Κορυφαία 9 κομψά μενταγιόν Locket για γυναίκες και άνδρες

Τα μενταγιόν Locket είναι τέτοια που μπορείτε να τα φορέσετε στην καθημερινή σας ζωή. Είναι ένα μενταγιόν μικρού ή μεγάλου μεγέθους από την ποικιλία των σχεδίων που είναι κρεμασμένα σε ασημένια ή χρυσή αλυσίδα. Μπορείτε να πάρετε μενταγιόν σε χρυσό, ασήμι, κλπ. Μπορούν να υπάρχουν πολλά σχέδια όπως θρησκευτική, φανταχτερό, διαμάντι κατάσπαρτος και με άλλες πέτρες πολύτιμων λίθων πάρα πολύ. Κάποιος που θέλει να φορέσει κρεμαστό κολιέ μπορεί να εξερευνήσει την ποικιλία σχεδίων στο κρεμαστό κόσμημα.

Χαριτωμένα και κομψά μενταγιόν Locket:

Ας βρούμε εδώ με εμφανή μενταγιόν στολίδι που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας στη μόδα.

1. Πεταλούδα Locket Καρφίτσα Πεταλούδα:

Πεταλούδα Brooch Locket Pendant

Αυτό είναι ένα χρυσό μενταγιόν μενταγιόν προσαρτημένο με πεταλούδα καρφίτσα και στρογγυλό δαχτυλίδι. Αυτή η όμορφη πεταλούδα είναι ανάγλυφη με λαμπερά λευκά διαμάντια και ακόμη και στο στρώμα του δακτυλίου. υπάρχει μια στρογγυλή σειρά από διαμάντια. Το μείγμα της πεταλούδας και του ανοιχτού δακτυλίου φαίνεται φοβερό ως κρεμαστό κόσμημα.

2. Παραδοσιακό κρεμαστό κόσμημα Locket:

Παραδοσιακός Locket Pendant

Αυτό το κρεμαστό κόσμημα έχει ένα θρησκευτικό θεματικό σχέδιο. Σε αυτό, το «ΟΜ» δημιουργήθηκε και το «Χάρι» γραμμένο στα Χίντι. Το μισό φεγγάρι πάνω από το «OM» φέρει διαμάντια. Παρουσιάζει τη διπλή δύναμη του Χάρι και του Χάρι, δηλαδή του Σίβα. Αυτό μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή δώρων για εσάς.

3. κρεμαστό κόσμημα Shri Yantra Locket:

ShriYantra Locket Pendant

Μια Shri Yantra είναι κατασκευασμένη πάνω από αυτό το κολιέ κρεμαστό κόσμημα μενταγιόν σε ασήμι. Αυτή η Shri Yantra περιέχει τη δύναμη της θεάς Durga. Το Shri Yantra είναι πολύ ευοίωνο για να κρατάτε στο σπίτι ή στο γραφείο σας. Οι πιστοί το φορούν ακόμη και ως μαρκαδόρο και συνεχίζουν να λαμβάνουν τις ευλογίες τους.

4. κρεμαστό κόσμημα στυλ γυαλί:

Ποτήρι Style Locket Pendant
Αυτό το ποτήρι έχει το σχήμα κρεμαστό κόσμημα της καρδιάς που καλύπτεται από χρυσό. Τα αποξηραμένα λουλούδια τοποθετούνται μέσα σε αυτό το ποτήρι, το οποίο είναι σαφώς ορατό. Αυτό το κρεμαστό κόσμημα γυαλιού φαίνεται πάντα πανέμορφο και γοητευτικό. Αυτό το ποτήρι είναι ωραία κομμένο και είναι ορατό από το πάχος του.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ Locket

5. Lovers Ειδικό κρεμαστό Locket:

Εραστές Special Locket Pendant

Είναι κρεμαστό κόσμημα φωτογραφιών στο σχεδιασμό καρδιάς. Μπορείτε να κρατήσετε μικρές φωτογραφίες των αγαπημένων σας και στις δύο πλευρές. Αυτός ο τύπος κοσμημάτων χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από τους εραστές και κρατούν φωτογραφίες ο ένας στον άλλον σε αυτή την καρδιά. Εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας με τον άλλο κατ 'αυτόν τον τρόπο.

6. Diamond στρογγυλεμένο Locket κρεμαστό κόσμημα:

Διαμάντι Style Rounded Locket Pendant
Αυτό το στρογγυλό σχήμα κρεμαστό κόσμημα με διαμάντια σχήμα έχει ακτινοβολία ιδιότητες. Στον μεσαίο κύκλο, υπάρχουν αριθμοί διαμαντιών πέτρινες και μια ακόμη στρογγυλή σειρά είναι εκεί με συνολικά διαμάντια. Το κρεμαστό κόσμημα με κυκλικό διαμάντι δεν χρησιμοποιείται πολύ.

Δείτε περισσότερα: Απλό χρυσό Locket

7. Καρδιά Locket με τόξο:

Καρδιά Locket with Bow

Αυτό το κρεμαστό κόσμημα χρυσό μενταγιόν καρδιά έχει μια μοναδική έννοια του μασκότ. Υπάρχει ρολόι μέσα σε αυτό το σχεδιασμό της καρδιάς και ένα τόξο είναι δεμένο με λευκή δαντέλα. Πρόκειται για δύο σχέδια μανικιούρ σκοπός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κρεμαστό κόσμημα και να παρακολουθήσετε πάρα πολύ. Φορώντας αυτό θα σας κάνει να φαίνονται ξεχωριστά.

8. Κολιέ Teardrop Locket:

Τεράστιο Locket Necklace
Αυτό το ασημένιο μενταγιόν είναι απλά διασκεδαστικό με το σχεδιασμό της δάκρυς. Ένα δροσερό σχήμα δακρύων δίνεται σε αυτό το μενταγιόν με ασημένιες χορδές και στη μέση υπάρχει ένα μαλακό μαργαριτάρι που συνδέεται. Φαίνεται ότι οι ασημένιες χορδές προστατεύουν αυτό το μαργαριτάρι. Αυτό το σχέδιο είναι απλά υπέροχο και τόσο όμορφο.

Δείτε περισσότερα: Κάντε το δικό σας Locket

9. Κίτρινο κρεμαστό κόσμημα Sapphire Locket:

Κίτρινος Sapphire Locket Pendant

Αυτό το κρεμαστό κόσμημα αποτελείται από κίτρινο ζαφείρι σε χρυσό. Αντί του κίτρινου ζαφείρι μπορείτε να εισάγετε ακόμη και άλλες πέτρες πολύτιμων λίθων. Πολλοί άνθρωποι φορούν αυτό το πέτρινο κρεμαστό κόσμημα που πιστεύει στην Αστρολογία. Είναι ωοειδές σχήμα κίτρινο ζαφείρι που απεικονίζει τις ιδιότητες του Δία.

Ενώ φοράτε ένα κρεμαστό κόσμημα με το μέταλλο, πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα να ξεφορτωθείτε. Μενταγιόν των λεπτών σχεδίων που φοριούνται σε κάθε περίπτωση μπορεί να σας κάνει το κέντρο της έλξης. Σας κάνει να φαίνεστε κάτι διαφορετικό από το κανονικό.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

47 − 45 =