10 ενδείξεις που σας χρησιμοποιεί

Ένας πραγματικός άνθρωπος δεν έχει κανένα τελικό κίνητρο για να είναι μαζί σου. Θα μπορούσατε να σπάσετε με κάτι που δεν θα προσέφερε και θα αγαπούσε ακόμα τον πραγματικό σας. Ένα άλλο είδος ανθρώπου χρησιμοποιεί τις γυναίκες. Είτε σας χρησιμοποιεί για σεξ ή χρήματα, εδώ είναι οι κορυφαίες ενδείξεις ότι μπορεί να μην είναι μέσα σας μόνο για εσάς.

1. Πληρώνετε πάντα

10 ενδείξεις που σας χρησιμοποιεί

Αν ξεχνάει το πορτοφόλι του κάθε μία και πάλι, δεν υπάρχει μεγάλη υπόθεση. Εάν φαίνεται να ξεχνά πάντα το πορτοφόλι του, δεν είναι σύμπτωση. Σας χρησιμοποιεί για χρήματα. Ξεχάστε το πορτοφόλι σας από μια στιγμή και δείτε τι συμβαίνει. Εάν ο ίδιος θυμώνει, δεν είναι μόνο υποκριτής, αλλά ουσιαστικά φωνάζει ότι είναι σε εσένα για κάτι εκτός από τον υπέροχο εαυτό σου.

2. Ποτέ μην πηγαίνετε στις ημερομηνίες

10 ενδείξεις που σας χρησιμοποιεί

Ισχυρίζεται ότι απλά θέλει να παραμείνει, αλλά αυτό που μεταφράζεται είναι το σεξ. Η διαμονή σας από καιρό σε καιρό είναι εντάξει, αλλά όταν είναι κάθε μία νύχτα και το μόνο που κάνετε είναι να κάνετε σεξ, σας χρησιμοποιεί για ακριβώς αυτό. Μην πέσετε για την έλλειψη χρημάτων δικαιολογία. Υπάρχουν πολλές δωρεάν ιδέες ημερομηνίας. Θα θέλει να κάνει περισσότερα μαζί σας αν σας αρέσει.

3. Πολύ ενδιαφέρεται για ποιον ξέρετε

Εάν ξοδεύει πολύ χρόνο που υπονοεί ότι ο μπαμπάς σας πρέπει να του δουλέψει μια δουλειά, η αδελφή σου θα πρέπει να τον εισαγάγει στον φίλο της διασημότητας ή ότι ο προϊστάμενός σου θα πρέπει να δει την εφεύρεσή του κλπ., Ίσως να σε χρησιμοποιεί για τις συνδέσεις σου. Σίγουρα, είναι σπουδαίο όταν κάποιος άλλος σημαντικός γνωρίζει τους σωστούς ανθρώπους, αλλά αν δεν σταματήσει να σας πιέζει για τις συνδέσεις σας, πιθανότατα ενδιαφέρεται για το ποιος ξέρει περισσότερο από ποιος είστε.

4. Τι είναι Του είναι Του και τι είναι δικό Του

Αφού τα πράγματα γίνονται σοβαρά σε μια φυσιολογική σχέση, τι είναι δικό μου και τι είναι δικό σου. Εάν στη σχέση σας, δεν είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα, αλλά χρησιμοποιεί τη δική σας ελεύθερα, πιθανώς σας χρησιμοποιεί για τα πράγματα σας. Θα πρέπει να είναι πρόθυμος να μοιραστεί αν είναι πρόθυμος να χρησιμοποιήσει τα πράγματα σας. Εάν όχι, δεν είναι σε εσάς για εσάς.

5. Ποτέ δεν έχετε συναντήσει κανέναν

Αν έχετε μαζί σας για μήνες και δεν έχετε εισάγει κανείς όσο και ο ταχυδρομητής του ως "φίλη μου", σας χρησιμοποιεί. Ίσως να σας χρησιμοποιεί για χρήματα ή σεξ ή οτιδήποτε άλλο, αλλά είναι σίγουρα μαζί σας για λάθος λόγους. Οποτεδήποτε έχει περάσει ένας ορισμένος χρόνος χωρίς καθόλου εισαγωγές, υπάρχει πάντα κάτι λάθος. Δεν είναι μαζί σου για σένα.

6. Χρησιμοποιεί συνεχώς τη θέση σας

Εάν έχει τη δική του θέση, αλλά ρίχνει μαζικά μέρη και συγκεντρώσεις στο σπίτι σας σαν να είναι δικό του, μπορεί να σας χρησιμοποιεί για το μαξιλάρι σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν μόλις πάρει την άδειά σας, προσκαλεί μόνο τους φίλους του, και στη συνέχεια σβήνει μόλις τελειώσει το πάρτι. Αν δεν σε χρησιμοποιούσε, θα έπαιζε τα κόμματα στη δική του θέση. Είσαι η φίλη του, όχι η εκδήλωση ενοικίασης εκδήλωσης.

7. Είναι δύσκολο να φτάσει μέχρι αργά

Κείμενο και τηλεφωνήστε και στείλτε email ότι θέλετε να περάσετε την ημέρα μαζί, αλλά ποτέ δεν ανταποκρίνεται. Στη συνέχεια, σαν μαγεία, αργά το βράδυ είναι τελικά διαθέσιμο για να περάσει χρόνο μαζί σας ... αλλά μόνο για σεξ. Εάν δεν μπορείτε να τον φτάσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, είστε βασικά μια κλήση λεηλασίας ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να είστε ένας. Δεν είναι σε σας για σας, είναι σε σας για τη λεία σας. Βρείτε κάποιον που σας θέλει σε όλες τις ώρες της ημέρας, όχι μόνο τα μεσάνυχτα.

8. Δεν είστε ποτέ η ημερομηνία του για οποιαδήποτε εκδήλωση

Πηγαίνει στο γάμο του φίλου του ... χωρίς εσένα. Πηγαίνει στο πάρτι γενεθλίων της γιαγιάς του ... χωρίς εσένα. Πηγαίνει στις λειτουργίες εργασίας ... χωρίς εσένα. Εάν είστε νέοι σε αυτή τη σχέση, μπορεί να είναι συγγνωστή, αλλά μετά από μερικούς μήνες δεν υπάρχει δικαιολογία πια αξίζει. Σας χρησιμοποιεί για κάτι. Εάν ήταν σε σας, θα σας προσκαλούσαμε σε οτιδήποτε.

9. Οδηγεί το αυτοκίνητό σας περισσότερο από εσάς

10 ενδείξεις που σας χρησιμοποιεί

Εάν δεν είναι σαφές αν το αυτοκίνητό σας είναι δική σας ή του, μπορεί να σας χρησιμοποιεί για αυτό. Σίγουρα, ίσως να μην έχετε το συναρπαστικό μιας βόλτας, αλλά αν είναι καλύτερο από το δικό του ή δεν έχει καθόλου ένα, ίσως του αρέσει πολύ. Μπορεί να του αρέσει περισσότερο από ό, τι σου αρέσει. Αν φαίνεται κάθε φορά που έρχεται, είναι να ζητήσετε να δανειστείτε το αυτοκίνητό σας, πιθανότατα δεν είναι μέσα σε σας όσο βρίσκεται στο αυτοκίνητό σας.

10. Πάντα χρειάζεται κάτι

10 ενδείξεις που σας χρησιμοποιεί

Ζητάει να πω γεια, "Ω και μπορώ να δανειστώ 20 δολάρια;" Σταματάει για να περάσει το χρόνο, "Ω και μπορώ να χρησιμοποιήσω το Internet σας;" Παύει από την εργασία σας για να σας δει, "Ω και μπορείτε να προσέξετε το σκυλί μου αυτό το Σαββατοκύριακο; "Αν έχει ΠΑΝΤΑ ένα," Ω και ... "σε χρησιμοποιεί. Ένας αξιοσέβαστος άνθρωπος σπάνια ρωτά για ευνοεί και ξοδεύει περισσότερες μέρες χωρίς αυτό το μικρό, "Ω και ..." Αυτός ο χρήστης είναι σε σας για αυτό που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτόν. Αυτό είναι όλο.

Leave A Comment

+ 73 = 79