10 λόγοι για τους οποίους οι άντρες τραβούν

Είσαι σε μια σχέση και όλα φαίνεται να φουσκώνουν. Κρεμάστε όλη την ώρα, σας στέλνει κείμενα καλής νύχτας κάθε βράδυ, και σας εκπλήσσει ακόμη και με χαριτωμένα μικρά δώρα στο γραφείο σας. Αλλά πρόσφατα φαίνεται ότι η σχέση λείπει. Δεν κάνει αυτά τα χαριτωμένα πράγματα που έκανε και σχεδόν δεν φαίνεται να θέλει να είναι πλέον σε σχέση. Τι δίνει; Ακολουθούν 10 συνήθεις λόγοι για τους οποίους οι άνδρες απομακρύνονται από τις γυναίκες.

22df777413d35906d31ec1816b3f28bc

1. Είσαι Πάρα πολύ φιγούρα

FLYNET - Celebrities Attending The V Festival 2012

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ να ενδιαφέρεται για το πρόσωπο που είστε με και να είναι εμμονή / clingy. Εάν του στέλνετε 100 μηνύματα κειμένου την ημέρα που ρωτάει πού βρίσκεται ή γιατί δεν σας απαντά, προσπαθώντας να τον βλέπετε κάθε λεπτό κάθε μέρα ή πηγαίνοντας στο πλοίο για να του δείξετε πόσο σας ενδιαφέρει όταν η σχέση είναι αρκετά νέα, ίσως τον απομακρύνετε από εσάς. Οι άνδρες δεν θέλουν μια προσκολλημένη κυρία. Θέλουν μια γυναίκα που είναι ασφαλής και ανεξάρτητη, αλλά εξακολουθεί να δείχνει ότι φροντίζει με ένα λεπτό και αισθησιακό τρόπο.

2. Είναι φοβισμένος από την αγάπη

b2de608d4b395c99e3f691baa06e176d

Αυτό μπορεί να είναι ένα σοκ, αλλά αυτός ο σκληρός, τραχύς άνθρωπος που χρονολογείτε παίρνει φοβισμένος τα πράγματα, πάρα πολύ. Όπως και οι περισσότεροι άλλοι άνδρες στον κόσμο, πιθανότατα φοβάται την αγάπη και τις μακροχρόνιες σχέσεις. Βλέπετε, ως επί το πλείστον, οι άνδρες δεν θέλουν να είναι αγάπη dovey. Δεν θέλουν να αισθάνονται μανιώδη συναισθήματα ή να πέφτουν πάνω από τα πόδια για μια όμορφη γυναίκα. Είναι στη φύση τους να είναι ο σκληρός τύπος που δεν έχει ευαίσθητα συναισθήματα. Αν αρχίζει να ερωτεύεται μαζί σας, μπορεί να απομακρυνθεί για το απλό γεγονός ότι φοβάται την αγάπη και δεν θέλει να πέσει πάρα πολύ βαθιά. Το καλό για αυτό το λόγο είναι ότι τις περισσότερες φορές, αυτοί οι φοβισμένοι άντρες έρχονται σέρνεται πίσω στους εραστές τους με λουλούδια και μια μακρά ομιλία για το πόσο σας αγαπούν και σας χρειάζονται, αλλά φοβόταν να γλιστρήσει στη μαύρη τρύπα της αγάπης.

3. Αυτός αισθάνεται πιέζεται

b9c8433b2ad3d8b8010e2d46e783a985

Ένας γρήγορος τρόπος για να σπρώξετε τον άνθρωπο είναι να τον πιέσετε - ειδικά όταν πρόκειται να δεσμεύσετε τον κόμπο. Εάν συνεχίζετε να αναφέρετε τον γάμο μαζί του και δεν δαγκώνει ή έχει καταστήσει σαφές ότι δεν είναι έτοιμος για γάμο, αλλά συνεχίζετε να πιέζετε το ζήτημα, σίγουρα θα τον πιέσετε περισσότερο και πιο μακριά. Οι άνδρες δεν θέλουν να πιέζονται για το γάμο (ή τα παιδιά για αυτό το θέμα). Είναι ο άνθρωπος. Θέλουν να είναι υπεύθυνοι. Όταν είναι έτοιμοι να κάνουν τέτοια δέσμευση, εμπιστευθείτε - θα σας ενημερώσουν. Μέχρι τότε, μην τον πιέζετε να κάνει τίποτα που σαφώς δεν θέλει να κάνει. Δεν θα θέλατε να τον θεραπεύσει έτσι, σωστά; Έτσι μην το κάνετε σε αυτόν. Εάν δεν είστε σίγουροι για το πού βρίσκεται στο θέμα του γάμου, προσπαθήστε να το αναδείξετε με ένα ελαφρύ και συνομιλητικό τρόπο. Αν φαίνεται περίσκεψη, μπορείτε να το αναφέρετε κάθε τόσο. Ωστόσο, αν αλλάξει εντελώς το θέμα ή φαίνεται εντελώς ανιδιοτελής, σας προτείνω να κόψετε ολόκληρη τη συζήτηση.

4. Είναι ζηλότυπος για σένα

92dda760c556c83c2134895fa007b10e

Ναι, οι άνδρες μπορούν να ζηλέψουν τις γυναίκες. Μπορούν να αισθάνονται ανεπαρκείς και για τις γυναίκες. Και αν ο άνθρωπος σας σκέφτεται ότι είστε καλύτερος από αυτόν - με οποιονδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή, αλλά ειδικά όταν πρόκειται για εκπαίδευση και οικονομική σταθερότητα - μπορεί να τραβήξει μακριά ακριβώς για να μπορέσει να ανακτήσει την ανδρική του ηλικία.

5. Εστιάζεται στην εργασία ή το σχολείο

  επιχείρηση man

Η εργασία και το σχολείο είναι απίστευτα απαιτητικές, ειδικά όταν πηγαίνετε με πλήρη απασχόληση. Μπορεί να αποφασίσει ότι πρέπει να καταβάλει περισσότερη προσπάθεια στο σχολικό του έργο για να φτάσει εκείνο το πτυχίο που ακολουθεί για αρκετά χρόνια ή ίσως θέλει να περάσει επιπλέον ώρες στο γραφείο για να κερδίσει την προώθηση. Ό, τι κι αν είναι, μπορεί να ξοδεύει όλο και λιγότερο χρόνο μαζί σας και να εστιάζει περισσότερο στο έργο του. Εάν μπορείτε να χειριστείτε τον υπερβολικό χρόνο του ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ για να ολοκληρώσετε τους στόχους του, θα απολαύσετε το όφελος μακροπρόθεσμα. Αλλά πρέπει να θυμηθείτε ότι αυτός ο ιδιαίτερος λόγος για το τράβηγμα μακριά δεν έχει τίποτα να κάνει με σας - πρέπει απλώς να περάσει περισσότερο χρόνο εστιάζοντας σε συγκεκριμένους στόχους για να τον βοηθήσει στη ζωή.

6. Τον βαρεθεί

βαρεθεί

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είστε βαρετό άτομο. Μπορεί να είναι ότι οι δυο σας δεν έχουν πολλά κοινά και το έχει παρατηρήσει νωρίτερα από εσάς. Δεν μπορείτε πραγματικά να κάνετε πολλά γι 'αυτό. Εάν οι δυο σας δεν έχουν παρόμοια συμφέροντα ή απλά δεν παίζετε, ίσως είναι καλύτερο να σταματήσετε τη σχέση προτού να πάρει περαιτέρω. Θα μπορούσε επίσης να βαρεθεί μαζί σας αν οι δυο σας τείνουν να κάνουν τα ίδια πράγματα όλη την ώρα, για παράδειγμα: ημερομηνία γευμάτων στο ίδιο εστιατόριο κάθε Τετάρτη, οι ίδιες συνομιλίες επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά. Αν συμβαίνει αυτό, προσπαθήστε να αλλάξετε τις ιδέες ημερομηνίας και να βρείτε νέα πράγματα που πρέπει να κάνετε και να μιλήσετε μεταξύ τους.

 7. Είναι βαρεθεί σεξουαλικά

Τραβήξτε away

Όταν μια σχέση είναι φρέσκια και νέα, όλα είναι συναρπαστικά - ειδικά όταν οι δυο σας χτυπήσουν τα φύλλα. Πηγαίνετε σε αυτό σαν άγρια ​​ζώα και αφού δεν το έχετε κάνει συχνά, όλα είναι καινούργια και ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, καθώς η σχέση συνεχίζεται, μερικές φορές το σεξουαλικό σπινθήρισμα ξεσπάει και οι δυο σας κολλούν σε μια σεξουαλική διαδρομή. Και οι άντρες, που είναι επιπλέον σεξουαλικές από τη φύση τους, μπορεί να τραβήξουν μακριά εάν χάσουν τη σπίθα που δεν μπορεί να αναβοσβήνει ξανά.

8. Υπάρχει άλλη γυναίκα

2a14c6fe6f56ef300e06cb34f117b0ec

Τώρα, ελπίζουμε ότι θα σταματήσει τη σχέση πριν αποφασίσει να εξαπατήσει. Εν πάση περιπτώσει, αν έχει βαρεθεί με εσένα ή απλά δεν πιστεύεις ότι οι δυο σου φτάνουν τόσο σπουδαίοι, θα ήταν ακόμα καλύτερο να τον σπάσεις μαζί σου από το να παίζεις παιχνίδια και κόλπα με μια άλλη κυρία στο πλάι . Εάν είναι ξαφνικά πολύ απασχολημένος για εσάς και ξοδεύει πολύ χρόνο στο τηλεφώνημα του τηλεφώνου ή να μιλήσει με κάποιον νέο, αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι βλέπει κάποιον άλλο.

9. Δεν κατέχει δεξιότητες σχέσης

όχι exp

Οι σχέσεις είναι πολύ σκληρή δουλειά - δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Και αν ο άνθρωπος σας δεν έχει τις βασικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να κρατήσει και να ανθίσει μια σχέση νόημα, θα είναι πολύ πιθανό να τραβήξει μακριά σε μια ειδοποίηση στιγμές. Αυτό μπορεί να είναι από φόβο να μην γνωρίζουμε τι να κάνουμε ή να κάνουμε το λάθος πράγμα, την ανωριμότητα, ή απλά να μην γνωρίζουμε τι να κάνουμε από την έλλειψη εμπειρίας με τις σχέσεις. Όποια και αν είναι η αιτία, η σχέση είναι δεσμευτική για την αποτυχία εκτός αν έχει βασικές δεξιότητες σχέσης.

 10. Δεν είναι σε μακροπρόθεσμες σχέσεις

όχι serious

Ας το παραδεχτούμε: μερικοί τύποι απλώς δεν ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες σχέσεις και θα προτιμούσαν πολύ να φτάσουν. Αγαπούν να μπαίνουν σε σχέσεις, να διασκεδάζουν με μια γυναίκα για μερικές εβδομάδες και στη συνέχεια να προχωρούν στο επόμενο πράγμα. Δεν είναι τίποτα να πάρεις προσωπικά - είναι πιθανότατα μόνο νέος ή ανώριμος και δεν είναι έτοιμος να έχει τίποτα "πραγματικό". Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είστε καλύτερα χωρίς αυτόν καθόλου και θα πρέπει να είστε ευτυχείς που τράβηξε μακριά αντί να εξαπατήσει.

Γιατί νομίζετε ότι οι άνδρες απομακρύνονται?

Leave A Comment

20 + = 25