10 τραγούδια για να μην είναι αρκετά καλά

Μερικές φορές, δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να είστε αρκετά καλός. Μερικοί άνθρωποι έχουν απίστευτα υψηλά πρότυπα. Σε άλλες περιπτώσεις, αυτό που θέλουν από εσάς είναι κάτι που δεν μπορείτε να δώσετε χωρίς να αλλάξετε εντελώς ποιοι είστε και οι στόχοι σας στη ζωή. Εάν η ημερομηνία σας θέλει να είστε διαφορετικό άτομο ή δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα πρότυπα των γονιών σας, αυτά τα τραγούδια για να μην είναι αρκετά καλά μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα. Δεν είστε το μόνο άτομο που θα περάσει από αυτό. Σε κάποιο σημείο, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι το πρόβλημα είναι πραγματικά με το άλλο πρόσωπο και όχι τον εαυτό σας.

Απογοητευτικό Songs About Not Being Good Enough

1. Μαύρο από το Pearl Jam

Εάν αισθάνεστε σαν να μην είστε αρκετά καλός για το άτομο που χρονολογείτε, τότε αυτό το τραγούδι μπορεί να είναι η σωστή επιλογή. Είναι όλα σχετικά με την απλήρωτη, χαμένη αγάπη. Ο τραγουδιστής θυμάται όλη την ώρα που πέρασε μαζί και σκέφτεται πώς θα μετακινηθεί ο άνθρωπος για να έχει μια όμορφη ζωή χωρίς αυτόν.

Καλύτεροι στίχοι:

"Ξέρω ότι κάποια μέρα θα έχετε μια όμορφη ζωή
Ξέρω ότι θα είσαι αστέρι
Στον ουρανό κάποιου άλλου
Μα γιατί
Γιατί
Γιατί δεν μπορεί να είναι
Γιατί δεν μπορεί να είναι δικό μου; "

2. Πολύ καλό από τη ζωή

Όταν αγαπάτε ένα μέλος της οικογένειας, έναν φίλο ή έναν εραστή, θέλετε να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες τους. Θέλετε να σας θαυμάσουν και να είστε υπερήφανοι για σας. Αυτό το τραγούδι είναι για το πώς ο πρωταγωνιστής θέλει να κάνει ό, τι μπορεί για να κάνει κάποιον την αγάπη και το σεβασμό. Δυστυχώς, τίποτα που κάνει δεν καταλήγει να εργάζεται και όλα τα σχέδιά του χωρίζονται.

Καλύτεροι στίχοι:

"Φαίνεται ότι όσο περισσότερο μιλάμε
Όσο λιγότερο πρέπει να πω
Ας μιλήσουμε για τις διαφορές μας
Ήθελα να σας κάνει υπερήφανους
Αλλά μόλις μπήκατε στο δρόμο σας
Βρήκα ένα μέρος που μπορώ να κρύψω ".

3. Δεν είναι αρκετό από το Kasey Chambers

Αυτό το τραγούδι είναι μόνο για σκασίλα, έτσι λειτουργεί αν χρειάζεστε τραγούδια για να μην είναι αρκετά καλό για μια συντριβή ή έναν εραστή. Στο τραγούδι, η γυναίκα αρχίζει να έχει προβλήματα αυτοεκτίμησης. Αισθάνεται σαν να μην είναι αστείο ή αρκετά αρκετά. Είναι ενδιαφέρον ότι το τραγούδι γράφτηκε για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και όχι για φίλο ή εραστή. Τα τραγούδια του Kasey Chambers δεν έπαιζαν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς και αναρωτιόταν αν ήταν επειδή δεν έμοιαζε με ένα τυπικό ποπ σταρ. Ευτυχώς γι 'αυτήν, αυτό το τραγούδι έγινε ένα μεγάλο χτύπημα, οπότε με ειρωνεία είχε παίξει τα τραγούδια της στο ραδιόφωνο, όπως ήθελε.

Καλύτεροι στίχοι:

"Δεν είμαι αρκετά αρκετά
Είναι πολύ σπασμένη η καρδιά μου
Να κλαίνω πάρα πολύ
Είμαι πολύ ειλικρινής; "

4. Αναρρίχηση από το Radiohead

Ο Thom Yorke έγραψε αυτό το τραγούδι γιατί δεν εντάσσεται ως ανδρικό άτομο τη δεκαετία του 1990. Δεν ήθελε να έχει στίχους που ήταν υπερβολικά βίαιοι, αλλά δεν ήθελε να ακούγεται οργισμένος. Το τελικό αποτέλεσμα του τραγουδιού του ήταν για το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να αισθάνεται εκφοβισμένος από το πρόσωπο που αγαπά. Θέλουν να είναι μαζί με αυτό το άτομο, αλλά αισθάνονται ότι δεν είναι αρκετά καλά και δεν μπορούν ποτέ να είναι αρκετά καλά γι 'αυτούς.

Καλύτεροι στίχοι:

"Θέλω να προσέξετε
Όταν δεν είμαι γύρω μου
Είσαι τόσο f *** στο «ειδικό»
Εύχομαι να ήμουν ξεχωριστός
Μα είμαι ένα φρικιό, είμαι περίεργος.
Τί στο διάολο κάνω εδώ?
Δεν ανήκω εδώ. "

ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ That Talk About Not Good Enough

5. Καθίστε, Περιμένετε, Επιθυμώντας ο Jack Johnson

Αυτό το τραγούδι δεν ήταν στην πραγματικότητα για τον Jack Johnson. Πρόκειται για έναν φίλο του που ήταν βαθιά ερωτευμένος με ένα κορίτσι, αλλά δεν τον αγάπησε πίσω. Ενώ συνέχιζε να προσπαθεί να τη βρει, συνέχισε να τον αποβάλλει. Αντί να έρθει μαζί της, καθόταν απλώς περιμένοντας και επιθυμούσε να επιστρέψει την αγάπη του και να νιώσει τον ίδιο τρόπο που έκανε.

Καλύτεροι στίχοι:

"Συνεχίστε να το φτιάχνετε
Αλλά τότε με σκοτώνεις
Αλλά είμαι ήδη κάτω
Απλά περιμένετε ένα λεπτό
Απλά κάθισε, περιμένοντας. "

6. Κάθε Little Thing από τον Dishwalla

Μερικές φορές, το πρόβλημα δεν είναι ότι πραγματικά απορρίφθηκε. Το πρόβλημα είναι ότι η συντριβή σας είναι απλά τόσο μακριά. Ακόμη και όταν είναι φυσικά κοντά σε σας, οι στόχοι τους, η ζωή και οι φίλοι τους κρατούν τόσο μακριά. Ο πρωταγωνιστής σε αυτό το τραγούδι θέλει να γίνει οτιδήποτε το θέλει ο συντριβή του και να τον πιάσει όταν πέφτει. Ενώ θέλει να είναι τα πάντα της, θέλει μόνο μια επιφανειακή σχέση και τίποτα περισσότερο.

Καλύτεροι στίχοι:

"Αλλά έχω το πιο περίεργο συναίσθημα ότι έχετε φύγει
Θα μάθετε ποιος είστε πολύ αργά για να αλλάξετε
Μακάρι να μπορούσα να είμαι
Κάθε μικρό πράγμα που ήθελες
Ολη την ώρα."

7. Γιατί δεν με αγαπάς από την Beyonce

Έχετε κάνει ό, τι μπορείτε για να κάνετε κάποιον να σας αγαπάει, αλλά εξακολουθείτε να αγωνίζεστε με το να μην είστε αρκετά καλός. Δεν έχει σημασία τι κάνετε και πώς βελτιώνετε τον εαυτό σας, ποτέ δεν φαίνεται να είστε αρκετά καλός. Σε αυτό το τραγούδι, η Beyonce τραγουδάει για έναν άνδρα που αγαπά. Εμφανίζει όλα τα καλά χαρακτηριστικά της και τα πράγματα που κάνει για να την κάνει ευτυχισμένη, αλλά εξακολουθεί να μην την αγαπά πίσω. Στο τέλος, αρρωσταίνει από αυτό και πρέπει να προχωρήσει.

Καλύτεροι στίχοι:

"Γιατί δεν με αγαπάς?
Πες μου, μωρό, γιατί δεν με αγαπάς
Όταν με κάνει τόσο εύκολο να αγαπώ?
Και γιατί δεν με χρειάζεσαι?
Πες μου, μωρό, γιατί δεν με χρειάζεσαι
Όταν με κάνει τόσο εύκολο να χρειαστείς; "

ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ About Not Being Good Enough

8. Δεν μπορώ να σε κάνει να με αγαπάς από τη Bonnie Rait

Δεν έχει σημασία πόσο πολύ προσπαθείτε, δεν μπορείτε να κάνετε κάποιον να σας αγαπά. Αυτό το τραγούδι είναι για την αγάπη που δεν έχει αποκατασταθεί. Ο τύπος πυροβολεί το αυτοκίνητο της φίλης του και τραγουδά για το πώς δεν την αγαπά πίσω. Παρ 'όλα αυτά, θέλει να μείνει μαζί του. Ξέρει ότι τη χρησιμοποιεί, αλλά τον αγαπά ακόμα.

Καλύτεροι στίχοι:

"Γιατί δεν μπορώ να σε κάνει να με αγαπάς αν δεν το κάνεις
Δεν μπορείτε να κάνετε την καρδιά σας να αισθάνεται κάτι που δεν θα το κάνει
Εδώ στο σκοτάδι, στις τελευταίες αυτές ώρες
Θα κάνω την καρδιά μου και θα νιώσω τη δύναμη
Αλλά δεν θα, όχι δεν θα το κάνετε
Γιατί δεν μπορώ να σε κάνει να με αγαπάς, αν δεν το κάνεις.

9. Λιγότερο Λιγότερο Δεκαέξι Κεριά, Μικρό Μετρητή Περισσότερα από το Πτώση Αγόρι

Αυτό το τραγούδι πήρε το όνομά του από την ταινία των δεκαέξι κεριών. Στο τραγούδι, ο πρωταγωνιστής αγαπά ένα κορίτσι που δεν αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο. Προσπαθεί να κοιμηθεί στη βεράντα για να δείξει την αγάπη του, αλλά του λέει να πέσει νεκρός. Εάν έχετε ανησυχεί ποτέ για το να μην είστε αρκετά καλός και να απορρίπτετε, αυτό το τραγούδι θα αντηχίσει πραγματικά μαζί σας.

Καλύτεροι στίχοι:

"Και είσαι μόνο το κορίτσι που θέλουν να χορέψουν όλα τα αγόρια
Και είμαι μόνο το αγόρι που είχε πάρα πολλές πιθανότητες
Κοιμάμαι ξανά στη βεράντα του λαού σας, ονειρεύομαι
Είπε, είπε, είπε: "Γιατί δεν πετάς απλά νεκρούς;"

10. Chasing πεζοδρόμια από την Adele

Αυτός ο ψυχρός τόνος είναι ένα από τα κορυφαία τραγούδια για να μην είναι αρκετά καλός. Μετά τη λήξη μιας σχέσης, είστε σπασμένοι και έρημοι. Παρόλο που γνωρίζετε ότι τραυματίσατε άσχημα, εξακολουθείτε να λείπεις με το άτομο. Αυτό είναι όλο για το πώς αισθάνεται τελικά να βγούμε από μια τοξική σχέση και εξακολουθεί να θέλει να είναι με την πρώην σας.

Καλύτεροι στίχοι:

"Πρέπει να το εγκαταλείψω
Ή πρέπει να συνεχίσω να κυνηγάω τα πεζοδρόμια?
Ακόμα κι αν δεν οδηγεί πουθενά
Ή θα ήταν σπατάλη?
Ακόμα κι αν ήξερα τη θέση μου πρέπει να το αφήσω εκεί; "

Leave A Comment

− 1 = 1