14 σημάδια δεν είναι απλά αυτό σε εσένα | progressivenewsdaily.info

14 σημάδια δεν είναι απλά αυτό σε εσένα

Όταν πραγματικά συμπαθείτε έναν τύπο και πεθάνετε να το πάρετε στο επόμενο επίπεδο μαζί του, μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεστε αισιόδοξοι όταν σας στέλνει πινακίδες ότι πραγματικά δεν είναι αυτό σε σας. Μετά από όλα, όταν ένας άντρας πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς, σίγουρα θα το ξέρετε. Αλλά αν δεν είναι; Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κάνει οποιοδήποτε από αυτά τα 14 σημάδια δεν είναι απλά αυτό σε σας.

14 σημάδια δεν είναι απλά αυτό σε εσένα

Ποτέ δεν κείμενα / κλήσεις πρώτα

Εάν είστε πάντα εκείνος που πρέπει να στείλει το πρώτο μήνυμα κειμένου ή να κάνει τις τηλεφωνικές κλήσεις (που πιθανότατα απαντάει μόνο το ήμισυ του χρόνου - αν αυτό), τότε σίγουρα δεν σας ενδιαφέρει. Εμπιστευθείτε - όταν κάποιος σας αρέσει, θα πεθάνει να σας μιλήσει όσο περισσότερο μπορεί και δεν θα φοβηθεί να κάνει την πρώτη κίνηση γιατί θέλει πραγματικά να μάθει περισσότερα για εσάς και να μάθετε πώς είστε πράξη.

Οι απαντήσεις του είναι σύντομες

Όλοι γνωρίζουμε αυτά τα κείμενα: Στέλνετε: «Hey, τι γίνεται;» και απαντούν: «Nm». Είναι μάλλον ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα ποτέ, έτσι δεν είναι; Θέλω να πω, εδώ προσπαθείτε να αρχίσετε μια συζήτηση και δεν έχουν καν την ευπρέπεια για ακόμη δοκιμάστε και συνεχίστε το convo. Εάν παίρνετε σούπερ σύντομες απαντήσεις κάθε φορά που μιλάτε, τότε δεν εμπλέκεται μαζί σας και σίγουρα δεν είναι σε σας. Χορηγημένος μερικοί τύποι δεν τους αρέσει να γράφουν κείμενο, αλλά ακόμη και αυτοί που περιφρονούν την γραφή θα τους δώσουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για το κορίτσι που τους αρέσει.

14 σημάδια δεν είναι απλά αυτό σε εσένα

Δεν ρωτάει για σένα

Όταν σας αρέσει κάποιος, θέλετε να τα γνωρίσετε, έτσι; Λοιπόν, εάν ένας άνθρωπος δεν ενοχλεί να ζητήσει τίποτα για εσάς - είτε είναι η αγαπημένη σας ταινία, πόσο ήταν η μέρα σας ή πόσο απολαμβάνετε είστε καινούρια δουλειά - τότε σίγουρα δεν σας ενδιαφέρει, στην πραγματικότητα δεν έχει καν Φροντίδα απολύτως.

Δεν ανοίγει

Έτσι δεν γνωρίζετε τίποτα γι 'αυτόν και δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν ή τη ζωή του. τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; Ενώ υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων που έχουν το πρόβλημα να μοιράζονται τίποτα και θέλουν να κρατούν σχεδόν τα πάντα ένα μυστικό, η πλειοψηφία των ατόμων είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με αυτό που τους αρέσει. Έτσι, εάν βρεθείτε εντελώς ανυπόμονος για το ποιος είναι και τι είναι η ζωή του, δεν μοιράζεται για κάποιο λόγο - δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να το μοιραστεί μαζί σας.

Εσείς δεν μιλάτε

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι φυσικό να θέλετε να μιλήσετε με τον άνθρωπο που σας αρέσει όλο το 24ωρο. Θέλετε να συνδεθείτε μαζί τους, να μάθετε για αυτά και απλά να απολαύσετε την επιχείρησή τους είτε είναι αλήθεια ένα μήνυμα κειμένου είτε ένα τηλεφώνημα. Αλλά μόλις σας μιλάει; Ποτέ δεν καλεί; Μπορεί να χρειαστούν ώρες πριν απαντήσει στο μικρότερο κείμενο; Μα, ναι. Λυπάμαι, κορίτσια, αλλά αυτό απλά δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος σε πολύ μεγάλο επίπεδο.

14 σημάδια δεν είναι απλά αυτό σε εσένα

Ποτέ δεν έχει χρόνο να ξεφύγει

Όλοι είναι απασχολημένοι στη ζωή τους, αλλά Ολοι θα βρες χρονο στα πολυάσχολα ωράρια τους για να δουν αυτό που τους αρέσει. Εάν είναι πάντα απασχολημένος και παίρνει μέρες ή και εβδομάδες για να ρυθμίσετε μια ημερομηνία ή ακόμα και απλά να ξεκουραστείτε μαζί σας, τότε απλά δεν σας ενδιαφέρει και δεν θέλει καν να είναι γύρω σας.

Φλένει με όλους

Παρατηρήστε ποτέ ότι ο άνθρωπος στον οποίο βλέπετε συνεχώς φλερτάρει Ολοι? Και φλέγει με άλλες γυναίκες μπροστά σου? Κυρίες, εάν ένας άνθρωπος ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς, ΔΕΝ πρόκειται να περάσει κάποιο χρόνο ή προσοχή σε άλλη γυναίκα, ειδικά μπροστά σας, όπου μπορείτε να το δείτε! Οποιοσδήποτε φλερτάρει ανοιχτά, δεν φροντίζει αυτό που σκέφτεστε ή πώς σας κάνει να αισθανθείτε, σίγουρα δεν ενδιαφέρεται.

Δεν παίρνει ζηλιάρης

Ο καθένας γίνεται ζηλότυπος όταν βλέπει το πρόσωπο που τους αρέσει να φλερτάρει ή να ελέγχει κάποιον άλλο. είναι φυσικό. Αλλά αν παρατηρήσετε ότι ο τύπος που σας αρέσει μπορεί να σας ενδιαφέρει λιγότερο, εάν φτιάξατε με έναν άλλο άνθρωπο μπροστά του, λοιπόν, μισώ να σας πω, αλλά απλά δεν τον ενδιαφέρει. Δεν ενδιαφέρεται για εσάς και γι 'αυτό δεν τον ενοχλεί εάν παίρνετε οικεία ή απλά φλερτάρετε με άλλους άνδρες μπροστά του.

Δεν σας παρουσιάζει σε φίλους ή μέλη της οικογένειας

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ένας άνθρωπος δεν θα σας παρουσιάσει στους φίλους ή τα μέλη της οικογένειάς του είναι απλά αυτό: δεν είναι σοβαρός για εσάς. Καθόλου. Δεν θέλει να επενδύσει σε μια βαθιά σχέση μαζί σας. Θέλω να πω, μην το περιμένετε να το κάνει αμέσως. αλλά αν έχετε περιμένει μήνες και τίποτα δεν έχει συμβεί, τότε πρέπει να τον αφήσετε να πάει και να βρει κάποιον που θέλει να πάρει σοβαρή και να σας έχει γύρω από τους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο.

Μιλάει για Άλλες Γυναίκες

Αν αυτό δεν είναι σίγουρο σημάδι φωτιάς δεν ενδιαφέρεται για εσάς, τότε δεν ξέρω τι είναι. Σκεφτείτε: γιατί στη γη κάποιος που σας αρέσει να φέρει άλλες γυναίκες που του αρέσει; Αυτό είναι απλώς γελοίο, και είναι κάτι που απλά δεν συμβαίνει. Αν τον ακούς να μιλάς για άλλα κορίτσια μπροστά σου και να τον ακούσεις να το λέει ακόμα αρέσει ένας από αυτούς, ΟΠΩΣ δεν ενδιαφέρεται για εσάς, και πρέπει να χαλαρώσετε αυτή τη συντριβή αμέσως.

14 σημάδια δεν είναι απλά αυτό σε εσένα

Είναι συνεχώς κείμενο / μηνύματα Άλλες Γυναίκες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από κάποιον στο τηλέφωνό τους όταν είστε γύρω τους, ειδικά όταν παίρνουν για πάντα να ανταποκριθούν εσείς. Εάν είναι απασχολημένος με μηνύματα σε άλλα κορίτσια καθ 'όλη τη διάρκεια της διαμονής σας, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται.

Θέλει μόνο σεξ

Ξεχάστε οποιαδήποτε συναισθηματική σύνδεση. ο δεύτερος εσείς είναι μαζί που προσπαθεί να κάνει μια κίνηση, και αν δεν ανταποκριθείτε όπως θέλει, πιθανότατα τελειώνει την ημερομηνία νωρίτερα. Ναι, αυτός ο τύπος δεν ενδιαφέρεται για το ποιος είσαι, μόνο που έχεις κάτω από τα ρούχα σου.

Αλλά δεν σας αγγίζει στο κοινό

Αυτού του είδους ο άνθρωπος δεν θέλει κανέναν να ξέρει ότι είναι «με» εσένα, γιατί θέλει να σιγουρευτεί ότι όλα τα κορίτσια γύρω του ξέρουν ότι είναι ενιαίος και έτοιμος να ανακατευτεί. Αν είναι μακριά από εσάς στο κοινό και αποφεύγει οποιοδήποτε είδος PDA, τότε ψάχνει κάποιον άλλο.

Απλά ξέρεις

Μερικές φορές η διαίσθησή σας μπορεί απλά να σας πει ότι δεν σας ενδιαφέρει. Ίσως είναι ο τρόπος που σας μιλάει, πώς είναι η γλώσσα του σώματός του, ή κάποια άλλη υπόδειξη που το δίνει μακριά. Αν νιώθετε ότι δεν ενδιαφέρεται για εσάς, μιλήστε σε αυτόν για αυτό ή απλά προχωρήστε για να βρείτε κάποιον που πραγματικά εμπλέκεται σε εσάς και θέλει να πάει για κάτι σοβαρό και μακρόχρονο. το αξίζεις!

Κυρίες, ήσαστε ποτέ με έναν άντρα που απλά δεν σας ενδιαφέρει; Πώς ξέρετε ότι δεν τον ενδιαφέρει; Μοιραστείτε τις ιστορίες σας μαζί μας!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

69 − 59 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map