10 Σημάδια Η πρώην σας αγαπά ακόμα

Ακριβώς επειδή σπάστε με κάποιον δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματα τελειώνουν με τη σχέση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για κάποιον να σπάσει μαζί σας, ακόμα κι αν είναι ακόμα ερωτευμένοι μαζί σας. Και αν είστε αυτός που έσπασε τα πράγματα μακριά, τότε είναι ακόμη πιο πιθανό ότι ο άλλος άνθρωπος εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για σας.

Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να πει κανείς αν ο πρώην σας αγαπά ακόμα, μπορείτε σίγουρα να το καταλάβετε από τον τρόπο που ενεργούν γύρω σας. Ακόμα κι αν προσπαθούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, ο τρόπος που πραγματικά αισθάνονται πάντα έχει έναν τρόπο να ξεφύγει και να εμφανιστεί.

Ανεξαρτήτως του λόγου, αν είστε περίεργοι για το αν σας αγαπά ακόμα ή όχι, υπάρχουν πολλά σημάδια που μπορούν να σας πουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Εδώ είναι πώς μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τα αληθινά συναισθήματά τους χωρίς να αφήσετε να είναι γνωστό ότι είστε περίεργοι.

  1. Εξακολουθούν να σας στέλνουν κείμενο.

Ένα σημάδι που σας αρέσει ακόμα είναι αν συνεχίζουν να έρχονται σε επαφή ακόμα και μετά τη διάλυση. Εάν εξακολουθούν να στέλνουν μηνύματα σε εσάς και εκεί και προσπαθώντας να επικοινωνήσουν μαζί σας με οποιονδήποτε τρόπο, πιθανόν να έχουν ακόμα πολλά συναισθήματα για εσάς. Εάν δεν το έκαναν, δεν θα αισθανόταν προφανώς την ανάγκη να μιλάμε συνεχώς μαζί σας. Αλλά αφού σας στέλνουν γραπτά μηνύματα και ξεκινάνε όλες τις συνομιλίες, σίγουρα σας αρέσουν και ίσως σας θέλουν να επιστρέψετε.

  1. Τους αρέσουν όλες οι φωτογραφίες σας στα social media.

Μια τεράστια ένδειξη ότι ο πρώην αγαπά σας μπορεί να δει από τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με τις σελίδες κοινωνικών μέσων σας. Εάν του αρέσουν συνεχώς οι φωτογραφίες και οι ενημερώσεις σας - και εννοώ κάθε μία από τις δημοσιεύσεις σας - τότε σίγουρα σας αγαπά ακόμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα αληθές αν καταλήξει να σέρνει όλο το δρόμο πίσω στις παλιές φωτογραφίες σας από τους δυο σας και τους αρέσει ή σχολιάζοντας τους. Αυτό σημαίνει σαφώς ότι απλά δεν είναι πάνω σας και εξακολουθούν να σας αγαπούν.

  1. Προφανώς προσπαθεί να σας κάνει να ζηλεύετε.

Κάνοντας ένα πρόσωπο ζηλιάρης είναι μια απελπισμένη κίνηση για να τους κάνει σαν κι εσένα και πάλι. Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι είναι συνήθως τόσο φανερό ότι δεν λειτουργεί σχεδόν ποτέ. Αν παρατηρήσετε ότι ο πρώην σας φέρνει κοντά νέους, ελκυστικούς ανθρώπους και κάνοντας ένα σημείο για να δείτε ότι είναι μαζί, τότε υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία να σας αγαπήσουν ακόμα.

  1. Είναι ένθερμος σε όλα τα νέα σας συμφέροντα αγάπης.

Η ζηλοτυπία μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να κάνουν τρελά πράγματα και αν ο πρώην σάς αγαπά, θα είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζηλιάρης για όλα τα νέα σας συμφέροντα αγάπης. Η ζήλεια συνήθως μεταφράζεται σε κάποια αρκετά φρικτή συμπεριφορά και θα ξέρετε εάν ζηλεύει από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους νέους εραστές σας. Θα είναι πραγματικά σίγουρος για αυτούς, να σας πω ότι δεν είναι καλό για σας, και μπορεί ακόμη και να πάει όσο πλησιάζουμε τους στο κοινό. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι ο πρώην σας αγαπά ακόμα.

  1. Δεν έχουν χρονολογήσει επίσημα κανέναν άλλον.

Δεν έχει σημασία το ποσό των νέων ανθρώπων που φέρνουν γύρω σου για να προσπαθήσουν και να σε κάνουν να ζηλεύεις, αν δεν έχουν χρονολογήσει κανέναν άλλο, τότε δεν είναι πάνω σου και πιθανότατα ακόμα σε αγαπάς. Είναι δύσκολο να προχωρήσετε και να συναντήσετε κάποιον άλλον επίσημα και να είστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτά, αν είναι ακόμα ερωτευμένοι μαζί σας. Αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγουν τυχόν πραγματικές σχέσεις αν εξακολουθούν να έχουν πολλά συναισθήματα για σας. Εάν έχει περάσει λίγο και βλέπετε ότι είναι ακόμα ενιαίος, πιθανότατα επειδή ο πρώην σας αγαπάει ακόμα.

  1. Δημοσιεύουν ζωντανές και καταθλιπτικές ενημερώσεις για τα κοινωνικά μέσα τους.

Τώρα, όπως κουτσός και απελπισμένος, όπως αυτό μπορεί να φαίνεται, δείχνει επίσης πόσο ακόμα έχουν τα συναισθήματα για σένα. Συνήθως, αν τους έσπασε, ίσως θα τους διαγράψετε από όλα τα κοινωνικά μέσα μόνο επειδή είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσουμε τη διάσπαση με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο, εάν τα έχετε ακόμα στα κοινωνικά μέσα και βλέπετε πολλά αποσπάσματα διαγραφής και καταθλιπτικά αποσπάσματα σχετικά με το πόσο ακόμα πληγώνουν, είναι πραγματικά ένα προφανές σημάδι ότι ο πρώην σας αγαπά.

  1. Εξακολουθούν να φτάνουν σε εσάς τις σημαντικές ημέρες.

Έχει ο πρώην σας ακόμη να στείλετε μηνύματα στα γενέθλιά σας ή σε οποιαδήποτε άλλη μεγάλη διακοπή που δικαιολογεί ένα κείμενο ή μια τηλεφωνική κλήση; Τότε ακόμα σε αγαπούν. Εάν δεν είχαν συναισθήματα για εσάς τότε δεν θα αισθανόταν την ανάγκη να φτάσει έξω και να σας ενημερώσουμε ότι σκεφτόμαστε για σας εκείνη τη σημαντική ημέρα. Δεδομένου ότι σας δίνουν ευτυχισμένα γενέθλια ή οτιδήποτε άλλο, τότε είναι ένα σημάδι ότι σας αγαπούν ακόμα και δεν έχετε προχωρήσει ακόμα. Αυτό θα μπορούσε ακόμη και να συνεχιστεί για ένα ολόκληρο έτος πριν τελικά εγκαταλείψουν και συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει επιστροφή στη σχέση που υπήρχε κάποτε. Έτσι να είστε προετοιμασμένοι.

  1. Μπορείτε "συμπτωματικά" τρέχει σε ex σας παντού.

Δεν πιστεύω πραγματικά στις συμπτώσεις για να ξεκινήσω και ειδικά δεν πιστεύω σε αυτές όταν εμπλέκονται exes. Εάν τελειώσετε να τρέχετε σε αυτούς όταν είστε έξω και για πιο συχνά από το μη, τότε πιθανότατα εμφανίζονται εκεί για το σκοπό. Πιθανότατα έλεγε ότι θα ήσασταν εκεί και εμφανίζεστε εκεί ως ένας τρόπος είτε να σας κερδίσω πίσω είτε απλά να σας δούμε γενικά γιατί σας λείπουν. Αυτό είναι ένα τεράστιο σημάδι ότι ο πρώην σας αγαπά.

  1. Σας στέλνει αστεία μνήματα / εικόνες για να σας υπενθυμίσω τις "καλές εποχές".

Όταν ο πρώην σάς στέλνει φωτογραφίες από πράγματα που σας υπενθυμίζουν κάτι που συνέβη στη σχέση σας ή ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ των δυο σας, προσπαθούν να σας υπενθυμίσουν τις στιγμές διασκέδασης που είχατε όταν ήσουν μαζί . AKA, θέλουν να δοκιμάσουν και να πυροδοτήσουν τα συναισθήματά τους γι 'αυτούς, γιατί σαφώς εξακολουθούν να έχουν συναισθήματα για σένα. Αυτό όχι μόνο δείχνει ότι σας αγαπούν ακόμα, αλλά είναι επίσης μια τεράστια προσπάθεια για να δουν πού βρίσκεστε με τα συναισθήματά σας και μπορεί να είναι μια προσπάθεια να προσπαθήσετε και να θεραπεύσετε τη σχέση σας.

  1. Το ομολογεί.

Δεν υπάρχει τίποτα που να σας λέει σαφέστερα πώς αισθάνονται για σας καλύτερα από όσο μπορούν. Όταν ένας πρώην ομολογεί ότι είναι ακόμα ερωτευμένοι μαζί σου - ανεξάρτητα από το ποιος έσπασε με ποιον - προσπαθούν να σε προσεγγίσουν σε βαθύτερο επίπεδο, με την ελπίδα ότι οι δυο σας θα μπορέσουν να ξαναγυρίσουν μαζί. Αν και μερικές φορές ένας πρώην θα μπορούσε να το πει αυτό και να βρίσκεται ακριβώς ως μέσο για να πάρει πίσω στο παντελόνι σας, είναι συνήθως ειλικρινής και μπορεί να jog κάποια συναισθήματα της δικής σας. Η συμβουλή μου γι 'αυτό είναι να το σκεφτείτε προσεκτικά πριν δεσμευθείτε για κάτι άλλο μαζί τους. Η ομολογία των συναισθημάτων τους είναι αναμφίβολα ένα αληθινό σημάδι ότι ο πρώην αγαπά σας.

Μερικές φορές είναι αδύνατο να πει εάν ένας πρώην σάς αγαπά και μερικές φορές είναι τόσο γελοία προφανές ότι μπορεί να είναι ενοχλητικό. Είχατε ποτέ μια χειρονομία που έκανε ένας πρώην που σου είπε ότι ακόμα αγαπούσα μαζί σου?

Leave A Comment

47 − = 38