9 Ινδικό χρυσό και Diamond σκουλαρίκια Σκουλαρίκια

Καθώς το Emerald είναι μια πέτρα που είναι γνωστή ως πέτρα και οι άνθρωποι που για να είναι επιτυχημένοι στην αγάπη και αυτές οι πέτρες τρυπούν ακόμη και την καρδιά, φέρνουν φρεσκάδα και ζωτικότητα στο πνεύμα. Αυτή η πέτρα είναι πράσινη στο χρώμα και είναι ο αναζητητής της αλήθειας. Αυτός ο πολύτιμος λίθος λατρεύτηκε ακόμα και από πολλούς βασιλιάδες και βασιλικές οικογένειες και αυτή η πολύτιμη πέτρα ήταν ακόμη και ένα μέρος της στεφάνης τους. Στον κόσμο της μόδας και των κοσμημάτων εκτιμάται πολύ εξαιτίας της λαμπερής εμφάνισής της και του ελκυστικού της χρώματος.

σμαράγδι necklace

Διαφορετικοί τύποι κολιέ σκουλαρίκια Ινδικό Κοσμήματα:

Emerald κολιέ είναι λατρευτός σε όλο τον κόσμο, όπως αυτός ο πολύτιμος λίθος έχει μια θαυμάσια εμφάνιση και μπορεί να αναμειχθεί και να ταιριάζει με οποιοδήποτε μέταλλο. Ας δούμε τώρα σε διάφορα σχέδια του κολιέ Emerald.

1. Παραδοσιακό Σετ Χρυσό Σκουλαρίκι Κολιέ:

παραδοσιακό-χρυσό-σμαραγδένιο-κολιέ-με-σκουλαρίκια1

Ο χρυσός θεωρείται ως ευοίωνο μέταλλο και αν τα σμαράγδια είναι γεμάτα πάνω του, τότε τίποτα πιο όμορφο δεν μπορεί να είναι σαν αυτό το κολιέ. Το κολιέ είναι κατασκευασμένο σε σχήμα καμπάνων και στις άκρες των σμαραγδένιων πολύτιμων λίθων ενισχύει την ομορφιά του κολιέ. Είναι ένας από τους παραδοσιακούς τύπους κολιέ και μπορεί να φορεθεί σε γάμους καθώς και σε κάθε περίσταση που σας κάνει να φαίνεστε όμορφα και γοητευτικά.

2. Σχέδιο κολιέ σφαιριδίων σμαράγδι:

σμαράγδι-χάντρες-κολιέ2

Αυτό το περιδέραιο είναι κατασκευασμένο από σμαράγδια που κοσμούνται με περιδέραιο. Φαίνεται πολύ μοντέρνα και μπορεί να συνδυαστεί με αυθεντική φθορά καθώς και casuals επίσης και να σας κάνει να φαίνεστε ζεστό και γοητευτικό. Δεδομένου ότι ο σμαραγδένιος πολύτιμος λίθος είναι πράσινου χρώματος πηγαίνει καλά με άλλα χρώματα ρούχα επίσης.

3. Ruby, Emerald και ένα χρυσό κολιέ Gram:

ρουμπίνι-σμαραγδένιο-και-ένα-γραμμα-χρυσό-κολιέ3

Όταν το ρουμπίνι και το σμαράγδι συνδυάζονται μαζί, δίνει ένα εκπληκτικό κομμάτι κολιέ που σας κάνει να φαίνεστε βασιλικές και μοναδικές στο πλήθος. Τα σμαράγδια είναι γεμάτα στο κέντρο του κολιέ, ενισχύοντας έτσι την εμφάνιση ολόκληρου του σετ. Αυτό το είδος κολιέ μπορεί να γίνει ακόμη και σε ένα γραμμάριο χρυσού, καθιστώντας το έτσι οικονομικό και να μην τρυπηθούν οι τσέπες σας άσχημα.

4. Σετ μαργαριτάρι και σμαραγδένιο κολιέ:

μαργαριτάρι-και-σμαραγδένιο-κολιέ4

Το Pearl σας δίνει πάντα μια μοναδική εμφάνιση, αλλά όταν το μαργαριτάρι αναμειγνύεται με το σμαράγδι, η ομορφιά του αυξάνει πολλές πτυχώσεις κάνοντας έτσι το κολιέ να φαίνεται πανέμορφο. Το μαργαριτάρι στο σύνολο είναι 22 καρατίων. Ολόκληρο το κολιέ είναι σκαλισμένο σε σχήμα πέταλα και τα μαργαριτάρια με ανάγλυφα τα άκρα ενισχύουν την εμφάνιση του κολιέ καθώς και το ντεκολτέ σας.

Δείτε περισσότερα: Ruby Emerald Κολιέ Σχέδια

5. Καρδιά σχήματος Σκουλαρίκι με διαμάντια:

σχήμα καρδιάς-σμαραγδένιο-κολιέ5

Όπως σμαράγδι δείχνει την αγάπη, και αυτό το πολύτιμο πολύτιμος λίθος βοηθά στην εξομάλυνση σχέση. Καρδιά σχήμα κολιέ είναι το σωστό σχήμα, όπου σμαράγδια μπορούν να διασταυρωθούν, καθώς κάθε σχέση είναι συνδεδεμένη πάνω καρδιά. Το κολιέ φαίνεται φοβερό καθώς το μισό είναι κατασκευασμένο σε χρυσό και το άλλο μισό αποτελείται από διαμάντι όπου τα σμαράγδια είναι γεμάτα δίνοντάς του μια σπίθα.

6. Κρύσταλλο σμαραγδένιο πέτρα κολιέ πέτρα:

birthstone-κρύσταλλο-σμαραγδένιο-κολιέ6

Τα σμαράγδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δύο τρόπους, ένα ως γοητευτικό κολιέ. Οι άνθρωποι των οποίων η πέτρα είναι σμαραγδένια μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως κολιέ, καθώς μπορούν να φορέσουν τον τετραγωνισμό τους με κομψό τρόπο. Μπορείτε ακόμη και να το κρεμάσετε σε μια κρυστάλλινη αλυσίδα, ενισχύοντας έτσι την όραση του κολιέ καθώς και θαυμάσια.

Δείτε περισσότερα: Χειροποίητα κολιέ χάντρες

7. Κομψό χρυσό και διαμάντι σκουλαρίκια σετ:

κομψό-σμαραγδένιο-κολιέ-set7

Εδώ έρχεται ένα κομψό και μοντέρνο σμαραγδένιο σετ για κορίτσια καθώς και για γυναίκες μέσης ηλικίας. Το σμαράγδι είναι σκαλιστό με διαμάντια σε σχήμα φύλλου και τα διαμάντια σκισμένα στη γωνία δίνοντάς του μια κομψή και ελκυστική εμφάνιση. Αυτοί οι τύποι κολιέ μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίπτωση, καθώς και κοστούμια ακόμη και να δροσερό στέκι επίσης.

8. 18 Cents Diamond με Κίτρινο Gold Emerald Σετ:

18-λεπτά-διαμάντι-με-κίτρινο-χρυσό-σμαράγδι-set8

Σε αυτά τα σμαράγδια κολιέ είναι ανάγλυφα μεταξύ των πολύτιμων διαμαντιών. Δύο πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνται για να χαράξουν αυτό το κολιέ. Τι ομορφιά? Τα διαμάντια είναι ανάγλυφα σε ένα διαφορετικό μοτίβο καθιστώντας έτσι ολόκληρο το κολιέ εμφάνιση φοβερό και μπορείτε να φορέσετε αυτό το είδος του κολιέ ως νυφικό φθορά ή σε οποιαδήποτε ευοίωνο περίσταση επίσης.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ πολύτιμων λίθων

9. Όμορφη Vintage Emerald Σχεδιασμός Κολιέ:

vintage-σμαραγδένιο-κολιέ9

Καθώς το όνομα μεταφέρει vintage αυτό το σμαραγδένιο κολιέ μεταδίδεται σε γενιές και μπορεί να είναι μια μορφή ευλογιών από τους πρεσβύτερους. Η χειροτεχνία που γίνεται στο κολιέ είναι άφωνη και έτσι κάνει την εμφάνισή της καταπληκτική και σας δίνει μια βασιλική αφή και κάνει να εμφανίζεται μοναδική με ένα άγγιγμα κομψότητας.

Το κολιέ φοριέται από κορίτσια και γυναίκες καθώς ενισχύει την ομορφιά τους και τους κάνει να φαίνονται γοητευτικά. Αν το κολιέ είναι κατασκευασμένο από Emerald, τότε τι να πείτε! Ενισχύει το prettiness πολλά πτυχώσεις και σας κάνει καθώς και το ντεκολτέ σας φαίνονται πανέμορφα. Δεν μπορείτε να σταματήσετε τον εαυτό σας να φανεί καλός και να διαμορφώσετε τη δική σας μόδα και να δημιουργήσετε μια εικόνα μπροστά από τους φίλους και τους συναδέλφους σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 3