10 Σημάδια Αυτός ερωτεύεται μαζί σου

10 Σημάδια Αυτός ερωτεύεται μαζί σου

Είναι πολύ δύσκολο να πει εάν ο άνθρωπος σας ερωτεύεται ή όχι επειδή η κουτάβι αγάπη στην αρχή πολύ μιμείται την αληθινή αγάπη. Όσο περισσότερο γίνεται η σχέση, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι το ωραίο πράγμα που κάνει δεν είναι απλώς η αγάπη, αλλά η αληθινή αγάπη. Εδώ είναι μερικά σημάδια σίγουρης πυρκαγιάς που ερωτεύεται εσάς.

1. Έχετε γνωρίσει όλους

Αν συναντήσατε τη γιαγιά του, τους γονείς, τον καλύτερο φίλο του και όλους τους τρίτους και τέταρτους ξαδέλφους του, πιθανότατα ερωτεύεται μαζί σας. Ένας ερωτευμένος άνθρωπος θα βρει εκδηλώσεις για να σας παρουσιάσει σε όλους όσους γνωρίζει. Θα μεταβεί ευχάριστα στην φοβερή επανένταξή του στο γυμνάσιο, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να γνωρίζουν ότι είστε δικοί του.

2. Λέει "Εμείς"

Όταν ένας άνθρωπος σταματά να λέει "εγώ" και αρχίζει να λέει "Εμείς", αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι είναι ερωτευμένος. Εάν μιλάει για το μέλλον με αυτόν τον τόνο, θέλει να είναι μαζί σας μακροπρόθεσμα. "Θα πρέπει να πάμε διακοπές εκεί κάποια μέρα." Ένας άνθρωπος που δεν είναι ερωτευμένος θα πει, "θέλω να πάω εκεί κάποια μέρα." Όταν λέει "εμείς", λέει πραγματικά ότι οι δυο σας γίνονται ένα.

3. Λέει, "Σ 'αγαπώ"

10 Σημάδια Αυτός ερωτεύεται μαζί σου

Κάποιοι άλλοι πηδούν το όπλο σε αυτό και το λένε αμέσως, αλλά οι περισσότεροι άντρες θα το κρατήσουν μέχρι να το σημαδέψουν ... και μερικές φορές περισσότερο. Ένας άνθρωπος θα πει μόνο ότι όταν το σημαίνει αυτό επειδή # 1, θέλει να είναι σίγουρος ότι το νιώθεις πάρα πολύ και # 2, δεν θέλει να διακινδυνεύσει να έχει κάποια κοπέλα να προσκολληθεί σε αυτόν που δεν αισθάνεται το ίδιο. Να είστε προειδοποιημένοι αν κυρίες, "Αγάπη ya" δεν είναι το ίδιο. Όσο ανόητη όσο ακούγεται η μικρή διαφορά, κάνει μεγάλη διαφορά. Η αγάπη σου είναι για φίλους. Σ 'αγαπώ είναι πραγματικό.

4. Θυμάται

Αν θυμάται τα μικρά πράγματα που αναφέρατε, μπορεί να ερωτευτεί. Αν αναφέρατε μία φορά ότι σας αρέσουν τα κρίνα και σας εξέπληξε μαζί σας, είναι καλό σημάδι για εσάς. Αν κάνει δείπνο και θυμάται να αφήσει έξω τα κρεμμύδια που αναφέρατε κάνει το στομάχι σας κακό, μπορεί να πέφτει. Επιπλέον σημεία για αυτόν αν είπατε αυτές τις λεπτομέρειες εδώ και πολύ καιρό και θυμήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Ένας ερωτευμένος άνθρωπος θα δώσει προσοχή ακόμα και στις ελάχιστες λεπτομέρειες, επειδή ξέρει ότι έχουν σημασία.

5. Κάνει τα πράγματα μόνο επειδή

Καθαρίζει όλο το σπίτι ή σας έκανε πρωινό στο κρεβάτι ή σας αγόρασε ένα δώρο μόνο και μόνο επειδή; Ναί. Σας πέφτει. Κάνοντας μικρά πράγματα μόνο και μόνο επειδή σημαίνει ότι είστε στο μυαλό του και προσπαθεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Αν δεν ήταν ερωτευμένος, δεν θα νοιαζόταν και δεν θα το σκεφτόταν. Είναι ερωτευμένος.

6. Προτείνει

Duh. Εκτός αν προσπαθεί να πάρει την υπηκοότητα, αυτό είναι ένα μη-brainer. Αν δεν ήταν ερωτευμένος, δεν θα ήθελε να σε παντρευτεί. Αν θέλει να σε παντρευτεί, είναι ερωτευμένος. Και πάλι, αν δεν προσπαθεί να γίνει πολίτης. Τότε, αυτό δεν μπορεί να είναι το καλύτερο σημάδι. Αλλά μπορεί να είναι ακόμα ερωτευμένος.

7. Είστε αυτόματα προσκληθεί

10 Σημάδια Αυτός ερωτεύεται μαζί σου

Όταν το καθιστά σαφές ότι σας καλεί αυτόματα σε οπουδήποτε είναι προσκεκλημένος, ερωτεύεται. Αν πρόκειται για γάμο, Χριστουγεννιάτικο πάρτι, ή οτιδήποτε άλλο και υπονοεί ότι θα είναι η ημερομηνία του σε όλα, είσαι καλός. Είναι ερωτευμένος.

8. Κρατάει το χέρι σου παντού

Εάν δεν φοβάται να κρατάει το χέρι σας παντού πηγαίνετε, ερωτεύεται. Αυτή η χειρονομία μιλάει σε όλους ότι οι δυο σας είναι μαζί. Ένα χέρι γύρω από τον ώμο μπορεί να είναι για τους φίλους, αλλά κρατώντας τα χέρια είναι αρκετά καθολικό. Αν το κάνει αυτό γύρω από τους φίλους, την οικογένεια και τους ξένους από ότι δεν κρατά τίποτα πίσω. Θέλει να μάθει ο κόσμος. Δεν κρύβει ότι έχει ληφθεί.

9. Είστε πάντα το κύριο γεγονός

10 Σημάδια Αυτός ερωτεύεται μαζί σου

Είτε είστε σε έναν έρανο είτε ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς, έχει μόνο τα μάτια για σας. Τα μάτια του δεν περιπλανιούνται γύρω από το δωμάτιο, είναι κλειδωμένα σε σας. Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι των συναισθημάτων του. Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι κοιτάζουν από καιρό σε καιρό, όσο κι αν ερωτευτούν, αλλά αν είστε το κύριο γεγονός στα μάτια του, είναι ερωτευμένος.

10. Έχει τα πράγματά σας στο σπίτι του

Αυτό το μικρό σημάδι μιλάει όγκους για δύο λόγους. Πρώτα απ 'όλα, δείχνει ότι δεν έχει άλλες γυναίκες στο σπίτι του. Εάν είχε άλλες γυναίκες γύρω, δεν θα ήθελε τα πράγματα σας εκεί. Δεύτερον, δείχνει ότι κινείται προς την πλήρη δέσμευσή του. Λέει ότι ξέρει ότι οι δυο σας κινούνται προς ένα σοβαρό μέλλον μαζί.

Leave A Comment

18 − 8 =