιάσει και να κερδίσει τους αγαπημένους σου, αυτό είναι και μια μεγάλη κόκκινη σημαία!

96ec410a40726c38144421b28fa83a8e
 Είναι κλειστός
Μερικοί άνθρωποι δεν είναι τόσο ανοιχτοί και ανοιχτοί όσο άλλοι και χρειάζεται λίγο χρόνο να βάλουν πραγματικά βαθιά τα συναισθήματα και τα συναισθήματά τους. Αλλά αν είναι εντελώς κλειστός και δεν θα παρουσιάσει ούτε μια ουρά της αγάπης ή σας αφήσει μέσα σε λίγη ζωή του, αυτό δημιουργεί ένα μεγάλο πρόβλημα. Για ένα, θα μπορούσε να κρύβει κάτι. Για δύο, δεν μπορεί ποτέ να σας αφήσει και δεν θα γνωρίσετε ποτέ το άτομο πίσω από τη μάσκα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν θέλετε να σπαταλάτε πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια σε οποιονδήποτε δεν έχει καμία πρόθεση να σας αφήσει μέσα.
 Μπορείτε να δείτε μόνοι σας τη νύχτα
Έχετε δει τον φίλο σας στο φως της ημέρας; Ή μήπως φαίνεται να έχει προγραμματιστεί νυχτερινές μέρες ειδικά αργά τη νύχτα, όπως λέει στις 9 π.μ.; Μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπόθεση, αλλά ας το αντιμετωπίσουμε: είναι κοινή αντίληψη ότι όταν ένας άντρας βγαίνει μόνο με ένα κορίτσι τη νύχτα, πιθανότατα το χρησιμοποιεί. Αυτό, ή προσπαθεί να την κρύψει από την άλλη φίλη του. Αμβλύ, αλλά αλήθεια, ξέρω. Εάν ο τύπος σας θέλει μόνο εσάς κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα.

 Δεν Σε Σέβεται
Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές μιας σχέσης είναι RESPECT. τον σέβεσαι και σέβεται. Δεν υπάρχει καμία σχέση χωρίς σεβασμό - όχι καλή, με κανέναν τρόπο. Θα πρέπει πάντα να γίνονται σεβαστά από τον φίλο σας, είτε αυτός σέβεται την απόφασή σας να μην κάνεις κάτι, ούτε σε σεβασμό, μη σας καλώντας ονόματα ή τραυματίζοντάς σας εκ προθέσεως. Ο σεβασμός είναι εξαιρετικά σημαντικός και σας εγγυώμαι ότι δεν θα είστε ευχαριστημένοι σε αυτή τη σχέση εάν συνεχίσετε να τον ακολουθείτε. Και μην προσπαθήσετε να τον αλλάξετε. Οι άνδρες που δεν σέβονται την κυρία τους αμέσως από το ρόπαλο, πιθανότατα δεν θα αλλάξουν τη μουσική τους και θα ήταν πολύ καλύτερα να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα σε σέβεται χωρίς να χρειάζεται υπενθύμιση.

 Είναι Moody
Μια μέρα, είναι πρίγκιπας γοητευτικός. Σας ντους με αγάπη και αγάπη και όλα στη ζωή του μοιάζουν τέλεια. Μιλάει για το πόσο μεγάλη είναι η μέρα του και πώς δεν μπορεί να περιμένει να σας βγάλει από το βράδυ. Όλα είναι ωραία! Τότε την επόμενη μέρα, είναι ζοφερή? σαν ένα σκοτεινό σύννεφο βροχής απλώς έλαμψε μέσα από τα ουράνια τόξα και τον ήλιο του χθες. Ξαφνικά μισεί τα πάντα και μόλις θέλει να μιλήσει σε σας. Η μέρα του ήταν φρικτή και ακυρώθηκε σχέδια μαζί σου. Και μάντεψε τι? Την επόμενη μέρα είναι και ηλιοφάνεια και μαργαρίτες ξανά! Απλά πληκτρολογώντας όλα αυτά έξω με ενοχλήσει? Δεν μπορούσα να φανταστώ να είμαι σε σχέση με κάποιον που το έκανε πραγματικά κάθε δεύτερη μέρα! Κορίτσια, αν είναι εξαιρετικά διάθεση, αλλάζοντας τη διάθεσή του κάθε πέντε δευτερόλεπτα χωρίς προειδοποίηση, τότε πρέπει να φύγετε. Αυτό θα γίνει πραγματικό παλιό, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ γρήγορα. Σίγουρα ο καθένας έχει μια κακή μέρα εδώ και εκεί, αλλά κάποιος που δεν μπορεί να κρατήσει τα συναισθήματά του στον έλεγχο κατά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου θα είναι μόνο μια ενόχληση.

 Είναι φίλοι με τις πείες του
Μερικές φορές - και εννοώ ΠΟΛΥ σπάνια - είναι εντάξει να εξακολουθούν να είναι φίλοι με έναν πρώην φίλο ή πρώην φίλη. Θέλω να πω, δεν έχει σημασία τι συνέβη ή πόσο καιρό ήταν, υπάρχει ακόμα κάποιο συναίσθημα. Υπάρχει ιστορία. Αν είναι φίλοι με ΟΛΕΣ τις εξουσίες του και τις συνομιλίες που μαζί τους όλη την ώρα, όπως δεν είναι μεγάλη υπόθεση, θα έμενα πιθανώς. Θέλω να πω, θα πρέπει να μετακινηθεί από τις πρώην φίλες του και να επικεντρωθεί σε εσάς. (Και όχι, δεν λέω στον άντρα σας δεν επιτρέπεται να έχουν γυναίκες φίλους, απλώς όχι exes!).

Είχατε ποτέ έναν κακό φίλο; Τι έκανε?

Leave A Comment

1 + 1 =