10 πράγματα που θα κάνει για να σας δείξει ότι φροντίζει

Οι άνδρες δεν είναι πραγματικά «περίπλοκα» πλάσματα, αλλά μερικές φορές δεν ξέρουν πραγματικά πώς να δείξουν ότι ενδιαφέρονται. Πολλοί άντρες έχουν απλώς έναν σκληρό χρόνο να μοιράζονται τα συναισθήματά τους (αντίθετα με τις περισσότερες γυναίκες!), Ώστε να καταλήξουμε σε κάποια σύγχυση σχετικά με το πώς αισθάνονται πραγματικά. Λοιπόν, κυρίες, βάλτε αυτές τις ανησυχίες για να ξεκουραστούν. Αυτή η λίστα έχει 10 πράγματα που θα κάνει για να σας δείξει ότι νοιάζεται - χωρίς να χρειάζεται να το πείτε.

e1c3d062cb66df829c751fcc4816314e

  1. Σας σε σεβαστεί

Ο σεβασμός είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος μιας σχέσης και τείνουμε να δίνουμε σεβασμό σε εκείνους που μας ενδιαφέρουν. Εάν ο άνθρωπος σας σέβεται με κάθε δυνατό τρόπο, τότε είναι ένα καλό σημάδι που του ενδιαφέρει. Από την άλλη πλευρά, αν σας παραβιάζει συνεχώς, σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για τον εαυτό σας και να μην φροντίζετε τι πρέπει να πείτε, πρέπει να τρέξετε για τους λόφους. Δεν είναι μόνο αυτό το WRONG, αλλά είναι ένα σημάδι που ΔΕΝ ενδιαφέρεται. Αφησε τον!

  1. Σας ακούει

Οι άνδρες έχουν πρόβλημα να ακούνε. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό! Αλλά ο άνθρωπος που νοιάζεται για τη γυναίκα του θα προσπαθήσει πραγματικά να κάνει μια προσπάθεια να την ακούσει. Του νοιάζει τι πρέπει να πει, αν είναι μια σημαντική απόφαση που κάνει στη ζωή του ή αν απλά του λέει για το δράμα που έλαβε χώρα εκείνη την ημέρα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας άνθρωπος που νοιάζεται θα ακούσει - και θα απορροφήσει πραγματικά - τι του λέτε. (Δεν θα ακούσει μόνο με μισή ανταπόκριση όπως «Ναι» ή «Uh-huh»).

8ebe7fe402af3aaa810bfcc04c73073b

  1. Θέλει να σας κάνει ευτυχισμένους

Αυτό είναι μάλλον προφανές, αλλά ένας άνθρωπος που πραγματικά νοιάζεται για εσάς θα ΠΑΛΟΥΝ πάντα να σας κάνει ευτυχισμένους! Είναι αναμφισβήτητα μία από τις προτεραιότητες του TOP και το κάνει γνωστό. Θα βγεί από το δρόμο του για να βεβαιωθείτε ότι είστε χαρούμενοι και να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να βάλετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Είναι ακριβώς κάτι που κάνεις όταν ενδιαφέρεσαι για κάποιον - δεν θέλεις ποτέ να τους δει να τους ενοχλούν!

  1. Σας ενθαρρύνει

Είναι τόσο φοβερό να είστε σε μια σχέση με κάποιον που πραγματικά σας ενθαρρύνει, έτσι; Δεν θέλουν μόνο να κάνουν καλύτερα, αλλά στην πραγματικότητα στέκονται εκεί στο περιθώριο που σας επαινε. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς: όταν δεν μας ενδιαφέρει κάποιος, θα μπορούσαμε να φροντίσουμε λιγότερο εάν θα πετύχουμε ή θα αποτύχουμε. Εάν ο τύπος σας πάντα σας ενθαρρύνει να κάνετε καλύτερα στη ζωή, είτε πρόκειται για αυτή την προώθηση είτε για να χάσετε λίγα λίρες (Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ - ΘΕΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ) από ό, τι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι νοιάζεται για εσάς και τη ζωή σας!

  1. Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου

Η τιμιότητα είναι η καλύτερη πολιτική, ακόμα και όταν πονάει. Ένας άνθρωπος που νοιάζεται θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας. Μερικές φορές θα σας αρέσει αυτό που ακούτε και μερικές φορές δεν θα το κάνετε. Αλλά hey, η αναστάτωση για την ειλικρινή αλήθεια είναι πολύ καλύτερη από το να είσαι ψέματα και να ξέρεις την αλήθεια μόνος σου, σωστά; Έτσι κυρίες, αν είναι ειλικρινής μαζί σας για κάθε πτυχή της ζωής του και αυτό που σκέφτεται, τότε μπορείτε να ξέρετε ότι σημαίνει επιχείρηση και πραγματικά νοιάζεται για σας. Εάν δεν το έκανε, δεν θα ανησυχεί για το τι ψέματα.

  1. Είναι υπερπροστατευτικός από εσάς

Γνωρίζουμε ότι οι άνδρες τείνουν να πάρουν μερικές φορές υπερπροστατευτικές τις φίλες τους και αυτό είναι καλό! Μπορεί να ζηλεύει αν κάποιος επιχειρήσει να φλερτάρει μαζί σας, μπορεί να σταθεί για σας εάν κάποιος είναι αγενής και μπορεί να πει κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε γιατί ξέρει ότι δεν θέλει να κάνετε μια μεγάλη λάθος. Απλά θυμηθείτε κυρίες - ένας άνθρωπος που νοιάζεται θα είναι υπερπροστατευτικός, αλλά δεν θα πάει πέρα ​​από το πλοίο σε καταχρηστικό επίπεδο. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να είσαι προστατευτικός και να είσαι απόλυτα εμμονή, να ελέγχεις και να επιβιβάζεις γι 'αυτό.

0682c1a1096692f551296868ab75eeb0

  1. Θέλει να περάσει χρόνο μαζί σας

Αυτό είναι ένα άλλο μάλλον προφανές: αν τον νοιάζει, σε θέλει γύρω σου! Σίγουρα θα κάνει χρόνο για σας και πιθανώς θα σας ζητήσει να σας δούμε αρκετά συχνά. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα θα ήθελε να είναι γύρω σας 24/7, 365 αν μπορούσε! Σας λείπει πιθανώς σαν τρελός όταν οι δυο σας δεν είναι μαζί, και θα το ξέρετε αυτό με τα μηνύματα κειμένου ή τα τηλεφωνήματα που στέλνει το δρόμο σας σε καθημερινή βάση. Είναι υπέροχο να το θέλεις, έτσι δεν είναι?

  1. Μιλάει για το μέλλον μαζί σου

Είναι ένα πράγμα αν μιλάει για το μέλλον του, αλλά αν συμπεριληφθείτε στα σχέδιά του μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πραγματικά ενδιαφέρεται για εσάς. Οι άνδρες θα συμπεριλάβουν μόνο μια γυναίκα στους μελλοντικούς στόχους της εάν σχεδιάζει να είναι μαζί της μακροπρόθεσμα, έτσι αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή την επόμενη φορά που αρχίζει να μιλάει για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον. αν δεν είστε μέρος αυτών των σχεδίων, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

1d3eb251c9d3aeea52bf4b28b56deb23

  1. Σε εκπλήσσει

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι άντρες που ενδιαφέρονται για την κυρία τους θέλουν να είναι ευτυχείς. Τι είναι ένας εύκολος τρόπος για να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη; Να την εκπλήσσει, βέβαια! Θα μπορούσε να είναι κάτι μικρό, σαν να φέρατε το αγαπημένο σας μπισκότο μετά από δουλειά, ή κάτι μεγάλο σαν να σχεδιάζετε μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο στην παραλία μόνο οι δυο σας. Δώστε προσοχή σε ό, τι κάνει μεγάλος και μικρός, επειδή θυμάστε κυρίες, τα μικρά πράγματα έχουν σημασία τόσο πολύ.

  1. Δεν είναι εγωιστής στην κρεβατοκάμαρα

Εντάξει, λοιπόν, ας είμαστε πραγματικοί: ο καθένας θέλει να είναι εγωισμένος στην κρεβατοκάμαρα, έτσι; Θέλουμε να νιώθουμε καλά χωρίς να κάνουμε πραγματικά κάποια εργασία. Αλλά αν δεν είναι μια στάση μιας νύχτας και φροντίζετε πραγματικά για το πρόσωπο που παίρνετε οικεία με, θέλετε να τους κάνει να αισθάνονται καλά επίσης? ακόμα κι αν δεν θέλετε απαραιτήτως! Αν δίνει στο υπνοδωμάτιο, τότε με εμπιστεύεσαι, νοιάζει.

Τι νομίζετε ότι κάνουν οι άνδρες όταν ενδιαφέρονται για μια γυναίκα; Είναι όλα αυτά αλήθεια?

Leave A Comment

83 − 81 =