14 Σημάδια δεν είστε ελκυσμένος στον φίλο σας πια

Σε κάποιο σημείο ή άλλο έλξη θα εξασθενίσει σε μια σχέση. Στη συνέχεια, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δοκιμάσετε και να προσθέσετε τα πράγματα ξανά. Η έλξη πάντα εξασθενεί αν αποτύχετε να μεγαλώσετε μαζί. εξερευνώντας μαζί νέα πράγματα και μαθαίνοντας ο ένας τον άλλον καθώς μεγαλώνετε. Η στασιμότητα οδηγεί σε πράγματα που ξεθωριάζουν σε τίποτα - είναι σαν το νερό, πρέπει να κρατήσετε το ρεύμα να τρέχει για να έχει γλυκό νερό. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να βλέπετε σημάδια ότι η έλξη έχει ξεθωριάσει, τότε ίσως είναι καιρός να συζητήσετε είτε τη θεραπεία ζευγαριών είτε μια διακοπή. Παρακάτω θα βρείτε μερικές προειδοποιητικές πινακίδες για το πότε πρέπει να κάνετε κάτι για το ξεθωριασμένο έλξη σας.

1. Έχετε χάσει το ενδιαφέρον σας για το σεξ

14 Σημάδια δεν είστε ελκυσμένος στον φίλο σας πια

Αυτό είναι ίσως το πιο προφανές σημάδι όλων ότι κάτι είναι λάθος. Οι γυναίκες συχνά δεν θέλουν σεξ όταν αισθάνονται ότι υπάρχει κάτι άλλο που λείπει στη σχέση. Άλλες φορές, φυσικά, είναι μόνο η σεξουαλική ζωή που μεγαλώνει στάσιμη. Από τη δημιουργία μιας βαθύτερης πνευματικής σχέσης μέσω της ταντραρίας, στο πιο συναρπαστικό σεξ και ένα ταξίδι όπου έχετε χρόνο ο ένας στον άλλο, υπάρχουν τρόποι για να επαναφέρετε τη σπίθα.

Φυσικά, η απώλεια της λίμπιντο μπορεί επίσης να προκληθεί από άγχος, κατάθλιψη ή λίγο χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Το πρώτο πρόσωπο που πρέπει να προσέξετε για να πάρετε το φύλο σας κίνηση είναι, το πιστεύετε ή όχι, τον εαυτό σας. Όταν το μυαλό και το σώμα σας είναι ευτυχισμένοι, η σεξουαλική σας κίνηση θα αυξηθεί αυτόματα.

2. Δεν αισθάνεστε όπως πηγαίνετε στις ημερομηνίες

14 Σημάδια δεν είστε ελκυσμένος στον φίλο σας πια

Ξέρεις πώς μια νύχτα έξω με τον άνθρωπο σου έδινε τις πεταλούδες σου; Τώρα βάζετε ό, τι μπορείτε να βρείτε, τραβήξτε μια χτένα μέσα από τα μαλλιά σας και βγείτε από την πόρτα. Εάν δεν προσπαθείτε πλέον να εντυπωσιάζετε τον άνθρωπο και να τον κάνετε να σας επιθυμεί, υπάρχει ένας λόγος για αυτό, είτε είναι εξάντληση γενικά είτε έλλειψη ενδιαφέροντος γι 'αυτόν.

3. Δεν μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε αυτόν τον τύπο ...

Είτε είναι ο νέος συνάδελφός σας στη δουλειά, ο γείτονάς σας, ή ο τύπος στην τηλεοπτική εκπομπή ... υπάρχει κάποιος που δεν μπορείτε να βγείτε από το κεφάλι σας. Μπορείτε να το συγκρίνετε με το φίλο σας και εσείς cringe καθώς ο φίλος σας έρχεται σύντομα. Ή γνωρίζετε ότι δεν τον θέλετε πραγματικά επειδή δεν είναι πραγματικά ο τύπος σας ή κάποιος που να έχει σχέση με, αλλά ... ο φίλος σας φαίνεται να είναι τόσο βαρετός τώρα. Είναι επειδή κάτι λείπει στη σχέση που μπορεί να καθοριστεί ή έχετε συνειδητοποιήσει ότι ερωτευθήκατε μερικά μέρη του και όταν τον γνωρίσατε καλύτερα ανακάλυψε ότι υπήρχε περισσότερο σε αυτόν που δεν σας αρέσει; Ή γιατί έχετε ξεφύγει και δεν αισθάνεστε την επιθυμία να γνωρίσετε τον "νέο" άνθρωπο από την πλευρά σας?

4. Κάνετε δικαιολογίες για να αφιερώσετε χρόνο εκτός

Συμπληρώσατε τα πρακτικά μέχρι να δείτε τον τύπο σας, τώρα έχετε γεμίσει το ημερολόγιό σας με κοινωνικές και εργασιακές δεσμεύσεις ώστε να περάσετε λιγότερο χρόνο μαζί του. Αποφεύγετε μια αντιπαράθεση για κάτι, ή απλά δεν είστε σε αυτόν πια?

5. Κάθε μικρό πράγμα σας ενοχλεί

14 Σημάδια δεν είστε ελκυσμένος στον φίλο σας πια

Στην αρχή ήταν χαριτωμένο πώς είχε πάντα τα μαλλιά του τόσο βρώμικο. Τώρα είναι ενοχλητικό. Στην αρχή δεν με ενόχλησε ότι ήταν καθυστερημένα δέκα λεπτά, τώρα σας οδηγεί τρελά. Τα αστεία του σας συγκεντρώνουν. Τα θέματα που επιλέγει να μιλήσει για σας κουράστηκαν. Όταν φτάνει στο σημείο ότι ο τρόπος που βουτά το τοστ έχει αρχίσει να σας σφάλλει, ήρθε η ώρα να κάνετε μια σοβαρή αξιολόγηση του τι συμβαίνει. Είναι πραγματικά το τοστ; Ή υπάρχει κάτι βαθύτερο που σφάλματα εσείς, που βγαίνει στα μικρά πράγματα; Μπορείτε να λύσετε αυτό το μεγάλο πράγμα ή είναι καιρός να πείτε αντίο?

Πολλοί από εμάς που φοβούνται την οικειότητα δημιουργούν προβλήματα σε μια σχέση που δεν υπάρχει. Άλλοι διατυπώνουν μια σειρά από πράγματα που τους προκαλούν σφάλματα επειδή φοβούνται να χάσουν το ελάχιστο που έχουν, καθώς φοβούνται ότι δεν θα βρουν κάτι καλύτερο. Ρίξτε μια ματιά στο πού βρίσκεστε και τι θα αγαπούσατε πραγματικά.

6. Δεν είναι πλέον εντυπωσιακό

Όταν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει, τον κοιτάς χωρίς να είσαι ελάχιστα εντυπωσιασμένος. Αυτό το πράγμα που σας έκανε να χαμογελάτε, σας αφήνει τώρα να νιώθετε άδειο, ή να σας κάνει να μαζεύετε.

7. Σταματάς να του λέγεις τα πράγματα

Μέχρι το τέλος μιας μακράς μέρας, κάνατε πολύ χρόνο να επιστρέψετε στο σπίτι σας και να μοιραστείτε τι συνέβη. Τώρα καλείτε έναν φίλο, ενεργοποιήστε το τηλεσκόπιο ή σέρνετε στο κρεβάτι με ένα βιβλίο. Δεν αισθάνεστε πλέον να μοιράζεστε τις σκέψεις σας με τον άντρα σας, είτε επειδή έχετε μάθει ότι είναι ασέβεια, δεν τον εμπιστεύεστε, είτε έχετε ξεκινήσει διανοητικά να αποστασιοποιήσετε τον εαυτό σας καθώς αισθάνεστε την εξασθένιση της έλξης.

Η αλήθεια είναι ότι η οικειότητα δημιουργεί έλξη. Αν θέλετε να σώσετε τη σχέση πρέπει να τον αφήσετε να σας γνωρίσει όπως είστε τώρα και να τον γνωρίσετε ξανά. Διαφορετικά, η φλόγα θα καεί.

8. Δεν το σκέφτεσαι όταν έχεις σεξ

Σεξουαλικές φαντασιώσεις στο υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι τέλεια. Ποτέ μην το σκέφτεσαι πότε έκανε σεξ, ή ήθελε να είναι κάποιος άλλος ... όχι τόσο σπουδαίος. Αν αυτός είναι βαρετό στην κρεβατοκάμαρα πρέπει είτε να έχετε μια συζήτηση για το πώς να δημιουργήσετε έναν ενθουσιασμό, είτε να το καλέσετε μια μέρα.

9. Αποφεύγετε τους φίλους και την οικογένειά του

Κάποτε ήταν σε θέση να τα βάζετε, ή ακόμα και να λατρεύετε, τους φίλους και την οικογένειά του. Τώρα, επειδή αισθάνεστε ότι κάτι δεν είναι σωστό στη σχέση, έχετε αρχίσει να τις αποφεύγετε.

10. Τα μελλοντικά σας σχέδια δεν το συμπεριλαμβάνουν πλέον

Είτε έχετε ονειροπόληση για διακοπές στις Μπαχάμες ή έχετε σοβαρά σκεφτεί να έχετε μωρά, συνειδητοποιείτε ότι οι εικόνες στο μάτι σας δεν περιλαμβάνουν τον τύπο που χρονολογείτε πια.

11. Δεν αισθάνεστε όπως τον παρουσιάζετε σε φίλους

Πριν από όταν βγήκατε δεν θα μπορούσατε να περιμένετε να αναδείξετε τον τύπο σας. Είτε τον πήρατε σε μια δουλειά, τον παρουσιάσατε σε φίλους ή απλά περπατήσατε μαζί του στο δρόμο, ακτινοβολούσατε επειδή αισθανθήκατε ότι είχατε τον πιο cool άνθρωπο στον κόσμο δίπλα σας. Τώρα δεν αισθάνεστε να τον πάρετε οπουδήποτε.

12. Όταν μιλάς σε φίλους, δεν είσαι πλέον ενθουσιώδης

Όταν τον συναντήσατε για πρώτη φορά, μίλησα για αυτόν στους φίλους σας όλη την ώρα. Τώρα δεν λέτε τίποτα, ούτε διαμαρτύρονται για αυτόν. Δεν θα έχετε πλέον αυτό το ονειρικό βλέμμα στο μάτι σας και κάθονται για ώρες μιλώντας για το πόσο μεγάλη τελευταία ημερομηνία σας. Αντίθετα, εσείς εστιάζετε στο πόσο ζεστό είναι ο Justin Bieber ή ο Brad Pitt κοίταξε σε αυτό το ένα πλάνο ή συζητάτε για δουλειά, φίλους ... οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτόν.

13. Δεν προσπαθείτε να τον κακοποιήσετε πια

Συνηθίζατε να φτάνετε στις έξι π.μ. για να του κάνετε πρωινό στο κρεβάτι, ήρθατε με απίστευτες νύχτες ημερομηνίας και κάθε μία από την άλλη τον άφησες σημειώσεις λέγοντάς του πόσο ζεστός είναι. Τώρα δεν αισθάνεστε εμπνευσμένοι για να του αγοράσετε δώρα ή να καταλήξετε σε ρομαντικά πράγματα για να τον κάνετε. Εάν θέλετε να σώσετε τη σχέση, ίσως είναι καιρός να το κάνετε, ακόμα κι αν δεν σας εμπνέει.

14. Δεν υπάρχει πλέον κείμενο ή κλήση

Υπήρξε μια εποχή που ένα κείμενο από αυτόν έκανε την καρδιά σας να χτυπάει πιο γρήγορα. Τώρα δεν ελέγχει καν το τηλέφωνο όταν κουδουνίζει και αυτά τα sexts και χαριτωμένα μηνύματα; Απλά δεν τους στέλνετε πια. Αν μακριά για το Σαββατοκύριακο δεν θέλετε να τον καλέσετε.

συμπέρασμα

Τα σημάδια έλξης που εξασθενίζουν για κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η σχέση έχει τελειώσει - όλοι αντιμετωπίζουν περιόδους όταν αγωνίζονται - αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν είναι σωστό. Ίσως δεν έχετε καταβάλει αρκετή προσπάθεια, υπάρχει κάποιο υποκείμενο πρόβλημα ή απλά δεν έχετε αρκετό χρόνο μαζί για να μεγαλώσετε μαζί αργά. Ό, τι και αν είναι, πρέπει να το δούμε. Και αν συνειδητοποιήσετε ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα κακό, απλά βαρεθείτε μαζί του, καθώς έχετε καταλάβει ότι είστε πολύ διαφορετικοί, τότε ήρθε η ώρα να προχωρήσετε.

Leave A Comment

+ 10 = 15