10 σημάδια είστε σε μια μονόπλευρη σχέση

Μερικοί τύποι είναι μόνο στη μέση μιας σχέσης και όχι λιγότερο σοβαρές γι 'αυτό. Άλλοι δεν ξέρουν πώς να είναι σε μια σχέση και κατά συνέπεια πιστεύουν ότι είναι, όταν πραγματικά, δεν κάνουν τίποτα για να δώσουν στη σχέση την ενέργεια που χρειάζεται για να επιβιώσουν. Εάν είστε με έναν τύπο που θέλετε ένα μέλλον μαζί σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να βάλει τον χρόνο και την προσπάθεια που χρειάζεται μια σχέση για να επιβιώσει και να ευδοκιμήσει.

1. Ποτέ δεν μιλάει για το μέλλον

Κανείς δεν ξέρει πού θα ξεκινήσει μια σχέση όταν ξεκινά για πρώτη φορά, αλλά όλοι γνωρίζουμε πού θα κάναμε θέλω να το κεφάλι αν εξακολουθεί να είναι καλό. Αν βρείτε ένα άτομο που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να πετάτε, συνήθως θα ονειρευτείτε γι 'αυτά, ακόμα κι αν γνωρίζετε ότι δεν μπορεί να αποδειχτεί έτσι. Δεν χρειάζεται να προγραμματίσει για αυτό στην αρχή, αλλά αν ο άνθρωπος σας δεν ονειρεύεται για ένα μέλλον μαζί σας, σημαίνει συνήθως ότι δεν το θέλει.

2. Δεν σας προσκαλεί σε εκδρομές με τους φίλους ή την οικογένειά του

Είναι καλό να πάτε μαζί σας στις ημερομηνίες, να έχετε κάποια διασκέδαση, να μείνετε τη νύχτα, αλλά όταν πρόκειται να συμμετάσχετε ενεργά στη ζωή του, ο τύπος σας δεν φαίνεται πολύ έντονος. Είτε σας φέρνει σε λειτουργίες εργασίας, είτε σας παρουσιάζει σε φίλους και οικογένεια, ο φίλος σας το αποφεύγει.

Παρόλο που θα μπορούσε να αποφύγει να σας παρουσιάσει στην οικογένεια και τους φίλους του στην αρχή, μετά από λίγο καιρό αυτό θα συμβεί - θέλετε τους ανθρώπους που αγαπάτε να συναντιούνται ο ένας τον άλλον. Εάν δεν το κάνετε, πιθανότατα δεν είστε σοβαροί να είστε σε μια σχέση μαζί τους. Στην περίεργη περίσταση υπάρχει οικογενειακό πρόβλημα και γι 'αυτό δεν θα σας εισήγαγε, αλλά εκτός από αυτή την κατάσταση, οι άνδρες συνήθως αρέσουν να δείχνουν τις γυναίκες που ερωτεύονται.

e906dced270e468ea7d4090b23b52aed

3. Σπάνια σπαταλάει εσένα

Είτε με ένα μασάζ μετά από μια δύσκολη μέρα, είτε εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει χρόνος για μια νύχτα, ένας άντρας που νοιάζεται δείχνει. Δεν είναι απαραιτήτως με τον τρόπο που θα τον θελήσετε (να του δώσετε τις πέντε γλώσσες αγάπης από τον Gary Chapman εάν χρειάζεται να μάθει), αλλά το δείχνει κάπως. Αν δεν βάλει καμία ενέργεια σε φροντίζει μετά από σας, τότε οι πιθανότητες είναι είτε είναι εντελώς ανίδεοι, ή απλά δεν ενδιαφέρεται αρκετά.

8fbfeee78849a1ee7d0506633410f36b

4. Ποτέ δεν παίρνει πραγματικά χρόνο να μοιραστεί και να ακούσει

Μερικοί τύποι δεν είναι ιδιαίτερα καλοί στο να μοιράζονται αυτά που συμβαίνουν στη ζωή τους και αν είναι λίγο συναισθηματικά κλειστά, μπορεί να μην σκέφτονται αυτόματα να ρωτούν τι συμβαίνει για εσάς. Ωστόσο, εάν ένας άντρας δεν δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον να μιλήσει σε σας και να μοιραστεί αυτό που συμβαίνει στη ζωή του, ακόμα και τα ασήμαντα πράγματα, είναι πραγματικά να διαρκέσει; Θέλετε κάποιον να νοιάζεται για εσάς και ως εκ τούτου τη ζωή σας, καθώς και να σας αφήσει στο δικό τους. Ενώ μερικοί άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ανοίξουν από άλλους, πρέπει να επιδείξουν την προθυμία τους να το πράξουν, είτε είναι εύκολο για αυτούς είτε όχι.

7ab974f8601e6272a326c32ede7b0726

5. Σε αγνοεί

Εάν ένας τύπος σας βάζει συνεχώς, δεν είναι μια ευτυχισμένη σχέση, είναι κακοποίηση. Ένας άνθρωπος μπορεί να θέλει να σας βοηθήσει με οτιδήποτε, από το να επισημάνετε ότι το βάρος σας μειώνεται ή αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό, λέγοντας ότι από κοινωνική άποψη πρέπει να μάθετε κάτι για να είστε σε θέση να συνδεθείτε καλύτερα με τους άλλους. Υπάρχουν ευαίσθητα θέματα που όλοι, καλά, αγγίζουμε, κατά τη διάρκεια μιας σχέσης. Υπάρχουν διαφορετικά αιτιολογικό για να το κάνετε αυτό όμως. Ένας άνθρωπος πρέπει να θέλει να σας ανυψώσει. Σε υποστηρίζω. Φέρτε το καλύτερο σε σας. Αν είναι περισσότερο σαν ένας φονιάς που επισημαίνει ό, τι είναι λάθος με σας και φροντίζοντας να αισθάνεστε ανεπαρκής, τότε δεν είναι ο τύπος για εσάς.

6. Καταργεί συνεχώς τις Συμφωνίες

Είτε έχετε προγραμματίσει μια νύχτα για την οποία δεν εμφανίζεται, είναι πάντα μια ώρα αργά για δείπνο, είτε δεν έχει χρόνο να τηλεφωνήσει όταν βρίσκεται μακριά στην επιχείρηση, εάν ένας άντρας συνεχώς διαλύει συμφωνίες, είναι αυτός πραγματικά αυτός μέσα σου? Μπορεί να έχει συνήθεια να καθυστερεί ή μπορεί να είναι τρομερό στην επικοινωνία μέσω του τηλεφώνου, μερικοί τύποι είναι έτσι. Ωστόσο, αν δεν φαίνεται θέλω να μην επικοινωνεί κανείς μαζί σας, αν δεν φαίνεται να σας λείπει όταν βρίσκεστε μακριά (και δεν μιλάω για το δικό του χρόνο - όλοι το χρειαζόμαστε) και εάν συνεχίζει να παραλείπει τις νύχτες που έχετε προγραμματίσει μαζί, ή ποτέ δεν παίρνει το χρόνο να προγραμματίσει μια ημερομηνία, είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο; Θέλετε έναν άνθρωπο που σας κάνει το χρόνο και πραγματικά απολαμβάνει να είναι γύρω σας.

7. Αποφεύγει τα προβλήματα

Κάθε σχέση θα έχει τα προβλήματά της. Μόλις υπάρχουν δύο άτομα, υπάρχουν δύο διαθήκες. Σε κάποιο σημείο ή άλλο, θα θέλετε λίγο διαφορετικά πράγματα, είτε στο σπίτι, είτε στη γενική σχέση είτε στη ζωή γενικά. Μπορεί επίσης να αντιληφθείτε απλώς την ίδια κατάσταση με διαφορετικό τρόπο και έτσι να παρεξηγηθείτε ο ένας τον άλλον.

Για να έχετε μια σχέση πρέπει να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε μέσα από αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε τη ζωή μέσα από τα μάτια του άλλου. Εάν ο φίλος σας αγνοήσει εντελώς όταν επισημάνατε κάτι που αντιλαμβανόμαστε ως πρόβλημα ή δεν έχετε καμία προθυμία να κάνετε τίποτα γι 'αυτό, είστε λίγο πολύ σε μια μονόπλευρη σχέση. Φυσικά, δεδομένου ότι δεν αποφασίζετε να δείτε τα πάντα ως πρόβλημα.

c97e205f1a2514d51d53db75dfa9e99a

8. Θέλει μόνο εσάς να είστε σε θέση να σας δείξουμε

Πάντα είχε το είδος του ατόμου που φαίνεται να νομίζετε ότι είστε ένα εξάρτημα; Θέλει να έρθετε μαζί του με λειτουργίες που φορούν ψηλά τακούνια και χαριτωμένα μικρά φορέματα, αλλά δεν είναι τόσο πρόθυμος να πάρετε συναισθηματικά ή να μοιραστείτε μαζί σας άλλα μέρη της ζωής σας. Χρειάζεται συνοδεία, όχι φίλη.

9. Είναι απομακρυσμένος

Ο καθένας έχει κάποια μορφή συναισθηματικής αποσκευής - κάποια σημάδια που μπορεί να βλάψουν κάποια στιγμή. Ωστόσο, εάν ένας τύπος ποτέ δεν εκφράζει την αγάπη του με κανένα τρόπο, είναι σαν να είσαι σε σχέση με έναν τοίχο - δεν σου δίνει τίποτα πίσω σε σένα. Είναι μια μονόπλευρη σχέση, με άλλα λόγια. Συνήθως αυτό συμβαίνει επειδή δεν ενδιαφέρεται αρκετά. Ή αν φροντίζει, τότε ήρθε η ώρα για μια επίσκεψη στον ψυχολόγο, ή θα είστε σε μια μονόπλευρη σχέση για πάντα, αν σας αγαπά ή όχι.

472323f93e4a2cf76102090b84ba766b

10. Λέει όχι σε τίποτα που θέλετε να κάνετε

Οι σχέσεις έρχονται με κάποιο επίπεδο συμβιβασμού, καθώς και δίνοντας στον εαυτό σας ένα χώρο για να επιδιώκουν τα αγαπημένα σας πράγματα που μπορεί να μην είναι αμοιβαία συμφέροντα. Ένας τύπος που θέλει τον δρόμο του σε κάθε στροφή δεν είναι πραγματικά σε σχέση με κανέναν αλλά τον εαυτό του.

Πηγή εικόνας: Pinterest.com

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Με Μαρία Μοντγκόμερι - ΜΑΡΙΑ είναι ανεξάρτητος συγγραφέας, σκηνοθέτης και κοινωνικός επιχειρηματίας. Είναι επίσης ο εκπρόσωπος της Το Κοινό Κέντρο Μικρών Αγγέλων και ένας άπληστος μπλόγκερ. Μπορείτε να την βρείτε κάπου ανάμεσα στο Κέιπ Τάουν, το Λονδίνο και την Λ.Α., όπου πιθανότατα θα την βρείτε στους λόφους, κοιτάζοντας την πόλη που αγαπά. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

95 − = 90