31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Δεν υπάρχει αμφιβολία όταν πρόκειται για την επιλογή κάτι για δώρο για τους άνδρες, η δουλειά παίρνει λίγο σκληρή, αλλά δεν υπάρχει πλέον σύγχυση πια. Με τις αλλαγές στην αγορά, τώρα μπορείτε να ψωνίσετε από μια μακρά λίστα δώρων επετείου για σύζυγο. Από τα καθημερινά εργαλεία εργασίας στα περισσότερα εμπορικά σήματα, έχετε ένα ευρύ φάσμα επιλογών ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Εδώ είναι μερικές ιδέες δώρων για το δώρο του κ. Perfect,

Contents

1. Το Βιβλίο των Αιτιών:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Θέλετε να εκπλήξετε τον σύζυγό σας με τους λόγους που είστε μαζί του! Εδώ είναι ένα τέλειο δώρο επετείου γάμου για τον σύζυγο. Το βιβλίο έρχεται με μια λίστα με λόγους που θα αυξήσουν την αγάπη.

2. Πλαίσιο παζλ:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Το πλαίσιο εδώ γίνεται με τη χρήση γραμμάτων από το παιχνίδι scrabble. Τα γράμματα σε ξύλινα μπλοκ χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός συνδεδεμένου ονόματος με την ημερομηνία που παντρεύτηκαν.

3. Σπιτικό άλμπουμ φωτογραφιών:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Αυτό το σπιτικό άλμπουμ θα σας βοηθήσει να του θυμίσετε όλες τις προηγούμενες στιγμές που έχετε μοιραστεί μαζί. Αυτό ήταν το πιο εύκολο ιδέες για δώρα εορτασμού για τον σύζυγο.

4. Το κουτί εικόνων:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Μια νέα ιδέα στη λίστα των δώρων γι 'αυτόν για την επέτειο είναι το δώρο κουτιού. Το κουτί μπορεί να γίνει σπίτι ή είναι επίσης διαθέσιμο στην αγορά, όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τέσσερις εικόνες στα πλάγια και ένα εξατομικευμένο μήνυμα στο κέντρο. Αυτό είναι το τέλειο δώρο για τον σύζυγό σας στην πρώτη σας επέτειο.

5. Κουτί υπενθύμισης για την ιατρική:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Μήπως ο σύζυγός σας ξεχνά τα φάρμακά του! Εδώ είναι ένα τέλειο δώρο επετείου για τον σύζυγο που θα σας μειώσει την ένταση όταν είναι μακριά. Το κουτί περιέχει διαφορετικά μικρά κουτιά με ετικέτες με εβδομαδιαίες ημέρες για εύκολη εργασία. Εάν οι χρονομετρημένες ώρες του συζύγου σας είναι κολλημένες τότε αυτό το κιβώτιο υπενθύμισης θα τον βοηθήσει να πάρει τα φάρμακά του εγκαίρως.

6. Δερμάτινη ζώνη ρολόι:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Τα ρολόγια έχουν αποδειχθεί ότι αποτελούν σημαντικό μέρος των δώρων για τους άνδρες. Αλλά όταν δίνεται με ένα εξατομικευμένο αισθησιακό μήνυμα, αυξάνει την αξία του σε επετείους. Το δέρμα είναι το καθαρό υλικό που χρησιμοποιείται για αυτό το ρολόι, αυτό είναι ένα επώνυμο ρολόι που δίνει δροσερή κλασική εμφάνιση.

7. Ιταλικό καλάθι δώρων γι 'αυτόν:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Τώρα αυτό θα ήταν το αγαπημένο από όλα τα δώρα για αυτόν. Το καλάθι συνοδεύεται από κρασί και διάφορα είδη φαγητού για να γίνουν ένα τέλειο πάρτι ή να απολαύσετε τη νύχτα για να γιορτάσετε την επέτειό σας. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτό το δώρο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να λάβετε το χρόνο για να παραδώσετε αυτό το δώρο στον σύζυγό σας κατά την επέτειο της ημέρας.

8. Πλαίσιο χάρτη γι 'αυτόν:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο αν ο γάμος σας είναι γάμος αγάπης. Αυτό το δώρο επετείου για σύζυγο έρχεται με ένα πλαίσιο που έχει ένα χάρτη πάνω του, εστιάζοντας στο σημείο όπου συναντιούνται σε μια καρδιά με γραπτά. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το πλαίσιο με την δημιουργική σας ιδέα, να έχετε σχήμα καρδιάς με την εντοπισμένη θέση της συνάντησης.

9. Κουτί εργαλείων οικιακής χρήσης:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Ο σύζυγός σας τρέχει για μικρές επισκευές νοικοκυριού! Αυτό το δώρο θα ήταν ιδανικό για αυτόν. Το κιτ φέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται όταν αναζητάτε μικρές επισκευές στο σπίτι. Θα του αρέσει αυτό το κιτ εργαλείων για την κανονική του οικιακή εργασία.

10. Κούπα καφέ:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Οι κούπες αποτελούν σημαντικό μέρος των ιδεών δώρων επετείου για τον σύζυγο. Η κούπα έρχεται εδώ με ένα εξατομικευμένο μήνυμα που τον ορίζει ως τον καλύτερο σύζυγο στον κόσμο. Θα πάρετε εξατομικευμένη εκτύπωση φωτογραφιών και σε αυτή την κούπα. Έκπληξη ο σύζυγός σας με αυτό το είδος της κούπα.

11. Διαμάντι μανικετόκουμπα:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Μανικετόκουμπα σε διαμάντια θεωρείται ότι είναι πολύτιμες ιδέες δώρων επετείου για τον σύζυγο. Οι μανικετόκουμπα είναι φτιαγμένοι σε χρυσό, οι οποίες δίνουν κορυφές διαμαντιών σε κρύσταλλο. Αυτός είναι καλό δώρο για τον σύζυγό σας οποιαδήποτε στιγμή, αυτό θα ταιριάζει με τον σακάκι του.

12. Βιβλίο κουπονιών:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Το βιβλίο κουπονιών είναι μια άλλη ευρέως ταλαντευόμενη ιδέα για τους συζύγους. Το βιβλίο έρχεται με διάφορα κουπόνια για τις δραστηριότητες όπως ο σύζυγός σας όπως δείπνο, νυχτερινά μαγαζιά, σπα, κλπ. Ο σύζυγός σας σίγουρα θα αρέσει αυτά τα κουπόνια και θα του δώσει την ώρα του γραφείου του Σαββατοκύριακου το βράδυ, θα απολαύσει τα κουπόνια του Κυριακές διακοπές.

13. Ξύλινη βάση αξεσουάρ:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Τώρα, δεν ψάχνετε πλέον για τα αξεσουάρ του, όταν δίνετε ξύλινο εξάρτημα ως δώρο επετείου για τον σύζυγο. Το περίπτερο έρχεται με χώρους για πορτοφόλι, κινητό με σύνδεση φορτιστή, ρολόι, προδιαγραφές κλπ. Αυτό ειδικά κατασκευασμένο από ξύλο καλής ποιότητας, αυτό δεν είναι ακριβότερο και αυτό θα βοηθήσει τον σύζυγό σας να πάρει όλα μαζί μαζί ενώ θα πάει στο γραφείο εγκαίρως.

14. Χαραγμένο στυλό:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Μάρκα στυλό όταν δίνουμε μια εξατομικευμένη αφή, κάνει το καλύτερο δώρο επετείου για τον σύζυγο. Το στυλό εδώ είναι χαραγμένο με τον τίτλο hubby σε αυτό, το οποίο μπορεί επίσης να αντικατασταθεί με ένα προσωπικό όνομα. αυτό είναι επωφελές για την τακτική χρήση τους για να γράψουν το ημερολόγιό τους ή τις σημειώσεις τους, μπορεί να χρησιμοποιήσει και για την επίσημη εργασία τους.

15. Κρεμαστό νύχι της τίγρης:

31 Καλύτερα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο Στυλ στη ζωή

Τώρα αυτό θα ήταν ένα ανθρωπογενές δώρο για τον σύζυγό σας να δώσει την επέτειό σας. Το μενταγιόν σε χρυσό δίνεται το νύχι μιας τίγρης με χρυσαφένιες επενδύσεις για να μειώσει την πληγή του. Αν και τα πραγματικά νύχια απαγορεύονται σε ορισμένες χώρες, υπάρχουν και τεχνητά διαθέσιμα. Αυτοί οι τύποι μενταγιόν είναι πολύ χρήσιμοι για να επιδείξουν στο γραφείο τους ή στους φίλους τους επίσης.

Ως εκ τούτου, από τα επώνυμα και πολυτελή αντικείμενα σε απλά σπιτικά παζλ, υπάρχει μια ποικιλία δώρου επετείου γάμου των ιδεών του συζύγου που μπορείτε να επιλέξετε από. Οι άνδρες είναι γενικά προικισμένοι κάτι που θα χρησιμοποιούν επίσης στη ρουτίνα τους. Οι άνδρες προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτά τα υλικά τα οποία θα χρησιμοποιούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, δεν περιμένουν ποτέ πιο ακριβά αλλά κάποια στιγμή χρειάζονται την προσοχή της συζύγου τους προς αυτούς.

Είναι μια πρόκληση να βρούμε τα σωστά δώρα επετείου για τον σύζυγο, όταν οι γυναίκες είναι τα καλύτερα δώρα που ένας άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ να έχει στη ζωή τους. Ανεξάρτητα από το ανέκδοτο, είναι η επέτειος του γάμου σας και είναι απαραίτητο να τον πάρετε και κάτι τέτοιο, επειδή έχει ήδη σχέδια στο κεφάλι του για να σας καταλάβει ως πριγκίπισσα. Ας υποθέσουμε ότι είναι η 20η επέτειος του γάμου σας, έτσι συγχαρητήρια για την υπέροχη γιορτή και ευλογίες για πολλά άλλα που έρχονται.

επέτειος gifts for husband

Έχετε περάσει μόνο δύο ή τρεις μέρες από την επέτειο του γάμου σας και προσπαθώντας να κατανοήσετε τι σημαντική ευλογία μπορείτε να πάρετε λογικά; Σωστά, ήταν εκεί, το έκανε αυτό. Ωστόσο, μην έχετε καμία ανησυχία, εσείς (και εγώ) δεν χρειάζεται ποτέ να το ξαναζήσετε. Είτε σας συγχαίρει το πρώτο έτος μαζί σας ή το δέκατο πέμπτο, επιλέγοντας τι να πάρετε το άτομό σας μπορεί να είναι μια έντονη επιλογή. Γενικά έβαλα μεγάλη σκέψη σε ευλογίες αναμνηστικών. Όλα τα πράγματα θεωρούνται, είναι ένα φεστιβάλ της σχέσης σας. Έτσι, πιο συχνά από ό, τι δεν προσπαθούν να διαθέσουν τα ενδύματα ή τα αντίγραφα για τα γενέθλια και τις περιστάσεις, και μάλλον να πάρει κάτι που έχει σκοπό να μας.,

Δημιουργική γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο:

Έτσι, σε περίπτωση που αισθάνεστε αμηχανία για το τι να πάρετε το άτομό σας, εδώ είναι μερικές πιο αξιολάτρευτο σκέψεις και ιδέες για τα γαμήλια δώρα επετείου για τον σύζυγο που σας παρουσιάσαμε σε αυτό το άρθρο.

best-wedding-anniversary-δώρα-για-σύζυγος

Αγοράστε από την καρδιά

Θα εκτιμούσε ότι του δόθηκε κάτι που μπορεί να χρησιμοποιήσει, ένα δώρο που θα μιλούσε για την αγάπη, τη φροντίδα και το σεβασμό του. Ο λευκόχρυσος, ο σμαράγδι και η Κίνα είναι τα καλύτερα υλικά παραδοσιακά μιλώντας για επιλογές gifting. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο σε αυτήν την ημέρα και την ηλικία να του δώσουμε τόσο ακριβά πράγματα. παρακάτω είναι τα καλύτερα δώρα επετείου γάμου για τον σύζυγο.

16. Πλαίσιο φωτογραφιών:

πλατίνα-φωτογραφία-framas-για-σύζυγο

Παραδοσιακά είστε εσείς, αυτό που μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε είναι να σηκώσετε ένα φωτογραφικό πλαίσιο σε πλατίνα ή πορσελάνη και να βάλετε τις εικόνες του μέσα τους. Μια συλλογή φωτογραφιών ως κολάζ, από τη στιγμή που βρισκόταν στο λίκνο μέχρι τώρα, την καθιστούσε ζωντανή και του έδειξε περισσότερη αγάπη, φύτεψε ένα φιλί πάνω του καθώς δώσατε το πλαίσιο.

17. Ζεύγος κούπες καφέ με ονόματα:

ζευγάρια-καφέ-κούπες-γαμήλια επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Μια κούπα καφέ από πορσελάνη θα ήταν καλό ως δώρο, υπό την προϋπόθεση ότι αγαπά τον καφέ όσο και εσύ. Χαράξτε το όνομά του και μια φωτογραφία στην κούπα, και τον υπηρετήσετε τον πρώτο καφέ του εκείνη την ξεχωριστή μέρα. Καθίστε δίπλα του, συγχώνευση στα χέρια του και να τον παρακολουθήσετε να απολαύσετε το ζεστό ζυμάρι του, αυτές είναι ανεκτίμητες στιγμές που δεν θα θέλατε να χάσετε. Ενώ έχει τον καφέ του, ίσως να τον στείλει κρυφά το ρολόι πλατίνας που αγοράσατε. Παρακολουθήστε πώς πηδάει από τη χαρά, γιατί οι άνδρες αγαπούν και το bling. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα επετείου γάμου για τον σύζυγο με αγάπη.

Δείτε περισσότερα:  Δώρα επετείου για γονείς

18. Σχεδιάστε ένα ρομαντικό δείπνο:

Σχέδιο-ένα-ρομαντικό δείπνο-για-σύζυγος

Περιστρέψτε λίγο και πάλι, και αντί να αγοράσετε δώρα που είναι κατασκευασμένα από πορσελάνη, πάρτε τα αντικείμενα που κατασκευάζονται στην Κίνα ή σχετίζονται με αυτό. Οι άνδρες είναι περιπετειώδεις και λατρεύουν τις εκπλήξεις, γι 'αυτό πάρτε τον σε ένα κινεζικό εστιατόριο για ένα ρομαντικό δείπνο απόψε. Πακέτο σε ένα καλάθι δώρων που έχει ταινίες πολεμικών τεχνών και παρουσιάζει. τον παροτρύνουν να δοκιμάσει να είναι δράκος απόψε.

19. Loving Music Album:

μουσική-άλμπουμ-γάμος-επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Αν έχει μια προτίμηση για τη μουσική, ελέγξτε για τα αγαπημένα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες της μουσικής που έχουν κάνει την πλατίνα. Για άλλη μια φορά κάνετε ένα καλάθι DIY και τοποθετήστε όλα αυτά τα άλμπουμ μέσα σε αυτά, καθαρίστε τα με το χέρι μέσα στην κρεβατοκάμαρα δίπλα στο κρεβάτι και παρακολουθήστε πώς σας ντύνει με αγάπη στη συνέχεια. Αυτό είναι ένα άλλο καλύτερο δώρο επετείου για τον σύζυγο, το οποίο είναι απλό αλλά δύσκολο να συγκεντρωθεί.

20. Δείτε πόσο ασφαλές είναι το δώρο του άτακτο δώρο:

show-how-safe-του-δεδομένου-άτακτος-δώρο-για-σύζυγος

Έχετε ακόμα αυτό το ελκυστικό εσώρουχο που σας έδωσε, οι περισσότερες γυναίκες δεν χρησιμοποιούν ποτέ το πρώτο δώρο εσωρούχων που δίνουν οι σύζυγοι τους για χάρη των μνημών; Εάν το έχετε και εσείς, αυτό που θα λέγαμε είναι να πάρουμε λίγο άτακτο και υποτίθεται ρομαντικό. Τυλίξτε το εσώρουχο σε σκιασμένο χαρτί πλατίνας και δώστε του σε αυτόν. Ίσως μια εκτύπωση χείλους από χείλη στο χαρτί θα το καθιστούσε intresting και πιο στεγνό, ως μια πρόταση αργότερα.

21. Lovable Collection:

αξιαγάπητη-συλλογή-γαμήλια επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Οι συνδρομές περιοδικών για τα αθλητικά εικονογραφημένα θέματα που έχουν περάσει πλατινένιο ή ίσως κόμικς που συλλέγει ή ενθύμια που είναι πλατίνα θα πρέπει να είναι καλά τυλιγμένα και προικισμένα σε αυτόν. Οι άνδρες και οι συλλογές τους πηγαίνουν μέχρι τον τάφο σε ενενήντα τοις εκατό των περιπτώσεων, οπότε και αυτό θα έκανε μια φοβερή ιδέα δώρων για την επέτειο του γάμου για τον σύζυγό σας.

Δείτε περισσότερα:  Γάμος επετείου δώρα για τους άνδρες

22. Υγιεινό δώρο:

healthcard-γάμος-επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Αν χρειάζονται υγειονομική επιθεώρηση, επιλέξτε μια κάρτα ασφάλισης υγείας που γιορτάζει το σκοπό της ευημερίας και της ζωής. Μιλήστε με την ασφαλιστική σας εταιρεία για το ίδιο και επιλέξτε ποια είναι μια συμφωνία all inclusive. Όπου υπάρχει υγεία, υπάρχει πολύς πλούτος.

23. Σχέδιο ταξίδι με τους φίλους του:

plan-ταξίδι-με-του-φίλους

Στείλτε τον σε ένα ταξίδι με τους στενούς του φίλους, μόνο τα αγόρια. Οργανώστε ένα ταξίδι σε ένα ξενοδοχείο ή ένα αγρόκτημα, καλέστε τους καλλιτέχνες ντεκόρ και οργανώστε το χώρο σε αποχρώσεις από πορσελάνη, πλατίνα ή σμαράγδι και κρατήστε πολλά φαγητά γύρω από τους άντρες στο φαράγγι. Τίποτα δεν αφήνει τον άνθρωπο να έχει το χρόνο του με τα αγόρια του.

24. Διοργανώστε το Party Night Boys:

φροντίστε-αγόρια-νυχτερινό πάρτι για γάμο-επέτειο

Ρίξτε ένα κολεγιακό πάρτι. καθιστούν ένα θέμα για τους άνδρες να απολαμβάνουν μια νύχτα που είναι "αναγκασμένη και μόνο". Βεβαιωθείτε ότι όλοι έρχονται σε αποχρώσεις πλατινένιου ή σμαραγδένιου και αφήστε τα αγόρια να απολαύσουν, ενώ εσείς και τα κορίτσια κάνετε ευτυχισμένος με τους δικούς σας τρόπους.

25. Γράμμα αγάπης:

αγάπη-επιστολή-γάμος-επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Σκεφτείτε για μια επιστολή που δείχνει το δώρο επετείου γάμου για σύζυγο. Για κάθε γράμμα των γραμμάτων, εντοπίστε μια λέξη που σχετίζεται με τη σχέση / γάμο σας. Για παράδειγμα, το Α για το Aeries που μπορεί να είναι το ζώδιο του συνεργού σου, ο τόπος όπου συναντάς για πρώτη φορά και ούτω καθεξής.

26. Go Gourmet:

go-gourmet-γαμήλια επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Τι θα μπορούσε να είναι το καλύτερο δώρο επετείου για τον σύζυγο από το να κάνει κάτι τόσο συναισθηματικό για να πάρει πραγματικά μια ιδανική ευκαιρία για να καλωσορίσω ένα δείπνο μαζί. Επομένως, αν ο αγαπημένος σας άνθρωπος αναγνωρίζει το καλό φαγητό, το νόστιμο σπιτικό δείπνο ή το μαγειρεμένο φαγητό κάτω από τα αστέρια, κανονίστε μια ημερομηνία δείπνου που αξίζει τον κόπο.

27. Κάντε μνήμες:

make-αναμνήσεις-γάμος-επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Μια από τις πιο ιδανικές προσεγγίσεις για να επαινείτε όλη τη διασκέδαση που είχατε μαζί στη σχέση σας μέχρι στιγμής είναι να αποκτήσετε νέες εμπειρίες μαζί, οι οποίες μπορούν να αποδειχθούν εντελώς το καλύτερο δώρο επετείου για τον σύζυγο. Είτε αυτό προϋποθέτει την αγορά εισιτηρίων για εκδηλώσεις, θέατρα, ή φορεσιά, ξεκινώντας σε μαθήματα μαγειρικής ή κάνοντας μια ανεξέλεγκτη απόδραση το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να διαλέξετε κάτι που θα εκτιμήσετε και εσείς. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για τον σύζυγο την επέτειο του γάμου.

28. Είδη Ζευγαριών:

μαξιλάρια-γάμο-επέτειος-δώρα-για-σύζυγος

Τα δικά του και τα δικά του δίνουν τα πιο χαριτωμένα και καλύτερα δώρα για τον σύζυγο. Αυτά τα «υπέροχα τέλεια πρωινά και τα« ελκυστικά »μαξιλάρια είναι χαριτωμένα, όπως θα ήταν μια διάταξη μονόγραμμα κούπες. Εκτός αυτού, σημειώνετε κάτι για τον εαυτό σας και με αυτές τις γραμμές.

29. Αναδημιουργία αναμνήσεων:

αναδημιουργία-αναμνήσεις-για-σύζυγο

Αναπαραγωγή της πρώτης σας ημερομηνίας. Κάνετε ακριβώς τα πράγματα που κάνατε τότε. Οι απλές διασκέδαση πρώτες ασκήσεις ημερομηνίας είναι συνήθως απλές για να επαναληφθούν και βαθιά συναισθηματικές για οποιοδήποτε ζευγάρι. Πηγαίνετε στο ακριβώς το ίδιο μέρος όπου επισκεφθήκατε την πρώτη σας ημερομηνία προτείνετε τον με τον ίδιο τρόπο και κάνετε αυτήν την ημερομηνία την πιο ρομαντική εποχή. Αυτό είναι το φοβερό δώρο για τον σύζυγο στην επέτειο σε αυτούς τους πολυάσχολους ανταγωνιστικούς κόσμους.

30. Βιβλίο:

Βιβλίο

Μερικοί σύζυγοι ενθουσιάζονται εξ ολοκλήρου με τη μυρωδιά ενός άλλου βιβλίου. είναι προσεκτικά προσεκτικοί για το πιο πρόσφατο βιβλίο με κορυφαία βαθμολογία. Μπορούν ελάχιστα να περιμένουν να βάλουν τα χέρια τους στο νέο βιβλίο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πάρτε τους το πιο πρόσφατο μυθιστόρημα από έναν συγγραφέα που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν. Θα χαρούν χαλαρά με το βιβλίο δίπλα του. Με την πιθανότητα ότι πρέπει να είστε κάπως φανταστικό, μπορείτε ακόμη και να πάτε για ένα εξειδικευμένο περιοδικό που διαδίδεται με τη φωτογραφία των δύο σας και αυτό πιθανότατα θα τον κατακλύσει.

31. Δαχτυλίδι επετείου:

γάμος-επέτειος-δαχτυλίδι-για-σύζυγος

Δεδομένου ότι είναι δώρο επετείου γάμου για σύζυγο, έτσι ένα δαχτυλίδι με το όνομα του σημαντικού άλλου σας και εσείς χαραγμένο σε αυτό. Θα είναι η ιδανική μνήμη για τον συμπλέκτη. Μπορείτε επίσης να τον εκπλήξετε προτείνοντας τον για την επέτειο του γάμου. Αυτό θα είναι το ιδανικό δώρο επετείου γάμου online για συζύγους. Ένα από τα είδη που θα συνεχίσει να πηγαίνει πολύ μετά την ανάμνηση δεν είναι πια. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε κάποιες ενεργοποιημένες ευλογίες ηλεκτρονικής μνήμης που δεν θα είναι απλώς εφευρετικές αλλά θα έχετε μια ευρεία επιλογή για να περιηγηθείτε. Πράγματι, ακόμη και ένα πακέτο τραγανών ανθίζει την επέτειο στο διαδίκτυο θα είναι επίσης μια αξιοπρεπής επιλογή για το σημαντικό σας άλλο στην επέτειο.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να μάθετε πώς πήγε. Οι εναλλακτικές λύσεις για ιδέες δώρων επετείου γάμου για τον σύζυγο είναι σαφώς λιγότερο όμως δεν πρέπει να απέχετε από την επιλογή ενός άψογου δώρου για τον σύζυγο. Είναι αυτοί που επιθυμούν μια ευλογία που συντονίζει την ταυτότητά τους ή ταιριάζει με τον χαρακτήρα τους. Θα έπρεπε να είσαι κάπως προσεκτικός όταν συλλέγεις ένα δώρο αναμνηστικών για τον σύζυγο, σαν ευλογία που μιλά σε αντίθεση με το τι δεν θα πληρώσει η ταυτότητά του.

Meta-κοσμήματα κοσμήματα ή δερμάτινα είδη είναι ευρέως επιλεγμένο δώρο επετείου για τον σύζυγο, μεταξύ των οποίων τα ρολόγια έχουν δώσει έναν τέλειο συνδυασμό και των δύο.

Δείτε περισσότερα:  Ιδέες δώρων επετείου για τον φίλο

Leave A Comment

65 − = 58